Birsey sorabilirmiyim benimde adetim azaldi ama ultrasona girdim 2 kere kist yoktu bence pco olabilirmiyim adetlerim genelde 28 31 gunde olurMerhabalar. Ben pko luyum ve adetlerim duzenli değildi. En erken 35-40 günde bir olurdum. Adet miktarim da cok azalmıştı. Sogan kürü yaptım. Maaşallah 28.günümde tekrar adet oldum ve kanama miktari artti. 2.defa bu kürü yapmama gerek var mi sizce?
Adetiniz kahverengine dönük koyu renkte mi oluyor? Eğer öyleyse sıkıntı var bence. Rengi normal ise miktarının az olması sıkıntı oluşturmaz diye düşünüyorum. Hatta kansızlık açısından iyi birşey bu bayanlar için.Birsey sorabilirmiyim benimde adetim azaldi ama ultrasona girdim 2 kere kist yoktu bence pco olabilirmiyim adetlerim genelde 28 31 gunde olur
Soyle 5 gun suruyor 2 gun kirmizi renk diger e gun sut kahvesi renginde oluyor ama gununde adet oluyorum ve 1 yildir boyle 1 kurtaj oldum bu arada 4 ay once ultrasonda kist vs yoktuAdetiniz kahverengine dönük koyu renkte mi oluyor? Eğer öyleyse sıkıntı var bence. Rengi normal ise miktarının az olması sıkıntı oluşturmaz diye düşünüyorum. Hatta kansızlık açısından iyi birşey bu bayanlar için.
Bence sorun yok.Soyle 5 gun suruyor 2 gun kirmizi renk diger e gun sut kahvesi renginde oluyor ama gununde adet oluyorum ve 1 yildir boyle 1 kurtaj oldum bu arada 4 ay once ultrasonda kist vs yoktu
Ayboylemi dersin yoksa ben mi vesvese yapiyorum :))) senin adetin nasil acabaBence sorun yok.
çatlayabilir canım zaten doktor çatlayıp çatlamadıgını anlayabılıoya bu arkadaşım kız adeti gecikti birlikte gittik adetinin 35. günü dr baktı dedi yum 21 mm 19 mm 2 yumurtan var şok olduk çatlatma iğnesi vermedi kıza kendinin çatlamasını bekleyelim dedi adetin 35. gününden sonra çatlar mı bu yumurta yaa
19.5 mm di canım iğneyi yaptıgımda :) amin inşallah :)maşşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm canım kaç mm di yumurtan iğne verdi dr un
bir daha şu gün gel demedi gülüm ilişki günü önerdi sadece 1 dolu 1 boş yapın dedi..rabbim herkese hayırlısını versin inşçatlayabilir canım zaten doktor çatlayıp çatlamadıgını anlayabılıobenimkine senı garantıye alalım kacırma catlama anını dedı o yuzden ıgne yaptı :)
canım benım hakkında hayırlısı olsn ama bence yine 2 hafta sonra kontrole git sen. dedıgı gıbı yap gun asırı olsun inşalah Rabbim gönlüne göre verir.bir daha şu gün gel demedi gülüm ilişki günü önerdi sadece 1 dolu 1 boş yapın dedi..rabbim herkese hayırlısını versin inş
benim değil arkadaşımın gülüm inş rabbm hepimizin gönlüne göre versinncanım benım hakkında hayırlısı olsn ama bence yine 2 hafta sonra kontrole git sen. dedıgı gıbı yap gun asırı olsun inşalah Rabbim gönlüne göre verir.
amin inşallah canım benim :)benim değil arkadaşımın gülüm inş rabbm hepimizin gönlüne göre versinn
günün kaç gün geçmişti cnmamin inşallah canım benim :)
bende pkoluyum gebe kaldım ama çocuk 5 aylıkken doğdu yaşamadı
amin cnmÜzücü bir olay yaşamışsın canım ama Rabbim hayırlısı ile hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip Etsin . Sen duanı , sporunu , doktor kontrollerini eksik etme , Rabbim ne güzel kapılar açar bize inşallah
doktorum banada ilk gebeliğin düşük olabilir ama uzulme cunku gebe kalmak 2 gebelik şansını çok yükseltiyomus demişti inş yakın zamanda bebeğin olurbende pkoluyum gebe kaldım ama çocuk 5 aylıkken doğdu yaşamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?