Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ahhh canimmm ne desekk bos ailenin yeri dolmaz. Ama onlar hep seninle birlikte hep seni dusunuyorlar sikma canini hem bizde variz

Ahhh canimmm ne desekk bos ailenin yeri dolmaz. Ama onlar hep seninle birlikte hep seni dusunuyorlar sikma canini hem bizde variz
Evet zaten bu yuzden yazdım buraya ben bir pcolu ben varım sanıyordum ama benimle aynı kaderi paylaşan bir sürü kardeşlerim varmış ve yalnizligima bir nebze olsa yoldaş olabilecek arkadaşlarım dert ortaklarım olur düşüncesi ile yazdim

Bazen düşünüyorum herkes evliliğin ilk başlarında böyle sıkıntılar yasiyormu diye adapte olamadım bir türlü şimdi bakıyorum bekarligima gerçekten prensesler gibiymisim bana evinde

Tek degilsin canim bir suru arkadaslarimiz var zor zamanlar geciren ama guzel gunler gelecek mutlu gunler gorucegiz

Bazen düşünüyorum herkes evliliğin ilk başlarında böyle sıkıntılar yasiyormu diye adapte olamadım bir türlü şimdi bakıyorum bekarligima gerçekten prensesler gibiymisim bana evinde
Ahhh canim ahhh evlilik zormus bende bakiyorum. Zor zamanlar geciriyoruz ama bu halimizede sukur napalim

Tek degilsin canim bir suru arkadaslarimiz var zor zamanlar geciren ama guzel gunler gelecek mutlu gunler gorucegiz
Inşallah zoruma en çok giden de bu ben babamın evinde gitmediğim özel hastane bırakmadım buraya geldim eşimle babası beraber çalışıyor diye babası 3 kuruş 5 kuruşun hesabını yapıyor yani bizde hastalığımi söyleyemiyoruz devlet hastanelerinde ordan oraya surukleniyoruz çok mutsuzum diyemem nankörlük olur eşime ama çok üzülüyorum çok

Kiyamam ya durumun zormus valla senin ailen biliyomu rahatsizligini devlet hastanesindede cok iyi doktorlar var ama icini rahat tut

Arkadaşlar tekrar merhaba. Bu ay klomene başladım 7 gün günde 2 tane içtim ve 3 yumurtam oluştu. En son cuma günü doktorum sağ yumurta 21mm dedi ve çatlatma iğnesi vuruldum. Şimdi bu gün 5. Günüm sağ kasigimda bacagima vuran ağrım var dunden beri. Arada solda batma oluyor belimin ortası agriyor. Ne oluyor anlamıyorum bu gibi durumları yaşayan arkadaşlar varmı. Hamile kalmak çok istiyorum. Yardım edin..

Merhabalar bende cumartesi çatlatma iğnesi olsum ara ara benim de kasıklarıma agrı girip çıkıyor az önce test yaptım 2 çizgi çıktı umutlanmakta isteöiyorum . birde benım yumurtam gec geliştı yarın adet olmam gerekıyor ama iğnemın 5. Güfnü olacak iğnenin etkisi 10 günde gecer yazmıs herkes anlam veremedim ben dr da adetın gecerse gel dedi Ne yapacagımı bilemedim

Kizlar doktorum degelerini ölctur ara degeleri soyle dedi ama ben degeleri soyleyebilmem icin neresindekiler sonuc anlayamadim bana yardimci olur musunuz

Eklentiler

• 1490112353825-1716573135.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar doktorum degelerini ölctur ara degeleri soyle dedi ama ben degeleri soyleyebilmem icin neresindekiler sonuc anlayamadim bana yardimci olur musunuz
Yukarıda kutucuk var yatay tetkik adı yanında sonuç yazıyor.sonuç yazanın altındaki değerleri söyleyeceksin canım

İnşallah h
Cnm inşallah hamilesin. İğnenin etkisi 12 gunde geçiyor diye duydum bende. Ve HCG yani hamilelikte salgılanan hormonu içeriyor yani testte iki çizgi çıkması muhtemel bende test aldım ama 16 gün sonra adet olacam. Günüm geçene kadar yapmayi düşünmüyorum dayanabilirsem tabiki.

Dayanmakta çok zor benim adet günüme çok yakın oldu iğnem o yuzden anlam veremedim nasıl olacagına inşallah bu ay ugraslarımız boşa çıkmaz

Dayanmakta çok zor benim adet günüme çok yakın oldu iğnem o yuzden anlam veremedim nasıl olacagına inşallah bu ay ugraslarımız boşa çıkmaz
Sen klomen kullandın mi adetin kaçıncı günü ve kaç gün kullandın. Kaç yumurtan gelişti. Benim 7 günde gelişti ve her gün hissettim büyüdüğünü 3 yumurtam olmuştu su an da çatlama qkntim geldi galiba esnek kıvamlı sıvı geldi. Hayırlısı olsun inşallah bu ikinci yumurtamdir çatlayan. En azından ihtimaller artsın.

5. Günü başladım adetin 5 gun kullandım klomeni günde 1 tane . ama benim dozu az geldi ilacın yumurtam geç gelişti 21 . günüydü adetten sonra 2 tane yumurtam geliştı 19mm di cumartesi de çatlatma iğnemi oldum bugun 4. Günüm kasıklarımda çok agrım oluyor yarın da adet günüm. Sen iğne olmadın mı

Cnm ben adetimin 3. Günü başladım günde 2 tane içtim 5 günün sonunda doktora gittim 2 gün daha iç dedi. Toplam 7 günun ardından ovitrelle çatlama iğnesi oldum. Cuma günü. Adet olmama bu gün 16 gün kaldı. Ama iğnenin etkisi 1 hafta sürüyormuş. Yani yeni gelişen arkadaki yumurtam çatlamış olabilir yada yeni çatlıyor.

Bana en düşükten başladı bu ay olmazsa arttıracaktı canım klomeni. Çatlama iğnesinden sonra 36 içinde çatlatıyor diye okumuştum ben ama hepsi aynı anda catlamıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…