Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadaşlar ateş ölçmeye adetn kaçıncı günü başlıyorsunuz ve kaç gün süreyle ölçüyorsunuz

ATEŞ ÖLÇMEYE EN IYI ADETIN BIRINCI GUNU BAŞLANIO

BEN ADET BITER BITMEZ BAŞLAMIŞTIM O DA OLUR GEÇ DEĞİLL

HERGÜN SABAH YATAKTAN ÇIKMADAN DİJİTAL DERECEYLE YORGANI BILE ACMADAN DILALTINDAN AĞZINIZ KESINLIKLE KAPALIYKENN ÖLÇÜM YAPACAKSINIZ

EN IYI ÖLÇÜM SAATI SABAH 7-8 ARASII

ATESINIZ ADETTE DÜŞÜK SONRA ADETIN BITIMIYLE YÜKSELIYO YUMURTLAMA OLDUGUNDA ANIDEN GENELLIKLE 1 GÜN DÜŞÜYO VE ERTESI GUN HEMEN YÜKSELIYO ISTE BU DURUMDA YUMURTLAMA OLDU DIYORUZ

ATES YUMURTLAMADAN SONRA DÜŞMEMESİ GEREKIR SADECEE YUMURTLAMADAN 5-9 GUN ARASINDA BIR KERE DAHA DÜŞEBILIR ODA YERLEŞME DÜŞÜŞÜ OLABILIYOR EĞER ATEŞ BEKLENEN ADET TARINI GECTIGI HALDE DÜŞMEYİP YÜKSEK KALIRSA GEBELIK IHTIMALINIZ BAYA YÜKSEK OLUYOO

BU ARA TAKIP İÇİN EN IYISITE BU

Login - Fertility Friend OnLine

ÜYE OLURSANIZ ÇOK IYI OLUR

BIRDE YUMURTALAMA GÜNÜ PRATIK OLARAK ŞÖLE BULUNABILIR BEKLENEN ADETTEN 14 GUN GERI SAYARSINIZ VE YUMURTALAMA GÜNÜ BUYUK OLÇUDE TUTAR

GEBE KALMA ŞANSINI ARTTIRMAK İÇİN ÖZELLIKLEE YUMURTLAMA GÜNÜNDEE 5-6 GÜN ÖNCE VE 5-6 GÜN SONRASINDA KESINLIKLE GÜN AŞIRI İLİŞKİ OLMASI ŞARTTTT

canım mutlaka dijtalle ve dil altı ölçün diyorlar

canım evet 9.-14 günleri ama bir kadın her 28-29 günde adet görürse geçerli bu.
o yüzden ateş ölçmek göstericektir, yumurtlama olup olmadığını...

canım evet 9.-14 günleri ama bir kadın her 28-29 günde adet görürse geçerli bu.
o yüzden ateş ölçmek göstericektir, yumurtlama olup olmadığını...

zaten pko da bılmedıgımız ıcın ates ölçüyoruz bırıcık yoksa herkes 13-14-15 gün çalışır olur bıterdı

Son düzenleme:
zaten pko da bılmedıgımız ıcın ates ölçüyoruz bırıcık yoksa herkes 13-14-15 gün çalışır olur bıterdı

değilmi canım...

ah keşke o kadar kolay olsaydı.......:26::26::26::26::26::26:
bu arada senin bulantıların varmı? herhangi bir şeyler değişiyormu? çok mu erken yoksa bunları sormak için??? merak işte

mini etek senin kaçıncı denemendi klomen mi kullanıyodun geçmişi pek okuyamadım?

canım ben onun yerine cevaplıyım:

onun hormonları çok düzgün çıktı, sanırım klomen kullanmadı ve beslenmesine iyice dikkat etti.ama doktoruna sık sık gidip yumurtalarının ne derece büyüdüğüne baktırdı...yumurta tabiki gibi yani...
Azimle bu işi başardı....ateşde ölçtü bu arada..

