Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ssevgili tuanatay canım malesefki bu hayat çok adil değil
ama yapacak birşey yok boşanan yakınların için denecek en güzel şey şansları açık olsun ve umarım bundan sonra huzurlu bir hayatları olur
canım babanada çok geçmiş olsun

kızlar merhaba...
ben de pko luyum çokçok çok üzüldüm zamanında ama alıştım bu duruma...
jinekoloğum endokrine yolladı testler vs ilaçlar verildi...
ve ben verilen 2 ilacı da içemedim
aşırı derece mide hassasiyetim varöyleki su bile içemiyorum artık ilaçların tadı geliyormuş gibi oluyor

bıraktım maalesef ilaç kullanmayı...
2 gün önce soğan suyu içmeye başladım ve dün gece regli oldum:)
netice doğal ve yan etkisi yok maşallah...
inşallah doğal yöntemlerle tedavim hallolur çünkü o ilaçların yan etkileri de beni çok etkiliyor

arkadaşlar bu ay 5 tane yumurtam olmuş ilkkez beştane ...çat.iğnemi oldum bugün bakalım hayırlısı artık dualarınızı eksik etmeyin

ohh maşallahh darısı herkesın basınaa inşallah o yumurtalardan bırı sana sağlıklım bır bebeiş verır canım iğne oldugun gun birliktelık yok ertesı gun bırlıkte olcaksınız ağır yemeyın ve derın ılıskı olsun yataktan kalkmadan sabaha kadar yat

tşk ederim dün k, ultrasonda ılkdefa kesenın ıcınde bebeğimi gördümm kalp atışlarını duyamadık ama daha

4 sene önce pko tedavisi gördüm ve adetlerim düzene girdi.
9 ay önce evlendim ve yasmine başladım 5 ay içtim ve 8 kilo aldım. 4 aydır içmiyorum.
diyetle 4 kilo verdim. inş hamilelik yaşarım.

çok güzel yol kat etmıssın ınsallah en kısa zamamnd a hamıle kalırsın cnm

ilaçların nelerdı bılmek güzel olurdu canım

inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsın ama ılac kullanmadan bırazz zor

ohh maşallahh darısı herkesın basınaa inşallah o yumurtalardan bırı sana sağlıklım bır bebeiş verır canım iğne oldugun gun birliktelık yok ertesı gun bırlıkte olcaksınız ağır yemeyın ve derın ılıskı olsun yataktan kalkmadan sabaha kadar yat

mini etek bilmiyordum iğne olduğum gün birlikte olduk olamaz yaaa bilmiyordumbişey olurmukiii birde derin ilişki ne demek acaba bilmiyorumda

mini etek bilmiyordum iğne olduğum gün birlikte olduk olamaz yaaa bilmiyordumbişey olurmukiii birde derin ilişki ne demek acaba bilmiyorumda

canım ben henüz evli değilim:)

ilaçlarım glifor ve diane 35 di...

minietek nerde benim ikizlerin çizelgesi uykudan başka bişey yapmıyorum son zamanda

hemen yapıorum cnm yaaaaa hemen

canım dr un demedıyse sanmıyorum bana saçma gelmıstı ama benım doktorum öle sölemıstı problem olcağını sanmıyorum gönlunu ferah tut

yumurta takıbın yapılmısmıydı kaç mm deyken oldun ığnennı bende catlatma ıgnesı glucopage la hamıle kaldım ılk denemede

aaaaaaa ben sizin ilk denemede glukophage'ın da etkisi ile hamile kaldığınızı kaçırmışım :))
bak şimdi bi kere da iyiki içiyorum bu ilacı dedim.. haziran ayında adeti olduktan sonra kontrole gideceğim ve hemen sonrasında denemelere başlayacağız.. off çok heyecanlanıyorum şimdiden..

tuanatay baban için geçmiş olsun...
Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur...
Olumsuz olaylar her an bizimle hayat güldürdüğü kadar da ağlatıyor zaman zaman çok üzülüyoruz..
Her şey her zaman istediğimiz doğrultuda gidemez...
Ancak, Aksilikler yaşandığı için isteklerimizden de vazgeçmemeliyiz..
Şu anda içinde bulunduğun karamsarlığı anlıyorum;
bir an önce sen de kendini toparlamaya gayret et canım ve tedavini de bırakma tamam mı?

bu arada benim progestan hapım bu gece bitecekti ancak bitmeden çok ilginçtir adetim geldi.. baya etkili hapmış.. doktoru aradım bırak içme son hapı dedi...
Adet tam bittikten sonra doktora gideceğim öyle dedi...
Bu gün baya bitkin bi şekilde yattım hep şimdi mecburiyetten kalktım yemek yapmam gerek...

tşk ederim dün k, ultrasonda ılkdefa kesenın ıcınde bebeğimi gördümm kalp atışlarını duyamadık ama daha

canım, emeklerinin karşılığını aldığına o kadar seviniyorum kiiii.....birde onu canlı canlı görmek kimbilir nasıl güzeldir. Hayat değiştiren anlar olmalı...bende mutlaka haftaya gidicem ultrasonda baktırmaya......
zaman ne kadar çabuk geçiyor kızlar, r.filmi çektirdiğim neredeyse 1 hafta olucak...bir an önce de anne olalım

Bu arada birisinin bana ANNE demesi çok ilginç geldi şimdi, çok değişik bir şey olmalı.

ben inanamam heralde ilk zaman, nassııı yaniii??? ben???Anne???

)))))))

nediyim arkadaş ne yaptı acaba? merak ediyorum onu.....kızlar......

ben de merak ediyorum bu gün gidecekti de mi sonucunu almaya... umarım sağlıklıdır bebeği...
biricik sen gittin mi doktora yumurtlama için günler karıştı bende...
haftaya gideceğim yazmışsın şimdi gördüm kusura bakma hap baş dönmesi yapıyor yazdıklarımı bile zor algılıyorum :)

Son düzenleme:
ççoookk şekerlerrrrr!!!! heheheheh.....keratalar........

Allah mı dedirtti bu arada, 2 oğlan mı olucek aceb???? hehehehehh

:)) hamileliğin sonuna kadar sağlıklı geçsin canım inşallah benim arkadaşımın 2 oğlu olmuştu 2 yaşlarına yaklaştılar şimdi hem zor hem de çok güzel bişeymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…