Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

biricik :) sağol canım..ancak bakabildim çok yoğunum bu aralar...kızacaksın bana belki ama sağlıklı beslenmeyi bıraktım ben olmuyo,hep zararlı şeyleri seviyorum...gerçi baya kilo verdim ve çok az yemek yiyorum ama aslında kilo olarak bakmamak lazım, sanırım karbonhidrat almamak gerekiyor hormonların şaşırmaması için.salatadan nefret ettim bu aralar

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

h_aydin !!!!! çoook sevindim canım :)) allah tamamına erdirsin,sağlıklı bir hamilelik diliyorum,bizleri bırakma :)

inşallah canım ya hepimiz kavuşuruz bebklerimize bana gerek yok dedi dr um yine gidecem zaten adetn 3. günü test yapacaktı ozamn söylerim gittiğimde acaba benden başka öyle içenler varmı diye sordum aşılama yaptırcam ya bir engel olmasın sonra diye bende zararsız diye okudum burda hep hatta ilk defa burda duydum yeni öğrendim hiç denememiştim bi umut işte inşallah işe yarar bir zararı olmaz

mrb kızlar moralim gene diplerde doktora gittim smeer testi sonuçlarım için bana sonuçlarını beğenmedim dedi östorojen hormonum az denecek kadar azmış sorunlu bir zaman aşımı bekliyor bizi dedi adet olmanı beklemeyeceğiz farlutal iç ve hemen hormon testi ardında hsg dedi.çok korktum bu kadar acile vurduğuna göre ciddi bişey var.zaten hiç gülmedi çok ciddiydi.sonucumdaki yazıyı araştırıcam şimdi

arkadaslar bugun doktora gıttım 2 ay kadar adet gormedım prımolutn ıle adet gordum zar zor ve 2. gunuydu bugun gıttım hormon testı yaptı sonucları yazıyorum lutfen yorumlayın

LH 9.5
FSH 4.39

bu arada esımde sperm testı yaptırdı ve bugun doktor bana esımın urolojıye gıtmesı gerektıgını soyledı esımınde spermlerı tembelmıs bende umıtlenmıstım ne guzel bu ay klomene baslıcaktık adet oldum sukur hersey baslıcak derken esımın olayı cıktı sımdı once o tedavı olcak sonra baslıcaz tedavıye offff ya Allahım sen buyuksun esı benım gıbı olan varmı tedavı ne kadar suruyor 2 hafta suruyorsa eger ben klomene baslayım dıyorum o zamana esımde tedavı olmus olur yumurta buyuyuncede ılıskıye gırılır dıye dusunuyorum ama tedavısı ne kadar surecek aceba (((

canım eşimde varikosel var henüz ameliyat olmadı ama yakında olacak sanırım
önümüzdeki hafta eşimin testini tekrarlatcaz sonuca göre belli olacak
benim doktorum ekadom hüseyin ceyberi ben kendisinden çok memnunum
şuana kadar tanıdığım en mükemmel kadım doğumcu diyebilirim
henüz benden rahim filmi istemedi umarımda istemez

canım doktorun vermediyse neden içiyorsunn
bence içmee bende aynı senin gibiyimm yani tüylenmem kilom yok
ve doktorumm insülin direncime baktı böyle bir ilaç gerek duymadı
bence ilaçla ilgili durumlarda doktorunu kesinliklle dinlemelisin

ronya benım eşimin hızlı hareketli spermi %9 yavas doğrusal olmayan hareketli spermi %22 yerinde hareketli %31 hareketsiz %59 sence nasıl değerler ne kadar süre tedavi olması gerekir.

birde kızlar benım sonuclarım nasıl normalmi?

LH 9.5
FSH 4.39

birde doktor bana klomene baslıcak ama ben ondan habersiz metformin içicem beraberınde cunkı garantıye almak ıstıyorum ıkısı beraber kullanılınca yan etkı durumu olurmu aceba?

smeer testi sonucunda ne çıktı anlamadım bize de ne tanı konduğunu yaz canım araştıralım..hormonların hapla tedavisi mümkün bende de progesteron üretimi yok ben de onu hap olarak alıyorum... smeer testinden ne sonuç çıktı sıkma canını önümüzdeki günlerde bana da smeer testi yapılacak rahim ağzı yaramla ilgili.... tedavisi olan şeyler olsun yeterki hepsi yoluna girer..hsg zaten rahim filmi onu hepimiz sırayla çektireceğiz malum... üzülme tamam mı?

Son düzenleme:
Tuanatay senin yumurtan en son ne kadar büyümüştü sen tekrar klomen tedavisine mi başlayacaksın öyle yazmıştın..pes etme bence de başlamışken devam et tedaviye herşeyde bir hayır vardır.. umarım iyi haberler verirsin..

Son düzenleme:

bilmiyorumki nettede araştırdım ama bana dediği hiç beğenmedim neden dedim.östorojen hormonun yok denecek kadar az dedi bunu nasıl anladı bilmiyorum.rahmin zayıf dedi.bakalım ne olacak.banafarlutal verdi ama eşimin doğum günü var 30 martta ona çok büyük bir doğum günü yapmak istiyorum şimdiden hazırlıklara başlamıştım bunu nisana erteliycem gibi 26sında felan içmeye başlasammı acaba yada şimdiden yapsammı kafam çok karışıkk moral olarak düşmek istemiyorum bu doğum günü benim için çok önemli.eşime unutamayacağı bi doğum günü yapmak istiyorum zaten oda en az benim kadar yıpranıyor ama belli etmiyor garibim

şimdi baktımda östorojen hormonu azlığı menopoza işaretmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inanamıyorumm herşey dahadamı zorlaşıyor RABBİM YARDIM ETT NE ZORR...NAPICAM BEN

canım yumurta 13 mm de kaldı bı 15 gun sonra gunde 2klomenle devam edıcez bakalım olcagı varsa olcak.olmazsada canımız saolsun gezcem tozcam

reyyancım ben sana demiştim, erken menapoz testi yaptır diye...tahmin ettim yani. çünkü bu yaşta pko da olsan yılda 2 kere adet olman (o da farlutalle normal değil)

her ay sana bir kayıp ama ne mucizeler var artık, tıp çok ileride. hemen değerlerini düzeltmeye bak canım. bak sen bizlerin kardeşi sayılırsın, üzme kendini. doktorunu harfi harfiyen DİNLE canım.

canım benimkine benziyor sonuçların, çok kötü değil yani.....
spermler hakkında hiç bilgim yok

Sevgili Pkolular,

FF sitesinde ateş tablonuzu oluşturuyor musunuz? Ben 4 aydır yapıyorum ve 32 günde adet oluyorum, 16.17.19. ve bu ay 18.gün ovulasyon olduğumu gösteriyor. Ama hep 32 günde adet oluyorum. Ovulasyon günüm değiştiğinde adet tarihim de değişmesi gerekmez mi? Luteal faz değişmiyor bildiğim. Şimdi benim ovulasyon günlerim birbirine yakın ama aynı değil. Bu ay progesteron testi yapacağım. Yumurtlama olup olmadığına bakacağız. Ama benim aklıma luteal faz takıldı. Farklı günlerde ovulasyon olup her ay 32.günde adet olmam normal mi?

:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…