kocişiylede iyi çalıştı veeeeeeeee hepimizin yüzünü güldürdü.....adım adım takip ettik onu, emeğinin karşılığını aldı....Ama genelde hiç karamsar olmadı birde....

canım tşk ederim cevabın için bir kaç sorumda da aynı şeyle karşılaşınca kendi aranızda sohbet ediyorsunuz die düşündüm.

mini etek senin kaçıncı denemendi klomen mi kullanıyodun geçmişi pek okuyamadım?

kızzzz durr ne hemen kaçıyonn

çalışıyorum ben işim vardı bakamadım

bır de ekım annelerı topıgındeyım allah sıze de nasıp etsın o topıklere yazmayı

canım benım ılk denememdıı

huuhuu ordamısın yazıyorummmmmm

canım ben normaldee2011 sonu bebek ıstıyordum
kasım 2010 da pko oldugunu öğrendım adet gecıkmesıyle ve adet 14 kasımda olmam gerekırken aralık 10 da ilaçla oldum
ve kokrtumm martta bebek için korunmucaz dıye karar verdık

ocak kan tahlılleri yedıklerıme dıkkat etme ve glucopage ve folıc asıt kullanarak arada aspırın ıcerek vee kesınlıkel burdakı arkadaşlarımla sorunlarımızı paylaşarak geçirdim ocak ta yine adet gecikti ve taa 22 ocakta yıne ılacla oldum bu arada kan tahlılllerımı adetın 3, gunu yenıledm ve sonucların güzel oldugunu gördümm

ben eylul ekım kasım da roacuttan dıye bır ağırr sıvılce kullandım kesınlıkle buna bağlıyorum hormonlarımın düzensızlesmesını adet düzensızlıgını mahvettı benı ilaç sakınnn kullanmayyın

22 ocak adetım 1 şubat ıtıbarıyle bıttı
dr gıttım yumurta takıbı yaptırmak ıstıyorum dedım (tabii bır yumurtam varsa) pko da yumurtlayamamak en buyuk problem zaten

1 şubat dr gıttım ve yumurtan yok dedı eh işte beklenen sonuc yok dedım
5 şubat gıttım 12 mm bır yumurtan var dedi belkı büyür ertesıgün gel bakalım dedı
7 şubat 16,4 du
9 subat 21,9 ve o gun çatlatma iğnemı oldum ovıtrelle akşam 19,15de
bugun çalışmayok dedı yarın ve bundan sonra gün aşırı olsun dedı

10. çalışma yaptık 11. gun çalışma yaptık
falan işte sonra bekledım adet tarıhım yaklaşsın test yaptırım dıyee

adete bır gün kala sabah ilk idrarda gebelık yaptımm ve çift sılık cızgıyı yakaladımm

tabıı delı oldum

Son düzenleme:
burdayım canm burdayım saolasın cvabın için çok sevndim senn adına çok uğraşmadan gelmiş bebişin Allah kucağına almayı nasip etsin. darısı bizim başımıza inşallah

slm kızlar bende pco hastasıyım ve 2,5 yıldır bebek istiyorum 3 kimyasal gebeliğim var henuz normal hamile kalamdım...benim tek sıkıntım lh hormonum fsh yi geçiyor fsh 4 iken lh 7...aşırı derecde zayıfım...bu arada geçen aya kadar adetleirm düzenli gidiyordu.soğan suyu içtim hem kistim oldu hem adetim bozuldu.soğan bende işe yaramadı.
doktor bana 6 ay önce glikofen iç demişti...içmemiştim o zaman.aşırı bulantı yapıyor ve tadı kötü diye..neyse şimdi paşa paşa içiyorum..ve ben 1 haftaıdr içmeme rağmen 1 kilo verdim...46 kilo idim 45 oldum...6 kere klomen kullandım...hiçbir işe yaramadı...artık bu ay aşılama yaptıracaktım fakat kist olunca aşılama ertelendi..

