canım sana söuyluyorum belkıdee sende 2-3 ayda bır yumurtan olusuyoo ama nedne hala dr gıdıp kontrole gıtmıyorsun adetın 13. git bence belkıde en verımlı zamanını kaçırıyorsunnn
biliyorum canım ama bir dahaki ay'a gidicem. şimdi birşey yoksa hayal kırıklığına uğrarım heralde. tam ortasındayım süklusumun zaten dün çok az bir şey geldi bakalım önümüzdeki 2-3 gün ne olucak. 5-6 mart gibi adet olmam gerekiyor, o zaman yine kan aldırıcam. ben şu an sadece LH'ımı düşürmekle meşgulüm. bakalım nasıl bir sonuç çıkıcak. düzenli beslenme ve spor artık etki etmiştir, bunu görmek istiyorum...ondan sonra diğer aşama.....
düşerrr cnmm lh kaç tıkı senınn
LH: 9.51
FSH: 6.89
Prolaktin: 9.68
TSH: 1.640
çok yüksek değil dediler ama yine de FSH dan yüksek
1 kere mı ölçtürdün bunları cnm ve nezaman
yazıyı ilk oduğumda aklıma gelen tek şey olumsuz oldu ama şimdi baktığımda gerçek manayı görebiliyorum.insanların dine olan yakınlıkları benide bağlamıyor ama söz konusu ortada yalnış bi konuşma varsa fevri davranabiliyorum.neyseki yokmuş!2 haftadır halsiz hasta ve moralsizim eşimin ailesiyle bir yerde kalmak beni çok yıpratıyor zaten herşeyi çok aşiri takan biriyim hıkk dense canım yanıyor.canım hiç bişey istemiyor ne nete girmek ne iş yapmak ne gezmek.sanırım depresyondayımbebek bile düşünmüyorum aklıma gelince amann diyecek kadar hissisleştim nedenini bilmiyorum ama sağlığımı bile düşünmyorum metformine başlamadım daha aldığım ilaçlar yeni bitti.salı günü gitmek mümkün olursa herseferinde bişey çıkıyor ya. doktora o zaman başlıycam tekrar.
nediyimcim, allah tamamına erdirsin...
isim düşündünüzmü? ay ne heyecanlı :26::26::26::26::26::26::26:
biz eşimle ikimizde kız delisiydik. gerçekten çok şaşırdık ama olmadı olmadı sonra mucize oldu. bizim için hayırlı bu demekki dedik. kız olursa eşim koyucaktı,erkek olursa ben koyucaktım. bende çınar ismini düşünüyorum şimdilik. eşim kız olsaydı ece olsun istemişti. ama kısmet erkek annesi olmakmış =)))) herkes 2. ye kız olur diyo ama ben tek çocuk düşünüyorum. sadece ona odaklanıp, adam gibi adam olmasını istiyorum. inşallah en yakın zamanda sizlerinde bebişleri olur. bunun için çok dua ediyorum. ben yaşadım o üzüntüyü ve nedemek olduğunu biliyorum....
merhaba kızlar birşey sormak istiyorum.Bende pko var.Ancak adetlerim düzenli,Aşırı tüylenme sorunlarım yok hatta bir buçuk ay öncesine kadar kilo problemide yoktu.Ancak şu son bir buçuk aydır hızla kilo alıyorum özellikle göbekte evet bu pko belirtisi olabilir ama asıl sorum 15-20 dk da bir tuvalet ihtiyacı duyuyorum hemde saatlerce kendimi tutmuşum gibi :44: Sizde böyle bir sıkıntı yaşadınız mı ? ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim
merhaba kızlar birşey sormak istiyorum.Bende pko var.Ancak adetlerim düzenli,Aşırı tüylenme sorunlarım yok hatta bir buçuk ay öncesine kadar kilo problemide yoktu.Ancak şu son bir buçuk aydır hızla kilo alıyorum özellikle göbekte evet bu pko belirtisi olabilir ama asıl sorum 15-20 dk da bir tuvalet ihtiyacı duyuyorum hemde saatlerce kendimi tutmuşum gibi :44: Sizde böyle bir sıkıntı yaşadınız mı ? ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim
Canım bende hiç böyle birşey olmadı. Belki idrar yollarınla ilgili başka bir rahatsızlıktır. Doktora gittin mi
evet bende de aynı sıkıntı var 1 bardak su içeyim hemen wcye gitmem gerek ama bunun pko ile ilgisi oldugunu sanmıyorum benim metebolizman hızlı çalışıyor nedini bu diye düşünüyorum hatta kadın dogumcuya sordum bizim işimiz deil ürolojiye gözük dedi tabi ben gözükmedim çünkü bunun için piskoloji ilaçları veriliyo
bende kilo alınca bu sorun daha çok yogunlaşmışdı ama tamamen piskolojik yinede bi ürolojiye gözükebilirsin
sende küçükken altını ıslatma sorunu varmıydı üroloji ilk bunu soruyor çünkü
biz eşimle ikimizde kız delisiydik. gerçekten çok şaşırdık ama olmadı olmadı sonra mucize oldu. bizim için hayırlı bu demekki dedik. kız olursa eşim koyucaktı,erkek olursa ben koyucaktım. bende çınar ismini düşünüyorum şimdilik. eşim kız olsaydı ece olsun istemişti. ama kısmet erkek annesi olmakmış =)))) herkes 2. ye kız olur diyo ama ben tek çocuk düşünüyorum. sadece ona odaklanıp, adam gibi adam olmasını istiyorum. inşallah en yakın zamanda sizlerinde bebişleri olur. bunun için çok dua ediyorum. ben yaşadım o üzüntüyü ve nedemek olduğunu biliyorum....
Çok sevindim minik oğluna...umarım sonuna kadar ikinizin de sağlığı çok iyi olsun Allah kucağına almak nasip etsin..zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın doğmuş...
Kız ya da erkek farketmez tabi.. sağlığı önemli kucağına aldığında her şeyi unutursun.. doğum yapan arkadaşlarımdan biiliyorum... bizleri bırakma nediyim hep yaz bize :)
evet bende de aynı sıkıntı var 1 bardak su içeyim hemen wcye gitmem gerek ama bunun pko ile ilgisi oldugunu sanmıyorum benim metebolizman hızlı çalışıyor nedini bu diye düşünüyorum hatta kadın dogumcuya sordum bizim işimiz deil ürolojiye gözük dedi tabi ben gözükmedim çünkü bunun için piskoloji ilaçları veriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?