Tabbi tabbiii yumurtan gelişiyo ise çok rahat gebe kalırsın istediğin zaman inşallahYa olmazsa diye stres yapmaya gerek yok en azından
Evet canım evet tadıda gayet iyydiBiberiye mi söktürdü canım ay kekik ten iyidir tadı da belki
Dene canım dene onun stresini yaşamaktansa ol bitsin gitsin doktora söyledim de biberiye içtim diye hicbirsey demedi.Tarlusalı dün bitirdim hallaaa adet ağrım yok biberiyeyi bende mi denesem.
Sağol canım stres yapmıyorum ammannn saldım çayıraDene canım dene onun stresini yaşamaktansa ol bitsin gitsin doktora söyledim de biberiye içtim diye hicbirsey demedi.
Sende de mi pko vr ?Sağol canım stres yapmıyorum ammannn saldım çayıraKaç aydır yumurta gelişticem şu zararlı bu yararlı diye diye heder ettim kendimi.
Hmm bilmiyorum valla gidişatımz ne olur..Evet ilk adetimden beri düzensizim, tanı koyulalı on yıl oldu.
Diğer hapları bilmiyorum ama klomen benim adetimi tam 30.günde getirmişti normalde en az 45 günde olurdum geciktirecegini sanmıyorum ama tabiki klomene yumurtaliklarin cevap verdi mi vermedi mi ona bağlı canım hemen kan ver yaKizlar bu ay günüm gecikti pkoluyum bende seker hapı kullandim bu ay klomende ve kan depolarım düsükmüs doktor demir hapı verdi adetim gecikti klomen kullandim diger aylarda günü gününe geldi adet günümde kasiklarimda agri ve batmalar oldu ara arada oluyor haplar geciktirirmi yoksa hamilemiyim bilgisi olan var mi
Biraz daha bekleyim pazartesi gitmeyi düsünuyorum klomen diger aylarda kullandim günü gününe geldi pko hasatlarına seker hapı tavsiye ediyorlar ya icim de heycan var hamileyim diye ama mantıgim az daha bekle diyorDiğer hapları bilmiyorum ama klomen benim adetimi tam 30.günde getirmişti normalde en az 45 günde olurdum geciktirecegini sanmıyorum ama tabiki klomene yumurtaliklarin cevap verdi mi vermedi mi ona bağlı canım hemen kan ver ya
Canım inşallah hamilesindir o zamanBiraz daha bekleyim pazartesi gitmeyi düsünuyorum klomen diger aylarda kullandim günü gününe geldi pko hasatlarına seker hapı tavsiye ediyorlar ya icim de heycan var hamileyim diye ama mantıgim az daha bekle diyor
Insallah rabbim isteyen herkese versin eger hamile olursam bilgilendiririmCanım inşallah hamilesindir o zaman
Amin canimmmm inşallah Allah razı olsun ❤Insallah rabbim isteyen herkese versin eger hamile olursam bilgilendiririm
Seker hapini kac ay kullandiniz acabaInsallah rabbim isteyen herkese versin eger hamile olursam bilgilendiririm
bekliyoruzz:)Seker hapini kac ay kullandiniz acaba
Neyi bekliyorsun :) test sonucu mu seker hapi kullanmissin ya onu ne kadardir kullaniyorsun merak ettim benim doktorum hemen.etki etmez beklemen gerek dedi de o yuzden sordum :)bekliyoruzz:)
Canim doktorlarin cogu bir sey soylemeden yapmiyorlar sen bir dahileyeye gidip pko lu oldugunu soyle ve insulin direncini olcmesini iste insulin direncinin olup olmadigini ogren sonra da doktoruna gidip ilac yazdirabilirsin eger varsaKızlar bu şeker haplarını her pkoluya veriyorlar mj ya bana hiç lafını bile etmediler neye göre veriliyor ki
Herkese vermiyorlar, kafana göre gidip yazdıriyim deme sakın. Ben kullanmıyorum mesela. Kişiden kişiye değişiyo. Önce bi endokrinoloji uzmanına git, bütün tahlilleri yapıyor o zaten (insülin direnci, kolestrol vs) Bunların sonucuna göre seni yönlendiriyor, ilaç veriyor sana göre. Asıl endokrin doktorları biliyo bizim hastalığımızı.Kızlar bu şeker haplarını her pkoluya veriyorlar mj ya bana hiç lafını bile etmediler neye göre veriliyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?