merhaba herkese.. bugün günlerden ne kötü bir gün..
bende bugün bu değerlerle pko lu oldugumu öğrendim.
değerlerimi yazıyorum anlayanlarda varsa söylesinler sevinirim..
Biyokimya
total kollesterol : 218 normali 200
sgpt(alt)(37c) : 31 normali 31 sınırda
Koagulasyon
ptz % : 133 normali 120
d-dimer : 0.73 normali 0.50
Hormon
total testesteron : 69.73 normali 73 sınırda
Kültür
lökosit : çok sayıda yazıyor
Transvajinal ultrason sonucum
uterus antevert konumda olup normal boyuttadır.
endometrium kalınlığı 4mmdir.
myometrium homojen ekodadır.
her iki over normaldir.
bunlar a bakarak pko sun yumurtaların yok dedi..
anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim...
bide ben her ay 28 29 günde bir regl olurum hiç şaşmaz ... bu pko ne belirti veriyor? adet düzensizliği diye biliyorum ama bende böyle bir problem yok.anlamadım gitti zaten.... pko luymuşum
slm kızlar bende pkoluyum adet düzensizliğim için bugün dra gittim yumurta kiste dönmüş doğum kontrol hapı verdi o geçirir dedi bakıcaz sizinde başınıza geldimi
merhaba herkese.. bugün günlerden ne kötü bir gün..
bende bugün bu değerlerle pko lu oldugumu öğrendim.
değerlerimi yazıyorum anlayanlarda varsa söylesinler sevinirim..
Biyokimya
total kollesterol : 218 normali 200
sgpt(alt)(37c) : 31 normali 31 sınırda
Koagulasyon
ptz % : 133 normali 120
d-dimer : 0.73 normali 0.50
Hormon
total testesteron : 69.73 normali 73 sınırda
Kültür
lökosit : çok sayıda yazıyor
Transvajinal ultrason sonucum
uterus antevert konumda olup normal boyuttadır.
endometrium kalınlığı 4mmdir.
myometrium homojen ekodadır.
her iki over normaldir.
bunlar a bakarak pko sun yumurtaların yok dedi..
anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim...
bide ben her ay 28 29 günde bir regl olurum hiç şaşmaz ... bu pko ne belirti veriyor? adet düzensizliği diye biliyorum ama bende böyle bir problem yok.anlamadım gitti zaten.... pko luymuşum
kızlar farlutalin 4.günü.bu arada ada çayıda içiyorum ama bu konuda bişey sorucam ben ot olanını içiyorum onu kaynatıpta içiyorum.demleyeyimmi yani kaynar suda bekleteyiimi yoksa kaynatıptamı içeyim onu sorucam yumurtalıklarımda bi hareket hissediyorum hadi bakalım inşalla 5 6 güne kırmızıları görürüm.sigarayıda bırkatım normalde 2 günde bi paket içiyordum ama dün mesela hiç içmedim bugünde bi tane .bırakıcam inşallah kesinlikle.artık sağlıklıbi yaşama başladım erken yatıyorum erken kalkıyorum hep ertelediğim kahvltımı güzelce yapıyorum bu gün yarın sprorada başlıycam ben bu durumu yeneceğimm ALLAHIMIN İZNİ İLE.
benim kilo problemim var ayrıca adet gecikmem( bugün doktora gittim hormon testi istedi çok korkuyorum acayip moralim bozuk ....
Canlarım nasılsınızz? Bende durumlar aynı duphastona devam ama tam klomene baslıcagım zaman epılasyona gıtmem gerekıyo bı sakıncası olurmu dıye korkuyorum.nedıyıım sende uzme kendını bak daha sonucların cıkmamıs ıcını ferah tut emı..reyyancım yaprak bıtkıler sıcak suda demlenır (adacayı,ıhlamur v.b.) kok bıtkıler kaynatılır(zencefıl,zerdecal v.b.) moon ıkızlerın hayırlı olsun,bırıcııık sende ıyısındır umarım... allah hepınıze yardımcı olsun.
Selam kızlar,yoğunum,çok nadir bakabiliyorum nete..
nediyim; öncelikle başın sağolsun..ve içini ferah tut,umarım bebeğine sağlıkla kavuşursun canım..lütfen her ne olursa olsun sağlam durmaya çalış..senin sağlığın da bebeğin için çok önemli..sonuçları takip edeceğim..
moon; allah bebişlerine sağlık versin :) ikiz ne güzel bi duygudur...
MiniEtek; nasılsın hamilelik nasıl gidiyor,maşallah 7 haftalık oldun bile..sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum sana..
Biricik sen neler yaptın,gelişmeler var mı??
ben aynı durumdayım..bugün 27.günüm..hala beklemedeyim.
arkadaşlar bu ay 5 tane yumurtam olmuşilkkez beştane ...çat.iğnemi oldum bugün bakalım hayırlısı artık dualarınızı eksik etmeyin
canım çok saol. son günlerde bende aşırı yoğunum. fazla bir değişiklik yok.
haftaya doktoruma gideceğim, ultrasona baktırmak için. yumurtlama varmı yokmu, ona göre ne tavsiye edicek bakalım. belki 2-3 ay daha normal yoldan (eğer folikül varsa tabi) sonra klomen mi der acaba? tbaiki burada paylaşırım sizlerle.....
bakalım, hayırlısı
inşallah sadece kilo ile alakalıdır. kilo verip sorunu belki çözebilirsin bile.....
hayırlısı.....
korkmana gerek yok....bir kaç ayla çoğu şeyi kontrol altına alabilirsin....
sonuçlar çıksın, bakalım.....
ben glifora basladım kızlar doktorda esıme sperm sayısını arttırmak ıcın prexeed dıye vıtamın verdı 3 ay kullanacak bende bu sure ıcerısınde onu beklıyecegım ıcın bos durmadım glıfor aldım 3 ay kullanıcam belkı tedavıye gerek kalmadan hamıle kalırım ınsallah. yalnız adetın 5. gunu 850 grmlık glıforla basladım bunu hıc durmadanmı ıcıcem adetlıyken bırakıp tekrarmı baslıcam bırıcık yardımcı olursan sevınırım bırde bende kalp kapakcıgı sorunu var yan etkısı olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?