Allah kolaylık versin size Can'ım. Bana bekarken doktora gittiğimde de hep diyorlardı, çocuğum olmaz diye takma kafana artık tıp çok gelişti vs.. Tabi burdan ne anlaşılıyor. Sen çocuk sahibi olmak isterken biraz uğraşacaksın. Hiç kafaya takmadım ama. Rabbim nasip ederse olacak inşallah. Şimdi 1.5aylık evliyim belki çok Yeni ama yine de gidicem bakalım. Bizde korunmuyoruz bu arada Can'ımmerhabalar hiç aksatmayın hemen gidin bende nisan ayında evlendim adetlerim düzensizdi zor olucağını bildiğimden hiç korunmadık bende düğünden önce 2,5 ay adet olmadığım için ilk hasta olduğumda kan testi yaptırdım ultrasona girdim ve herşey normal dendi direk klomen verildi 3 ay takip felan yapılmadı sonra doktorumu değiştirdim ve pko olduğumu söyledi yaklaşık 5 aydır tedavideyim ama hla başarılı olamadık bence eğer çocuk istememe gibi bi durumunuz yok ise hemen tedaviye başlayın.
Allah kolaylık versin size Can'ım. Bana bekarken doktora gittiğimde de hep diyorlardı, çocuğum olmaz diye takma kafana artık tıp çok gelişti vs.. Tabi burdan ne anlaşılıyor. Sen çocuk sahibi olmak isterken biraz uğraşacaksın. Hiç kafaya takmadım ama. Rabbim nasip ederse olacak inşallah. Şimdi 1.5aylık evliyim belki çok Yeni ama yine de gidicem bakalım. Bizde korunmuyoruz bu arada Can'ım
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah.. Doktora gitme fikri bile insanı psikolojik olarak etkilemeye başlıyor. Süreç uzarsa bide daha zor olur eminim kibir arkadaş olarak kesinlikle tedaviye hemen başlamanı isterim aylar geçtikçe insan psikolojik olarakta çok etkileniyor.
Sanırım evet canım. Lh yüksek çıkmış biraz .Fsh da birazcık yüksek gibi . Benim de lh 18 di pkoluyum bendeKizlar bende mi pkoluyum anlamadim
hangi tedaviyle hamile kaldın canım. yada kendiliğnden öiSanırım evet canım. Lh yüksek çıkmış biraz .Fsh da birazcık yüksek gibi . Benim de lh 18 di pkoluyum bende
Canım ben glukofen içtim günde bir tane . klomen kullandım bi kere çat iğnesi oldum olmadı.sinra ara verdim ramazan girdi araya sinra da memlekete gidecektim.gelince tedaviye devam ederim dedim. Biraz aklımdan attım tabi. Bu arada glukofene ve inofolic şaseye devam ettim. Normalde pkolular günde 4 paket iciyirmus ama biraz maliyetli oluyordu o yüzden günde iki tane içtim 15 gün .bitince normal folik asit devam ediyordumhangi tedaviyle hamile kaldın canım. yada kendiliğnden öi
bende inofolic kullanmak istiyorum ama pahalı geliypCanım ben glukofen içtim günde bir tane . klomen kullandım bi kere çat iğnesi oldum olmadı.sinra ara verdim ramazan girdi araya sinra da memlekete gidecektim.gelince tedaviye devam ederim dedim. Biraz aklımdan attım tabi. Bu arada glukofene ve inofolic şaseye devam ettim. Normalde pkolular günde 4 paket iciyirmus ama biraz maliyetli oluyordu o yüzden günde iki tane içtim 15 gün .bitince normal folik asit devam ediyordum
Saol canm cevapladign icin haplarla mi hamile kaldinSanırım evet canım. Lh yüksek çıkmış biraz .Fsh da birazcık yüksek gibi . Benim de lh 18 di pkoluyum bende
Aynen öyle ama faydasını goren çok canm ya bi dene en azından ayda bi paket kullan. 15 gün gidiyor .adet olunca baslarsinbende inofolic kullanmak istiyorum ama pahalı geliyp
Klomen kullandım olmadı sonra ara verdim tedaviye. Glukofen ve inofolic şase kullaniyordum hamile kaldığımda da canimSaol canm cevapladign icin haplarla mi hamile kaldin
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah.. Doktora gitme fikri bile insanı psikolojik olarak etkilemeye başlıyor. Süreç uzarsa bide daha zor olur eminim kiAllah yardımcımız olsun. Siz tedavi oluyor musunuz bu arada
İnşallah Can'ım Allah gönlünüze göre versinevet oluyorum evlendiğim aydan beri ilk 3 ay doktor takip etmediğ için öyle kaldı sonra doktorumu değiştirdim bu ay kist oluştu bende artık bidahaki aya nasipse.
İnşallah Can'ım Allah gönlünüze göre versin
Anadolu yakasında iyi bi doktor varmı kızlar bende pkoluyum adetim şuanda bihafta geçiyo. doktor içinde adetli mi gitmek gerekio.bikaç doktora gittim ılgılnmıyolar
istanbul anadolu yakasi sancaktepe denerede yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?