hamile kalmak için de veren varmış adet düzensizliği için de düşüğü engellemek için de canım siz neden kullandınız hamile kalan oldu mu bu ilacı kullanarakBen alttan kullandım 10 gün
Bana da doktor hamile kalmam için yani bi nevi tedavi için verdi. kist için veriyorum dedi ama tam anlamadım da.hamile kalmak için de veren varmış adet düzensizliği için de düşüğü engellemek için de canım siz neden kullandınız hamile kalan oldu mu bu ilacı kullanarak
ne kadar kullandın canım dozu ne kadardı özele mi gidiyordun çok soru sordum kusura bakma canım kistleri yok etmek içinmiymişBana da doktor hamile kalmam için yani bi nevi tedavi için verdi. kist için veriyorum dedi ama tam anlamadım da.
Tam bende anlamadım canım valla. devlete gidiyorum ama doktor özeldeki doktorlar gibi ilgileniyo. 10 gün gece yatarken vajinadan bi tane kullandım. progestan 200 mg.ne kadar kullandın canım dozu ne kadardı özele mi gidiyordun çok soru sordum kusura bakma canım kistleri yok etmek içinmiymiş
ne kadardır bebek istiyorsun canım kullanıyor musun şimdi halaTam bende anlamadım canım valla. devlete gidiyorum ama doktor özeldeki doktorlar gibi ilgileniyo. 10 gün gece yatarken vajinadan bi tane kullandım. progestan 200 mg.
Yok canım kullanmıyorum 10 gün demişti sadece. 7 aydır istiyorum.ne kadardır bebek istiyorsun canım kullanıyor musun şimdi hala
bir aylığına verdi yani ilacı hayırlarla inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur tüm isteyenlerin ve bizim de inşallah aminYok canım kullanmıyorum 10 gün demişti sadece. 7 aydır istiyorum.
Aminn inşallah canım. yumurtlama sıkıntım da var benimbir aylığına verdi yani ilacı hayırlarla inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur tüm isteyenlerin ve bizim de inşallah amin
Evet ben bunun Glifor isimli olanı kullandım ilk gebeliğimde 1 yıldan fazla içtim çok iyi bir ilaç klomene yardımcı oluyor ben faydasını gördüm hamile kaldım içerken uzun süre içmiştim şimdi yine bebek istiyorum ve yine başladım günde 2 tane klomen ede başlicam 2. Ayım bakalım nezaman sonuç alcam sana doktormu önerdiArkadaslar glukofen kullanan oldu mu aranızda?
Evet. Içtikten ne kadar sonra hamile kaldın?Evet ben bunun Glifor isimli olanı kullandım ilk gebeliğimde 1 yıldan fazla içtim çok iyi bir ilaç klomene yardımcı oluyor ben faydasını gördüm hamile kaldım içerken uzun süre içmiştim şimdi yine bebek istiyorum ve yine başladım günde 2 tane klomen ede başlicam 2. Ayım bakalım nezaman sonuç alcam sana doktormu önerdi
Ben O ilacı içtiğim dönemlerde Klomende kullanıyordum yujurtam çok güzel büyüyordu çatlıyordu ama tüplerim tıkalı oldugu için hamile kalamıyordum hsg çekildikten 1 ay sonra glifor klomen sayesinde hamile kaldım inşallah sende sonuç alırsınEvet. Içtikten ne kadar sonra hamile kaldın?
nasil temin ediyosunuz bu ilaclari yada hangi tahlilleri faln yaptiriyosunuz doktorda yardimci olurmusunuzBen O ilacı içtiğim dönemlerde Klomende kullanıyordum yujurtam çok güzel büyüyordu çatlıyordu ama tüplerim tıkalı oldugu için hamile kalamıyordum hsg çekildikten 1 ay sonra glifor klomen sayesinde hamile kaldım inşallah sende sonuç alırsın
bende 2 yıl tedavi sonrası oğluma hamile kaldım şimdi 4 yaşında kolay olmayacağını bildiğim için 2 yıldır tedavi oluyorum sonuç yine hüsran herkes oğluna kardeş yap deyip duruyor biraz huysuz suçlusu benmişim onu kardeşsiz bırakmışım gidip herkese bende Pko var diye bağırasım geliyor bu ay yine tedavi oldum 4 haftalıkken düştü kimyasal düşük diyorlar 3. defadır bunu yaşıyorum buldum derken kaybettim sanki aynı şeyleri yaşıyoruzslm kizlar aranizda yeniyim once rabbim herkesin gonul mutadini versin bende pkoluyum ogreneli 1 yil oldu baslarda cok onemsememistim 14 yillik evliyim 11 yasinda bi oglum var. evlendikten sonra 2 yil tedavi gordum ve sonunda oglumu kucagima aldim .oglumdan sonra 3 kez tedavi gordum ve sonuc hep husran son 1 yildirda bu pko denen illetle tanistim. olmuyo die umudumuzu kesmisken rabbimin hikmeti aniden 7 haftalik hamile oldugumu ogrendim ve aksamina dusuk yaptim cunku kanamam ve sancim coktu 6 gun oldu neyse uzun tuttum lafi simdiye kadar onemsememistim bu pkoyu yeni yeni arastirirken burayla karsilastim. benide bilgi ve tecrubelerinizden mahrum etmeyin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?