ben sonucu bılmek dahı ıstemıyorum ama:) suan bebekte ıstemıyorum sadece hormonlarım duzelsın yaz ıcınde tatıl planlarına basladık balayınada gıdememıstık bısuru plan var kafamda yanı nasıpse seneye ılaclara kaldıgım yerden devam ederım. Dr.dan cıkar cıkmazda yazıcam kordon sefası yapıoz suan
oleyy oleyyyy hamilesiinn hamilesinn
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallahh canımm çok sevindim vallhi darısı burdaki herkesin başınaaa biricikk reyyann haberlerınızı beklyıroumm dr gidince yazınn
maşallahh canımm adetin kaç gün geçmişti ve değerin kaçç yazarmsıın
slm kızlar bugun cok yogundum topiğe gelemedım tahlıl sonucum 1 yanı hamıle degılım ama hala adet olmadım
üzülme kuzumm sakın o kötü sonucu çok iyi bbilirim
geçen ay bende yaptırdımm baktım yine negatif
birden bi başımmm dolandıı nasıl üzüldüm
ama elbet vakti zamanı gelcek bizde görcez pozitifi
Geçmiş olsun canım..Benim doktor da aynen 6 ay deneyin dedi, ilaç vermedi ama nasıl olcak bilmiyorum valla.şimdilik bu şekilde devam edeyim... doktorlar ilaca gerek yok deyince kullanamadım bilemiyorum... daha sonraları gidişata göre metformin düşünebilirim....
yardımların için teşekkür ederim..
şimdilik şu rahim ağzı yarası iyileşsin diye antibiyotik ve fitil kullanıyorum onlar bitince doktor kontrolüne tekrar gideceğim..
herkese güzel bir gün dilerim...
öylede nebilim yaa üzüldüm iştee adetde olamadım daha eve nasıl attım kendımı bılemedım bu ay doktora gidicem işnş.yumurta takıbı yaptırmaya hakkınmızda hayırlısı oolsun yapcak bişey yok
ben sonucu bılmek dahı ıstemıyorum ama:) suan bebekte ıstemıyorum sadece hormonlarım duzelsın yaz ıcınde tatıl planlarına basladık balayınada gıdememıstık bısuru plan var kafamda yanı nasıpse seneye ılaclara kaldıgım yerden devam ederım. Dr.dan cıkar cıkmazda yazıcam kordon sefası yapıoz suan
Kızlar bı tanecık yumurtam 13mm olmus cmt. Tekrar gıdıyorum buyur belkı bırazcık.bırıcık cancagzım sormustum ya ben dr.a hamıle kalınca lh dusucek demıstı hanı.
yok biz hamile kalmadan öncesini merak etmiştikhehehhehe neyse...
bak gördünmü, büyümüş.....7 mm daha büyümesi gerekiyor, çatlatılması için....cumartesine kadar büyür inşallah :26:
sanmıyorum ama nasıp artık 2 gunde buyumez heralde.benıpkı ısyan bayraklarınıda cektı artık 15 gundur tık yok dr.da her gıttıgımızde ılıskı yok ılıskı yok dıyo esım ılıskı olmadan cocuk nasıl olcak dıyıp duruyo catlatıyo benı:)
sanmıyorum ama nasıp artık 2 gunde buyumez heralde.benıpkı ısyan bayraklarınıda cektı artık 15 gundur tık yok dr.da her gıttıgımızde ılıskı yok ılıskı yok dıyo esım ılıskı olmadan cocuk nasıl olcak dıyıp duruyo catlatıyo benı:)
:) guldurdun beni canım iki gunder buyur tabi hemde oyle buyurki.benimki 20 cm olmadan çatlattık biz ama ben ilişkiyi denemeden direk aşılama yaptırmışdım doktorumun tavsiyesiyle...eş,n şimdiden boyle yapıyorsa yandı yani kayanın selamı var ona:)))
a.s:) umut var yanı hala yarın 15. Gunum olucak zaten o yumurtanında son sansı bu ay oldu oldu olmadı kendı bılır seneye kadar bekler:)
canım bende geçen ay doktora gittiğimde 10 mm di yumurtam
ben 12.gün gitmiştim 21.gün çatmıştı benim yumurta
normalde 16-22 mm arası çatlıyor
benim puregon iğne kullandığım ay 16 mm ken çatlamıştı
sağlıklı bir kadında yumurta günde 1-1.5 mm büyür
tabi bizlerde biraz daha yavaş oluyor
bence sen şimdiden bir dolu bir boş çalışmaya başla
şansın bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?