canım ben ölçüyorum fertility friend diye bir site var
süper ben oraya üyeyim ve yumurtlama olup olmadığını teyit ediyorr
kızlar o kadar iyiyim ki!!!!!
düşünün çoktaaann kendime geldim, sıcacık evimdeyim ve sizlere güzel haberler veriyim dedim....
doktor süperdi, anestezi de çok iyi geldi valla
herşey yolunda kanallar açık. yalnız radyoloji uzmanı dediki:
ben 20 senedir bu mesleğin içindeyim, sanırım hafif bir tıkanıklığınız vardı, bir ara bacağınızı bir anda kaldırdınız, bu hep olur tıkanıklık açılınca.......
ama şimdi tüm kanallar açık, tertemiz dediler...
içime su serptiler, kızzllaarrrr.....
çok hafif bir kanamam oldu, leke gibi...1 saat kadar adet olucakmış gibi, söylemeye bile değmez bir sancı hissettim. düşünün 3 saat oldu çekileli, bomba gibiyim şimdi....yemek yedim...tv izliyorum...
hepininzi ççookkk öpttüümmmm...
bu arada değerlerim hiç fena değilmiş, takma sen bu LH ı dedi doktor.....
:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:
tuncc teşekkürler minietek değerlerin nasıl ki az yükseliyo demişin yazsana merak ettim benim 618 di adetin 2 geçmiş hali 2 günsaora 1443 oldu bana biraz fazla gibi geldi ikiz olduğu içime doğdu sanki
kızlar birde şunu söyliyim size moral olsun:
doktor rahim filminden sonra hamile kalma şansı çok yüksek dedi. bunu defalarca yaşadım dedi.
sanırım tüplerde tıkanıklık bile olmasa, iyice temizleniyor ve spermlerin geçmesi daha kolay oluyor, bunu anladım anlattıklarından..
canım benim çok saol, darısı hepinizin başına....
bu arada sen ateş ölçüyorsun sanırım, bende başlıyım....tavsiye edebileceğin bir web sitesi varmı, online ateş takvimi?
Sardunyaa infantaa sız neler yapıyorsunuz ne aşamadasınızz
yazsanızaaaaa
iyiyim canım asıl sen nasılsın???nasıl gidiyor hamilelik,bebeğin tatlı tatlı büyüyor :)
ben 22.günümdeyim,beklemedeyim şu an..ateş tablomu yukarıya ekledim,sen ateş ölçme işini biliyorsun bana bi yorumlayabilir misin?bu tabloya göre hangi günlerde ilişki olduysa tutma ihtimali var?
kızlar ingilizcesi iyi olan biri bunu çevirebilir mi :))
"If you are not pregnant, your temperature will stay elevated for 10-16 days after ovulation, until the corpus luteum regresses. At this time, progesterone levels drop dramatically and you get your period. Temperatures normally drop at this time as well, though it is not unusual to have erratic or high temperatures during your period. If you are pregnant, then your temperature will stay elevated and the corpus luteum will continue to produce progesterone. If there is no pregnancy, the corpus luteum will die, progesterone levels will fall and a new cycle will begin. If you are pregnant, then the life of the corpus luteum will be extended." sanırım benim sorumun cevabı burda
Eğer hamile değilseniz, ateşiniz ovulasyondan sonra 10-16 gün yüksek seyredebilir, corpus luteum geri çekilene kadar. Bu vakitlerde, progesteron aniden düşebilir ve adetiniz gelebilir. Ateş normalde bu vakitlerde düşer, adetiniz süresince ateşiniz yüksek devam etmez, adet olunca ateş düşer yani. Eğer hamileyseniz ateşiniz yüksek devam eder corpus luteum progesteron üretmeye devam eder. Hamilelik yoksa corpus luteum ölecektir/sonlanacaktır, progesteron düşecektir ve yeni bir siklus başlayacaktır. Eğer hamileyseniz corpus luteum yaşayacaktır/süresi uzatılacaktır.
kızlar ingilizcesi iyi olan biri bunu çevirebilir mi :))
"If you are not pregnant, your temperature will stay elevated for 10-16 days after ovulation, until the corpus luteum regresses. At this time, progesterone levels drop dramatically and you get your period. Temperatures normally drop at this time as well, though it is not unusual to have erratic or high temperatures during your period. If you are pregnant, then your temperature will stay elevated and the corpus luteum will continue to produce progesterone. If there is no pregnancy, the corpus luteum will die, progesterone levels will fall and a new cycle will begin. If you are pregnant, then the life of the corpus luteum will be extended." sanırım benim sorumun cevabı burda
MiniEtek; sağol canım şimdi oldu galiba
My Ovulation Chart
sardunya mart 1 2 3 4 bereketlı gunlerınmıs bu arada hersabah dıl altından dijital dereceyle daha üstünüzdekı yorganı bıle acmadan ağzınız kesınlıkle kapalı olcak ölçüm yapılırkenn
böyle ölçüyorsun değilmi canımm
bırsey söylemek ıcınde daha erken sardunyacım 8 gun var adet gününe inşallah olmazsın adet olursun ama ateşine göre doğru ölçtüysen yumurtlaman olmuş dıyoo
1-4-6 martı değerlendirebildim sadece...glukofeni içtiğimden beri yumurtlama haftası sancılardan anlıyorum,sanırım yumurtlamam gerçekleşiyor 2 aydır :) bu ilaç bi mucize olmalı :) bu arada dijitalle ölçmedim,normal koltuk altından ölçtüm,sabah yataktan çıkmadan önce ölçtüm hepsini..ama bi dahaki ay daha hassas bir termometre ile dil altından ölçerim..umarım bir dahaki aya gerek kalmaz :) zaten en erken test tarihi 23 mart diyor..bekliyorum,umarım ben de bu topiğin hamilelerinden biri olurum bu ay :)
canım bekle bir 10-15 dakika, ben şimdi bir rapor yazıyorum...ben sana çeviririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?