Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

biricikkk çok sevındımm herseyın güzel olmasına artık cıddı cıddı bırseylerın peşınden koşman çokk güzell veee BENCEEE ÖNUMUZDEKI 2 AY İÇİNDEE HAMILE KALCAKSINNNNNNNNNN OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

tuncc teşekkürler minietek değerlerin nasıl ki az yükseliyo demişin yazsana merak ettim benim 618 di adetin 2 geçmiş hali 2 günsaora 1443 oldu bana biraz fazla gibi geldi ikiz olduğu içime doğdu sanki

EVET CANIM BUNU ÇOK ARKADAŞ YAŞADI BURDADA

HADİ HEMEN ATEŞ ÖLÇMEYE BAŞLA ATEŞ TOPIGINIDE TAKIP ETT DAHA IYI YORUMLARSINN

MOON

CETVELINI IKIZ OLARAK DÜZENLIYORUM YENIDENNNNN

canım benim çok saol, darısı hepinizin başına....

bu arada sen ateş ölçüyorsun sanırım, bende başlıyım....tavsiye edebileceğin bir web sitesi varmı, online ateş takvimi?

Evet canım ben de fertility friend sitesine üyeyim güzel bir site..hatta bak benim ateş tabloma http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
bu arada eğer gebelik oluşmuş olursa ateş yüksek mi devam eder yoksa düşmeye mi başlar kızlar??benim ateşim sabahları ölçüyorum bugün 22.günüm ve 36,6 çıktı..

kızlar ingilizcesi iyi olan biri bunu çevirebilir mi :))
"If you are not pregnant, your temperature will stay elevated for 10-16 days after ovulation, until the corpus luteum regresses. At this time, progesterone levels drop dramatically and you get your period. Temperatures normally drop at this time as well, though it is not unusual to have erratic or high temperatures during your period. If you are pregnant, then your temperature will stay elevated and the corpus luteum will continue to produce progesterone. If there is no pregnancy, the corpus luteum will die, progesterone levels will fall and a new cycle will begin. If you are pregnant, then the life of the corpus luteum will be extended." sanırım benim sorumun cevabı burda

Sardunyaa infantaa sız neler yapıyorsunuz ne aşamadasınızz

yazsanızaaaaa

iyiyim canım asıl sen nasılsın???nasıl gidiyor hamilelik,bebeğin tatlı tatlı büyüyor :)
ben 22.günümdeyim,beklemedeyim şu an..ateş tablomu yukarıya ekledim,sen ateş ölçme işini biliyorsun bana bi yorumlayabilir misin?bu tabloya göre hangi günlerde ilişki olduysa tutma ihtimali var?

canım tablşoyu ekleyememıssın

tablonun altında share yazan yere tıkla

ıkı tane lınk çıkacak alttakını kopyala buraya yapistır

Eğer hamile değilseniz, ateşiniz ovulasyondan sonra 10-16 gün yüksek seyredebilir, corpus luteum geri çekilene kadar. Bu vakitlerde, progesteron aniden düşebilir ve adetiniz gelebilir. Ateş normalde bu vakitlerde düşer, adetiniz süresince ateşiniz yüksek devam etmez, adet olunca ateş düşer yani. Eğer hamileyseniz ateşiniz yüksek devam eder corpus luteum progesteron üretmeye devam eder. Hamilelik yoksa corpus luteum ölecektir/sonlanacaktır, progesteron düşecektir ve yeni bir siklus başlayacaktır. Eğer hamileyseniz corpus luteum yaşayacaktır/süresi uzatılacaktır.

günaydın kızlar bugün okullar tatil oldu ama hava çok güsel güneşli
biricik senin adına çokk sevindim darısı bizim başımıza. benm bugün 20. günün yarın 21 kan testi vericem yumurtlama olmuşmu diye. bazen ümitleniyorum. bazen de kendimi frenliyorum daha ilk ay diye.hiç bir belirti de yok hamile kalan arkadaşları okuyunca çok seviniyorum

sağol canım :) demek ki adet tarihine kadar bişey diyemeyiz :) beklemekten başka çare yok..

canım bekle bir 10-15 dakika, ben şimdi bir rapor yazıyorum...ben sana çeviririm...

MiniEtek; sağol canım şimdi oldu galiba
My Ovulation Chart

sardunya mart 1 2 3 4 bereketlı gunlerınmıs bu arada hersabah dıl altından dijital dereceyle daha üstünüzdekı yorganı bıle acmadan ağzınız kesınlıkle kapalı olcak ölçüm yapılırkenn

böyle ölçüyorsun değilmi canımm

bırsey söylemek ıcınde daha erken sardunyacım 8 gun var adet gününe inşallah olmazsın adet olursun ama ateşine göre doğru ölçtüysen yumurtlaman olmuş dıyoo

1-4-6 martı değerlendirebildim sadece...glukofeni içtiğimden beri yumurtlama haftası sancılardan anlıyorum,sanırım yumurtlamam gerçekleşiyor 2 aydır :) bu ilaç bi mucize olmalı :) bu arada dijitalle ölçmedim,normal koltuk altından ölçtüm,sabah yataktan çıkmadan önce ölçtüm hepsini..ama bi dahaki ay daha hassas bir termometre ile dil altından ölçerim..umarım bir dahaki aya gerek kalmaz :) zaten en erken test tarihi 23 Mart diyor..bekliyorum,umarım ben de bu topiğin hamilelerinden biri olurum bu ay :)

Moon benım değerlerım şöylee

adetten 1 gün önce 62 (23şubat)

26 şubat 200

1 mart 958

8 mart 12774

amın canım inşallah

ama hemen bugun bır dıjıtal derece edın 5-7 arası dıjıtal fıyatı markası önemlı değil

bır de kesınlıklee dıl altından ölç kol altı yanlış bılgı verır

yarın sabahtan ıtıbaren dıl altından ölçüp yazarsan farkı göreceksın

çalışma günlerınde güzell

çünkü kız bebekler spermler 72 saat yaşıo erkeklerde 46 saat olması gerektı tam hatırlamadım
ıhtımal yüksek yanı günlerın güzell

kızlarrr bu aradaa kesınlıklee kendınızı koruyunnn

grıp bebeğin yerleşmesını engellıooo

sakın hasta olmayınn

ağır yağlı yemekler yemeyın kımyasallardan uzakk durunnnnn

Sağol MiniEtekcim :) inş. bu ay ümitlerim boşa gitmez :) ben şimdi çıkıyorum..hepinizi öpüyorum..fırsat buldukça bakacağım yine..kendinize dikkat edin

canım bekle bir 10-15 dakika, ben şimdi bir rapor yazıyorum...ben sana çeviririm...

hamile değilseniz vucüt ısınız yumurta çatlamasından 10-16 gün sonra progestoronunuz gerileyene kadar çıkacaktır. Şu anda progesteron seviyesi düşücektir ve adet döneminiz gelicektir. normalde ısı düşmesi gerek ama adet döneminde vüvut ısısının düşmesi ya da yükselmesi olandışı bir şey değildir...
eğer hamile iseniz o zaman sıcaklık sabit ve yüksek kalıcaktır, progesteron üretimine devam edilecektir.
gebelik yoksa progeteron üretimi düşecek ve yeni bir döngü başlıyacaktır.

canım, ne yazıyorsa tam çevirdim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…