- 20 Nisan 2016
- 177
- 93
- 48
- 36
Klomenle çoğu pkoslu bebeğine kavuşuyo okuduğum kadarıyla inşallah sanada vesile olur canım.
Hayırlı akşamlar canım bende de pko vardı hatta ileri safhada. Bazen 4 5 ay adet olmafigimi bilirim . Bende her hastaneye gittiğimde hamilelere bakınca gözüm dolardı. Çok sükûr su anda hamileyim. İnşallah sen de o günleri yasarsin en kısa zmanda.dojtorun da büyük ihtimal yumurta takibi yapar. Bu arada nerelisin acabaİnşallah bende yumurtlarım canım ya, özel doktor yok burda hastanelede malamat oldum bugün, yumurta takibi yapılmadı yapar mı bilmiyorum.Biraz da moralim bozuldu açıkcası, hamile kadınları görmek üzmeye başladı beni.
Çoookkk sağol canım şırnakta öğretmenim, bu sene son senemiz olucak memlekete dönücez inşallah.Hormonlarım çok bozuk çıktı bu ayda tarlusal kullanıyorum sonra 3 ay doğum kontrol kullanıp ilaç tedavisi olucakmışım.En azından 3 4 ay umutlanmıycamHayırlı akşamlar canım bende de pko vardı hatta ileri safhada. Bazen 4 5 ay adet olmafigimi bilirim . Bende her hastaneye gittiğimde hamilelere bakınca gözüm dolardı. Çok sükûr su anda hamileyim. İnşallah sen de o günleri yasarsin en kısa zmanda.dojtorun da büyük ihtimal yumurta takibi yapar. Bu arada nerelisin acaba
Dilini bizim memlekete benzetti de :) hangi hormonun yüksek . Benim lh 18 di diğerleri normaldi ama. Lh da zaten yumurtlamaya çatlamayi gösteriyor..ben de bir ay doğum kontrol hapi kullandım neden 3 4 dedi sana acabaÇoookkk sağol canım şırnakta öğretmenim, bu sene son senemiz olucak memlekete dönücez inşallah.Hormonlarım çok bozuk çıktı bu ayda tarlusal kullanıyorum sonra 3 ay doğum kontrol kullanıp ilaç tedavisi olucakmışım.En azından 3 4 ay umutlanmıycam
Ankaralıyım canım : ) Lh ve prolaktinim çok yüksek ikiside 30 küsürlerde onun için üç ay dedi sanırım.Yavrunu sağlıklı sıhhatli tek avazda kucağına alırsın canım inşallahDilini bizim memlekete benzetti de :) hangi hormonun yüksek . Benim lh 18 di diğerleri normaldi ama. Lh da zaten yumurtlamaya çatlamayi gösteriyor..ben de bir ay doğum kontrol hapi kullandım neden 3 4 dedi sana acaba
Anladim canım . Peki başka bi ilaç falan kullaniyo musun. Lh düşürmek için hayıt tohumu iyi diye biliyorum onu da kullanmıştım bi ara. Ablamin da lh 20lerdeydi su anda iki yavrusu var sükûr. İnşallah sizin de olur en kısa zmanda .biraz da kafaya takmamak gerekiyor taktikca uzuyor sanırım. Çok sağol canım rabbim herkese yasatsin bu duyguyuAnkaralıyım canım : ) Lh ve prolaktinim çok yüksek ikiside 30 küsürlerde onun için üç ay dedi sanırım.Yavrunu sağlıklı sıhhatli tek avazda kucağına alırsın canım inşallah
Amminnnn hayıt ve soğan kürü kullandım dkh bittikten sonra hayıtı içmeye devam edicem canım inşallah burdan hamile ayrılırımmAnladim canım . Peki başka bi ilaç falan kullaniyo musun. Lh düşürmek için hayıt tohumu iyi diye biliyorum onu da kullanmıştım bi ara. Ablamin da lh 20lerdeydi su anda iki yavrusu var sükûr. İnşallah sizin de olur en kısa zmanda .biraz da kafaya takmamak gerekiyor taktikca uzuyor sanırım. Çok sağol canım rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
Amiiinn inşallah canım inanıyorum bunaAmminnnn hayıt ve soğan kürü kullandım dkh bittikten sonra hayıtı içmeye devam edicem canım inşallah burdan hamile ayrılırımm
3. Bardağa gerek bile olmadı çok şükür:)Hmm biberiyeyi hiç duymamistim faydası olursa yaz mutlaka ben adaçayı seviyorum adetimi hem söktüruyo hem ağrı sancı hiçbişey hissetmiyorum adet sürem de kisaliyo çabucak sokuldugu icin
Biberiye mi söktürdü canım ay kekik ten iyidir tadı da belki3. Bardağa gerek bile olmadı çok şükür:)
Canım gitmeidm ama bizle de paylaşırsan sevinirim nelere dikkat ediyor mesela diyetisyenin ne ağırlıklı beslenmeni istiyor gibi ve inşallah sonuç alırsınız canımKızlar Diyetisyen didem yiğite gidiyorum polikistik over için beslenme tedavisine başladık daha önce giden var mı acaba ?
Ayyy ben bile sevindimm yumurtanın büyüdüğünü duyunca.İnşallahh tutarr...Arkadaşlar merhaba. Bugün doktoruma gittim hem rutin muayene hem de yara dondurmuştum onun için. Sonuç; kistler yok, yumurtam büyümüş çatlamak üzere, rahim de gayet sağlıklı ve normal. "Bebek düşünüyosanız yarın-yarından sonra çatlar ilişkiye girin" dedi. Tabi inanılmaz mutlu oldum yumurtamı görünce :)
Özellikle son 2 adetim çok gecikmişti. Nasıl böyle oldu anlamıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum ama öyle aşırı aşırı da edemiyorum, çok bozduğum yer oluyo. Evde spor yapmaya çalışıyorum, eşimle yürüyüşe çıkıyoruz falan. Belki bunların bi faydası olmuştur.
Belki deeee şu olabilir ama hiç bilmiyorum; annem bana zayıflamak için bi içeçek almıştı bitkisel bi şey, suyla karıştırıp içiyorum her gün. Düzenli kullanmadım ama hiç. Çok faydası olacak vs demiş satan kadın. Annemin iddiası kesinlikle onun faydası olduğu yönünde :)
Yani bilmiyorum işte umut dünyası.. Doktor gene de zayıflamak zorunda olduğumu söyledi. Başka çaresi yok dedi. Zayıflama çalışmalarına hızla devam :)
Aaay ama eşim bebek istemiyor henüzAyyy ben bile sevindimm yumurtanın büyüdüğünü duyunca.İnşallahh tutarr...
Tabbi tabbiii yumurtan gelişiyo ise çok rahat gebe kalırsın istediğin zaman inşallahAaay ama eşim bebek istemiyor henüzMalesef o aşamalara geçmedik.. ama bu bile güzel bi haber, istediğimizde olabilmesi açısından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?