21,5 yaşndaym 6 yıllık evliyim (mmmmm sorma ne evlilik ne evlilik cinnete yada cinayete az kaldı potansiyel bi katilim
Sen tanıt kendini bacına :) yaş kaç nerdrn aslen nerelisin severek mi evlendin kaç görümcen var belki boyunları kırıla kırılaBacım sende çok erken evlenmişsin yahu. Ama 6 yılda uzun bi zaman. Senin bebek endişeni anlayabiliyorum.
Evet sutu kaynatiyomusun ama icine maydonozda dediler buharuna oturuyormussun canimAşko maydanozla doğal sütün buharına oturmak mı?
Valla ben bugun test yaptim dahada yeni hasta oldum basim donuyo en ufacik seyde gidip alip yapiom garip esimde hep bi umutla bekliyo kapinin onunde cok. Yaİçimin rahat edeceğini bilsem hiç test yapmıycam ama duramıyorum :) eşimde en ufak bişeyde yoksa hamilemisin falan diyor bende iyice ikilemde kalıyorum :)
Cok zor yaValla ben bugun test yaptim dahada yeni hasta oldum basim donuyo en ufacik seyde gidip alip yapiom garip esimde hep bi umutla bekliyo kapinin onunde cok. Ya
Baya masrafliymis yaKız valla bak. Millet akşam yatıyo sabaha hamile. Bizde eczacıları özel hastaneleri zengin edelim. Valla bugün yol paramla geri dönmüşüm eve. Öküz yüküyle para alıyolar. Bdr hsg belası çıktı 550"de oraya. Bide negatf çıkıyo ya o an geliyorlar işte
Cok zor ya
Kız istysan dene ama ben yaptm le leeeeee bi faydasını görmedm. Hemde organik süt buldum. Keşke içeydim o sütü belki boyum uzardı :)Evet sutu kaynatiyomusun ama icine maydonozda dediler buharuna oturuyormussun canim
Kız istysan dene ama ben yaptm le leeeeee bi faydasını görmedm. Hemde organik süt buldum. Keşke içeydim o sütü belki boyum uzardı :)[/ :))) ozaman bende denemeyeyim yam o kadar sute:) bende esime git koyden al diodum yarin yapcaktim ama vazgectim simdi :)
Ayyy keske bende oyle olsam bi umut bekliyorum belki bu ayyy...Ben geçen hafta yaptım test negatif çıkmıştı. Ama o testlere de çok güvenmemek lazım. Bi arkadaşımla beraber de böyle bi durumda test yaptık negatif çıktı 15 gün sonra doktora gitti ki hamile.
Ayyy keske bende oyle olsam bi umut bekliyorum belki bu ayyy...
Oyle valla bide oyle birsey ki ben evlendigimde 3 ay hastalandim kendime sasirdim dedim ki heralde duzeldi 4 ay hasta olmafim bi umutlandim test yaptim negatif sonra bekledim 50 gunde tekrar test yaptim negatif sonra herkes dediki testler yanlis cikabiliyo kan da baktirdim negatif ben gene husran megerse prolaktainim yukseliyormussssİşte şu geç adet olma işi olmasa bizde bu kdar umutla bekleyip hüsrana uğramazdık. Her ay şansımız olurdu :) bizim şimdi şansımız ne zaman onu Bile bilmiyoruz xd
Benim en son adetimin 3. Günü yaptırdığım tahlilde prolaktin 11,35 çıktıOyle valla bide oyle birsey ki ben evlendigimde 3 ay hastalandim kendime sasirdim dedim ki heralde duzeldi 4 ay hasta olmafim bi umutlandim test yaptim negatif sonra bekledim 50 gunde tekrar test yaptim negatif sonra herkes dediki testler yanlis cikabiliyo kan da baktirdim negatif ben gene husran megerse prolaktainim yukseliyormussss
Aynrn tatlisim ben o sutu iciyim en iyisi azcik boyum uzar:)Valla yinede sen bilirsin gülüm ama iç o sütü bence :)
Gayet iyi cikmis benim 83 kusurBenim en son adetimin 3. Günü yaptırdığım tahlilde prolaktin 11,35 çıktı
Ben varim canimKızlar burda olan var mi canım çok pis sklyr moralim çok bozuk kendimi çok yalnız hissediyorum birileriyle dertlesmeye ihtiyacım var
Hayirdir neyin varBen varim canim
Iyi geceler nasılsın canimBen varim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?