Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben alttan kullandım 10 gün
hamile kalmak için de veren varmış adet düzensizliği için de düşüğü engellemek için de canım siz neden kullandınız hamile kalan oldu mu bu ilacı kullanarak

hamile kalmak için de veren varmış adet düzensizliği için de düşüğü engellemek için de canım siz neden kullandınız hamile kalan oldu mu bu ilacı kullanarak
Bana da doktor hamile kalmam için yani bi nevi tedavi için verdi. kist için veriyorum dedi ama tam anlamadım da.

Kızlar merhaba bende adet olduğum gunden beri pkoluyum. Yılda 12 kez adet olduğumu bilmem hiç. 2 ayda 1 olurum genelde. 1 yıllık evliyim hiç te korunmadık. Son 3 aydır glifor kullandım sabah aksam 850 mg . Birde kendi kendime hayıt hapı kullandım agnucaston diye bir ilaç içeriği hayıt bununda. Ve 10 gun önce hamile olduğumu öğrendim en son ki tahlilimde hayıt sayesinde lh ım 11 den 6 a düşmüştü hayıt hapını da gunde 1 kez kullandım. Hoş bu hafta içi düşük yaptım ama en azından hamile kalabildiğime sevindim bir de pko da kilo vermek sart bende kiloluyum 3 ay korunup bu sırada tekrar glifor ve hayıta devam edeceğim kilo vereceğim rabbim nasip edecek biliyorum . Bende hayıt hapının etkili olduğunu sanıyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.

Bana da doktor hamile kalmam için yani bi nevi tedavi için verdi. kist için veriyorum dedi ama tam anlamadım da.
ne kadar kullandın canım dozu ne kadardı özele mi gidiyordun çok soru sordum kusura bakma canım kistleri yok etmek içinmiymiş

ne kadar kullandın canım dozu ne kadardı özele mi gidiyordun çok soru sordum kusura bakma canım kistleri yok etmek içinmiymiş
Tam bende anlamadım canım valla. devlete gidiyorum ama doktor özeldeki doktorlar gibi ilgileniyo. 10 gün gece yatarken vajinadan bi tane kullandım. progestan 200 mg.

Tam bende anlamadım canım valla. devlete gidiyorum ama doktor özeldeki doktorlar gibi ilgileniyo. 10 gün gece yatarken vajinadan bi tane kullandım. progestan 200 mg.
ne kadardır bebek istiyorsun canım kullanıyor musun şimdi hala

Yok canım kullanmıyorum 10 gün demişti sadece. 7 aydır istiyorum.
bir aylığına verdi yani ilacı hayırlarla inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur tüm isteyenlerin ve bizim de inşallah amin

bir aylığına verdi yani ilacı hayırlarla inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur tüm isteyenlerin ve bizim de inşallah amin
Aminn inşallah canım. yumurtlama sıkıntım da var benim

Yeniden basliga selam yillardir uzak kalmistim, yeniden tedaviye basladim. Herkese kolayliklar.

Merhaba herkese.. kendimi bildim bileli bu sendrom bende mevcut arkadaşlar.. lise yıllarımda hiç adet olmadığım için doktora gittim ve şu sıralarda çok ünlü olan doktor amca 'kızım bunun tedavisi yok ilaçla adet Olacaksın' dediğinde başımdan aşağı kaynar su döküldü. doktor doktor gezerek bir umut aradım ve sonrasında uzun yıllar Diane35 benim en yakın arkadaşım oldu. 15 yıl boyunca belirli dönemlerde ara verdim, gittiğim doktorlar farklı ilaçlar yazdı ve çoğunu tecrübe etme şansım oldu. Gel zaman git zaman derken evlendim ve eşime bu durumu öncesinde anlattım tabiiki de. İlk yıl kendimize zaman ayırdık sonrasında ilacı bıraktım ancak bildiğiniz üzere gebelik oluşmadı. bir ümit bekledim ve şehir değişikliği nedeniyle yeni bir doktorla tanışıp durumum hakkında bilgilendirdim ve 2 kere çatlatma ilacı kullandım yumurta takibi falan derken sonuç hüsran. Sonrasında bir Prof doktorumuza danıştık 3 kere çatlatma iğnesi ve adet söktürücü ile deneme yaptık sonuç yine hüsranTabi bu süreçte hsg de çekildi.ardından aşılama yapılması öngörüldü binbir umutla gittik ve aşılamamızı yaptırdık.. heyecanlı bekleyiş sonucu çift çizgiyi göremedik 4 ay sonrasında bir daha aşılama yapıp olmazsa tüp bebeğe geçmemiz gerektiğini doktorumuz önerdi. Tüp bebek düşünmemiştim hiç Çünkü bu süreçten eşim, annem ve yakın bir arkadaşım dışında kimsenin haberi yoktu! meraklı ve laf sokmak isteyen fırsatçı insanlara hiçbir şekilde açıklama yapmak istemiyordum. İşin psikolojik boyutu süreçten daha da yıpratıcı idi.allahtan eşim desteğini hiçbir zaman esirgemediAğustos ayında 2.aşılamamız gerçekleşti. Araya kurban bayramı girdi, birazcık daha fazla beklemek istedim bi de test yapmak için 20 günün sonunda yaptığım testte çift çizgiyi gördüm Ve ben şok inanamadım bozuktur falan diye düşündüm elim titreye titreye bir daha yaptım ve yine çift çizgiDünyalar benim olmuştu.
Bu platformu çok okuyup derman bulmak istedim gebelik öncesinde. Birgün gebe olursam ben de insanlara Ümit olmak amacıyla geçirdiğim süreci anlatacağım demiştim ve o gün bugünBebeğim dünyaya geldi be Şu anda 6 aylık allahım bize bağışlasın Lütfen stres çok önemli arkadaşlar eşinizle birbirinize sahip çıkın ve doktorunuza güvenin...gebelikte isminizi bilmememe rağmen benimle aynı durumda olan hepinize dualarımı gönderdim Allahım hayırlısıyla kabul eder inşallah ve güzel hikayelerinizi sizler de yazarsınız...

