Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

önümüzdeki aylarda ben de düşünüyorum klomeni ancak yan etkileri beni tedirgin ediyor....
çok kararsızım...:26:

bicim cim ben klomenin çok fazla yan etkisini değilde, FSH takviye iğnesinin (yani klomen işe yaramazsa onu veriyorlar) yan etkilerini duydum. çok şişiriryormuş...burda bir arkadaş o iğnelerden dolayı 15 kilo aldığını söylemişti. ben 15 kilo alırsam, hamilelikte kendimi düşünemiyorum.
90 kiloyla doğuma girerim heralde genelde ödem yapıyormuş, o da çok zor bir şey...

canım bir git baktır istersen, çünkü bizde geç oluşabiliyor bunlar. nediyim arkadaşta da böyle olmuştu

canım bir git baktır istersen, çünkü bizde geç oluşabiliyor bunlar. nediyim arkadaşta da böyle olmuştu
canım bugun kntrol var zaten 13.gunumdeyım bence bı gelısme olmıcak oyle hıssedıyorum yanı.ayrıca o ıgnelerın sısırdıgını bılmıyodum zaten takıntılı oldum su kıloda hergun tartılıyorum gram alsam o gun bısey yıyemıyorum 15 kg falan dayanamam yanı.bıde metofrmın bende b12 eksıklıgı yapıo sanırım belımde ınanılmaz kasıntıyla baslıyo ve kasıdıgım yerlerde pul pul olup morarıyo.netten arastırdım b12 eksıklıgınden olabılıyomus halbukı gecen ay o vıtamının ıgnelerınden vurulmustum.neyse ıs gorusmemde var bugun umarım olur sans dıleyın bana emı cunku evde coook sıkıldım artık.

canım çocuk tedavisi görürken iş mi olur? )))) ah ben çalışmasaydın seninle sahile falan çıkardık haftada 2--3....
ben benexol B12 kullanıyorum. sor sende doktoruna istersen. bana saç dökülmesi için ferro sanol+benexol b12 vermişti....

kızlar bugunleri atlatmış biri olarak hepinizin ALlah yardımcısı olsun diyorum.inşallah rabbşm en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar veriri hepinize ve tum olmayanlara

Selam arkadaşlar bende pcos hastasıyım o kadar uzun zaman tedavi gördüm ki bıraktım. Evlendikten 7 yıl sonra kendi kendime hamile kaldım ama karnımda öldü. 2 sene sonra zayıfladım ve 2 ay doğum kontrol hapı kullandım. 3.ayda normal hamile kaldım şimdi 4 yaşında bir kızıım var. Ocak ayında tekrar hamile kaldım ama onuda karnımda kaybettim. 2-3 ay sonra tekrar başlıyacağım kısmetse. Benim size tavsiyem çok zor ama kafanızı biraz rahatlatın. ikincisi insülin direncine mutlaka baktırın. ve kilo verin şeker karbonhidrattan kesinlikle uzak durun. RAbbim her isteyene sağlıkla verir inşallah. ama inanın en önemlisi beyin aklınızdan çıkarınca oluyor.

ya bu pcos dediğiniz yumurtalık kisti mi? ben doktora gittim yumurtalıkta küçük küçük kist var dedi ilaçla tedavi ederiz dedi.bu neki? ama hamilede olabilirsin dedi kan testi yaptırdı bugün sonuç alıncak. bu hastalık zor geçen bişey mi?

olur olur zaten bebegınde olcagı yok baksana evde otura otura kendımle ugrasır oldum hastalık hastası olcam yakında.bı arkadasta yokkı g.emırde kımseyı tanımıyrum.umarım olur kuafordeyım sımdı bırazcık bakım yapalım dımı:) aksamda dr.a gıdıyorum ben bu gece yıne bunalım takılırım heralde

o zaman umarım kullandığım zaman klomen işe yarar :) iğneye gerek kalmaz... yoksa zaten 55 kiloyum şu anda; 70 kiloya kadar çıkartır Allah korusun bi de hamilelik olmaz insan hayata küser valla...
ödem zaten çok kötü bişey bazı hamilelerde ilaç kullanılmasa da çok yemekten tuzdan tatlıdan falan ödem oluşuyor zaten özellikle hamilelikte insan yediklerine dikkat etmeli.. 2 canlısın çok ye cümlesi yanlış..Az az öğünler ile sık sık miğde gurultusunu beklemeden yenmeli yemek ve gerekirse saatli yenmeli bence... inşallah o günler gelse de böyle yapsak...

evet Gaziemir de yapıcak bir şey yok malesef.....
takılma bunalım munalım valla...daha ilk klomen denemen! sert oldu biraz ama seni birassccıkk sallamam gerek!

evet Gaziemir de yapıcak bir şey yok malesef.....
takılma bunalım munalım valla...daha ilk klomen denemen! sert oldu biraz ama seni birassccıkk sallamam gerek!

:)evet sallanmaya ıhtıyacım var.valla ıyıkı esım var ıyıkı sızlerde varsınız hepınızı cooook sevıyorum.bu aksam gorcez yumurta varmı yokmu ılk ve son klomen kullanısım olcak ıse baslarım nasıpse ardından yaz bıtene kadar ben o hormonlara savas acıcam bu yaz bebek mebek yok

bende bu gün gitcektim randevu bile aldım arayımda yarına erteleyim çok komik gün bazında hesaplamışım
benim yumurtam çatladı kendiliğinden progesteron testi yapıldı 27 gün

bende bu gün gitcektim randevu bile aldım arayımda yarına erteleyim çok komik gün bazında hesaplamışım
benim yumurtam çatladı kendiliğinden progesteron testi yapıldı 27 gün

randövu aldıysan telefonla doktorun sekreterine sorabilirsin ne zamanın uygun olduğunu onlar da bilir..
inşallah iyi çıkar sonuçlar..
bu arada yumurtanın çatlamasına çok sevindim...

Son düzenleme:

tabi birbirimize destek için buradayız :) ben de zaman zaman çok geriliyorum ama stresten uzak durmak birçok sıkıntıyı çözüyor..
bu arada klomen daha sonra da etki edebiliyor.. belki önümüzdeki aylarda hiç hesaplamadığın bir anda geliverir bebeğin :)
doktor sonucunu bekliyoruz...

oleyy oleyyyy hamilesiinn hamilesinn

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallahh canımm çok sevindim vallhi darısı burdaki herkesin başınaaa biricikk reyyann haberlerınızı beklyıroumm dr gidince yazınn
canım tebrık ederım hamıleymıssın baska topıkte gordum coook sevındım hayırlı olsun bebısın.

ALLAH razı olsun cnm

maşallahh canımm adetin kaç gün geçmişti ve değerin kaçç yazarmsıın

ben sonucu bılmek dahı ıstemıyorum ama:) suan bebekte ıstemıyorum sadece hormonlarım duzelsın yaz ıcınde tatıl planlarına basladık balayınada gıdememıstık bısuru plan var kafamda yanı nasıpse seneye ılaclara kaldıgım yerden devam ederım. Dr.dan cıkar cıkmazda yazıcam kordon sefası yapıoz suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…