Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Aynen dediğin gibi farklı oluyormuş ALLAH Sifani versin canm
amin cnm sanada hepimize inşalşah bu ay rahim filmi istedi doktor ben aşılama oldum tutmadı pko için sırf kullanılan bir ilaç varmış sen kullandın mı cnm indolic combi die hiç duymadım bu doktor verdi banda ve dört gündür acık pembe lekelenme oluo normalmiş rahim dilminden sonra göbekten iğneye başlıcaz dedi e tabi suan maddi yöndende baya etkilio o iğneyi devlet karşılamıo sanırım bilen varmı ki

Yarısını karşılıyo canım ben daha yeni 230 lira ödedim

Kızlar ayin 11inde adet olup 16 sında bitti. Dün tekrar adet oldum. 1 hafta arayla. Ama kanamam yoğun değil. Ara ara damlıyor ve bir ödeme bile doldurmaz. Sizde sebebi ne olabilir. İnternetten baktım çok fazla yorumlar var. Kafam karıştı. Geceleri hiç gelmiyor 4 5 saatte bir 1 tatlı kaşığı kadar kan geliyor. Ara sıra pembe ara sıra kirmizi

Arkadaşlar ben tahlil yaptırdım fsh 10.34 lh ise 30.61 çıkmış bisi varmi ultrasona gireceğim

Caneyler ben de aranıza geri döndüm. Perşembe günü kürtaj oldum kalbi atmadığı için allah hayırlısını versin. Yalnız aklıma takılan bişiy var; oğluma hamile kalmadan 4 ay önce Bebek aspirini ve folik asit içmeye başlamıştım, o gebeliğim gayet sağlıklı ilerledi ve sonuçlandı.
Bunda hamile kalmak gibi bir düşüncem bile yoktu ne aspirin ne folik asit bişiy kullanmadım. Acaba ondan mı kese kötü yete tutundu veya Bebek sağlıksız oldu. İlkinde bir de hayıt çayı içmiştim 4 ay kadar.

Can'ım hayıtı 1 ay içip bırakma çocuk olana kadar iç. Hazır suyunu filan alma ama evde kendim demle. Ben de ilk adetimi olayım hayıta başlayacağım. Şu yaz bitene kadar hamile kalmak istemiyorum ama yine de içeceğim. En azından bi 30 kilo vermem lazım. Herşey bizler için sağlıkla gelsin inşallah.

Kizlar ben pko lu değilim ama doktorum bana inofolik verdi aranızda inofolik kullanan var mı toz olanı. Yardımcı olun lütfen

Teşekkürler canım. İnşallah verirsin sende, hayırlısıyla bebişler gelir.. ben doktora gidicem kısmetse haftaya bakalım ne diyecek

Teşekkürler canım. İnşallah verirsin sende, hayırlısıyla bebişler gelir.. ben doktora gidicem kısmetse haftaya bakalım ne diyecek
İite ben oğlumda o hayıtı 4 ay içtikten sonra hamile kaldım. O sırada bebe aspirini de içiyordum hamile kalınca sadece aspirine devam ettim. Pko da aspirin adeti düzenliyor bildiğim kadarıyla. Çünkü bizlerde kan pıhtılaşması sorunu çok yaygın.

ilk pembe lekelenme oldum üç dört gün ama dün bügün baya adet kanaması kırmızı siyah gibi böle bende korkuyorum açıkcası yan etkisimi acaba pazartesi dktor arıycamda pazartesiye kadar meraktan bişey varmı die ölücem

kızlar bende 1ay hayıt kullandım ama adet olmadım. günüm baya geçti bi ara test yaptım negatif çıktı sonuç. daha sonra test yapmadım çünkü gebelik belirtisi yaşamıyorum. nereyse 1ay geçti günüm. hamile olabilir miyim acaba anlamadım

Hanimlar merhaba , bende maalesef pkoluyum onceleri 28_30 gun olan adet duzenim 2 yildir 32_33 gun ama bazi arkadaslarin dedigi gibi ilacla adet olma durumum yok kendiliginden geliyor 4 ay oncede acik miyom ameliyati oldum ameliyatta doktorum kistleri patlattim dedi ama duzenim degismedi kilo vermeye calismami belirtti kdr 3 ay dene olmazsa tekrar gorusuruz dedi ve ilk deneme negatif bu durumda olan varmi aranizda ve 1.64 boyda 74 kiloyum evet maalesef zayif degilim.ama hamilelik icin cok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…