rica ederim cnm sanada inşallah banada tüm isteyene nasip olsun annelikDoğru söylüyorsun. Bu ay olmazsa tekrar giderim. İlgilenmezse değiştiririm. Allahim sanada isteyen herkese de bebis nasip etsin. Teşekkürler.
sana katılıorum cnm bende dokuz senedir asılama yumurta takibi klomen catlama iğnesi ama negatif suan da ilaç kullanolrum adet duzene girsin ve. degerlerim normale donsun die suanki doktor memnunum direk söyluo hangi ialcı ne için kullanıcagımı inşallah şifa olur da bebişler gelirPkolu olarak uzun bir aradan sonra tecrübelerimi paylaşmak geldi içimden nedense. Ömrüm boyunca ilaç almak dışında hiç düzelmeyen adetlerim 6 ay tıkır tıkır düzenli geldi. Çözümü hacamatta buldum arkadaşlar. Onun dışında da bayağı bir şey yaptım ama en son o etkili oldu. Çünkü artık düzeldi herhalde diye düşünüp biraz da üşengeçlikten bu ay yapmayayım hacamat dedim ama yine kesildi adet. Bir de ben kendime yapabiliyorum hacamati. 2 buçuk ay oldu adet yok. Pazar günü yapmayı düşünüyorum insaallah. Bir kac güne sökülmesi lazım.
Ben de klomen aşılama filan oldum yok bebiş. Her ay yumurtam büyümüştü ama nasip değilmiş. Artık her ay adetin 7. Günü hacamat yaparak önce adet düzeni sonra kendiliğinden yumurtlama düzeni otursun diye ümit ediyorum. Bebeğe değil hastalığın tedavisine yöneldim. Tedavi olursa bebek de allahın izniyle olur. Rabbim hepimize şifa versin arkadaşlar.
Doktorun önce ultrasyonla karnına bakar kist varmi diye kan tahlili ister hormonların için. Muhtemelen doğum kontrol verir ve kistlerin erimesini beklersin. Genellikle ilk tedavi bu oluyor. Sana önerin doktorunu dinle ilacını aksatma yanında alternatif tıbba yönel. Soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi öneririm bir zaman takip eder. Ona göre tedavi olursun. Sakın korkma endişe etme Allahın izniyle iyi olursun.Kızlar bende bekarken gittiğimde pko diyordu doktorlar. Evlendikten sonra gitmedim ama artık randevu aldım iki hafta sonu gidicem kısmetse. Kendiliğinden gelmiyor adetim. Bu durumda ne yapar ne verir doktor. Nasıl bir tedavi başlar. Tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi
İnşallah Can'ım çok teşekkürler. 1ay soğan kürü denedim 1 ay da hayıt. 5buçuk aylık da evliyim. Ama sorun neşir tam emin olmadan kür yapmak istemediğim için bıraktım kürleri. Randevumu aldım. İstemeyerek de olsa gideceğim.. ilk kez muayene olacağım için tedirginlik var biraz. Bir de hayırlısıyla bebiş istiyoruz inşallah çok bekletmez. Çok sağol canım hepimize acil şifalar inşallahDoktorun önce ultrasyonla karnına bakar kist varmi diye kan tahlili ister hormonların için. Muhtemelen doğum kontrol verir ve kistlerin erimesini beklersin. Genellikle ilk tedavi bu oluyor. Sana önerin doktorunu dinle ilacını aksatma yanında alternatif tıbba yönel. Soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi öneririm bir zaman takip eder. Ona göre tedavi olursun. Sakın korkma endişe etme Allahın izniyle iyi olursun.
