arkadaşlar ateş ölçmeye adetn kaçıncı günü başlıyorsunuz ve kaç gün süreyle ölçüyorsunuz
1-4-6 martı değerlendirebildim sadece...glukofeni içtiğimden beri yumurtlama haftası sancılardan anlıyorum,sanırım yumurtlamam gerçekleşiyor 2 aydır :) bu ilaç bi mucize olmalı :) bu arada dijitalle ölçmedim,normal koltuk altından ölçtüm,sabah yataktan çıkmadan önce ölçtüm hepsini..ama bi dahaki ay daha hassas bir termometre ile dil altından ölçerim..umarım bir dahaki aya gerek kalmaz :) zaten en erken test tarihi 23 Mart diyor..bekliyorum,umarım ben de bu topiğin hamilelerinden biri olurum bu ay :)
ATEŞ ÖLÇMEYE EN IYI ADETIN BIRINCI GUNU BAŞLANIO
BEN ADET BITER BITMEZ BAŞLAMIŞTIM O DA OLUR GEÇ DEĞİLL
HERGÜN SABAH YATAKTAN ÇIKMADAN DİJİTAL DERECEYLE YORGANI BILE ACMADAN DILALTINDAN AĞZINIZ KESINLIKLE KAPALIYKENN ÖLÇÜM YAPACAKSINIZ
EN IYI ÖLÇÜM SAATI SABAH 7-8 ARASII
ATESINIZ ADETTE DÜŞÜK SONRA ADETIN BITIMIYLE YÜKSELIYO YUMURTLAMA OLDUGUNDA ANIDEN GENELLIKLE 1 GÜN DÜŞÜYO VE ERTESI GUN HEMEN YÜKSELIYO ISTE BU DURUMDA YUMURTLAMA OLDU DIYORUZ
ATES YUMURTLAMADAN SONRA DÜŞMEMESİ GEREKIR SADECEE YUMURTLAMADAN 5-9 GUN ARASINDA BIR KERE DAHA DÜŞEBILIR ODA YERLEŞME DÜŞÜŞÜ OLABILIYOR EĞER ATEŞ BEKLENEN ADET TARINI GECTIGI HALDE DÜŞMEYİP YÜKSEK KALIRSA GEBELIK IHTIMALINIZ BAYA YÜKSEK OLUYOO
BU ARA TAKIP İÇİN EN IYISITE BU
Login - Fertility Friend OnLine
ÜYE OLURSANIZ ÇOK IYI OLUR
BIRDE YUMURTALAMA GÜNÜ PRATIK OLARAK ŞÖLE BULUNABILIR BEKLENEN ADETTEN 14 GUN GERI SAYARSINIZ VE YUMURTALAMA GÜNÜ BUYUK OLÇUDE TUTAR
GEBE KALMA ŞANSINI ARTTIRMAK İÇİN ÖZELLIKLEE YUMURTLAMA GÜNÜNDEE 5-6 GÜN ÖNCE VE 5-6 GÜN SONRASINDA KESINLIKLE GÜN AŞIRI İLİŞKİ OLMASI ŞARTTTT
canım evet 9.-14 günleri ama bir kadın her 28-29 günde adet görürse geçerli bu.
o yüzden ateş ölçmek göstericektir, yumurtlama olup olmadığını...
zaten pko da bılmedıgımız ıcın ates ölçüyoruz bırıcık yoksa herkes 13-14-15 gün çalışır olur bıterdı
mini etek senin kaçıncı denemendi klomen mi kullanıyodun geçmişi pek okuyamadım?
nese arkadaşlar ben sorularıma burda cvp alamıcam sanırım size ii sohbetler
mini etek senin kaçıncı denemendi klomen mi kullanıyodun geçmişi pek okuyamadım?
slm kızlar bende pco hastasıyım ve 2,5 yıldır bebek istiyorum 3 kimyasal gebeliğim var henuz normal hamile kalamdım...benim tek sıkıntım lh hormonum fsh yi geçiyor fsh 4 iken lh 7...aşırı derecde zayıfım...bu arada geçen aya kadar adetleirm düzenli gidiyordu.soğan suyu içtim hem kistim oldu hem adetim bozuldu.soğan bende işe yaramadı.
doktor bana 6 ay önce glikofen iç demişti...içmemiştim o zaman.aşırı bulantı yapıyor ve tadı kötü diye..neyse şimdi paşa paşa içiyorum..ve ben 1 haftaıdr içmeme rağmen 1 kilo verdim...46 kilo idim 45 oldum...6 kere klomen kullandım...hiçbir işe yaramadı...artık bu ay aşılama yaptıracaktım fakat kist olunca aşılama ertelendi..
