- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
yahu sen şeker hapını kullan. ama yinede çocuğu kafana takma =))) ozaman olucak. bak görürsün. aslında şu doktora bi gidebilsen. sana neler söylicek merak ediyorum. yani hiç tedaviye başlamadın bile. yolun çok başındasın. belki 1 kutu klomen bile işe yarıcak. ama sen hiçbişey yapmıyosun. bari şeker hapını gece yatarken 1 tane iç. ozaman etkileri de az oluyo. ben öyle yapıyodum. ve doktorada güzel bi adet olmak istediğini söyle. benim son adetim çok fazlaydı mesela. doktor çok sevinmişti. dedimki hatta parça parça geliyo. sanki bebek düşürmüş gibiyim dedim. öyle olsun dedi. daha iyi dedi.
depresyonunuda anlıyorum. arada banada olur =))) hatta geçenlerde çok bunaldım. hiçbişeyden mutlu olmuyordum. ama dün bebeğin cinsiyetini örendim. =)) erkekmiş. ben hep kız hayal etmiştim. çok şaşırdım ama çabuk alıştım. oda olmuyodu. kız erkek fark etmez. allah bana sağlıkla doğurmayı, sizede bir an önce göbişlerinize gelmeyi nasip etsin inşallah. sen sadece şeker hapına devam et. sonrası nıda doktora ve allaha emanet et.
teşekkür ederim. valla zaman geçiyo. 4 aylık oldu bile. şurda bi kaç ay önce artık hiç umudum kalmamıştı klomenlerden. günde 3 tane içiyodum ağır dozda yinede kımıldamıyodu yumurtalarım. artık doktorum iğneyle büyütüp aşımaya geçelim dedi. bende çok kötü hissetmiştim kendimi ve bi kaç ay ara vermeye karar vermiştim. hatta annem çok kızmıştı. bi kere tedaviye başladın yarım bırakma falan diye =))) inatla itiraz ettim. aşılamaya hazır değilim dedim. ve o olaydan sonra bi kere ilaçla adet oldum. ondan sonra olmadım...önemli olan her ay adet olmaya çalışıp biriken yumurtaları dışarı atmak demişti doktorum... umarım sizinde böyle güzel mucizeleriniz olur. hamilelerin duası kabul olurmuş. hergece bebeğim için dua ederken sizler içinde ediyorum. bende burda yazarken hep birisi hamile olsada bizi mutlu etse diye bekledim hep. o yüzden size umut olmayı seviyorum.benim de zordu hamile kalmam. ama oldu. demekki zamanı gelince gerçekten hiçbişeye bakmıyo. çünkü ben ne yumurtalamamı takip ettim nede başka bişey. hatta öyle hiç uzanmadım ilişkiden sonra. çünkü o ay hiç umursamadım. bi kaç ay ara verdiğim için kafam rahattı. ve annemin evinde de camları sildim. koltukları ittim =))) gerçekten bebişler geliceği zamanı biliyolar....
canım peki hangi laçla hamile kalabiliyorsun? yumurtlama ilacımı? klomen yani? umarım çok ters bir şey çıkmaz. pko olmana rağmen gebe kalabilmen bile güzel ama üzüldüm tabi düşükler için. genelde LH, FSH dengesizliğinden düşüyor bebekler.....
doğru cnm fsh hormonumda yüksek cıktı ama tok karnına yaptırdım belki ondandır
yok klomenle kalamıyorum adet söktürücü bir ilaçla kalıyorum
klomen etki etmedi bana belki iğne vurulmadım diedir
doğru cnm fsh hormonumda yüksek cıktı ama tok karnına yaptırdım belki ondandır
yok klomenle kalamıyorum adet söktürücü bir ilaçla kalıyorum
klomen etki etmedi bana belki iğne vurulmadım diedir
herkese merhabaaaa...
yazamıyorum ama devamlı takip edıyorumm sizlerii.. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
bişey sormak istiyorum?
klomen kullanımında 2. ayım yalnız ilk kullanışımdaki ağrılarım sızılarım olmadı.. ilk ay kasıklarımda çok agrı hissediyordum.. şimdi ise hiçç klomen kullandııım bile aklıma gelmiyor belki pskolojikti gecen ayki agrılarım bilmiyorum ama bu ay hiç bişi hissetmıyorum.. sanırım birazda iş younluundan hamilelik aklıma gelmıyor ondanmıki???? dün aksam bitti klomen 22 subatta çağırdı dr. yumurtama bakıcak! acaba yumurta olmuşmadımı? ouüzden mi ağrı yok? gecen ay 19 mm olmuştu yumurtam... benımle aynı seyi yasayan varsa cevap verebilirmi arkadaşlar?
