- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
biricik :) sağol canım..ancak bakabildim çok yoğunum bu aralar...kızacaksın bana belki ama sağlıklı beslenmeyi bıraktım benhamile değilseniz vucüt ısınız yumurta çatlamasından 10-16 gün sonra progestoronunuz gerileyene kadar çıkacaktır. Şu anda progesteron seviyesi düşücektir ve adet döneminiz gelicektir. normalde ısı düşmesi gerek ama adet döneminde vüvut ısısının düşmesi ya da yükselmesi olandışı bir şey değildir...
eğer hamile iseniz o zaman sıcaklık sabit ve yüksek kalıcaktır, progesteron üretimine devam edilecektir.
gebelik yoksa progeteron üretimi düşecek ve yeni bir döngü başlıyacaktır.
canım, ne yazıyorsa tam çevirdim.....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
bana da doktorum pko diyemem sana dedi, çünki tüm değerlerim normal ve aşırı kilo ve tüylenme sorunumda yok denilecek kadar az :) daha önce gittiğim bir doktor direk klomen başlatmak istemişti ama ben o dönemde hazır olmadığımı düşünüp içmemiştim.. şimdi doktorum klomene hiç gerek yok önce bi üç ay ilaç kullanalım hazırlanalım dedi ve glukopage verdi yanında 'cyclo progynova' verdi.. bakalım üç ay sonunda sanırım yumurta takibi ile başlayacağız önce sonrasında eğer olmazsa klomen çatlatma iğnesi vs diye devam edeceğiz.. inşallah sadece yumurta takibi işe yarar..
senin ilaç içme durumuna gelince keşke doktoruna söyleseydin içmek istediğini.. ya da şimdi bi telefon edip söyle ben ilaca başlıyorum diye.. ama burdan arkadaşlardan takip ettiğim kadarı ile bu zararsız bi ilaç. ayrıca benim doktorumun söylediğine göre vücudun şeker direncinin kırılması gebe kalma olasılığına yardımcı olacakmış
inşallah başarılı olur sende hamişler diyarına katılırsın
toplam 500 TL ödedim canım. Evet anesteziyi ben istedim. Senin sürekli gittiğin bir doktor varmı? varsa kim? Eşinin değerlerini bekleyin bence ronyacım. ameliyat mı oldu? benim burada okuduklarıma göre varikosel ameliyatından sonra 3 ay bekleyin diyorlarmış. ancak o zaman spermler kendine gelirmiş....tabi bunlar hep buralarda okuduklarım. Sizin doktorunuz neler söyledi???
dün dr gittim halen adet olmadım ama gebelik yokmuş bu ay aşılama yapılacak farlutal kullanıyorum bugün başladım adet oluncada klomen başlıcam metformn konusunu dr umla konuştum sende sadece bir tarafta pko gibi görünüyor oda fazla değil dedi sen pko olsan aaşırı kilolu olurdun tüylenmen olurdu değerlerinde normal gerek yok metformine dedi ama ben dün glifor aldım dr un haberi yok içmeye başladım acaba klomenlle beraber içtiğimde bir zararı olurmu bu ayda aşılama yapılacak ya aklıma takıldı şimdi :79:
canım eşimde varikosel var henüz ameliyat olmadı ama yakında olacak sanırım
önümüzdeki hafta eşimin testini tekrarlatcaz sonuca göre belli olacak
benim doktorum ekadom hüseyin ceyberi ben kendisinden çok memnunum
şuana kadar tanıdığım en mükemmel kadım doğumcu diyebilirim
henüz benden rahim filmi istemedi umarımda istemez
allahım herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh.. :)
mrb kızlar moralim gene diplerde doktora gittim smeer testi sonuçlarım için bana sonuçlarını beğenmedim dedi östorojen hormonum az denecek kadar azmış sorunlu bir zaman aşımı bekliyor bizi dedi adet olmanı beklemeyeceğiz farlutal iç ve hemen hormon testi ardında hsg dedi.çok korktum bu kadar acile vurduğuna göre ciddi bişey var.zaten hiç gülmedi çok ciddiydi.sonucumdaki yazıyı araştırıcam şimdi
smeer testi sonucunda ne çıktı anlamadım bize de ne tanı konduğunu yaz canım araştıralım..hormonların hapla tedavisi mümkün bende de progesteron üretimi yok ben de onu hap olarak alıyorum... smeer testinden ne sonuç çıktı sıkma canını önümüzdeki günlerde bana da smeer testi yapılacak rahim ağzı yaramla ilgili.... tedavisi olan şeyler olsun yeterki hepsi yoluna girer..hsg zaten rahim filmi onu hepimiz sırayla çektireceğiz malum... üzülme tamam mı?
Tuanatay senin yumurtan en son ne kadar büyümüştü sen tekrar klomen tedavisine mi başlayacaksın öyle yazmıştın..pes etme bence de başlamışken devam et tedaviye herşeyde bir hayır vardır.. umarım iyi haberler verirsin..
şimdi baktımda östorojen hormonu azlığı menopoza işaretmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inanamıyorumm herşey dahadamı zorlaşıyor RABBİM YARDIM ETT NE ZORR...NAPICAM BEN
ronya benım eşimin hızlı hareketli spermi %9 yavas doğrusal olmayan hareketli spermi %22 yerinde hareketli %31 hareketsiz %59 sence nasıl değerler ne kadar süre tedavi olması gerekir.
birde kızlar benım sonuclarım nasıl normalmi?
LH 9.5
FSH 4.39
birde doktor bana klomene baslıcak ama ben ondan habersiz metformin içicem beraberınde cunkı garantıye almak ıstıyorum ıkısı beraber kullanılınca yan etkı durumu olurmu aceba?
canım benimkine benziyor sonuçların, çok kötü değil yani.....
spermler hakkında hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?