1 ay oldu olmadı kilo da verdiriyor bir arkadas yazmıştı o ilk aydan hamile kalmis. Ben o kadar doktore giitim bana hic kimse sekerle ilgili bisy demedi. Gecen ay gittim 106 arastitdim megersem insulin direnci ile alakalı imiş hapın icini okudumda şaşırdımSeker hapini kac ay kullandiniz acaba
Ben baslamistim asiri mide bulantisi yapti bende de insulin direnci cikti klomen falan kullandiniz mi1 ay oldu olmadı kilo da verdiriyor bir arkadas yazmıştı o ilk aydan hamile kalmis. Ben o kadar doktore giitim bana hic kimse sekerle ilgili bisy demedi. Gecen ay gittim 106 arastitdim megersem insulin direnci ile alakalı imiş hapın icini okudumda şaşırdım
Ya ben onu yanlış yere yazmışım :) test sonucunu bekliyoruzzNeyi bekliyorsun :) test sonucu mu seker hapi kullanmissin ya onu ne kadardir kullaniyorsun merak ettim benim doktorum hemen.etki etmez beklemen gerek dedi de o yuzden sordum :)
Pkolu olanlar için Hayıt öneriliyor bilgin var mı kullandım ben rahatsız oldum biberiyede iyiymiş hamile kalmaya yardimci oluyormuş bir bilgin var mı?bekliyoruzz:)
Insallah bebisin seninledir yumurta takibi yapmadi miEvet doktor 3 ay adetin 5.günü kullanmaya basla gün aşırı iliski demisti. Diger aylar duzenli bir sekilde oldum bu ay olmadim
Yumurta kapi derken ovülasyon günü mü canımInsallah bebisin seninledir yumurta takibi yapmadi mi
Testin sonucunu bizimle paylasirmisiniz :)Ya ben onu yanlış yere yazmışım :) test sonucunu bekliyoruzz
Evet canim yumurtanin.gelisimini takip ediyor doktor klomeni verince sizin takip olmadi miYumurta kapi derken ovülasyon günü mü canım
Bana da klomen kullanırken yumurta takibi vermedi neye göre vermiyo acaba dr bilgin var mı adetin mi düzenli meselaYok canım takibe almadı yumurtalarımin iyi oldugunu söylemişti insallah pazartrsi test yaptırcam güzel sonuclar alırım
Yumurta takibi ile ilgili bir bilgim yok. Son 3 4 adetim duzenli oldu ve klomen kullandım. Bu ayda kullandim klomen seker hapı ve demir hapı bu ay gelmedi 5 6 gün gecikti bende haplardan diye kestim pazartesi gününe kadar gelmezse geblik testi yaptırcamBana da klomen kullanırken yumurta takibi vermedi neye göre vermiyo acaba dr bilgin var mı adetin mi düzenli mesela
Insallahh vardir dualarimiz seninleYumurta takibi ile ilgili bir bilgim yok. Son 3 4 adetim duzenli oldu ve klomen kullandım. Bu ayda kullandim klomen seker hapı ve demir hapı bu ay gelmedi 5 6 gün gecikti bende haplardan diye kestim pazartesi gününe kadar gelmezse geblik testi yaptırcam
Bende Hayıt
Bende Hayıt içtim ama 1hafta çok acı icemedim. İnşallah faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?