Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım heyecanla bekliyoruz..... birde şu LH olayını sorsan??????

sağol cnm çok sevinçliyim valla ALLAH isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH eşimde zaten hep hayırlısıysa ver ALLAH OM diye dua etmiş..adetim 2 gün geçmişti cnm değerim 618 küsürdü doktorumda çok iyi değerin maşallah dedi öle işte yarın akşam tekrar yaptırcam kan testini pztesi keseye bakarız dedi doktorum nasip kısmet olunca oluyo yaa

QUOTE=moontorrent;17976568]sağol cnm çok sevinçliyim valla ALLAH isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH eşimde zaten hep hayırlısıysa ver ALLAH OM diye dua etmiş..adetim 2 gün geçmişti cnm değerim 618 küsürdü doktorumda çok iyi değerin maşallah dedi öle işte yarın akşam tekrar yaptırcam kan testini pztesi keseye bakarız dedi doktorum nasip kısmet olunca oluyo yaa[/QUOTE]

ÇOKKKKKKK TEBRİK EDERİM CANIMM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNN

slm kızlar bugun cok yogundum topiğe gelemedım tahlıl sonucum 1 yanı hamıle degılım ama hala adet olmadım

slm kızlar bugun cok yogundum topiğe gelemedım tahlıl sonucum 1 yanı hamıle degılım ama hala adet olmadım

üzülme kuzumm sakın o kötü sonucu çok iyi bbilirim
geçen ay bende yaptırdımm baktım yine negatif
birden bi başımmm dolandıı nasıl üzüldüm
ama elbet vakti zamanı gelcek bizde görcez pozitifi

öylede nebilim yaa üzüldüm iştee adetde olamadım daha eve nasıl attım kendımı bılemedım bu ay doktora gidicem işnş.yumurta takıbı yaptırmaya hakkınmızda hayırlısı oolsun yapcak bişey yok

kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin en yakın arkadaşımdada polikistik over vardı tüylenme kilo bide tiroid yetmezliği üstelik daha yeni öğrendim 6 haftalık hamileymiş hemde hiç bi ilaç kullanmadan ALLAH ol derse oluyo valla ya 40 günde 1 adet oluyodu bana nazaran benim adet düzensizliğim yoktu nasip kısmet olacağı varsa olur vakti saati gelince

Geçmiş olsun canım..Benim doktor da aynen 6 ay deneyin dedi, ilaç vermedi ama nasıl olcak bilmiyorum valla.

Hayırlısı olsun canım..İnşallah biz de bir gün çifter çifter çizgiler görürüz....Ben de adet olamadım bu arada...41 gün oldu

[QUOTE=bahardagel;17981023]Geçmiş olsun canım..Benim doktor da aynen 6 ay deneyin dedi, ilaç vermedi ama nasıl olcak bilmiyorum valla.

yalnız ben adet görmek için progestan içiyorum bu ilaç bebek olmasına engel değil bebek olmazsa da regl olmayı sağladığından faydalı çünkü ben kendi kendime adet göremiyorum yani içmek zorundayım..benim pkos ileri durumda olduğundan ben ilaç kullanmak zorundayım gerekirse 3 ay içinde klomene de başlayabilirim yan etkilerine rağmen çünkü kendi halime bırakıldığımda en küçük kistim 2cm oluyor ....
yumurtalıklarım bile büyüdü kist yerleşe yerleşe ikisi de 4 er cm olmuş... normalde yumurtalıklar 2.5 cm civarında olurmuş...
senin de adet görememe nedenin kist olabilir doktora görünmende fayda var bence ya da gebelik yok ise adet söktürücü ile kistten kurtulmaya çalışmalısın...
kistler çoğaldıkça yumurtlama zorlaşıyor bu kısırdöngüyü kırmak için önce düzenli adet görmeyi sağlamak gerekli...

