Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aplacım o kadar kötüyümki anlatamam dünden beri şöktayım kalbim o kadar hızlı atıyorki bunun bi çaresi varmıdır bilmiyorum.hiç bişey bilmiyorum canım çok yanıyor.yaşamak istememeye kadar gidiyor bu isyanım sanırım.bu konudada b,lgn varmı?yani bu çözülebilecek bir problemmi.

canım şimdi hemen tedavıye başla bırak doğum gununu falan sana o kadar baskı yaptık hemen gıt testlerını yaptır dıye zaten gec gıttın sımdı bır gün bıle gecıktırma ben bılıyorsun marta ertelıcektım ve son bır kararla beklemım belkıde allah benı denıyor herşeyı bırakıp bebek ıcın dr gıttım ve görüyorsun hamıleyım suanda hıc bır seyı bekleme daha ne beklıceksınn bırak o gün ilişki olmayıversınn

ben dedımmkı eğer marta yolunda gıtmeyen seyler olursa subat ıcın kendımı suçlucam

sende hemen farlutale başlaa

şu işin ne kadar cıddı oldugunu gördun artık

çok kızdım bır o kadarda üzüldüm cahil biri değilsin ki anlamıyo diyim anlıyorsun hala nısan amı ertelım dıyorsunn

reyyan hemen sımdı farlutale başla sabah akşam olarak başlaaa farlutalle hemen olcağın bıle bellı değil dr gunde 3 dedıyse hemen 3 kez olarak başlaaa

hadii hemen ilacı iç

ne olur aksatma tedavını kızım ilerde kocan çıcuk özlemı cektiğini sana farklı bellı eder üzülürsünn

hadı başla

canım kecı boynuzuna başla ve esın kesınlıkle sıgarayı bıraksınn

tabıı sende içiyoırsan

bu kadar ciddi işteeeee
sen önce ılacına başla tedavını cıddıye alıp herseyi yapcaksın sonra allah a bırakıcaksınn
önce kul elınden gelen herseyı yapcakk sonra allah a dua edıcekk canım merak etme herşey düzelır daha çok gencsınn vucut toparlar kendını yeterkıs sen dr dınleee

allaha dua ett

Son düzenleme:

olabılır canım yumurtlama gununden sonra genelde 14, gün adet gunudur ama işte bızde pko oldugu için değişebılırdee buna takılma sen yumurtan varsa en buyuk problem çözülmüş demektırr

nihalitee canım eğer sayıı ve morfoloji iyiyse hareket sorunu basit halledileri
ayrıca sizinki hareketsizde sayılmaz oda iyi aslında
eşine arginmax men diye bir vitamin vermeni tavsiye ederim
gnc lerde satılıyor eminim faydasını göreceksiniz
birde eğer sigara içmiyorrsa havuç suyu hareket için süper
ama sigara içiyorsa verme çok zararlı

canım ilk önce bir tek ölüme çare yok. beni bilirsin artık, sert söylerim ama doğruyu söylerim.
iyiki gittin doktora birincisi. ikincisi doktorunu adım adım dinliyceksin, ve üçüncüsü yok yaşamak istememek falan böyle şeyler düşünmiyceksin! bence çözülür bu problem!!! buna inanıyorum!
belki hemen tüp bebek der doktorun (hiç bilemiyorum ama belki işte)
ne sorun varsa doktorunu ara. internetden kafanı karıştırma derim.....
adım adım nasıl olucak tedavi onu sor bakalım....

artık yumurtalarını bile 10 yıl ya da daha fazla dondurabiliyorlar,yani ilerisi için saklıyorlar... bak bu konuda da bilgin olsun...

canımmm çookk mutlu oldumm çok sevindim maşallahh bebeğineee allah isteyen herkese versin inşallahh

maşallahh hemen sana da cetvel yapalımm

çok şk ederim sanada herkesede allahım herkese nasip etsin cok dua ediorum bebeğimi sağlıkla kucama alabilmek için ve olmayanlara da nasip olsun die...
yapalım cetvel ama ne kadarlık suan bilmiorm ayın 23. ünde cagırdı dr. ozaman netleşir canım yaa :)
çok heycanlıııı çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Reyhancım hemen menapozu kondurma kendine sakın tamam mı?
Eşinin doğum gününü o gün geldiğinde düşünürsün sen doktorunu ara ben canımı çok sıktım de gece uyuyamıyorum de bu östrojen hormonu ne gibi sorun yaratacak de.. ayrıntılı bilgi al için rahatlasın...
adetin geldikten sonra sana vereceği hormon hapıyla belki de biricik arkadaşımın dediği gibi tüp bebek tedavisi ile doktor durumu kontrol altına alacaktır...
Hem östrojen hem de progesteron içerip gebeliğe engel teşkil etmeyen ilaçlar var muhtemelen sana onlardan önerecektir.. kaldı ki menopozlu kadınlar bile ilaçlarla menopoza girmeyi geciktirebiliyorlar hem senin durumun erken tedavi ile düzelebilir..
Hayat çok güzel kendini üzdüğünle kalacaksın herşey yoluna girecek...
belki bu laflar sana boş geliyor şu anda kafanda birşeyler kurmaktansa tedavine aynen devam etmeli ve kilo vermeye de devam etmelisin..
Yeniden yüzünün gülmesi için bizler buradayız..

senin için bir küçük araştırma yaptım ve bu ilacı buldum bi doktoruna sor bakalım
CYCLO-PROGYNOVA
bu ikili haplar hem 11 günlük östrojen hormonunu hem de progesteronu sağladığı gibi hamile kalmaya da engel değil...
yani herşeyin çözümü var sakın ölüm gibi garip duyguları aklından bile geçirme arkadaşım...

