- 23 Haziran 2016
- 225
- 25
- 13
- 35
Testi doktora gosdermedinmi? Doktor Pco olub olmadigini neden soylemedi?Ben tarlusal içtim 12.gün geldi adet hormon testi yaptırdım tsh 11.230 lh:12.29 fsh:7.50 estrambolin:82 prolactin:15.88 bu durumda pko varmı bende acaba
Anladim sende sivilce tuylenme sac dokulmesi cilt yaglanmasi adetde gecikme sac yaglanmasi gibi sorunlarin hangisi var?Gösteremedi anım cuma gitcem ancak dahiliyeyedek sıra aldim guatr için. Bi özel Hastaneye gitmiştim orakı doktor alttan baktı pko dedı başka hastanede hormon yaptım böyle cikti
Sadece kan testimi yaptirdin yoksa ultirasonada girdinmi?Bende cilt kuruluğu saç dökülmesi saçlarım kuru.adet duzensizligi az terleme halsizlik unutKanlık bunlar var
Bende bu gun adet oldum sonunda. Yarin diyil obur gun yani adetin 3 cu hunu gitcem doktora buyuk ihtimalle bu hastalik bendede cikicak cunki hemen hemen butun belirtileri var bu hastalik kan tahlili sonucu belli oluyo eger varsa sonrasinda ulturasonla yumurtaliklarada bakiliyoHormon testi yaptırdım başka bişey yapılacakmı dedim bunun sonucuna gÖre ilerlicez dedi
Altdan muayenedemi oluyo? Evlisiniz eiye oyle yapmisdir her halde yani evli olmayanlara yapilmiyordur INSALLAHEvet öyle yapar canim ben adetten önce gittiğimde alttan muayede söyledi bende yarın gitcem doktora bakalım neyapcak
Evli olmayanlara karından bakıyoAltdan muayenedemi oluyo? Evlisiniz eiye oyle yapmisdir her halde yani evli olmayanlara yapilmiyordur INSALLAH
Yumurtalik bolgesindenmi yoksa us karindanmi?Evli olmayanlara karından bakıyo
Yumurtalıkların olduğu yere alt gözükmüyo merak etme :)Yumurtalik bolgesindenmi yoksa us karindanmi?
Yumurta takibi yaptırabilirsin aslında.arkadaslar bende yumurta tembelliği var.buyumuyolar ancak bu ay söyle bişey geldı basıma 10 ve 20 gun arası yumurtlama donemı dıye bılınıyorya ben 11.gun yumurta akı gıbı bısey geldı ıkı kez .buyumeyen yumurtada böyle bır durum olabılırmı .yanı heycanlandım ılk kez basıma geldı.bılgısı olan yazabılırmı bır cevap
Cok sagol. Tipta utanma yoktur ama bizde vardirYumurtalıkların olduğu yere alt gözükmüyo merak etme :)
Yumurta takibini alttan bakarak yapmıyo. Utanılacak bişey yok kiCok sagol. Tipta utanma yoktur ama bizde vardir
Lh / fsh oranı 2 ye yakıb pko var sizde normalde tan tersi olmalı fah /lh oranı 2 veya 1 küsür aramıza hoş geldiniz. Allah şifa versinKızlar hormon testi yaptırdım tsh 11. 23 fsh 7.5 lh12.29 e2:82 prolaktin:15.88 bende pko varmı doktor bişey demedim diğer ay bidaha hormon testi ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?