Hiç tedirgin olma cnm. İnşallah bebeğin olur. Doktora git ve tedavini ol. İnan bana şimdiye kadar girmedigin için pişman olacaksın. Korkacak hiç birşey yokmuş diyeceksin. Allahın izniyleyle bebeklerimizi kucagimiza alacağız. Ben inaniyorumİnşallah Can'ım çok teşekkürler. 1ay soğan kürü denedim 1 ay da hayıt. 5buçuk aylık da evliyim. Ama sorun neşir tam emin olmadan kür yapmak istemediğim için bıraktım kürleri. Randevumu aldım. İstemeyerek de olsa gideceğim.. ilk kez muayene olacağım için tedirginlik var biraz. Bir de hayırlısıyla bebiş istiyoruz inşallah çok bekletmez. Çok sağol canım hepimize acil şifalar inşallah
İnşallah canımmm. Allah sana da bana da tüm isteyenlere tez zamanda versin inşallahHiç tedirgin olma cnm. İnşallah bebeğin olur. Doktora git ve tedavini ol. İnan bana şimdiye kadar girmedigin için pişman olacaksın. Korkacak hiç birşey yokmuş diyeceksin. Allahın izniyleyle bebeklerimizi kucagimiza alacağız. Ben inaniyorum
Yok canım ya su bile içemiyorum mide bulantısından,ağlaya ağlaya helak oldum bu kadar yan etki beklemiyordum.Vazgeçmek yok diye gazlamıştım kendimi ama bu halde devam edemem.
Doktorunu değiştir istersen tek bir doktora bağlı kalma bence yinede sen bilirsinMrh kızlar bnm adet döngüm 32/33 gün genel olarak böyle geçen ay bi hafta gecikmem oldu doktora gittim rahim duvarı kalın 19 mm dedi adetin üçüncü günü gel dedi gittim ilaç yazmadı yumurtalarını takip edicem kendiliğinden büyüyor mu diye bugün kontrole gittim adetimin 18. Günü rahimin yine kalın 11 mm dedi pko danşüpheleniyormuş hormon tahlili aldı yarın çıkıcak 11 mm gerçekten kalın mı netten baktığımda 14 mm ye kadar normal diyo
Doktorunu değiştir istersen tek bir doktora bağlı kalma bence yinede sen bilirsin
Amin canım insaALLAH gittiğin doktor böyle bir sorununun olmadığını soylerYarıntahlillerimi alıp başka Dr gitmeyi düşünüyorum zaten hayırlısı inşallah cnm
Tavsiye için çok teşekkür ederim.Ilaç midemi bulandırıyo ama meğersem dizanteri olmuşum ben.Aksine şekerli şeyler yeyip düzelirim sanmıştım sağol canım.Cnm ben de diaformin kullanmıştım bi süre fazlasıyla midebulantısı yapıyo onu kullandığın sürece mümkün olduğu kadar tatlıdan uzak dur çünkü tatlı mide bulantısını hat safhaya çıkarıyor
Amin canım insaALLAH gittiğin doktor böyle bir sorununun olmadığını soyler
Mrh kızlar bnm adet döngüm 32/33 gün genel olarak böyle geçen ay bi hafta gecikmem oldu doktora gittim rahim duvarı kalın 19 mm dedi adetin üçüncü günü gel dedi gittim ilaç yazmadı yumurtalarını takip edicem kendiliğinden büyüyor mu diye bugün kontrole gittim adetimin 18. Günü rahimin yine kalın 11 mm dedi pko danşüpheleniyormuş hormon tahlili aldı yarın çıkıcak 11 mm gerçekten kalın mı netten baktığımda 14 mm ye kadar normal diyo
Bencede ilaci birak sogan kuru yap neden geldigini anlamis olursun boylece canim ama 15gunu gecirmemelisinKızlar benim bugün soğan suyumun 8. Günü. Ben adetten hemen sonra başlamıştım. Ve adetime 14 gün var. Bu sabah kanamam oldu aynı zamanda ağrım ve bazen sancım oldu. Bende endişelendim doktora gittim. Doktor baktı bir şey yok daha erken evlilik 6 ayı geçsin öyle gel yumurta takibi yapalım dedi.kanama için bişey demedi sinir oldum hemen başından savuşturdu.. ben aynı zamanda progestan kullanıyorum. Bu ilacı kullanmasam soğan suyu içimi temizliyor dicektim bu kanama için ama ilaç ta içiyorum aynı zamanda o yüzden kafama takıldı anlamadım bişey. Bende ilacı bırakıyorum sadece soğan suyuyla devam edicem yoluma... adet mi oldum ne oldum bilmiyorum... bakalım devam edicek mi
4 gün kaldı soğan suyuna. Çok heyecanlıyım... ilaçlardan daha iyi bitkiler en azından ne olduğunu biliyoruz dimi amaBencede ilaci birak sogan kuru yap neden geldigini anlamis olursun boylece canim ama 15gunu gecirmemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?