istanbul anadolu yakasi sancaktepe de
Soğan kürünü nasıl ve ne zaman yaptınız?2 sene bebeğimiz olmadı kızlar. soğan kürü denediğim ay hamıle kaldım şükür sizde deneyin kesinlikle. aşılama yapılacak ay denedim soğan kürünü hamıle kaldım :) bende sorun yoktu ama denemek ıstedım yınede
Arkadaşlar bende polisliktik överim genç kızlıdıgımdan beri gitmediğim doktor denemediği m şey kalmamıştı sonra Canan karatayın bahsettiği insülin direncini dinledim pko lıu kadınlarda insülin direnci olabileceğini anladım yüksek insülinde diğer hormonları bozuyormuş iki aydır tam uymasamda Canan karatayın dediği gibi besleniyorum ve iki aydır yumurtlayabiliriyotum bütün yumurtlama belirtilerim oluyor isterseniz bir araştırın deneyin derim
Sevindim senin adına da. Vardı bence ama ilaçla falan eriidi ya da adetle gitti olabilir. Evet ilaç başladı matofin inüsilin direncine karşı kilo vermeyi kolaylaştırıcı. Agnucaston. Ve inofolic combi verdi. Tarlusal la adet oldum zaten 2 kutu. Tarlusal bitti. Bu ay gebelik olmazsa bidahaki ay regl olamazsam napcam düzene girmediyseaynen bende pko var zannediyodum bugun yok dedi.sana ilac baslandimi peki4
Hormon testi yaptı reglin 3.günü. Gözükmedi onda pco. Değerlerimin de hepsi normal. Allaha şükür. Bu ay bakalm reglin 4.günü. Bitmesini bekliyorum 1 yılı geçkin adet olmadım. Hazır olmuşken bu yumurtlama günlerimi değerlendirmek istiyorum. Hayırlısı hepimiz içinaynen bende pko var zannediyodum bugun yok dedi.sana ilac baslandimi peki4
Bana 5 6 kilo ver dedi. Sen Kan vermedin mi. Bana elisa test yaptı ilk gittiğimde bi çok şeyi bu testte görebiliyor. İlk testten sonra tarlusal matofin agnucaston verfi. sonra adetimin 3.günü de hormon testi yaptı.senin kilomu var canim bana normalsin dedi.ilac veririm dedi ama muayeneden sonra kan ver dedi bi kagit verdi orda bissuru test var onlarida yaptircakmisim anlamadim yarin bidahami gitsem
Soğan kürünü nasıl ve ne zaman yaptınız?
pkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi??????????
Bİzimle paylaşır isen sevinirimBen tedaviyi doğal yöntemlerle oldum. Dilersen deneyimlerimi paylaşabilirim ya da lendi danışmanıma yönlendirebilirim.
Ben alttan kullandım 10 günarkadaşlar progestan ilacını kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?