çok sağol canım darısı senın başına inşallah en kısa zaamndaburdayım canm burdayım saolasın cvabın için çok sevndim senn adına çok uğraşmadan gelmiş bebişin Allah kucağına almayı nasip etsin. darısı bizim başımıza inşallah
slm kızlar nasılsınız geliyorum gidiyorum kımse yok yaaa ben karbonhidrata karşı savaş actım karbonhıdrat diyetindeyim vee zayıflayacam inş. :) sizler nasılsınız gelişme varmı
slm kızlar bende pco hastasıyım ve 2,5 yıldır bebek istiyorum 3 kimyasal gebeliğim var henuz normal hamile kalamdım...benim tek sıkıntım lh hormonum fsh yi geçiyor fsh 4 iken lh 7...aşırı derecde zayıfım...bu arada geçen aya kadar adetleirm düzenli gidiyordu.soğan suyu içtim hem kistim oldu hem adetim bozuldu.soğan bende işe yaramadı.
doktor bana 6 ay önce glikofen iç demişti...içmemiştim o zaman.aşırı bulantı yapıyor ve tadı kötü diye..neyse şimdi paşa paşa içiyorum..ve ben 1 haftaıdr içmeme rağmen 1 kilo verdim...46 kilo idim 45 oldum...6 kere klomen kullandım...hiçbir işe yaramadı...artık bu ay aşılama yaptıracaktım fakat kist olunca aşılama ertelendi..
cnm benim önceden pcom çok ileri düzeydeydi..bende saç dökülmesi erkek tipi kellik vardı bus rounları aştım..kilo almak istiyorum ama kilo alamıyorum...bünyem almıyor neler yapmıyorum çips çikolata..yok almıyorum....ben söylemsi ayıp ama eğer o ay eşimle brilikte oluyorsam düzenşli yumurtluyorum yoksa eğer 3 günde bir birlikte olmazsak adetlerim bile şaşıyor...bütün testleirm yapıldı..hiçbir sıkıntı yok en son o tahlileir yapan doktor senin bişeyin yok maşallah demişti...psikolijik diyorlar.ama işte bu soğan suyu deneyem dedim.içen herkes hamile kalıyor dedim.ama bende ters tepti..bana incir suyu çok iyi geliyor...canım adetin düzenliyse ve kistin yoksa neden soğan suyu içiyorsun pek anlayamadım açıkcası??
sana sırf LH ve FSH yüzündenmi pko teşhisi kondu??? belki sadece onlarda bir düzensizlik vardır. ama sana söyliyim o kadarda kötü değil değerlerin.
ben uzman tv de bir video izlemiştim, bir kadının ideal kilosu olması lazım demişti pko yu açıklayan doktor. ne kilolu ne de zayıf olmaması gerekiyor demişti. bence senin kilon çok az, biraz kilo almayı dene. sorunun tam olarak nedir? anovulasyonmu? yani yumurtlayamamak mı?
6 kere klomen ard arda çok fazla geldi....eminim triod falan tüm testleride ypmışsındır.
Moralini bozmak gibi olmasın ve tabiki allah bilir herşeyi ama aşılamada genelde çok fazla şans vermiyor doktorlar, genelde erkekde sorun varsa tercih ediliyor.
Eminim çok zor dönemler geçirdin, allah yardımcın olsun......
slm arkadaşlar bende uzun süredir forumu takp edyrm bendede pco var doktorum bu ay çatlatma iğnesi verdi kol yada göbekten yaptıracaksın dedi sizce farkeder mi siz nasıl yaptırdınız...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?