teşekkür ederim. valla zaman geçiyo. 4 aylık oldu bile. şurda bi kaç ay önce artık hiç umudum kalmamıştı klomenlerden. günde 3 tane içiyodum ağır dozda yinede kımıldamıyodu yumurtalarım. artık doktorum iğneyle büyütüp aşımaya geçelim dedi. bende çok kötü hissetmiştim kendimi ve bi kaç ay ara vermeye karar vermiştim. hatta annem çok kızmıştı. bi kere tedaviye başladın yarım bırakma falan diye =))) inatla itiraz ettim. aşılamaya hazır değilim dedim. ve o olaydan sonra bi kere ilaçla adet oldum. ondan sonra olmadım...önemli olan her ay adet olmaya çalışıp biriken yumurtaları dışarı atmak demişti doktorum... umarım sizinde böyle güzel mucizeleriniz olur. hamilelerin duası kabul olurmuş. hergece bebeğim için dua ederken sizler içinde ediyorum. bende burda yazarken hep birisi hamile olsada bizi mutlu etse diye bekledim hep. o yüzden size umut olmayı seviyorum.benim de zordu hamile kalmam. ama oldu. demekki zamanı gelince gerçekten hiçbişeye bakmıyo. çünkü ben ne yumurtalamamı takip ettim nede başka bişey. hatta öyle hiç uzanmadım ilişkiden sonra. çünkü o ay hiç umursamadım. bi kaç ay ara verdiğim için kafam rahattı. ve annemin evinde de camları sildim. koltukları ittim =))) gerçekten bebişler geliceği zamanı biliyolar....
slm incili hatunlar bakıyorum bakıyorum bi gelişme yok henüz kimsede artıkın bi hamiş haberi alalımda moralimiz tavan yapsın.salı günü Allah bi keder vermezse doktora gidiyorum.dünde bi haber duydum görümcemin iş yerinde bi bayan aynı benim gibi senede 2 kere adet görüyormuş pkolu yani.incir kürünü denemiş ramazandan sonra ama hiç aksatmamış.görümcem diyorki sabah pet şişede her gün aynı saatte içiyormuş.bu pazarteside hamileyim demiştutturdular şimdi bana sende yapp.doktora gidicem ilaçta verir haliyle bana bunuda yapsam yani hem bitkisel hem ilaç aynı anda olurmuki diye kalakaldım.etrafımda bana baya bir destekolmaya başladı yaşın daha 23 o kadar umutsuz olma diye.eşimlede bi karar aldık ocak ayına kadar hamile kalamazsam ilaç vs ile tüp bebek deneyeceğiz hemen o ay.inşallah gerek kalmaz buna.
Kızlaaar dun regl oldum :) sonunda geldı yanı cok sancım vardı ama yınede zıl takıp oynucaktım.5.gunu klomene baslıyorum 10. Gunde dr. Kontrolum var ne olur dua edın banada.cok kaptırmıcam kendımı dıyorum ama umut ıste ıcımı bı heycan sarıyooo.
meraba arkadaşlar bende uzun süredir polikistik over hastasıyım benim sorunum dogru doktoru bulamamak ilk gittigim dr hiç bişey olmaz 5 kadının 1'de var geçer dedi sonra aşırı kilo ve tüylenme yüzünden gittigim doktorum hamile kalamazsın anca tüp bebek olur bu hastalığın tedavisi yok dedi çok kötü hissetmiştim kendimi sonra kendim araştırmaya başladım ve hiç öyle olmadıgını gördüm 1 en son gittigim doktor 1 sene yasmin kullanmalısın dedi kullandım ve kilo verdım şuan yumurtalıklarımda hiç kist yok ama tekrarlarmı bilemiyorum geçti deyip tedaviyi bıraktı doktorum ankarada bu alan üzerinde uzman bir dr yokmudur acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
slm. arkadaşlar haftalardır sizi takip ediyorum.. yorumlarınızı okuyorum çünkü bende pkoluyum..bekarım yaklaşık 1 sene önce öğrendim ..6 ay diane 35 kullandım bittikten sonra bi daha hiç gitmedim dr.a ve benim dr sadece ultrasonla baktı hormon tahlili falan yaptırmadı bekar olduğum için mi önemsemedi galiba...ben 30 - 35 günde regl oluyorum en fazla 35 gün olur.. bu ay testere dişli aslanpençesi içtim ve 28 günde regl oldum..hem de hiç düzenli içmediğim halde..bu arada Allah bebek isteyen herkese versin inş.. canı gönülden istiyorum bunu..
merhaba ankarada bildiğim doktor yok ancak bir an önce hastanede çalışan uzman bir doktor bularak tedaviye başlamanız yani devam etmeniz gerek kistler tekrarlar eğer adetiniz gecikirse ve o tarihe kadar doktor bulamamış olursanız farlutal ile adetinizi getirtin yoksa yumurtalıktaki küçük yumurta kistleri tekrarlayacaktır... ben de 1 yıl belara kullandım bıraktıktan sonra kist oluşumu hastalıktan ötürü tekrar etti...en kısa zamanda iyi bir doktor bulmanızı öneriyorum...
Evet bende aynı endişe içindeyim doktor arıyorum iyi bir doktor bulabilirsem hemen gidecegim burda paylaşılan bilgiler gerçekten çok güzel bilmedigim bir çok şey öğrendim ve ona göre daha bilgili gidicem doktora bazıları şeker ilaçlarından bahsetmiş acaba sadece çocuk isteyenleremi veriliyor çünkü bende hiç şeker ölçümü yapılmadı sadece hormon ve ultrasonankarada bu hastalık üzerine uzman bir doktor vardır heralde umarım ben o doktoru bulurum
kilo problemi olan bayanlarda özellikle insülin direncine bakılır pko sendromunda eğer gerekli görülürse çocuk istemesenizde kullanmanız gerek...
kilo problemim vardı ama bu yasmine başladıktan sonra 10 kilo verdim şuan kilo problemim yok sadece b12 eksikliği ve tansiyon düşüklüğü hatta arada baygınlıklar geçiriyordum eskiden ani kan şekeri düşüşleri dedi doktor ve geçti :S acililen iyi bir doktor bulmam gerek meyer yıllarca bomboş ilaç içip durmuşum ben yaa(
slm incili hatunlar bakıyorum bakıyorum bi gelişme yok henüz kimsede artıkın bi hamiş haberi alalımda moralimiz tavan yapsın.salı günü Allah bi keder vermezse doktora gidiyorum.dünde bi haber duydum görümcemin iş yerinde bi bayan aynı benim gibi senede 2 kere adet görüyormuş pkolu yani.incir kürünü denemiş ramazandan sonra ama hiç aksatmamış.görümcem diyorki sabah pet şişede her gün aynı saatte içiyormuş.bu pazarteside hamileyim demiştutturdular şimdi bana sende yapp.doktora gidicem ilaçta verir haliyle bana bunuda yapsam yani hem bitkisel hem ilaç aynı anda olurmuki diye kalakaldım.etrafımda bana baya bir destekolmaya başladı yaşın daha 23 o kadar umutsuz olma diye.eşimlede bi karar aldık ocak ayına kadar hamile kalamazsam ilaç vs ile tüp bebek deneyeceğiz hemen o ay.inşallah gerek kalmaz buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?