Son düzenleme:
canım benimkine benziyor sonuçların, çok kötü değil yani.....
spermler hakkında hiç bilgim yok

sen klomen tedavisine baslamısmıydın peki birde kesinlikle eşinin sperm testı yaptırmasını tavsıye edıyorum cunkı bana doktor dedıkı senın degerlerın ıyı lh nın düşük olması menopoza gec gırecegın anlamına gelır buda guzel haber dedı tembel yumurtalıkların var ama degerlerın guzel dedı cok sevındım ama hıc ummadıım bır sekılde esımın sonuclarına baktı doktor ve tedavı olması gerekıyor sımdı ne yapsak boz once spermlerının hızlanması gerekıyor dedi. pazartesı esımle bırlıkte bır uroloji uzmanına goruncez bırde ben baska bır kadın dogum uzmanındanda randevü aldım bütün doktorları gezıcem gercı sımdıkı doktorum ıyı gibi bana oyle geldi ama yınede emın olmak lazım.

ayrıca klomenle metformını beraber ıcecegım bırde bu ıkısını ıcerken ıncır kürüne baslıcam.

total sayı (xmilyon) 151 yazıyor herhalde bu sperm sayısı oluyor nasıl sence? benı cok rahatlattın gercekten tsk ederım arginmax ne kadar sürede kullanılıyor ben hemen tedavıye baslıcaktım klomene esımınkı uzun sürerse bu ayda trenı kacırdım demektir

eşimde bende sigara kullanmıyoruz ama o arkadasının yanına gıdınce kullanıyor.

canım gönülün rahatlasın sayı çok iyi
doğal bir gebelik oluşması için toplamda 40 milyon sperm yeterli
sayı arttıkça hareketlilerinde sayısı artmış oluyor
arginmax men hemen kullanabilir gnc de satılıyor
emin olki faydasını göreceksiniz
birde sabah akşam aç karınla keçi boynuzu pekmezi ver eşine

eşim sevmıyor keci boynuzu pekmezini ama zorla içircem pazartesı beraber uroloğa gitcez o ne derse onu yapıcaz inşallah eşiminki hemen hızlanırda bu ay klomene baslarız cok ıstıyorum cunkı bırde ben bu ay klomene baslasam nolurki eşimin spermleri tembelmiş ama belkı 21 gun sonrasına kadar hızlanır bende bu ay bosuna gecırmıs olmam birde sımdı sperm testıne baktımda total motilite %41 yazıyor aceba bumu sperm sayısı ben anlamıyorum bu testten cok tsk ederım yardımcı oldugun ıcın dunden berı yıkıldım kımsede anlamıyor bu durumdan esı benım gıbı olan yok herhalde dıye dusunuyordum.

evettt canlarımm dr umda şimdi dediği şu bu durumu ancak gebelik ortadan kaldırır gebelik tedavisi direkt dedi ama onun içinde her şeyi araştırmadan bişey demek zormuş.gebelik menopozu 5 6 yıl kadar ileri atarmış.kanser tedavisi gören ve ciddi problemler taşıyanların bile azmi ile gebelik oluşumu oluryormuş.gebeliğide geçtim ben artık her ay kırmızı görmek istiyorum.gerekirse tabi bilmiyorum testlerden sonra doğum kontrol haplarını bile senelerce içerim yeterki hiç umut olmaması yani MENOPOZ gerçekleşmesin tamamen.eşimi aradım gelirken sakın unutma adaçayı getir dedim.farlutalede başladım.ve sigarayıda bırakıcam artık bu ay içinde kesinlikle.dün gece o kadar çok şeyler okudumki.sigara yumurtaların dejenere(kendiliğinden yok olmasında)önemli rol oynuyormuş.yumurtalıklara ne iyi gelirse artık onu tüketmeye başlayacağım.ben savaşayım gerisi ALLAHIMA kalmışş

canım böyle güzel düşünmene çok sevindim ama yukarıda bahsettiğim ilacı da sor doktoruna doğum kontrol hapları yerine içebileceğin ve hamile kalabileceğin bir ilaç o...zaten doktorun gerekeni yapacaktır...

sigarayı bırakma konusuna gelince çok faydasını göreceğinden eminim çünkü yazdıkların doğru ve kanıtlanmış şeyler...

tebrık edıyorum canım senı doğru karar

süper hadı bakalım bızı hep ıyı haberlerle mutlu et tamam mı kendını de bızıde sevındır ve en kısa zamanda bebiş gelsın

tü maşallahhhhh ALLAHım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin ne kadar güzel en büyük isteğim benimde bu.ailenizde varmı ikiz yoksa bu ilkmitebrik ederim çok güzel bişey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…