Bildim bileli bu hastalık bende sökücü içmeden adet olamıyorum çok özenirim gününde adet olanlara.. 1 oğlum var ona kardeş istiyoruz 3 ay önce hsg çektim tüpüm kapalıydı açıldı ona rağmen hamilelik yok klomen le 1 en fazla 2 yumurtam oluşuyor günde 3 tane içiyorum bazen 4e çıkarsakmı diye düşünüyorum psikolojim biara bozulmuştu şimdi düzelmiş 2 yıldır birçok tedaviden geçtim sonuç olumsuz herkez çatır çatır hamile kalıyor valla helal olsun istedikleri ay hemde ay bile seçiyorlar Allahım bana ver diyorum ki ay yıl gün nefarkeder yeterki olsun

Arkadaslar glukofen kullanan oldu mu aranızda?
Evet ben bunun Glifor isimli olanı kullandım ilk gebeliğimde 1 yıldan fazla içtim çok iyi bir ilaç klomene yardımcı oluyor ben faydasını gördüm hamile kaldım içerken uzun süre içmiştim şimdi yine bebek istiyorum ve yine başladım günde 2 tane klomen ede başlicam 2. Ayım bakalım nezaman sonuç alcam sana doktormu önerdi

slm kizlar aranizda yeniyim once rabbim herkesin gonul mutadini versin bende pkoluyum ogreneli 1 yil oldu baslarda cok onemsememistim 14 yillik evliyim 11 yasinda bi oglum var. evlendikten sonra 2 yil tedavi gordum ve sonunda oglumu kucagima aldim .oglumdan sonra 3 kez tedavi gordum ve sonuc hep husran son 1 yildirda bu pko denen illetle tanistim. olmuyo die umudumuzu kesmisken rabbimin hikmeti aniden 7 haftalik hamile oldugumu ogrendim ve aksamina dusuk yaptim cunku kanamam ve sancim coktu 6 gun oldu neyse uzun tuttum lafi simdiye kadar onemsememistim bu pkoyu yeni yeni arastirirken burayla karsilastim. benide bilgi ve tecrubelerinizden mahrum etmeyin istedim

Evet. Içtikten ne kadar sonra hamile kaldın?

Evet. Içtikten ne kadar sonra hamile kaldın?
Ben O ilacı içtiğim dönemlerde Klomende kullanıyordum yujurtam çok güzel büyüyordu çatlıyordu ama tüplerim tıkalı oldugu için hamile kalamıyordum hsg çekildikten 1 ay sonra glifor klomen sayesinde hamile kaldım inşallah sende sonuç alırsın

nasil temin ediyosunuz bu ilaclari yada hangi tahlilleri faln yaptiriyosunuz doktorda yardimci olurmusunuz

bende 2 yıl tedavi sonrası oğluma hamile kaldım şimdi 4 yaşında kolay olmayacağını bildiğim için 2 yıldır tedavi oluyorum sonuç yine hüsran herkes oğluna kardeş yap deyip duruyor biraz huysuz suçlusu benmişim onu kardeşsiz bırakmışım gidip herkese bende Pko var diye bağırasım geliyor bu ay yine tedavi oldum 4 haftalıkken düştü kimyasal düşük diyorlar 3. defadır bunu yaşıyorum buldum derken kaybettim sanki aynı şeyleri yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…