- 22 Kasım 2016
- 30
- 14
- 8
- 30
Şeker hapı derken canım nasıl anlamadımPko lu arkadaşlar bebeğiniz olmuyorsa klomen e sarılmayın lütfen faydadan çok zararı var benden size tavsiye kilonuz varsa kilo verin ve pko da ki en doğru tedavi şekli şeker hapı Emin'im onu kullanmaya devam kendiliğinden olur ben bu şekilde evliliğimin 9. Yılında kızıma sahip oldum
Metoformin hcı maddesi olan yani bildiğimiz şeker ilacı pko da en etkili tedavi şekli ben 8 kez klomen kullandım hiç etkisi olmadı tüp bebek yaptıracaktım tüp bebek uzmanı bana bu tedavi şeklini anlattı hatta kadın doğumcular bu konuda iki ye ayrılmış ben kullandığım ay hamile kaldım dediği gibi gebeliğin ilk üç ayı da kullandım pko düşük riskini arttırıyormuş onun için kullandım 3 bebeği kaybettim bir sürü test yapıldı iki gend hafif pıhtılaşma çıktı Ve crp biraz yüksekti bebeğe pıhtı atıyormuş vücut 4. Gebelikte her gün kan sulandırıcı iğne kullandım Ve kızım doğdu tabi benim de sağlığım bozuldu galiba kullandığım klomen sayesindeŞeker hapı derken canım nasıl anlamadım
hayır otu yağının faydası var bende kullanmıştımanladım canım rabbim kolaylık versin hepimize soğan suyunu dene hayıt tohumu felan kullan pko için çok etkiliymiş.
canım senin boyun ve kilon kaç?Pko lu arkadaşlar bebeğiniz olmuyorsa klomen e sarılmayın lütfen faydadan çok zararı var benden size tavsiye kilonuz varsa kilo verin ve pko da ki en doğru tedavi şekli şeker hapı Emin'im onu kullanmaya devam kendiliğinden olur ben bu şekilde evliliğimin 9. Yılında kızıma sahip oldum
Bi dr git benimde hep ağrım olurdu ilk 23 yaşında başladı dr bişey Yok dedi 30 yaşında hamileyken bel fıtığı ameliyatı oldum Ve üstelik omurgam eğilmişti dikkat et kendine benim gibi olma hamileyken ameliyat oldum üstelikArkadaşlar merhaba yine ben geldim aylar sonra ilk kez geçen ay günü gününe regl oldum bu ay daha adetime 12 gün var ama gün boyu sağ kasığımda özellikle yürürken bacağımı kitleyen aşırı bir ağrı var sizce gebelik belirtisi midir bi umut sorayım dedim kızlar yardımcı olur musunuz
Genetik pıtılaşma ve romatizma için bütün testleri yaptır bunlar Ve pko birleşince bebeğin kalbi duruyor malesef ben üç kez kaybettim 4. De Doğum yaptım çok yorucu bi süreç ben gebelikte de kullandım en son gebelikte 4 ay boyuncaBenim 6 ay olmadı dr gittim şeker hapı verdi 12 kilo verdim bir kutu ilacım bitti o sıra soğan suyu içtim ikinci kutuya başlamadan hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken de devam etmek gerekiyor muş dr söylemedi 6. Haftada düştü maalesef
Gittim ama test yapmadılar ikincisinde düşmesi gerekiyor muş. İlk dusugu normal sayıyorlar maalesef. Hakikaten çok zorlu bir süreç her anlamda yikildimGenetik pıtılaşma ve romatizma için bütün testleri yaptır bunlar Ve pko birleşince bebeğin kalbi duruyor malesef ben üç kez kaybettim 4. De Doğum yaptım çok yorucu bi süreç ben gebelikte de kullandım en son gebelikte 4 ay boyunca
Kesin sağlıksız doğsa sakat olur demişlerdir bence özelde yaptırın testlerinizi çünkü her düşükte bir sonraki gebelikte düşük riskiniz artıyorGittim ama test yapmadılar ikincisinde düşmesi gerekiyor muş. İlk dusugu normal sayıyorlar maalesef. Hakikaten çok zorlu bir süreç her anlamda yikildim
1.63 boy 55 kilo nasıl vereyim mi daha?Benim boyum 1.65 ti 25 ay önce geçirdiğim ameliyatlardan sonra 161olmuş (omurga bel fıtığı ameliyatı) kilomda 107 idi verdim ilk gebelik 89 ikinci gebelik 79 üçüncü gebelik 75 dördüncüde ise 69 ile başladım çok kusmalı bi gebelik geçirdim 64 e kadar düştüm tabi sonra aldım 79 kilo ile Doğum yaptım Doğumdan sonra 87 olmuştum bel fıtığı tekrarladı o moral bozukluğu ile kilo verdim şu an 78 kiloyum vermeye devam 18 ekimde ameliyat oldum belden son ameliyatı
Kilon gayet iyi daha neyi vereceksin şeker hapını araştırın bir çok kişi bu ilaçla gebelik elde etti1.63 boy 55 kilo nasıl vereyim mi daha?
Hsg abartıldığı gibi değil keşke ilacı kullansaydın çok faydası var pko geçmez ama yavaşlatılır bu ilaç hamileliği de kolaylaştırırMerhaba kızlar, pcos teşhisi ile 22. Günde ovitrella vurulmustum. Sonraki ay kimyasal gebelik.. sonra 2 ay klomen ovitrelladan sonra yumurta kiste dönüşmüşdr um en başından beri istediği hsg yi bu ay çektirmemi ve şeker ilavına baslamamı söyledi. kilo vermek için gittiğim diyetisyen de o ilacı vernişti ama ben tekrar gitmediğim için içmemiştim 162 ye 80 kiloyum inşallah işe yarar. Bugun hsg çektirdim anlatılanlardan çok korktum ama öle bişey değildi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah anlatılanlsr gibi bende hsgden sonra hamiş olurum. Hsg için kendinizi kasmayınn
Şimdi başladım kullanmaya inşallah bundan sonra faydası olurHsg abartıldığı gibi değil keşke ilacı kullansaydın çok faydası var pko geçmez ama yavaşlatılır bu ilaç hamileliği de kolaylaştırır
Pko da Doğum kontrol hapı yerine kullanılan gebeliği sağlamaya faydası için hormonları düzenlediği için veriliyor bazı kişilerin insülin direnci oluyor inada faydası var "benim hiç bi problemim yoktu ama kullandım" 4kez hamile oldumArkadaşlar bende polikistik overliyim, bu şeker hapını ilk kez duyuyorum, neye göre veriyor, doktor yada diyetisyen, diyebetli falan olduğunuz için mi yoksa kistlerle mi ilgisi var anlamadım?
4 kez derken 4. Ayda mı 4 kere miPko da Doğum kontrol hapı yerine kullanılan gebeliği sağlamaya faydası için hormonları düzenlediği için veriliyor bazı kişilerin insülin direnci oluyor inada faydası var "benim hiç bi problemim yoktu ama kullandım" 4kez hamile oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?