- 11 Ocak 2017
- 97
- 104
- 13
- 31
İnsallah canım pkolu olanların tek istegi hamile kalmak insallah allahim bizede nasip etsinBana da seker ilacı verdi doktor 4 aydır 28 günde bir adet oluyorum tam vaktinde sasmiyo fakat seker ilacını ben düzenli kullanmıyorum bu ay klomen verdi iki ay öncede verdi kullandım yanıt verdi yumurtalarım iki aydır eşimle zamanında birlikte olamıyoruz hamile kalamadigimi ona bağlıyorum suan adetliyim bu ay hamile kalırım insaALLAH
Amin canım insaALLAHİnsallah canım pkolu olanların tek istegi hamile kalmak insallah allahim bizede nasip etsin
8 aydır adet olmuyosun yani.Benim bekarken adet olmamak işime geliyodu açıkcası sivilce ve kilo sorunum yoktu, enson 6 ay olmadan doktora gittiğimde biraz azar işittim ve olumsuz konuştu, tarlusal kullanamıyo musun ?heeey bende bir pkoluyum. ve en son haziranda adet oldum. resmen erkek gibi yaşamaya çalışıyorum, patlamaya hazır bomba gibiyim ve delice bebiş istiyorum tabiki olmuyor. 2 yıllık olacak evleneli. glucophage ve aldactone kullanıyorum geçtiğimizden hafta çarşamba gününden beri. bende mide bulantısı yapmadı ama hayatımda ilk defa iştahım kapandı hayretlerdeyim ve bugün araştırdığımda sebebi glucophage imiş. ayrıca başka bir hastalığımdan dolayı coumadin kullanıyorum. coumadin yüzünden doğru düzgün tedavi olamıyorum. ahh bi adetim gelse klomene bende başlıcam ama yeminle eşimle dört gözle bekliyoruz ama inatla ne adet geliyo ne de bebek. bizde nasip diyip Allahıma sığınıyoruz..
heeey bende bir pkoluyum. ve en son haziranda adet oldum. resmen erkek gibi yaşamaya çalışıyorum, patlamaya hazır bomba gibiyim ve delice bebiş istiyorum tabiki olmuyor. 2 yıllık olacak evleneli. glucophage ve aldactone kullanıyorum geçtiğimizden hafta çarşamba gününden beri. bende mide bulantısı yapmadı ama hayatımda ilk defa iştahım kapandı hayretlerdeyim ve bugün araştırdığımda sebebi glucophage imiş. ayrıca başka bir hastalığımdan dolayı coumadin kullanıyorum. coumadin yüzünden doğru düzgün tedavi olamıyorum. ahh bi adetim gelse klomene bende başlıcam ama yeminle eşimle dört gözle bekliyoruz ama inatla ne adet geliyo ne de bebek. bizde nasip diyip Allahıma sığınıyoruz..
Kilolu olup hamile kalan var tabbi, ama olasılığı azaltıyo,doktora görünüp hormonlarına baktırmalısın.Selam kizlar ben pko hastasiyim 3aydir suan hastalanmiyorum test yaptim negatif çıktı kiloda alıyorum sürekli suan 80lerdeyim spora baslamayi düşünüyorum zayiflamak düzenli adet olmami saglar mi sizce bide hsg cektirmeyi düşünüyorum bebek olmasi icin pko li olup sadece ilacta düzelen var mi
Kilolu olup hamile kalan var tabbi, ama olasılığı azaltıyo,doktora görünüp hormonlarına baktırmalısın.
Canımm seni o kadar iyi anlıyorum kii. Ben de en son haziran da olmuştum. Eylül'de evlendim üzerinden de 3ay geçti hala olmayınca soğan kürü yaptım ve ocakta adet oldum şükür. Yani Haziran'dan ocağa düşün 6 ay... ama soğan yapmasam aynı senin gibi daha adet olmamıştım eminim. O yüzden soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyorum canım mutlaka dene benceheeey bende bir pkoluyum. ve en son haziranda adet oldum. resmen erkek gibi yaşamaya çalışıyorum, patlamaya hazır bomba gibiyim ve delice bebiş istiyorum tabiki olmuyor. 2 yıllık olacak evleneli. glucophage ve aldactone kullanıyorum geçtiğimizden hafta çarşamba gününden beri. bende mide bulantısı yapmadı ama hayatımda ilk defa iştahım kapandı hayretlerdeyim ve bugün araştırdığımda sebebi glucophage imiş. ayrıca başka bir hastalığımdan dolayı coumadin kullanıyorum. coumadin yüzünden doğru düzgün tedavi olamıyorum. ahh bi adetim gelse klomene bende başlıcam ama yeminle eşimle dört gözle bekliyoruz ama inatla ne adet geliyo ne de bebek. bizde nasip diyip Allahıma sığınıyoruz..
Kendi bildiğim ve uyguladığım şekilde anlatayım canım. Benim adetlerim aylarca olmadığı için rastgele bir zamanda başladım 15 gün sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce 1buçuk -2 su bardağı klorsuz suyu ocağa koyup kaynatıyoruz kaynadıktan sonra içine yemeklik soğanın en dış kahverengi kabuğunu inçe bir şekilde alıp dörde bölüyoruz ve kaynayan suya atıp ağzı kapalı 5dk kaynatıyoruz. Sıcağa yakın ılıklıktayken içiyoruz. İlk ay böyle. Sonraki aylarda adet gününe 10 gün kala 10 gün kullanıyoruz canım. Sanırım 4-5ay yapılabiliyor. Umarım yardımcı olabilirim sevgilerYa şu sogan kürü tam olarak ne zaman nasil yapiliyor herkes farkli bisey söylüyor tam bilen varsa anlatabilir mi
Kendi bildiğim ve uyguladığım şekilde anlatayım canım. Benim adetlerim aylarca olmadığı için rastgele bir zamanda başladım 15 gün sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce 1buçuk -2 su bardağı klorsuz suyu ocağa koyup kaynatıyoruz kaynadıktan sonra içine yemeklik soğanın en dış kahverengi kabuğunu inçe bir şekilde alıp dörde bölüyoruz ve kaynayan suya atıp ağzı kapalı 5dk kaynatıyoruz. Sıcağa yakın ılıklıktayken içiyoruz. İlk ay böyle. Sonraki aylarda adet gününe 10 gün kala 10 gün kullanıyoruz canım. Sanırım 4-5ay yapılabiliyor. Umarım yardımcı olabilirim sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?