Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım sana söuyluyorum belkıdee sende 2-3 ayda bır yumurtan olusuyoo ama nedne hala dr gıdıp kontrole gıtmıyorsun adetın 13. git bence belkıde en verımlı zamanını kaçırıyorsunnn

biliyorum canım ama bir dahaki ay'a gidicem. şimdi birşey yoksa hayal kırıklığına uğrarım heralde. tam ortasındayım süklusumun zaten dün çok az bir şey geldi bakalım önümüzdeki 2-3 gün ne olucak. 5-6 mart gibi adet olmam gerekiyor, o zaman yine kan aldırıcam. ben şu an sadece LH'ımı düşürmekle meşgulüm. bakalım nasıl bir sonuç çıkıcak. düzenli beslenme ve spor artık etki etmiştir, bunu görmek istiyorum...ondan sonra diğer aşama.....

düşerrr cnmm lh kaç tıkı senınn

1 kere mı ölçtürdün bunları cnm ve nezaman

hayır canım. ilk testim haziran 2010 da idi...o zaman değerler LH FSH dan düşükdü. ama test den kısa bir süre önceye kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum, o yüzden çok düzgün çıktı.

Ağustosda (2010)Metformine başladım ve adetim düzenlendi

Aralık 2010 da son yaptırdığım testin sonuçlarıydı sana yazdığım....

şimdi yine Martda yaptırıcam

yahu sen şeker hapını kullan. ama yinede çocuğu kafana takma =))) ozaman olucak. bak görürsün. aslında şu doktora bi gidebilsen. sana neler söylicek merak ediyorum. yani hiç tedaviye başlamadın bile. yolun çok başındasın. belki 1 kutu klomen bile işe yarıcak. ama sen hiçbişey yapmıyosun. bari şeker hapını gece yatarken 1 tane iç. ozaman etkileri de az oluyo. ben öyle yapıyodum. ve doktorada güzel bi adet olmak istediğini söyle. benim son adetim çok fazlaydı mesela. doktor çok sevinmişti. dedimki hatta parça parça geliyo. sanki bebek düşürmüş gibiyim dedim. öyle olsun dedi. daha iyi dedi.
depresyonunuda anlıyorum. arada banada olur =))) hatta geçenlerde çok bunaldım. hiçbişeyden mutlu olmuyordum. ama dün bebeğin cinsiyetini örendim. =)) erkekmiş. ben hep kız hayal etmiştim. çok şaşırdım ama çabuk alıştım. oda olmuyodu. kız erkek fark etmez. allah bana sağlıkla doğurmayı, sizede bir an önce göbişlerinize gelmeyi nasip etsin inşallah. sen sadece şeker hapına devam et. sonrası nıda doktora ve allaha emanet et.

nediyimcim, allah tamamına erdirsin...

isim düşündünüzmü? ay ne heyecanlı :26::26::26::26::26::26::26:

nediyimcim, allah tamamına erdirsin...

isim düşündünüzmü? ay ne heyecanlı :26::26::26::26::26::26::26:

biz eşimle ikimizde kız delisiydik. gerçekten çok şaşırdık ama olmadı olmadı sonra mucize oldu. bizim için hayırlı bu demekki dedik. kız olursa eşim koyucaktı,erkek olursa ben koyucaktım. bende çınar ismini düşünüyorum şimdilik. eşim kız olsaydı ece olsun istemişti. ama kısmet erkek annesi olmakmış =)))) herkes 2. ye kız olur diyo ama ben tek çocuk düşünüyorum. sadece ona odaklanıp, adam gibi adam olmasını istiyorum. inşallah en yakın zamanda sizlerinde bebişleri olur. bunun için çok dua ediyorum. ben yaşadım o üzüntüyü ve nedemek olduğunu biliyorum....

allah razı olsun canım çok saol.
Ayrıca hamile olmana rağmen bizi bırakmadığın için ayrıca teşekkürler....
bende 1 çocuk düşünüyorum, tek ona konsantre olmak benim için daha iyi. zaten yaşım 32, ikinci yi düşünmek için (benim için) geç artık.....

merhaba kızlar birşey sormak istiyorum.Bende pko var.Ancak adetlerim düzenli,Aşırı tüylenme sorunlarım yok hatta bir buçuk ay öncesine kadar kilo problemide yoktu.Ancak şu son bir buçuk aydır hızla kilo alıyorum özellikle göbekte evet bu pko belirtisi olabilir ama asıl sorum 15-20 dk da bir tuvalet ihtiyacı duyuyorum hemde saatlerce kendimi tutmuşum gibi :44: Sizde böyle bir sıkıntı yaşadınız mı ? ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim

Canım bende hiç böyle birşey olmadı. Belki idrar yollarınla ilgili başka bir rahatsızlıktır. Doktora gittin mi

