Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba arkadaşım...öncelikle geçmiş olsun.. canını hiç sıkma sakın bol bol dua et...bizim bi tanıdık bu 4 lütesti yaptırdılar sonuç kötü çıktı bebeği alalım dedi dr lar... ama bunlar bebek aldırmak günah diye aldırmadılar 9 ay mahvoldular ama doğduktan sonra ortaya çıktıki çocuk çok sağlıklı şimdi 5 yaşında yani çok ta güvenmemek lazım bu testlere iyi araştırmak lazım.. bak benim yeğenimin doğduğunda alınan topuk kanı bozuk dediler dr herşeye hazırlıklı olun dedi bidaha alındı topuk kanı 1 hafta sonuç bekledik ama bu 1 hafta da bizim dünyamız yıkıldı perişan olduk hep dua ettim sonuç iyi çıksın diye ve sonuç mu şimdi 8 aylık çok sağlıklı benden akıllı maşallah.. çok dua et senin için dua edicem üzülme nolur...

canım öncelikle başın sağolsun ben 14 yaşımdayken çok sevdiğim dedemi kaybetmiştim Ölüm çok soğuk çok bilinmez....
daha dün aklımdan geçirdim seni bu gün yazmışsın nihayet merak etmiştim..
bak sana ne diyeceğim artık bu testleri hemen hemen herkesten istiyorlar gibi bişey benim bütün tanıdıklarım yaptırdı amniyosentez ve sonuç iyi çıktı doktorlar istedi diye yaptırdılar elbette...
hatta birisi para durumundan yaptıramamıştı ama onun da bebeğinde hiçbir anormallik yok çok sağlıklı maşallah yani canını sıkma herşeyde bir hayır vardır..
Doktor kendi üzerine risk almamak için en ufak tereddütlerde bile bu testi isteyebilir bu demek değilki sağlıksız doğacak sadece emin olmak için isterler... ne mutlu sana ki sorunsuz bir şekilde bu acıya rağmen gebeliğin devam edebilmiş... ve bu testi yaptırabilmişsin... bundan sonrasını Allaha bırak sen daha fazla kendini ve bebeğini yıpratma üzülme yani... elbette dualarımız seninle...
iyi geceler...

çok sağol... zaten günah genede doğur diyenleri anlayamıyorum. o çocuğun sorumluluğu kolay değil. zaten benim dawn sendromu değil. doktorum bile dediki 'eğer dawn olsaydı doktor olarak değil insan olarak o çocuğun yaşamaya hakkı var derdim.' dedi.ama benim durumum trisomy 18 adında bişey. o çocuklar zaten yaşamıyor dedi. inşallah bişey yoktur. ama gerçekten herşey insanlar için. başımada gelmiş olabilir. ama inşallah gelmemiştir =(((((

sağol =))) şu yazıda 1 cümlen bile bana iyi geldi. 'ne mutlu sana ki sorunsuz bir şekilde bu acıya rağmen gebeliğin devam edebilmiş... ve bu testi yaptırabilmişsin... bundan sonrasını Allaha bırak.' gerçekten aslında bu amniyosentezdende çok korktum. düşük çok yaşanan bişeymiş. ilk iki gün sıvı bile geldi. sonra doktorumu aradım normal dedi. keseye delik açılıyo sonuçta dedi. zaten sonra kontrole gittim. bebek nasıl diye. allaha şükürler olsun çok ii durumda dedi. sıvısı yerine gelmişti.ve kalbi atıyodu.

gerçekten sağolun. burda olmayı sizlerlerle sohbet etmeyi seviyorum. allahım sizleride bebeklerinize sağlıklı bi şekilde kavuştursun.

slm öncelikle arkadaşlar bende 2.5yıllık evliyim 1.5yıldır korunmuyoruz hala hamile kalamadım dr.mnda önemsemezliği yüzünden daha da geçti tüm testlerimiz yapıldı herşey normal 2ay önce hsg çekildim ondan önce 4gün hsgden sonrada 2ay 8 ve 15gün olarak adetm gecikti acaba bendede pko olabilirmi dr.muayenede anlarmı??yoksa ekstra bişey mi yapması gerekio??buay ilaçla tedaviye başladk gebelik için sonraki ayda aşılamam olucak inşaalllaa olur..bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendrmenzi isterm...

öncelikle başın sağolsun..çokçok ta geçmiş olsun umarım herşey yolunda olur üzülme diycem ama sonuç belli olana kadar için içini yiycek çook üzücü bi durum ama hepimiz bu dünyada imtihandayz zaten anladığım kadarıyla epey gebelik için uğraşmışsn sonunda hamile kalmışsın ancak önüne sonu belli olmayan bir engel çıkmış burada tüm iş ailene kalıyo bu imtihanı en güçlü ve en doğru kararlarla atlatman lazım umarım herşey gönlünce olur herşey normal olur sen üzülme yetrki herşeyde bi hayır vardır unutma duacınım bunuda unutma....nediyim adlı arkadaşa...

