Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben düdüklüde soğanı kavuruyorum, az salça, az tuz,1 bardak mercimek, 1 havucun yarısı (besin değeri yüksek olduğu için şekere dönüşüyormuş pişince), 2 avuç ıspanak ve pul biber koyuyorum, hepsini bir kavurup su ekliyorum. pişince, BLENDIRDEN geçiriyorum, süper sağlıklı ve proteini bol çorba oluyor. büyük bir kaseye ya 2 dilim ekmekle (kepekli) yada 1 dilim ekmekle ama 2 kase içiyorum!

inşallah canım......İNŞALLAAHHHHH

haftadabir yerim bundan sonra :) her gün yemiyordum ama 2-3 günde bir falan artık haftadabir ve az yerim... bu arada ben yoğurdu çok severim ama tarçınla denememiştim deneyeceğim çok merak ettim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim..ıspanak mercimek tüketiyorum da bakla hiç yiyemem tadı çok acayip.. yeşil çay da içmiyordum onu da içmeye başlayayım...
seni çok takdir ettim ne güzel uyguluyorsun diyeti mutlaka karşılığını alacaksın bu emeğinin..
umarım ben de bu sıkı diyete zamanla alışacağım...

o saçma esprisinden sonra hemen sildim o doktoru zaten erkek doktora gittim ondan sonra ve çk memnun kaldım. kesinlikle erkek doktorlar çok daha anlayışlı ve konuşulabilir oluyorlar zaten ben hep erkek doktor tercih ederim, neden bayana gittim bilmiyorum neyse, bu cevaplarınız nedeniyle korkumu yenip kendimi doktoruma bırakıcam, napayım başka şansım yok cesaretlendirdiğin için çok çokkk tenkkkkkkssss

tabi hayırlısı ve gönlünden geçen olsun :)
güzel haberini bekliyoruz..

bu yüzden bayan doktorları tercih etmiyorum....erkek doktorlar daha hassas oluyorlar...
rica ederim canım, başka soruların olursa biz burda sana seve cevaplamaya çalışırız...bilgilerimiz çapında tabiikkiiii

tez değiştirdim zaten o espiri anlayışı kıt bayan doktoru. erkek doktorlar bencede çok daha hassas oluyorlar. elleri de hafif oluyor ayrıca da rahatlıkla sohbet edilebiliyor. şunu da söylemeden geçemicem, çok teş. ederim cesaretlendirdiğin için

senin adına çok sevindim doktorundan memnun kalmana inşallah bundan sonrası da hep yolunda gitsin..

ben de deneyim bunu hem tok tutan hem de besleyici çorbaya benziyor..
umarım besin değeri gibi tadı da iyidir..gerçi mercimek varsa tadı güzel olur mutlaka...
bu gün şehriyeli domates çorbası yapmıştım yarından sonra da senin çorbanı deneyeceğim..
güzel tarif için teşekkürler

inan sıkı bir diyet yapmıyorum. sadece günde sık sık doğru şeyleri yiyorum. mesela şu anda masamda 2 kepekli galeta ve 2 ceviz var. ara öğünler, insülini düşürmemek ve sonra yemeğe saldırmamak için var. ondan çok önemli. ayrıca yedikçe metabolizma çalışıyor.
ben yıllarca kilo vermeye çalıştım 2-3 veriyordum ama hemen alıyordum yine. çok kilolu değildim ama işte biz bayanları bilirsin. pko ortaya çıktığında çok aldım...birden 63-64 kg oldum. şu anda böyle sık sık yiyerek 57,5 kg dayım. 2 kg daha veriyim, rahatım. asla kahvaltımı atlamıyorum artık. kahvaltıda kahvemden vazgeçtim. artık öğlen şekersiz ama sütlü bir tane içiyorum.

canım şehriye karbonhidrat. koyma bence....

rica ederim...her zamannnnnnn

Allahım herkesi sevindirsin allahım hepinizin yüzünü güldürsün kucağını doldursunnnnn yaa çok mutluyum. Dr. Aradım ve hamile olduğumu söledi inanamadım ağlamaya başladım vitaminlerden falan bahsediodu dedimki şu şoku atlatayım arayım sizi tekrar dedim :) arayacağım birazdan ne dicek bakalım :)))

amin canımmm... burda herkes biribirine dua etti ve kabul oldu.. şimdi ben bi kat daha fazla dua edicem allahım hayırlısıyla herkese nasip etsinn... tabi bundan sonrası çok önemli benım içinnn deperler falan... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

hayırlı olsun :) çoook sevindim.. bir kişi daha bu mutluluğa yelken açtı :))
sıra sıra hepimiz bir gün bu mutluluğu yaşayacağız.. dualarımız hep bunun için.. İnşallah sağlıklı bir hamilelik sonucu bebişini kucağına alırsın..

dün dr gittim halen adet olmadım ama gebelik yokmuş bu ay aşılama yapılacak farlutal kullanıyorum bugün başladım adet oluncada klomen başlıcam metformn konusunu dr umla konuştum sende sadece bir tarafta pko gibi görünüyor oda fazla değil dedi sen pko olsan aaşırı kilolu olurdun tüylenmen olurdu değerlerinde normal gerek yok metformine dedi ama ben dün glifor aldım dr un haberi yok içmeye başladım acaba klomenlle beraber içtiğimde bir zararı olurmu bu ayda aşılama yapılacak ya aklıma takıldı şimdi :79:

hadı bakalım senıde ugurladık:) allah tamamına erdırsın ısteyenlerede nasıp etsın..

bana da doktorum pko diyemem sana dedi, çünki tüm değerlerim normal ve aşırı kilo ve tüylenme sorunumda yok denilecek kadar az :) daha önce gittiğim bir doktor direk klomen başlatmak istemişti ama ben o dönemde hazır olmadığımı düşünüp içmemiştim.. şimdi doktorum klomene hiç gerek yok önce bi üç ay ilaç kullanalım hazırlanalım dedi ve glukopage verdi yanında 'cyclo progynova' verdi.. bakalım üç ay sonunda sanırım yumurta takibi ile başlayacağız önce sonrasında eğer olmazsa klomen çatlatma iğnesi vs diye devam edeceğiz.. inşallah sadece yumurta takibi işe yarar..

senin ilaç içme durumuna gelince keşke doktoruna söyleseydin içmek istediğini.. ya da şimdi bi telefon edip söyle ben ilaca başlıyorum diye.. ama burdan arkadaşlardan takip ettiğim kadarı ile bu zararsız bi ilaç. ayrıca benim doktorumun söylediğine göre vücudun şeker direncinin kırılması gebe kalma olasılığına yardımcı olacakmış
inşallah başarılı olur sende hamişler diyarına katılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…