canım tebrık ederım hamıleymıssın baska topıkte gordum coook sevındım hayırlı olsun bebısın.
ALLAH razı olsun cnm
önümüzdeki aylarda ben de düşünüyorum klomeni ancak yan etkileri beni tedirgin ediyor....
çok kararsızım...:26:
tatlım kullanırken bı problem olmadı bende ama su ıkı gundur mıdem kaskatı ve kasıklarımda agrı ıle gece uyanıyorum.ılactanmı kaynaklanıo onuda bılmıyorum gercı.belkıde benım suru ıle olusan yumurtalar buyumeye baslamıstır.ınsallah sende bu etkıler olmaz canım.
canım bugun kntrol var zaten 13.gunumdeyım bence bı gelısme olmıcak oyle hıssedıyorum yanı.ayrıca o ıgnelerın sısırdıgını bılmıyodum zaten takıntılı oldum su kıloda hergun tartılıyorum gram alsam o gun bısey yıyemıyorum 15 kg falan dayanamam yanı.bıde metofrmın bende b12 eksıklıgı yapıo sanırım belımde ınanılmaz kasıntıyla baslıyo ve kasıdıgım yerlerde pul pul olup morarıyo.netten arastırdım b12 eksıklıgınden olabılıyomus halbukı gecen ay o vıtamının ıgnelerınden vurulmustum.neyse ıs gorusmemde var bugun umarım olur sans dıleyın bana emı cunku evde coook sıkıldım artık.canım bir git baktır istersen, çünkü bizde geç oluşabiliyor bunlar. nediyim arkadaşta da böyle olmuştu
canım bugun kntrol var zaten 13.gunumdeyım bence bı gelısme olmıcak oyle hıssedıyorum yanı.ayrıca o ıgnelerın sısırdıgını bılmıyodum zaten takıntılı oldum su kıloda hergun tartılıyorum gram alsam o gun bısey yıyemıyorum 15 kg falan dayanamam yanı.bıde metofrmın bende b12 eksıklıgı yapıo sanırım belımde ınanılmaz kasıntıyla baslıyo ve kasıdıgım yerlerde pul pul olup morarıyo.netten arastırdım b12 eksıklıgınden olabılıyomus halbukı gecen ay o vıtamının ıgnelerınden vurulmustum.neyse ıs gorusmemde var bugun umarım olur sans dıleyın bana emı cunku evde coook sıkıldım artık.
öylemi? Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. hayırlı uğurlu olsun canıımmmmm
canım çocuk tedavisi görürken iş mi olur?)))) ah ben çalışmasaydın seninle sahile falan çıkardık haftada 2--3....
ben benexol B12 kullanıyorum. sor sende doktoruna istersen. bana saç dökülmesi için ferro sanol+benexol b12 vermişti....
bicim cimben klomenin çok fazla yan etkisini değilde, FSH takviye iğnesinin (yani klomen işe yaramazsa onu veriyorlar) yan etkilerini duydum. çok şişiriryormuş...burda bir arkadaş o iğnelerden dolayı 15 kilo aldığını söylemişti. ben 15 kilo alırsam, hamilelikte kendimi düşünemiyorum.
90 kiloyla doğuma girerim heraldegenelde ödem yapıyormuş, o da çok zor bir şey...
olur olur zaten bebegınde olcagı yok baksana evde otura otura kendımle ugrasır oldum hastalık hastası olcam yakında.bı arkadasta yokkı g.emırde kımseyı tanımıyrum.umarım olur kuafordeyım sımdı bırazcık bakım yapalım dımı:) aksamda dr.a gıdıyorum ben bu gece yıne bunalım takılırım heralde
evet Gaziemir de yapıcak bir şey yok malesef.....
takılma bunalım munalım valla...daha ilk klomen denemen! sert oldu biraz ama seni birassccıkk sallamam gerek!
adetin 3. günü olacaksa hormon testleri 24 saat 1 gün olduğuna göre yarın 5 te 2. gün dolacak bir sonraki gün gitmen gerekir..
umarım iyi neticeler çıkar...
klomen ile yumurta çatlamazsa bile regl olunuyor mu? hiç bilmiyorum da ondan sordum...
bende bu gün gitcektim randevu bile aldım arayımda yarına erteleyim çok komik gün bazında hesaplamışım
benim yumurtam çatladı kendiliğinden progesteron testi yapıldı 27 gün
:)evet sallanmaya ıhtıyacım var.valla ıyıkı esım var ıyıkı sızlerde varsınız hepınızı cooook sevıyorum.bu aksam gorcez yumurta varmı yokmu ılk ve son klomen kullanısım olcak ıse baslarım nasıpse ardından yaz bıtene kadar ben o hormonlara savas acıcam bu yaz bebek mebek yok
kızlar bu gün adet günüm henüz gelmedi kırmızılar ocak 31 di geçen ay şubat 28 de gelir dedim ama henüz yok ay kısaya bakalım 2 gün daha beklerim gebelik testini yaptırırım gelmezse inşallah gelmez tabi sizce geçen 31 ocak olup 28 adet tarihi doğrumu çatlatma iğnesini 12 şubatta oldum 14 gün sonra adet olduğuna göre ne olur cevap verin tabi kist olma ihtimalide göz önüünde tutmak lazımm
canım tebrık ederım hamıleymıssın baska topıkte gordum coook sevındım hayırlı olsun bebısın.
ALLAH razı olsun cnm
tabi birbirimize destek için buradayız :) ben de zaman zaman çok geriliyorum ama stresten uzak durmak birçok sıkıntıyı çözüyor..
bu arada klomen daha sonra da etki edebiliyor.. belki önümüzdeki aylarda hiç hesaplamadığın bir anda geliverir bebeğin :)
doktor sonucunu bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?