reyyancım ben sana demiştim, erken menapoz testi yaptır diye...tahmin ettim yani. çünkü bu yaşta pko da olsan yılda 2 kere adet olman (o da farlutalle normal değil)
her ay sana bir kayıp ama ne mucizeler var artık, tıp çok ileride. hemen değerlerini düzeltmeye bak canım. bak sen bizlerin kardeşi sayılırsın, üzme kendini. doktorunu harfi harfiyen DİNLE canım.
mrb kızlar moralim gene diplerde doktora gittim smeer testi sonuçlarım için bana sonuçlarını beğenmedim dedi östorojen hormonum az denecek kadar azmış sorunlu bir zaman aşımı bekliyor bizi dedi adet olmanı beklemeyeceğiz farlutal iç ve hemen hormon testi ardında hsg dedi.çok korktum bu kadar acile vurduğuna göre ciddi bişey var.zaten hiç gülmedi çok ciddiydi.sonucumdaki yazıyı araştırıcam şimdi
ronya benım eşimin hızlı hareketli spermi %9 yavas doğrusal olmayan hareketli spermi %22 yerinde hareketli %31 hareketsiz %59 sence nasıl değerler ne kadar süre tedavi olması gerekir.
birde kızlar benım sonuclarım nasıl normalmi?
LH 9.5
FSH 4.39
birde doktor bana klomene baslıcak ama ben ondan habersiz metformin içicem beraberınde cunkı garantıye almak ıstıyorum ıkısı beraber kullanılınca yan etkı durumu olurmu aceba?
bilmiyorumki nettede araştırdım ama bana dediği hiç beğenmedim neden dedim.östorojen hormonun yok denecek kadar az dedi bunu nasıl anladı bilmiyorum.rahmin zayıf dedi.bakalım ne olacak.banafarlutal verdi ama eşimin doğum günü var 30 martta ona çok büyük bir doğum günü yapmak istiyorum şimdiden hazırlıklara başlamıştım bunu nisana erteliycem gibi 26sında felan içmeye başlasammı acaba yada şimdiden yapsammı kafam çok karışıkk moral olarak düşmek istemiyorum bu doğum günü benim için çok önemli.eşime unutamayacağı bi doğum günü yapmak istiyorum zaten oda en az benim kadar yıpranıyor ama belli etmiyor garibim
şimdi baktımda östorojen hormonu azlığı menopoza işaretmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inanamıyorumm herşey dahadamı zorlaşıyor RABBİM YARDIM ETT NE ZORR...NAPICAM BEN
Sevgili Pkolular,
FF sitesinde ateş tablonuzu oluşturuyor musunuz? Ben 4 aydır yapıyorum ve 32 günde adet oluyorum, 16.17.19. ve bu ay 18.gün ovulasyon olduğumu gösteriyor. Ama hep 32 günde adet oluyorum. Ovulasyon günüm değiştiğinde adet tarihim de değişmesi gerekmez mi? Luteal faz değişmiyor bildiğim. Şimdi benim ovulasyon günlerim birbirine yakın ama aynı değil. Bu ay progesteron testi yapacağım. Yumurtlama olup olmadığına bakacağız. Ama benim aklıma luteal faz takıldı. Farklı günlerde ovulasyon olup her ay 32.günde adet olmam normal mi?
:44:
aplacım o kadar kötüyümki anlatamam dünden beri şöktayım kalbim o kadar hızlı atıyorki bunun bi çaresi varmıdır bilmiyorum.hiç bişey bilmiyorum canım çok yanıyor.yaşamak istememeye kadar gidiyor bu isyanım sanırım.bu konudada b,lgn varmı?yani bu çözülebilecek bir problemmi.
canım ilk önce bir tek ölüme çare yok. beni bilirsin artık, sert söylerim ama doğruyu söylerim.
iyiki gittin doktora birincisi. ikincisi doktorunu adım adım dinliyceksin, ve üçüncüsü yok yaşamak istememek falan böyle şeyler düşünmiyceksin! bence çözülür bu problem!!! buna inanıyorum!
