- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
Kb ama bn senin evli oldqna ble inanmadım nedense insan korunur cocck olmasın dye bu nasıl bseyse 3 ay önce diyosn ve teste yapmamissin tuhafMerhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı bundan 3 ay önce eşimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik normalde ilişkiye girdiğimiz gün adet olmam gerekiyordu fakat pco hastası olduğum için adet olmadım sanırım ve hala adet olmadım hiç bir belirti yok testte yapmdm ama sürtünme sırasında acaba zevk suyundan hamile kalmış olabilirmiyim içe boşalma olmadı tamamen dışarı boşaldı eşim acaba hamilemiyim ki ya
Cnm bnm ya çok gcms olms üç belirtn olmdi mi ne oldu da düşük yptnpkoluyum oyüzden hamile olduğumu anlayamadım ve pazartesi günü 3 yıldır beklediğim bebeği düşük yaparken öğrendim
Geçmiş olsun canim.yumurtlamamiz gec oluyo bizlerin.ilaclarla bi sekilde bu saglaniyo hersey normal sartlara geliyo ama tutmuyo...bitkisel kurleri uygularken tedavine ara vermemeni oneririm.tedavini birakma yinede.Mrb kzlar bnde pkoluym cok gec yumurtlym 2 Sene bitti evleneli 3 ten gun aldm cok ustelemedim olur ddm artk gercktn istyrm ilac lar kullndm yumurta takbi yspildi normal ddi dokt r Ama olmadi serephone den cyclonova klomen e kadr kullandm olmdi esmde s yok sukur sogan kurne basliycm ınş ilk fırsatta snrada incr kuru yapcm btksele yonelcm anliycaginiz rabbim herkse hayırlı saglkli evlatlar nSipetsn ins
Su an da bi tedavi gormuyorum cnm o yüzden bitki sele yonelcm doktorum 3 ay serephone verdi içtim adetlerm düzenli geldi tabi tedavi bitti yne aynı napcm blmiiormGeçmiş olsun canim.yumurtlamamiz gec oluyo bizlerin.ilaclarla bi sekilde bu saglaniyo hersey normal sartlara geliyo ama tutmuyo...bitkisel kurleri uygularken tedavine ara vermemeni oneririm.tedavini birakma yinede.
Canim kademe kademe ilerliyo bu tedaviler.bu bende klomenle basladim.hic bi yanit alamadim.sonra igneye geciliyo.dogal yollardan yine olmayinca asilamaya geciliyo.2-3 asilamada tutmazsa tup bebege geciliyo.aşamalar bunlar yani.zaman kaybı yasamaman icin soyluyorum canim.nekadar erken davranirsak o kadar iyi.bende 3 yillik evliyim.1 yildir tedavi goruyorum.keske keske ilk gun baslasaydim...bitkisel kurlerini uygula tabi sen bilirsin.ama tedavini aksatma.bir sonraki aşamaya gec biran önce.gönül isterki hic biseye gerek kalmadan dilegimiz gerceklessin..ama ne yazikki bu pco ugrastiriyo iste..insallah tez zamanda kavusursun sendeSu an da bi tedavi gormuyorum cnm o yüzden bitki sele yonelcm doktorum 3 ay serephone verdi içtim adetlerm düzenli geldi tabi tedavi bitti yne aynı napcm blmiiorm
Su an da bi tedavi gormuyorum cnm o yüzden bitki sele yonelcm doktorum 3 ay serephone verdi içtim adetlerm düzenli geldi tabi tedavi bitti yne aynı napcm blmiiorm
Saol hyatm allah razı olsun ınş sn hamis msnCanim kademe kademe ilerliyo bu tedaviler.bu bende klomenle basladim.hic bi yanit alamadim.sonra igneye geciliyo.dogal yollardan yine olmayinca asilamaya geciliyo.2-3 asilamada tutmazsa tup bebege geciliyo.aşamalar bunlar yani.zaman kaybı yasamaman icin soyluyorum canim.nekadar erken davranirsak o kadar iyi.bende 3 yillik evliyim.1 yildir tedavi goruyorum.keske keske ilk gun baslasaydim...bitkisel kurlerini uygula tabi sen bilirsin.ama tedavini aksatma.bir sonraki aşamaya gec biran önce.gönül isterki hic biseye gerek kalmadan dilegimiz gerceklessin..ama ne yazikki bu pco ugrastiriyo iste..insallah tez zamanda kavusursun sende
Bnde isterim brakmamayi ama hiç bi saglk guvncem yok o yüzden bitksele basliycm ınş soledklern Saol cnm Rabbim herkse hayırlı olanı nasip etabında inskesinlikle tedaviyi bırakmayın bizim için kendiliğinden olması çok zor bende nisanda evlendim ama problemimi bildiğim için hiç beklemedim ama doktorun azizliğne uğradım üç ay boşuna geçti sonra doktorumu değiştirdim ve hla tedaviye devam ediyorum bi taraftanda elimden geldiğince bitkisel şeylerde uyguluyorum ama lütfen tedaviyi bırakmayın.
Canim 2.asilamami oldum haftaya belli olcak hamile olup olmadigim.beklemedeyi. bende malesefSaol hyatm allah razı olsun ınş sn hamis msn
Ayy hadi ınş :)Canim 2.asilamami oldum haftaya belli olcak hamile olup olmadigim.beklemedeyi. bende malesef
Bnde isterim brakmamayi ama hiç bi saglk guvncem yok o yüzden bitksele basliycm ınş soledklern Saol cnm Rabbim herkse hayırlı olanı nasip etabında ins
pko lu arkadaşlar aramızda yasmin kullanan var mı ? Kullanan arkadaşlara bir sorum var yumurtlama gününüz kaçıncı gün oluyor? Bugün adetten sonra 19. günüm akıntım var yumurtlama akıntısı mümkün mü bu, çok geç bir süre değil mi yumurtlama için?
Soğan Kuru yaptıktan sonra kahverengi akintilari olan oldu mu ? Adet olma zamaninda başladı 1 haftadır devam ediyor.
e o zaman yumurtalıklarımız da bir yığın kist oluşması lazım değil mi?Bildiğim kadariyla o kistler kalıyor atılamiyor.
Bildiğim kadariyla o kistler kalıyor atılamiyor.
O kistler atılmıyo canım atılsa bile geri gelen kistler. yumurtanın büyümesini engelleyen minik minik kistler. o yüzden pko deniyo.e o zaman yumurtalıklarımız da bir yığın kist oluşması lazım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?