canım adetin düzenliyse ve kistin yoksa neden soğan suyu içiyorsun pek anlayamadım açıkcası??
sana sırf LH ve FSH yüzündenmi pko teşhisi kondu??? belki sadece onlarda bir düzensizlik vardır. ama sana söyliyim o kadarda kötü değil değerlerin.
ben uzman tv de bir video izlemiştim, bir kadının ideal kilosu olması lazım demişti pko yu açıklayan doktor. ne kilolu ne de zayıf olmaması gerekiyor demişti. bence senin kilon çok az, biraz kilo almayı dene. sorunun tam olarak nedir? anovulasyonmu? yani yumurtlayamamak mı?
6 kere klomen ard arda çok fazla geldi....eminim triod falan tüm testleride ypmışsındır.
Moralini bozmak gibi olmasın ve tabiki allah bilir herşeyi ama aşılamada genelde çok fazla şans vermiyor doktorlar, genelde erkekde sorun varsa tercih ediliyor.
Eminim çok zor dönemler geçirdin, allah yardımcın olsun......

slm kızlar nasılsınız geliyorum gidiyorum kımse yok yaaa ben karbonhidrata karşı savaş actım karbonhıdrat diyetindeyim vee zayıflayacam inş. :) sizler nasılsınız gelişme varmı

iyi ecrincim, sen nasılsıın?

çok sevindim nihayet diyete başladığına. sakın aç kalma güzelim, hep ara öğün ye emi? zaten buna diyet demiyelim, sağlıklı beslenme diyelim. diyet deyince insan geriliyor

burdayım canm burdayım saolasın cvabın için çok sevndim senn adına çok uğraşmadan gelmiş bebişin Allah kucağına almayı nasip etsin. darısı bizim başımıza inşallah
çok sağol canım darısı senın başına inşallah en kısa zaamnda

slm kızlar nasılsınız geliyorum gidiyorum kımse yok yaaa ben karbonhidrata karşı savaş actım karbonhıdrat diyetindeyim vee zayıflayacam inş. :) sizler nasılsınız gelişme varmı

hayırlı olsun canımm inşallah sonuçlarını alırsın en kısa zamanda

canım klomen çokk fazla gerçektennn rahım duvarında kalınlaşmaa yapıyor dıye bılıyorum 4 den fazlası yasak
bence bıraz araver eğer klomenlerı arka arkaya her ay kullandıysan bak bur da nedıyım dıye bır arkadaş klomenı bıraktıktan 2 ay sonra başladı

biraz klomene ara ver cnm bence dınlensın vucut sonra kendıliğinden nedıyım gıbı yumurtaların gelısır ve hamıle kalırsın belkı

cnm benim önceden pcom çok ileri düzeydeydi..bende saç dökülmesi erkek tipi kellik vardı bus rounları aştım..kilo almak istiyorum ama kilo alamıyorum...bünyem almıyor neler yapmıyorum çips çikolata..yok almıyorum....ben söylemsi ayıp ama eğer o ay eşimle brilikte oluyorsam düzenşli yumurtluyorum yoksa eğer 3 günde bir birlikte olmazsak adetlerim bile şaşıyor...bütün testleirm yapıldı..hiçbir sıkıntı yok en son o tahlileir yapan doktor senin bişeyin yok maşallah demişti...psikolijik diyorlar.ama işte bu soğan suyu deneyem dedim.içen herkes hamile kalıyor dedim.ama bende ters tepti..bana incir suyu çok iyi geliyor...

slm arkadaşlar bende uzun süredir forumu takp edyrm bendede pco var doktorum bu ay çatlatma iğnesi verdi kol yada göbekten yaptıracaksın dedi sizce farkeder mi siz nasıl yaptırdınız...???

slm arkadaşlar bende uzun süredir forumu takp edyrm bendede pco var doktorum bu ay çatlatma iğnesi verdi kol yada göbekten yaptıracaksın dedi sizce farkeder mi siz nasıl yaptırdınız...???

ben göbekten yaptırdımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…