belki hemen tüp bebek der doktorun (hiç bilemiyorum ama belki işte)
ne sorun varsa doktorunu ara. internetden kafanı karıştırma derim.....
adım adım nasıl olucak tedavi onu sor bakalım....
minietek nabersin şekerimm
ıyıyım şekerım sen nasılsınnnn neler yapğıosun ne aşamadasın
ateş topıgıne gıremedım bu ara gelcem şimdı
canımmm çookk mutlu oldumm çok sevindim maşallahh bebeğineee allah isteyen herkese versin inşallahh
maşallahh hemen sana da cetvel yapalımm
şimdi baktımda östorojen hormonu azlığı menopoza işaretmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inanamıyorumm herşey dahadamı zorlaşıyor RABBİM YARDIM ETT NE ZORR...NAPICAM BEN
canım benimkine benziyor sonuçların, çok kötü değil yani.....
spermler hakkında hiç bilgim yok
nihalitee canım eğer sayıı ve morfoloji iyiyse hareket sorunu basit halledileri
ayrıca sizinki hareketsizde sayılmaz oda iyi aslında
eşine arginmax men diye bir vitamin vermeni tavsiye ederim
gnc lerde satılıyor eminim faydasını göreceksiniz
birde eğer sigara içmiyorrsa havuç suyu hareket için süper
ama sigara içiyorsa verme çok zararlı
total sayı (xmilyon) 151 yazıyor herhalde bu sperm sayısı oluyor nasıl sence? benı cok rahatlattın gercekten tsk ederım arginmax ne kadar sürede kullanılıyor ben hemen tedavıye baslıcaktım klomene esımınkı uzun sürerse bu ayda trenı kacırdım demektir
eşimde bende sigara kullanmıyoruz ama o arkadasının yanına gıdınce kullanıyor.
evettt canlarımm dr umda şimdi dediği şu bu durumu ancak gebelik ortadan kaldırır gebelik tedavisi direkt dedi ama onun içinde her şeyi araştırmadan bişey demek zormuş.gebelik menopozu 5 6 yıl kadar ileri atarmış.kanser tedavisi gören ve ciddi problemler taşıyanların bile azmi ile gebelik oluşumu oluryormuş.gebeliğide geçtim ben artık her ay kırmızı görmek istiyorum.gerekirse tabi bilmiyorum testlerden sonra doğum kontrol haplarını bile senelerce içerim yeterki hiç umut olmaması yani MENOPOZ gerçekleşmesin tamamen.eşimi aradım gelirken sakın unutma adaçayı getir dedim.farlutalede başladım.ve sigarayıda bırakıcam artık bu ay içinde kesinlikle.dün gece o kadar çok şeyler okudumki.sigara yumurtaların dejenere(kendiliğinden yok olmasında)önemli rol oynuyormuş.yumurtalıklara ne iyi gelirse artık onu tüketmeye başlayacağım.ben savaşayım gerisi ALLAHIMA kalmışş
evettt canlarımm dr umda şimdi dediği şu bu durumu ancak gebelik ortadan kaldırır gebelik tedavisi direkt dedi ama onun içinde her şeyi araştırmadan bişey demek zormuş.gebelik menopozu 5 6 yıl kadar ileri atarmış.kanser tedavisi gören ve ciddi problemler taşıyanların bile azmi ile gebelik oluşumu oluryormuş.gebeliğide geçtim ben artık her ay kırmızı görmek istiyorum.gerekirse tabi bilmiyorum testlerden sonra doğum kontrol haplarını bile senelerce içerim yeterki hiç umut olmaması yani menopoz gerçekleşmesin tamamen.eşimi aradım gelirken sakın unutma adaçayı getir dedim.farlutalede başladım.ve sigarayıda bırakıcam artık bu ay içinde kesinlikle.dün gece o kadar çok şeyler okudumki.sigara yumurtaların dejenere(kendiliğinden yok olmasında)önemli rol oynuyormuş.yumurtalıklara ne iyi gelirse artık onu tüketmeye başlayacağım.ben savaşayım gerisi allahıma kalmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?