Merhaba Bayanlar,
Bende birbuçuk senelik evliyim daha öncede yazmıştım. 2 ay önce doktora gttim. Pcos olduğumu öğrendim adetlerim düzensizdi. (Ama son üç ayda gayet normal oluyorum)hamileliği düşünüp düşünmediğimi sordu dr. Bende o sırada şuan değil cevabını verince hiçbirşey vermedi. Sonra bir anda bişey oldu bana ve kararımı verdim. Çocuk diye yanıp tutşmaya başladık ve son 2 aydır korunmuyoruz. Dr a gittim yine ve kararımı verdim geldim dedim bebiş istediğimi söyledim bana normal şartlarda bile her kadının hamile kalma şansının %25 olduğunu pcosluların ise daha az olduğunu söyledi. 6 ay deneyin olmazsa tedaviye başlarız dedi. Sizce bu normal mi? Yani 6 ay beklemek mi gerekiyor tedavi için hiçbir ilaç vermemesi bana garip geldi açıkcası.. Tecrübeleri bayanlardan cevap bekliyorum. Acaba başka bir dr. a gitsemmi?
Merhaba Bayanlar,
Bende birbuçuk senelik evliyim daha öncede yazmıştım. 2 ay önce doktora gttim. Pcos olduğumu öğrendim adetlerim düzensizdi. (Ama son üç ayda gayet normal oluyorum)hamileliği düşünüp düşünmediğimi sordu dr. Bende o sırada şuan değil cevabını verince hiçbirşey vermedi. Sonra bir anda bişey oldu bana ve kararımı verdim. Çocuk diye yanıp tutşmaya başladık ve son 2 aydır korunmuyoruz. Dr a gittim yine ve kararımı verdim geldim dedim bebiş istediğimi söyledim bana normal şartlarda bile her kadının hamile kalma şansının %25 olduğunu pcosluların ise daha az olduğunu söyledi. 6 ay deneyin olmazsa tedaviye başlarız dedi. Sizce bu normal mi? Yani 6 ay beklemek mi gerekiyor tedavi için hiçbir ilaç vermemesi bana garip geldi açıkcası.. Tecrübeleri bayanlardan cevap bekliyorum. Acaba başka bir dr. a gitsemmi?
canım bence zaman kaybetme zaten 6 ayda belki 1 belki 2 kere yumurtlama olur oda ne zaman olduğunu bilemeyebilirsin kaçırırsınız
bence doğalda olsa yumurta takibi yaptır bak bakalım yumurtan büyüyormu çatlıyormu
arkadaşım doktorundan memnunmusun bilmem ama pko olan birine git 6 ay kendiniz deneyin diyen doktorun iyi bir hekim olduğundan şüphem olur
bence acele et çünkü tedavi takip sürece epey zaman alıyor
Merhaba Bayanlar,
herkese merhabaaaa...
yazamıyorum ama devamlı takip edıyorumm sizlerii.. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
bişey sormak istiyorum?
klomen kullanımında 2. ayım yalnız ilk kullanışımdaki ağrılarım sızılarım olmadı.. ilk ay kasıklarımda çok agrı hissediyordum.. şimdi ise hiçç klomen kullandııım bile aklıma gelmiyor belki pskolojikti gecen ayki agrılarım bilmiyorum ama bu ay hiç bişi hissetmıyorum.. sanırım birazda iş younluundan hamilelik aklıma gelmıyor ondanmıki???? dün aksam bitti klomen 22 subatta çağırdı dr. yumurtama bakıcak! acaba yumurta olmuşmadımı? ouüzden mi ağrı yok? gecen ay 19 mm olmuştu yumurtam... benımle aynı seyi yasayan varsa cevap verebilirmi arkadaşlar?
Merhaba Bayanlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?