Son düzenleme:

canım tatil ve dinlenmek çok iyi gelecek bence sana kafan rahatlasın şu hastalık ilaç durumlarından uzaklaş bence de her şey yoluna girer...ama sağlığını da ihmal etme...

iyi geceler arkadaşlar..

benim yarın doktor kontrolüm var, klomen kullanmıştım bu ay yine, bakalım bu sefer büyütebildikmi yumoşları...

doktor bana pko oldugumu söylemişti, ama benim hormon değerlerimde hiç bi anormallik yok... burda öğrendiğime göre pko ların lh yüksek oluyomuş, benim lh 1,93, fsh:5,3... sadece ultrasondaki görüntüye ve adet düzensizliğine göre u teşhis koyulabiliyor mu? kafam karışptı şimdi..

bu klomenlerin zararı nedir peki, benim 2. ayım, bu ayda büyümezse ne yapacak doktor bilmiyorum.. off iyice stres oldum ya

Kızlar bı tanecık yumurtam 13mm olmus cmt. Tekrar gıdıyorum buyur belkı bırazcık.bırıcık cancagzım sormustum ya ben dr.a hamıle kalınca lh dusucek demıstı hanı.

Kızlar bı tanecık yumurtam 13mm olmus cmt. Tekrar gıdıyorum buyur belkı bırazcık.bırıcık cancagzım sormustum ya ben dr.a hamıle kalınca lh dusucek demıstı hanı.

yok biz hamile kalmadan öncesini merak etmiştik hehehhehe neyse...
bak gördünmü, büyümüş.....7 mm daha büyümesi gerekiyor, çatlatılması için....cumartesine kadar büyür inşallah :26:

Bırıcık slmlar nasılsın? Hava super ızmırde dımı ama ben hasta olduum dun kuafor basımda aksırıp tıskırıyodu bulastırdı banada.

yok biz hamile kalmadan öncesini merak etmiştik hehehhehe neyse...
bak gördünmü, büyümüş.....7 mm daha büyümesi gerekiyor, çatlatılması için....cumartesine kadar büyür inşallah :26:

sanmıyorum ama nasıp artık 2 gunde buyumez heralde.benıpkı ısyan bayraklarınıda cektı artık 15 gundur tık yok dr.da her gıttıgımızde ılıskı yok ılıskı yok dıyo esım ılıskı olmadan cocuk nasıl olcak dıyıp duruyo catlatıyo benı:)

:) guldurdun beni canım iki gunder buyur tabi hemde oyle buyurki.benimki 20 cm olmadan çatlattık biz ama ben ilişkiyi denemeden direk aşılama yaptırmışdım doktorumun tavsiyesiyle...eş,n şimdiden boyle yapıyorsa yandı yani kayanın selamı var ona:)))

canım bende geçen ay doktora gittiğimde 10 mm di yumurtam
ben 12.gün gitmiştim 21.gün çatmıştı benim yumurta
normalde 16-22 mm arası çatlıyor
benim puregon iğne kullandığım ay 16 mm ken çatlamıştı
sağlıklı bir kadında yumurta günde 1-1.5 mm büyür
tabi bizlerde biraz daha yavaş oluyor
bence sen şimdiden bir dolu bir boş çalışmaya başla
şansın bol olsun

a.s:) umut var yanı hala yarın 15. Gunum olucak zaten o yumurtanında son sansı bu ay oldu oldu olmadı kendı bılır seneye kadar bekler:)

a.s:) umut var yanı hala yarın 15. Gunum olucak zaten o yumurtanında son sansı bu ay oldu oldu olmadı kendı bılır seneye kadar bekler:)

klomen içmeye başladığın tarihden bugunemi 15. gun...inş olur canım benimkini 16 mı 17 de mi neysi oyle catlaşmışdı doktor yalan olmasın ama olacaksa olur...sen seneye diyosun ama kendiliğinden de olur kafan rahat olursa ...

tesekkur ederım canımda dr. Ilıskı yok dıyo.valla cok sasırdım demekkı daha buyuyebılıyo. Bekleyıp gorucez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…