arkadaşlar bu ay 5 tane yumurtam olmuşilkkez beştane ...çat.iğnemi oldum bugün bakalım hayırlısı artık dualarınızı eksik etmeyin
tşk ederim dün k, ultrasonda ılkdefa kesenın ıcınde bebeğimi gördümm kalp atışlarını duyamadık ama dahaSelam kızlar,yoğunum,çok nadir bakabiliyorum nete..
nediyim; öncelikle başın sağolsun..ve içini ferah tut,umarım bebeğine sağlıkla kavuşursun canım..lütfen her ne olursa olsun sağlam durmaya çalış..senin sağlığın da bebeğin için çok önemli..sonuçları takip edeceğim..
moon; allah bebişlerine sağlık versin :) ikiz ne güzel bi duygudur...
MiniEtek; nasılsın hamilelik nasıl gidiyor,maşallah 7 haftalık oldun bile..sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum sana..
Biricik sen neler yaptın,gelişmeler var mı??
ben aynı durumdayım..bugün 27.günüm..hala beklemedeyim.
4 sene önce pko tedavisi gördüm ve adetlerim düzene girdi.
9 ay önce evlendim ve yasmine başladım 5 ay içtim ve 8 kilo aldım. 4 aydır içmiyorum.
diyetle 4 kilo verdim. inş hamilelik yaşarım.
kızlar merhaba...
ben de pko luyumçokçok çok üzüldüm zamanında ama alıştım bu duruma...
jinekoloğum endokrine yolladı testler vs ilaçlar verildi...
ve ben verilen 2 ilacı da içemedim
aşırı derece mide hassasiyetim varöyleki su bile içemiyorum artık ilaçların tadı geliyormuş gibi oluyor
bıraktım maalesef ilaç kullanmayı...
2 gün önce soğan suyu içmeye başladım ve dün gece regli oldum:)
netice doğal ve yan etkisi yok maşallah...
inşallah doğal yöntemlerle tedavim hallolur çünkü o ilaçların yan etkileri de beni çok etkiliyor
ohh maşallahh darısı herkesın basınaa inşallah o yumurtalardan bırı sana sağlıklım bır bebeiş verır canım iğne oldugun gun birliktelık yok ertesı gun bırlıkte olcaksınız ağır yemeyın ve derın ılıskı olsun yataktan kalkmadan sabaha kadar yat
tşk ederim dün k, ultrasonda ılkdefa kesenın ıcınde bebeğimi gördümm kalp atışlarını duyamadık ama daha
çok güzel yol kat etmıssın ınsallah en kısa zamamnd a hamıle kalırsın cnm
ilaçların nelerdı bılmek güzel olurdu canım
inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsın ama ılac kullanmadan bırazz zor
minietek nerde benim ikizlerin çizelgesi uykudan başka bişey yapmıyorum son zamanda
ohh maşallahh darısı herkesın basınaa inşallah o yumurtalardan bırı sana sağlıklım bır bebeiş verır canım iğne oldugun gun birliktelık yok ertesı gun bırlıkte olcaksınız ağır yemeyın ve derın ılıskı olsun yataktan kalkmadan sabaha kadar yat
mini etek bilmiyordum iğne olduğum gün birlikte olduk olamaz yaaa bilmiyordumbişey olurmukiii birde derin ilişki ne demek acaba bilmiyorumda
hemen yapıorum cnm yaaaaa hemen
canım dr un demedıyse sanmıyorum bana saçma gelmıstı ama benım doktorum öle sölemıstı problem olcağını sanmıyorum gönlunu ferah tut
yumurta takıbın yapılmısmıydı kaç mm deyken oldun ığnennı bende catlatma ıgnesı glucopage la hamıle kaldım ılk denemede
minietek süperr olmuş çok sağol zahmet oldu sana
ikizlerinin takvim çizelgesi de pek güzel olmuş maşallah...
minietek süperr olmuş çok sağol zahmet oldu sana
nediyim arkadaş ne yaptı acaba? merak ediyorum onu.....kızlar......
ççoookk şekerlerrrrr!!!! heheheheh.....keratalar........
Allah mı dedirtti bu arada, 2 oğlan mı olucek aceb???? hehehehehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?