- 23 Haziran 2016
- 225
- 25
- 13
- 35
Canım pko var ama tiroid daha önemli görünüyor şuan ilaç başlamalısın sanırım bide insülin baktır mutlakaKızlar hormon testi yaptırdım tsh 11. 23 fsh 7.5 lh12.29 e2:82 prolaktin:15.88 bende pko varmı doktor bişey demedim diğer ay bidaha hormon testi ver dedi
Saol canim pazartesi ultrasonda baktircam dahiliye de antikorlarımla tSh yukşek cikio t3le t4 normal çıktı kan testindeCanım pko var ama tiroid daha önemli görünüyor şuan ilaç başlamalısın sanırım bide insülin baktır mutlaka
Benim de anti tpo yüksek diğerleri şuan içinnormal çıkıyo takipteyim usg de hasimato var dedi doktorSaol canim pazartesi ultrasonda baktircam dahiliye de antikorlarımla tSh yukşek cikio t3le t4 normal çıktı kan testinde
Evet hem pko hem tiroid var. İlaç kullanmıyor musunuz tsh aşırı yüksekKızlar hormon testi yaptırdım tsh 11. 23 fsh 7.5 lh12.29 e2:82 prolaktin:15.88 bende pko varmı doktor bişey demedim diğer ay bidaha hormon testi ver dedi
İyi geldiğini söylüyorlar bu kürün ben denemedim. Endokrine gitmenixi tavsiye ederim, hem pko için hem de tiroid için gerekli olan ilaçları verecektir. Kilonuz varsa glifor verebilir. Çünkü insülin direnci oluyor pkolular da. Buna yonelik ve kilo vermek adına glifor veriliyorSaol canim troid imde var şimdi onla uğraşıyorum çocuk istiyoruz kadın dogumcu bişey yapmiyo maalesef troid den dolayı heralde ilçe falan vermedi tekrar gel dedı heralde böyle gidip kanki vercem buay soğan Kuru denesemmi
Prolaktin baya yüksek çıkmışSelam kizlar. Dun kan testi verdim bu gun sonicu aldim daha 2 tane daha kan testi vericem adetin 3 cu gunu verdim 7 ci gunu ver 24 cu gunude kan tesi verib sonra testlerin hepsini doktora gostericem yani doktor oyle soyledi. Burdan soze yazsam testin sonucuna baka bilirmisiniz bemde bu hastalik varmi diye. TSH 0,961 FSH 3,85 LH 6,45 Estradiol 61,34 Prolaktin 137 Anti-TPO 2,38
Digerleri normalmi? Bende Hormon bozuklugu varmi?Prolaktin baya yüksek çıkmış
Lh da fsh den yüksek olmaması gerekiyo. Pko olabilir. Benim böyle ama prolaktin 45. Senin baya yüksek. Ben salı günü emar çektirecem.Digerleri normalmi? Bende Hormon bozuklugu varmi?
Ultrasona girdim sol yumurtalikda bir sorun yokdu ama sag yumurtalikda bi sıkıntı vardi gec patliyo dedi doktor o yuzden bazen adet gecikmesi oluyormus ama yumurtalik kisti yoktu bende. Prolaktin 137 olmasi yuksek oldugunumu gosseriyo? Yanino kadar yuksek olurmu bende sasirdim peki prolaktinin bu kadar yuksek olmasi kotu birseymi?Lh da fsh den yüksek olmaması gerekiyo. Pko olabilir. Benim böyle ama prolaktin 45. Senin baya yüksek. Ben salı günü emar çektirecem.
Evet malesef bebek olmasını etkiliyo. Beyinden gelen bi hormon bende o yüzden salı günü emar çekilcem bişey var mı yok mu diye bakılacak ama polistikoverde prolaktini yüksek yapabiliyomuş.Ultrasona girdim sol yumurtalikda bir sorun yokdu ama sag yumurtalikda bi sıkıntı vardi gec patliyo dedi doktor o yuzden bazen adet gecikmesi oluyormus ama yumurtalik kisti yoktu bende. Prolaktin 137 olmasi yuksek oldugunumu gosseriyo? Yanino kadar yuksek olurmu bende sasirdim peki prolaktinin bu kadar yuksek olmasi kotu birseymi?
Ama ilerde bebk sahibi oluna biliniyor dimi yani kisirlik gibi deyil bu? Siz cocuk sahibi olmak isdediyiniz icinmi doktora gidiyorsunuz?Evet malesef bebek olmasını etkiliyo. Beyinden gelen bi hormon bende o yüzden salı günü emar çekilcem bişey var mı yok mu diye bakılacak ama polistikoverde prolaktini yüksek yapabiliyomuş.
Evet canım. Doktor yumurta kontrol yapacak. Ona göre değerlendirecek.Ama ilerde bebk sahibi oluna biliniyor dimi yani kisirlik gibi deyil bu? Siz cocuk sahibi olmak isdediyiniz icinmi doktora gidiyorsunuz?
INSALLAH sende dileyine kavusursun sag salim bir bebege kavusursun AminEvet canım. Doktor yumurta kontrol yapacak. Ona göre değerlendirecek.
Aminn inşallah canım. Soğan suyu içiyorum ben sende içebilirsin. Araştır istersenINSALLAH sende dileyine kavusursun sag salim bir bebege kavusursun Amin
Doktora gorunmeden birsey yapmak isdemiyorum acikcasi. Daha 2 tane daha kan tesdi vermem gerek sonra doktora goruncem dogum kontrol hapi verir her halde sen dogum kontrol hapi kullandinmi?Aminn inşallah canım. Soğan suyu içiyorum ben sende içebilirsin. Araştır istersen
Kullanmadım versede kullanmam. Hormon ilaçları iyi değil. Kilo yapar.Doktora gorunmeden birsey yapmak isdemiyorum acikcasi. Daha 2 tane daha kan tesdi vermem gerek sonra doktora goruncem dogum kontrol hapi verir her halde sen dogum kontrol hapi kullandinmi?
Ben fazla kilolu biri degilim aslinda bu yuzden kilo almak sorun olmaz faydasi oluyormu tuylenme ve sivilce icin?Kullanmadım versede kullanmam. Hormon ilaçları iyi değil. Kilo yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?