Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

İnsallah canım pkolu olanların tek istegi hamile kalmak insallah allahim bizede nasip etsin

Bende polistikim.. bu 3. Kez klomen kullanımım . 2 gün geciktim ama korkuyorum umutlanmak istemiyorum Cünkü adet olacak gibiyim tüm belirtiler öyle ağrılar vs

Arkadaşlar size bu sorun olacak reglim gördüm bitti bu ayın 3 de fakat dünden bu yana belinde ve kasiklarimda ağrım var bugün lekelenmem oldu ilk defa böyle birşey ile karşılaştım sorun nedir sizce

ne zaman kendimi tam teslim ettim benim herhangi bir sıkıntım yok rabbim ol deyince rabbim nasip edince mucizem gelicek dedim ve o ay klomen+ ovitrelle ile ve tabiki rabbimin izniyle hamile kaldım 2.5 yıllık evliyim rabbim daha ne kadar evlet isteyen ne kadar hasretini çeken kulu varsa hayırlı vakitte mucizelerinin haberini almayı nasip etsin

heeey bende bir pkoluyum. ve en son haziranda adet oldum. resmen erkek gibi yaşamaya çalışıyorum, patlamaya hazır bomba gibiyim ve delice bebiş istiyorum tabiki olmuyor. 2 yıllık olacak evleneli. glucophage ve aldactone kullanıyorum geçtiğimizden hafta çarşamba gününden beri. bende mide bulantısı yapmadı ama hayatımda ilk defa iştahım kapandı hayretlerdeyim ve bugün araştırdığımda sebebi glucophage imiş. ayrıca başka bir hastalığımdan dolayı coumadin kullanıyorum. coumadin yüzünden doğru düzgün tedavi olamıyorum. ahh bi adetim gelse klomene bende başlıcam ama yeminle eşimle dört gözle bekliyoruz ama inatla ne adet geliyo ne de bebek. bizde nasip diyip Allahıma sığınıyoruz..

8 aydır adet olmuyosun yani.Benim bekarken adet olmamak işime geliyodu açıkcası sivilce ve kilo sorunum yoktu, enson 6 ay olmadan doktora gittiğimde biraz azar işittim ve olumsuz konuştu, tarlusal kullanamıyo musun ?

İnanamıyorum Haziran'dan beri adet olmuyor musun? Ben kendiliğimden en fazla 45 gün adet olmamıştım.. O zaman bile deli gibi şiştiğimi hatırlıyorum. İhmal etmemelisin..

Ben bu ay kendiliğimden 33. gün adet oldum :) Son 2 aydır geciken adetim düzene girer İnşaallah bu aydan sonra :)
Bu arada, henüz çocuk düşünmüyoruz. Bugün adetimin 2. günü, o yüzden doğum kontrol hapına başlasam mı diye düşünüyorum. Sizler kullanıyor musunuz?
Belirtiyim; Inofolic Combi de kullanıyorum..

Selam kizlar ben pko hastasiyim 3aydir suan hastalanmiyorum test yaptim negatif çıktı kiloda alıyorum sürekli suan 80lerdeyim spora baslamayi düşünüyorum zayiflamak düzenli adet olmami saglar mi sizce bide hsg cektirmeyi düşünüyorum bebek olmasi icin pko li olup sadece ilacta düzelen var mi

Kilolu olup hamile kalan var tabbi, ama olasılığı azaltıyo,doktora görünüp hormonlarına baktırmalısın.

Kilolu olup hamile kalan var tabbi, ama olasılığı azaltıyo,doktora görünüp hormonlarına baktırmalısın.

Aslinda öncelikle kilo versem daha iyi olur diye düşünüyorum sizde oyle bi sorun oldu mu hormonlar icin ilac kullanip duzelip hamile kalan var mi merak ediyorum

Canımm seni o kadar iyi anlıyorum kii. Ben de en son haziran da olmuştum. Eylül'de evlendim üzerinden de 3ay geçti hala olmayınca soğan kürü yaptım ve ocakta adet oldum şükür. Yani Haziran'dan ocağa düşün 6 ay... ama soğan yapmasam aynı senin gibi daha adet olmamıştım eminim. O yüzden soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyorum canım mutlaka dene bence

Benim kilo sorunum yok ama hormonlarım bozuk, kilon olduğu için adet olmuyo isen çok şanslısın ,bence kiloları verip çok rahat hamile kalırsın.

Kızlar bana doktor 3 ay dkh kullan hormon değerlerin düzelsin sonra ilaca başlıycaz dedi, doğum kontrolü gönülsüz kullanıyorum , yarın başka bir doktora gidicem bakalım, aranızda dkh kullanmak zorunda kalan var mı ?

Ya şu sogan kürü tam olarak ne zaman nasil yapiliyor herkes farkli bisey söylüyor tam bilen varsa anlatabilir mi

Ya şu sogan kürü tam olarak ne zaman nasil yapiliyor herkes farkli bisey söylüyor tam bilen varsa anlatabilir mi
Kendi bildiğim ve uyguladığım şekilde anlatayım canım. Benim adetlerim aylarca olmadığı için rastgele bir zamanda başladım 15 gün sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce 1buçuk -2 su bardağı klorsuz suyu ocağa koyup kaynatıyoruz kaynadıktan sonra içine yemeklik soğanın en dış kahverengi kabuğunu inçe bir şekilde alıp dörde bölüyoruz ve kaynayan suya atıp ağzı kapalı 5dk kaynatıyoruz. Sıcağa yakın ılıklıktayken içiyoruz. İlk ay böyle. Sonraki aylarda adet gününe 10 gün kala 10 gün kullanıyoruz canım. Sanırım 4-5ay yapılabiliyor. Umarım yardımcı olabilirim sevgiler

Adetin 7. günü başlayıp 15 gün orta boy yemeklik soğanı dörde bölüp kaynar suda 5 dk haşlıyosun, içilebilir kıvama gelince sabah kahvaltısı ve akşam yemeginden yarım saat önce sıcak sıcak içiyosun.İkinci ay adetinden 10 gün önce başlıyosun, bu kaa 6 ay tekrar yapmıyosunn.İnşallah şifasını görürsün

Tamam canim cok teşekkür ederim bilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…