Amin :)
tabi dediğin doğru mesela ileri yaşlarda 40 lı yaşlarda gebe kalan kadınlar bu testi yaptırmak zorunda ama bahsettiğin sebepten dolayı düşük olur diye yaptırmaktan çekiniyorlar...
Canım inşallah herşey yolunda gider..

kızlar benim gebeliğim ikiz kesinleşti

tü maşallahhhhh ALLAHım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin ne kadar güzel en büyük isteğim benimde bu.ailenizde varmı ikiz yoksa bu ilkmitebrik ederim çok güzel bişey bu

moon canım çok sevındım inşallah sağlıklı bebekler dünmyaya getırrısın sen de çok sağlıklı olursun

nedıyım bende merak etmiştim seni çok üzüldüm canımm inşallah sonuçlarım temiz çıkar çok kötü oldum rabbime dua edıcem senın bebeğin ve tüm bebeklerimiz için sağlık versin rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı velatlar versin rabbim inşallah

moontorrent tebrik ederim canımmm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

bende bugün sabah içim rahatlasın bidaha die idrar testi yaptım hamileliğim kesinleşti :)
darısı tüm isteyenlere hayırlısıyla..

nediyim, başın sağolsun ve geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırsın. Benim de çok yakınım hamileleğinde doktorun böyle bir şüphesiyle yüreği ağzına geldi. Yaptırmadığı test kalmadı. Testlerin sonucu da kötü çıktı. Morali bozuldu. Doktorların dediğine göre çok kötü bir durumda doğacaktı bebeği. O aldırmayı aklının ucundan bile geçirmedi ve şuan da çok sağlıklı bir oğlu var. Biz o kadar üzgünken bana bu şekilde o kadar çok olay anlatıldı ki. Doktorların hamileyken teşhis koyduğu, şüphelerini bildirdiği ve doğduktan sonra bunların hiçbirisinin gerçekleşmediğini öğrendik. Bence çok büyük bir imtihan ama sakat çocuğa bakmak mı büyük sorumluluk? Sağlıklı bir çocuğu, doktorlar dedi diye aldırmak mı? Bu tür konularda doktorların yanılma payı sanıldığından çok yüksek. Burada söylenebilecekleri tahmin edip biricik arkadaşımız başka bir yorum yapmış. Kendisine görüşünden dolayı saygı duyuyorum. Benim düşüncem de doktorların bu çocuk sakat doğacak, aldırın dedikleri ama annelerinin kıyamadığı ve doğurduğu bebeklerinin çok da sağlıklı olduğunu kendi gözlerimle defalarca gördüm. Eğer doktorlara inansalardı şuan o sağlıklı bebekler hayatta olmayacaktı... Bunun hesabını ahirette nasıl verecekler bilemiyorum... Çok geçmiş olsun sana. Zor bir imtihandasın. Allah kaldıramaycağın yük vermesin. Dua ile...

kızlar benim gebeliğim ikiz kesinleşti

sevincim ikiye katlandı :) maşallah sana ve bebişlerine.. İnşallah sağlıkla dünyaya geldiklerini de görürüz..

sakın moralini bozma arkadaşım, herşey Allah'tan.. sadece bol bol dua edelim hepbirlikte.. sağlıkla bebeğini kucağına da alacaksın Allah'ın izni ile..

canımm sana sonuna kadar katılıyorum
hem daha tanı konmadan böyle şeylerin konuşulması arkadaşın canını acıtır
bence böyle durumlarda hamile bir kadının ruh halini düşünüp yorum yapmak güzel olur
bnde senin gibi doktorların tanı koyarken malesef çok başarılı olamadığını düşünüyorum
benim bir çok tanıdığıma kesinlikle aldır dedikleri çocuklar şimdi çok sağlıklılar

haklısın arkadaşım nediyim sıkma canını ALLAH büyük

benim kilo problemim var ayrıca adet gecikmem ( bugün doktora gittim hormon testi istedi çok korkuyorum acayip moralim bozuk ....

slm arkadaşlar ben de pko luyum ve geçen ay klomen kullandım yumurtam olmadı hiç.bu ay tekrar kullandım günde 3tane ilaç bittikten sonraki 8.günü gittim(yani bugün)ve 13mm bir yumurtam olduğunu söyledi doktor çarşamba tekrar gel dedi sizce bu boyut normal mi ve çarşambaya kadar ne kadar büyürbana bilgi verirseniz sevinirim

canım öncelikle başın sagolsun Allah rahmet eylesin.saglıgın içinde hakkında ne hayırlısı ise o olsun canım çok zor durumlar ama inşllh düzelir umarım gönlünce olur.vardır Allahın bir bildigi kendini yıpratma

canım öncelikle başın sagolsun Allah rahmet eylesin.saglıgın içinde hakkında ne hayırlısı ise o olsun canım çok zor durumlar ama inşllh düzelir umarım gönlünce olur.vardır Allahın bir bildigi kendini yıpratma

slm kızlar bende pkoluyum adet düzensizliğim için bugün dra gittim yumurta kiste dönmüş doğum kontrol hapı verdi o geçirir dedi bakıcaz sizinde başınıza geldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…