şimdi müdahale edilmezse adetler düzensizleşmeye başlıyabilir. genelde kilo artışı olunca...kilo bu hastalığın baş düşmanıdır. ama öyle tuvalet sıkıntısı olanı hiç duymadım, bu konuda yardımcı olamıyacağım

:97:
Canım bende hiç böyle birşey olmadı. Belki idrar yollarınla ilgili başka bir rahatsızlıktır. Doktora gittin mi

Salı gününe randevu aldım ama gidemiycem iş için şehir dıışına çıkmam lazım.Bugnde çok yoğunum izin alamam (( Yaa iğrenç birşey bu biranda şişmeye başladım göbek falan aldı başını gidiyor yedi gün yirmidört saat yesem içsem bu kadar şişemem herhalde bende merak ettim acaba pko da böyle etki eder mi diye ? sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden Rabbim dualarımızı boş çevirmesin..

evet bende de aynı sıkıntı var 1 bardak su içeyim hemen wcye gitmem gerek ama bunun pko ile ilgisi oldugunu sanmıyorum benim metebolizman hızlı çalışıyor nedini bu diye düşünüyorum hatta kadın dogumcuya sordum bizim işimiz deil ürolojiye gözük dedi tabi ben gözükmedim çünkü bunun için piskoloji ilaçları veriliyo

Yapma ya desene benimde psikolojik hiç böyle olmazdı kilo almaya başladığımdan beri tuvaletten çıkamıyorum Çok sağolun yardımlarınız için. Sanırım bazı şeyleri kafaya taka taka bu hale geldim.. Doktorum bana ilaçta vermedi tüp bebek için tedaviye başlıycaz zaten diye tabi tedavide ertelenince kaldım böyle. En büyük duam Rabbim hayırlısıysa kucaklarımızı boş bırakmasın

bende kilo alınca bu sorun daha çok yogunlaşmışdı ama tamamen piskolojik yinede bi ürolojiye gözükebilirsin
sende küçükken altını ıslatma sorunu varmıydı üroloji ilk bunu soruyor çünkü

bende kilo alınca bu sorun daha çok yogunlaşmışdı ama tamamen piskolojik yinede bi ürolojiye gözükebilirsin
sende küçükken altını ıslatma sorunu varmıydı üroloji ilk bunu soruyor çünkü

hayır yoktu.Daha önceden de böyle bir problemim yoktu ya üşüttüm denk geldi ya da kilo bu sorunu ortaya çıkardı Bakalım bugünden sonra yemeğide iyice kısıcam bu sorunda azalıcak mı?

Çok sevindim minik oğluna...umarım sonuna kadar ikinizin de sağlığı çok iyi olsun Allah kucağına almak nasip etsin..zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın doğmuş...
Kız ya da erkek farketmez tabi.. sağlığı önemli kucağına aldığında her şeyi unutursun.. doğum yapan arkadaşlarımdan biiliyorum... bizleri bırakma nediyim hep yaz bize :)

teşekkür ederim. valla zaman geçiyo. 4 aylık oldu bile. şurda bi kaç ay önce artık hiç umudum kalmamıştı klomenlerden. günde 3 tane içiyodum ağır dozda yinede kımıldamıyodu yumurtalarım. artık doktorum iğneyle büyütüp aşımaya geçelim dedi. bende çok kötü hissetmiştim kendimi ve bi kaç ay ara vermeye karar vermiştim. hatta annem çok kızmıştı. bi kere tedaviye başladın yarım bırakma falan diye =))) inatla itiraz ettim. aşılamaya hazır değilim dedim. ve o olaydan sonra bi kere ilaçla adet oldum. ondan sonra olmadım...önemli olan her ay adet olmaya çalışıp biriken yumurtaları dışarı atmak demişti doktorum... umarım sizinde böyle güzel mucizeleriniz olur. hamilelerin duası kabul olurmuş. hergece bebeğim için dua ederken sizler içinde ediyorum. bende burda yazarken hep birisi hamile olsada bizi mutlu etse diye bekledim hep. o yüzden size umut olmayı seviyorum.benim de zordu hamile kalmam. ama oldu. demekki zamanı gelince gerçekten hiçbişeye bakmıyo. çünkü ben ne yumurtalamamı takip ettim nede başka bişey. hatta öyle hiç uzanmadım ilişkiden sonra. çünkü o ay hiç umursamadım. bi kaç ay ara verdiğim için kafam rahattı. ve annemin evinde de camları sildim. koltukları ittim =))) gerçekten bebişler geliceği zamanı biliyolar....

kızlar aynı şekilde bende var 1 bardak su içeyim 10 kere gidiyorum misal hemde hiç wc ye gitmemiş gibi banada metabolizmam hızlı çalışıyo gibi geliyo büyük küçük hiç far etmiyo bende yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…