canım allah iyiliğini versin çok güldüm yaaaaa....tabiki çikolata yasak ! hergün mü tüketiyorsun?
ben haftada 1 kere yiyorum açıkcası! Yeme canım gerçekten.....
bakla bol bol tüket, ısonra ıspanak, mercimek vs vs
ayrıca yoğurt yemeye çalış. ben yoğurttan nefret ederim aslında ama üstüne tarçın serpiyorum. bu diyestisyenimin tavsiyesi. yeşil çayımı tarçınlı içiyorum. inanılmaz metabolizmayı hızlandırıyor.
evet canım, karbonhidrattan uzak durduğun sürece incelmen mutlaka olur, tartıda çok fark etmesede!!!
selam kızlar...
hafta sonu termal otele iş gezisi ve tatiline gideceğim için dr. ile görüştüm.. adetim 2 gün gecikti ama progestan kullanıyorum bu yüzden olabilir.. dr. de her ihtimale karşı gel bi kanına bakalım dedi içim rahat göndereyim seni tatile yada hiç göndermeyim dedi.. sabah gittim kan verdim 2 gibi sonuçarım cıkıcak nolursunuz dua edin benim için çok heycanlıyım ümidim yok ama hayırlısını diliyorum hep..
canım allah iyiliğini versin çok güldüm yaaaaa....tabiki çikolata yasak ! hergün mü tüketiyorsun?
ben haftada 1 kere yiyorum açıkcası! Yeme canım gerçekten.....
bakla bol bol tüket, ısonra ıspanak, mercimek vs vs
ayrıca yoğurt yemeye çalış. ben yoğurttan nefret ederim aslında ama üstüne tarçın serpiyorum. bu diyestisyenimin tavsiyesi. yeşil çayımı tarçınlı içiyorum. inanılmaz metabolizmayı hızlandırıyor.
evet canım, karbonhidrattan uzak durduğun sürece incelmen mutlaka olur, tartıda çok fark etmesede!!!
anladım canım inşallah benimki de seninki gibi sorunsuz hallolur cevabın için teşekkür ederim
bu arada öyle saçma sapan espiriler yapan doktora gitme derim ben... tabi sen memnunsan o başka
öncelikle bu mesleği yapan doktorların insanı geren yapıda değilde rahatlatan yapıda kişiler olması grekli ki kasılmayalım... eminim düzgün doktoru bulduğunda muayene de sana zor gelmeyecektir..
ben gide gele alıştım artık doktorum da sakin yapılı iyi birisi...
bir an önce doğru tedaviye başla derim ben canım çünkü gebe kalmadan adetsiz geçen her ay kist sayısı atmakla beraber rahim duvarı kalınlaşıyor ve yumurtalıklar gerildiğinden daha da büyüyor bu sebeple ihmal etme...
selam kızlar...
hafta sonu termal otele iş gezisi ve tatiline gideceğim için dr. ile görüştüm.. adetim 2 gün gecikti ama progestan kullanıyorum bu yüzden olabilir.. dr. de her ihtimale karşı gel bi kanına bakalım dedi içim rahat göndereyim seni tatile yada hiç göndermeyim dedi.. sabah gittim kan verdim 2 gibi sonuçarım cıkıcak nolursunuz dua edin benim için çok heycanlıyım ümidim yok ama hayırlısını diliyorum hep..
bu yüzden bayan doktorları tercih etmiyorum....erkek doktorlar daha hassas oluyorlar...
rica ederim canım, başka soruların olursa biz burda sana seve cevaplamaya çalışırız...bilgilerimiz çapında tabiikkiiii
o saçma esprisinden sonra hemen sildim o doktoru zatenerkek doktora gittim ondan sonra ve çk memnun kaldım. kesinlikle erkek doktorlar çok daha anlayışlı ve konuşulabilir oluyorlar zaten ben hep erkek doktor tercih ederim, neden bayana gittim bilmiyorum neyse, bu cevaplarınız nedeniyle korkumu yenip kendimi doktoruma bırakıcam, napayım başka şansım yok cesaretlendirdiğin için çok çokkk tenkkkkkkssss
ben düdüklüde soğanı kavuruyorum, az salça, az tuz,1 bardak mercimek, 1 havucun yarısı (besin değeri yüksek olduğu için şekere dönüşüyormuş pişince), 2 avuç ıspanak ve pul biber koyuyorum, hepsini bir kavurup su ekliyorum. pişince, BLENDIRDEN geçiriyorum, süper sağlıklı ve proteini bol çorba oluyor. büyük bir kaseye ya 2 dilim ekmekle (kepekli) yada 1 dilim ekmekle ama 2 kase içiyorum!
haftadabir yerim bundan sonra :) her gün yemiyordum ama 2-3 günde bir falan artık haftadabir ve az yerim... bu arada ben yoğurdu çok severim ama tarçınla denememiştim deneyeceğim çok merak ettim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim..ıspanak mercimek tüketiyorum da bakla hiç yiyemem tadı çok acayip.. yeşil çay da içmiyordum onu da içmeye başlayayım...
seni çok takdir ettim ne güzel uyguluyorsun diyeti mutlaka karşılığını alacaksın bu emeğinin..
umarım ben de bu sıkı diyete zamanla alışacağım...
ben de deneyim bunu hem tok tutan hem de besleyici çorbaya benziyor..
umarım besin değeri gibi tadı da iyidir..gerçi mercimek varsa tadı güzel olur mutlaka...
bu gün şehriyeli domates çorbası yapmıştım yarından sonra da senin çorbanı deneyeceğim..
güzel tarif için teşekkürler
tez değiştirdim zaten o espiri anlayışı kıt bayan doktoru. erkek doktorlar bencede çok daha hassas oluyorlar. elleri de hafif oluyorayrıca da rahatlıkla sohbet edilebiliyor. şunu da söylemeden geçemicem, çok teş. ederim cesaretlendirdiğin için
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
pko olan herkes kullanmalı.....aslında enternasyonel bakarsak, ilk tercih edilen ilaç.
insülin direncinin olup olmaması önemli değil.
benimde yok ama bana çok iyi geldi bu ilaç.....çoğumuza olduğu gibi....
uzamn tv de metformini arattır lütfen, orda bir doktor açıklıyor video da...
Allahım herkesi sevindirsin allahım hepinizin yüzünü güldürsün kucağını doldursunnnnn yaa çok mutluyum. Dr. Aradım ve hamile olduğumu söledi inanamadım ağlamaya başladım vitaminlerden falan bahsediodu dedimki şu şoku atlatayım arayım sizi tekrar dedim :) arayacağım birazdan ne dicek bakalım :)))
dün dr gittim halen adet olmadım ama gebelik yokmuş bu ay aşılama yapılacak farlutal kullanıyorum bugün başladım adet oluncada klomen başlıcam metformn konusunu dr umla konuştum sende sadece bir tarafta pko gibi görünüyor oda fazla değil dedi sen pko olsan aaşırı kilolu olurdun tüylenmen olurdu değerlerinde normal gerek yok metformine dedi ama ben dün glifor aldım dr un haberi yok içmeye başladım acaba klomenlle beraber içtiğimde bir zararı olurmu bu ayda aşılama yapılacak ya aklıma takıldı şimdi :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?