İnşallah tatlışş aminn şu cuma günü dua edelimÇok sağol gülüm. Birbirimize müjdeleyelim inşllah :)
Canimbanada yaramadi sogan suyu incur kuru hic yaramadi bunlar bende bekliyom herseyi. Hayirlisi havucu nasil yapionSelam kızlar bende bir pco hastasıyım 4 yıl dkh kullandım hiç bir işe yaramadı :) sağan kürü yaptım oda olmadı incir havuç kürünü de bu ay yaptım adet olunca bir ay daha yapıcam hayırlısı artık :) Allahım bana ve tüm isteyenlere bebiş nasip etsin inşallah...
Kızlar yaramadı derken gebelik mi oşmadı adet mi olmadınız. Cnkü soğandaki amaç adet olması. Adet olacakki yumurtalar aktifleşsin ve yumurtlama olsunCanimbanada yaramadi sogan suyu incur kuru hic yaramadi bunlar bende bekliyom herseyi. Hayirlisi havucu nasil yapion
Canimbanada yaramadi sogan suyu incur kuru hic yaramadi bunlar bende bekliyom herseyi. Hayirlisi havucu nasil yapion
Kızlar yaramadı derken gebelik mi oşmadı adet mi olmadınız. Cnkü soğandaki amaç adet olması. Adet olacakki yumurtalar aktifleşsin ve yumurtlama olsun
İyi akşamlar kızlar pkolu biri benim maalesef.Aslinda her ay adet görüyorum fakat 6 7 gün ileri atiyor.Yumurtlamam da geç oluyormuş.2 aşılama yaptirmistim tutmadı tabi ilaçlar igneler derken hayal kırıklığı o kadar yorulmustum mı buraya girmeye ara vermiştim.simdi ise tekrar araştırmaya başladım soğan kürü uyguluyorum.dr ye gidiyorum.Arada bır de mağazada bebek kıyafetlerine bakıyorum deli gibi.O pozitif haberini almayı o kadar çok istiyorum ki.sanki böyle biri elimden tutup kaldıracak gibi.bi tarafım hep eksik.Allahim isteyen herkese versin
Adet olmadi canim ve ben 15 gun bi ictim 1 hafta ara verdim 15 gun tekrar ictimKızlar yaramadı derken gebelik mi oşmadı adet mi olmadınız. Cnkü soğandaki amaç adet olması. Adet olacakki yumurtalar aktifleşsin ve yumurtlama olsun
Ben gecen hafta hastalandim hastalanmadan once 94 falan bekledimBen adet olmak için kullanmadım saraçoğlunun iddası pco ya kesin çözüm. Kistlerimde azalma olsun adetim düzene girsin diye yaptım. Ama hala 40-50 günde bir hasta oluyorum. Mesela bugün 45.gün hala hasta olmadım :)
Aşkolar valla ben 7 ay olmsdığımı biliyorum. Patlamak üzereydim artıkBen gecen hafta hastalandim hastalanmadan once 94 falan bekledim
Ben gecen hafta hastalandim hastalanmadan once 94 falan bekledim
Aşkolar valla ben 7 ay olmsdığımı biliyorum. Patlamak üzereydim artık
Adet düzeni mi,? O nasıl bişey yeniyor mu içiliyor mu :) şaka bi yana düzen yok. İlsçsız 4 ay olmadım olamadım.. Bu ay oldum kendi kendime :) yetim gibi sevindim kırmızıları görünce :)Şimdi nasıl peki. Hala aynı mı adet düzenin?
Benimde oyle senede 2 defa oluyordum evlendikten sonra biraz duzeldi gibi sonra gene ayniAşkolar valla ben 7 ay olmsdığımı biliyorum. Patlamak üzereydim artık
Ben 4 ay olmadim tarlusal kullandim gene olmadim sonra ozel doktora gittim o bi ilac verdi onun sayesinde oldum deli olcam artikAdet düzeni mi,? O nasıl bişey yeniyor mu içiliyor mu :) şaka bi yana düzen yok. İlsçsız 4 ay olmadım olamadım.. Bu ay oldum kendi kendime :) yetim gibi sevindim kırmızıları görünce :)
Yok anam biz 9karının dırdırını edip 1 karının doğurduğunu doğuramayanlsrdanız :)Benimde oyle senede 2 defa oluyordum evlendikten sonra biraz duzeldi gibi sonra gene ayni
Adet düzeni mi,? O nasıl bişey yeniyor mu içiliyor mu :) şaka bi yana düzen yok. İlsçsız 4 ay olmadım olamadım.. Bu ay oldum kendi kendime :) yetim gibi sevindim kırmızıları görünce :)
Kız ne var bizim bünyemizde ben hayret ediyorum vallahiBen 4 ay olmadim tarlusal kullandim gene olmadim sonra ozel doktora gittim o bi ilac verdi onun sayesinde oldum deli olcam artik
Valla cok dogru dedin hep internetteyim ne yapayim ne edeyim die rabbim yardimcimiz olsunYok anam biz 9karının dırdırını edip 1 karının doğurduğunu doğuramayanlsrdanız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?