Deneriz anam bacım deneriz başka yapcak ne varkiDiğer konulardan agnucaston diye bi ilaç okudum. Bide pco için inofolik. Kullanıp kan değerleri düzene giren ve hamile kalan çok olmuş. Onu mu denesek kızlar bi bilginiz var mı?
Yok anam biz 9karının dırdırını edip 1 karının doğurduğunu doğuramayanlsrdanız :)
Diğer konulardan agnucaston diye bi ilaç okudum. Bide pco için inofolik. Kullanıp kan değerleri düzene giren ve hamile kalan çok olmuş. Onu mu denesek kızlar bi bilginiz var mı?[/QU bilmiyom ki daha cok yukseltmesin hormonlarimizi
Amin canım valla ben dr öyle habire netteyim. Yok ora yok bura aaa şu aaaa bu valla milletin kocası yanağından öpüyo kadın hamile kalıyo bix sürünelimValla cok dogru dedin hep internetteyim ne yapayim ne edeyim die rabbim yardimcimiz olsun
Aynen canim bende oyle ne gorsem deniyorum simdide sutle maydonuz taktim kafaya onumu denesem diorum. Ilk gecedeb hamile kaliyorlar ya saka gibi biz her ay umutla bekliyorux ki adet olalim da bi sansimiz olsun dieAmin canım valla ben dr öyle habire netteyim. Yok ora yok bura aaa şu aaaa bu valla milletin kocası yanağından öpüyo kadın hamile kalıyo bix sürünelim
Kız valla bak. Millet akşam yatıyo sabaha hamile. Bizde eczacıları özel hastaneleri zengin edelim. Valla bugün yol paramla geri dönmüşüm eve. Öküz yüküyle para alıyolar. Bdr hsg belası çıktı 550"de oraya. Bide negatf çıkıyo ya o an geliyorlar işteKoptum valla :)))) çok komiksin :))) öyle deme canımın içi Alllahım herşeyin hayırlısını versin. En doğru zaman ne zamansa o zaman gelicek o bebiş ama yine de biz elimizden geleni yapalım
Aynen canim bende oyle ne gorsem deniyorum simdide sutle maydonuz taktim kafaya onumu denesem diorum. Ilk gecedeb hamile kaliyorlar ya saka gibi biz her ay umutla bekliyorux ki adet olalim da bi sansimiz olsun die
Aşko maydanozla doğal sütün buharına oturmak mı?Aynen canim bende oyle ne gorsem deniyorum simdide sutle maydonuz taktim kafaya onumu denesem diorum. Ilk gecedeb hamile kaliyorlar ya saka gibi biz her ay umutla bekliyorux ki adet olalim da bi sansimiz olsun die
Kız valla bak. Millet akşam yatıyo sabaha hamile. Bizde eczacıları özel hastaneleri zengin edelim. Valla bugün yol paramla geri dönmüşüm eve. Öküz yüküyle para alıyolar. Bdr hsg belası çıktı 550"de oraya. Bide negatf çıkıyo ya o an geliyorlar işte
Aşko maydanozla doğal sütün buharına oturmak mı?
ne şanslısn eşin hevesli. Benimki ruhsuz. Deli oluyorum. Hastane çıkışı bi güzel ağlattı beni. Ağlaya ağlaya annemlere geldim. Kendi kendime diyorum sen kime cocuk doğurmak için çabalıyosunki merve.. Allahtan korkum olmssa iticektim trafiğin içineİçimin rahat edeceğini bilsem hiç test yapmıycam ama duramıyorum :) eşimde en ufak bişeyde yoksa hamilemisin falan diyor bende iyice ikilemde kalıyorum :)
Yok anam sütle maydonuz buharına oturcak o ben anladım yaptım ve zerre faydasını görmedim onun yerine iç o sütü daha iyi.Oturma kısmını bilmiyorum ama içmeli bişeyse eğer maydonoz düşüğe sebep oluyor o riski alamam :)
N
ne şanslısn eşin hevesli. Benimki ruhsuz. Deli oluyorum. Hastane çıkışı bi güzel ağlattı beni. Ağlaya ağlaya annemlere geldim. Kendi kendime diyorum sen kime cocuk doğurmak için çabalıyosunki merve.. Allahtan korkum olmssa iticektim trafiğin içine
Yok anam sütle maydonuz buharına oturcak o ben anladım yaptım ve zerre faydasını görmedim onun yerine iç o sütü daha iyi.
Ay ne güzel. Bendr cok afedrrsin oramı buramı parçalıyorm accık hevese motive etsin beni diyeEtrafımızda yaşıtımız olup çoluğu çocuğu olan hamile eşi olan çok kişi var o yüzden benimkinin içinde de bi bebiş hevesi yatıyor tabi zaten normalde de çocukları çok sever benimki. Şimdide bizim olsun istiyor :)
Ay ne güzel. Bendr cok afedrrsin oramı buramı parçalıyorm accık hevese motive etsin beni diye
Ne işi var sizde çıksn gitsin kndi evineYok be yapmam öyle şeyler :) zaten kaynanam var evde istesemde yapamam
21,5 yaşndaym 6 yıllık evliyim (mmmmm sorma ne evlilik ne evlilik cinnete yada cinayete az kaldı potansiyel bi katilimCanım sen kaç yaşındasın ve ne kadarlık evlisin? Yoksa evlilik aşkı öldürdümü :)
Ne işi var sizde çıksn gitsin kndi evinehem yapmak istersen banyoda yada odanda da yapabilirsin bebem
Ahahahayyyttt kız ikizlere gebe kalasın inşallah sen beni güldürdün rabbim dr seni ikiz verip güldürsün :) nerelisin bacım senO konuda yaram var hiç açma boşver. Bebiş derdine düşmüşüm bide onu takamam :) kız ama var ya kaynanam benim üzerime iki kere adet oldu Utanıyorum kendimden resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?