- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
Canım yasin çok genç ama beni yanlış anlama.kilon çok fazla.boyun 1.65 ise ideal kılın 55.sen 75 kilosun. 20 kilo falan var.ben geçen yıl 8 kilo verdim.adet döngum düzeldi. Kilo vermek ise çok yarıyor. Bence ciddi bir diyete girmen lazım canım. Doktorum bana hemen kilo vermemi söylemişti. İyiki söyledi sağlıklı hayata kavuştum.Yaşım yirmi sekiz yumurtlama var mı dedim evet var sadece kilodan dolayi gelişmiyor demişti doktoruma sordum bebeğim olmaz mj dedim kafam çok karıştı dedim hayır olmaz diye birşey yok dedi her beş kilo da bir yumurtalik in işlevi artar sen kilo ver yeterli dedi o yüzden tedavi de vermedi bana sadece bunları dedi beş kilo versen yeterli olur dedi
Bende Yasmin kullandım ama bırakalı çok oldu bence 3 ay sürmez etkisi tekrar doktora git biz pko hastaları kendiliğinden pek kolay hamile kalamıyoruz bende folbiol kullanıyorum şimdi bende ama bende bir yan etki yapmadıMerhabalar bende pko luyum. Yillardir yasmin tedavisi gordum evleneli 2 ay oldu ve 2 aydir yasmin kullanmiyorum. En son doktora gittigimde bana folbiol verdi gebe kalabilmem icinmis ancak bende yan etki yapti ilac cok sistim oyleki geceleri uyuyamadim sancidan. Bende biraktim bidaha doktora gidemedim
Bebis istiyorum yasminin etkisinin gecmesi 3 ayi bulur diyolar bi bilginiz varmi
Bende Yasmin kullandım ama bırakalı çok oldu bence 3 ay sürmez etkisi tekrar doktora git biz pko hastaları kendiliğinden pek kolay hamile kalamıyoruz bende folbiol kullanıyorum şimdi bende ama bende bir yan etki yapmadı
Ne kadar zamandir kullaniyosun folbiolu
çok geçmiş olsun canım pko kistlerinin patladığını bilmiyorum. Üzme kendini normal doğum olmaz sezeryan olur, kistin patladığına göre bebek daha rahat olabilirSlm arkadaşlar. Bnde pkoluyum. Bunu evlendikten sonra öğrendim. 1.5 sene önce bir düşügüm oldu kendiliğinden hamile kaldım. Birdaha hiç kalamadım. Ve 1 ay önce kist patlamasindan ameliyat oldum. 6 cm olmuş ve patlamış benim bu zararsız sandığım pko dedigimiz yumurtalik kisti yani. Siz siz olun kontrillerinizi ihmal etmeyin. Açık ameliyat oldum ve artık hamile kalsam da normal doğum şansım kalmadı. Herkes hemen bebek olur diyor ama bn inanmıyorum. Bakalım kısmet Allah bilir orasını..başına böyle bişey gelen var mi
Merhaba bayanlar
Internette bi ara bu pako icin bi macun satiliyodu merak ettim icinde neler var die sordum hayit tohumu aslan pencesi adacayi falan yaziyodu.
Bugun aktara gittim ve macunu satan kisiyle olan konusmamizi gosterdim bu tarz bisey varmi sizde diye. Bana bi karisik bitki cayi verdi. Civanlercemi hayit tohumu aslan pencesi var icinde
Hanimlarin bunu kulla masi daha iyi olur dedi gunde bi bardak yeterli ikinci aydan itibaren etkisini gorursunuz dedi.
Aktar dedigim yerinde aslinda tabelasinda sifali birkiler yazan biyerdi.
Cayi aldim aslinda ac karna icmen gerekiyo demisti ama calisiyorum sabah pek firsatim olmuyo
Bu tarz bisey deneyen varmi peki yada bilmeyen varsa gelin beraber icelim. Belki faydasini goruruz
Bende Hayıt
Bende Hayıt içtim ama 1hafta çok acı icemedim. İnşallah faydasını görürsün
Inofolic Combi miydi ilaç ben de kullanıyorum son 1 aydır, endokrin doktoru verdi. Doğum doktorları pek bilmez bu ilacı çünkü PKO asıl endokrin bozukluktur. Bi faydası olacak mı acaba?Arkadaslar merhaba bende de pko var ben inofolicle beraber sogan kuru yapiyorum ama tedirginim bu sekilde uygulamam daha fazla saglik sorunu olusturur mu diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?