ayy canım ya çok zor olmalı çatlatma iğnesi olan arkadaşlar bilirler tabiki ama hormonlarında baya değişiklikler olduğu kesin... iyiye işaret gibi göründü bana ama tabi bilenler cevap versin..
ben gerek TR de gerekse yurtdışındaki sayfaları aylarca araştırdım. Şu anda dünyada PKO da ilk tercih edilen ilaç metformin.....
bu arada hangi doktorlara yani prof.lara gittin izmirde arkadaşım? bir sakıncası yoksa??????
tşk ederim dün k, ultrasonda ılkdefa kesenın ıcınde bebeğimi gördümm kalp atışlarını duyamadık ama daha
canım, emeklerinin karşılığını aldığına o kadar seviniyorum kiiii.....birde onu canlı canlı görmek kimbilir nasıl güzeldir. Hayat değiştiren anlar olmalı...bende mutlaka haftaya gidicem ultrasonda baktırmaya......
zaman ne kadar çabuk geçiyor kızlar, r.filmi çektirdiğim neredeyse 1 hafta olucak...bir an önce de anne olalım
Bu arada birisinin bana ANNE demesi çok ilginç geldi şimdi, çok değişik bir şey olmalı.
ben inanamam heralde ilk zaman, nassııı yaniii??? ben???Anne???
)))))))
mayaaa cnm ben iğnemi 12 şubatta vuruldum heöde 2 yomuşum vardı 23 mm neyse doktor 12 saatte bir dedi vurulduğum gün gece 12 ve ertesi öğlen 12 olmak üzere 2 kere ilişki oldu biraz ayyrıntılı oldu ama sonuçta şimdi hamileyim bilmiyorum yumurtam ne zaman çatlamış iğneden sonra 36 saat diyolar ama benim ilk ayımda çatladığını anlamıştım 2.ayımda hamile kaldım ve hiçbişey anlamadım hatta kist olmuştur dedim kendi kendime ama çok şükür öle olmadı yardımcı oldummu bilmem
ben de merak ediyorum bu gün gidecekti de mi sonucunu almaya... umarım sağlıklıdır bebeği...
biricik sen gittin mi doktora yumurtlama için günler karıştı bende...
haftaya gideceğim yazmışsın şimdi gördüm kusura bakma hap baş dönmesi yapıyor yazdıklarımı bile zor algılıyorum :)
biricik canım benim doktorumda senin doktorunun tam tersine
hastada insülin direnci yoksa bu ilaç verilmez dedi
bence herkes doktorunun tavsiyesine göre ilaç alsın
Allah muhafaza yan etkisi falan olmasın
selam ronya... bende bu ilacın tüm pkolularda kullanılmasından yanayım. tabiki çok önemli bi hastalığı yoksa. böbrek, kalp... gibi. benimde insülin direncim yok ama doktorum insilün direnci için değil metformin için içmelisin bu ilacı dedi. ayrıca iştahınıda kapatıcak ve kilo almamanı kolaylaştırıcak dedi. bu ilaç pkolular için mucize dedi. belkide biricikle ikimizde bu ilacın mucizelerini gördüğümüz için doktorlarımıza çok güveniyoruz ve herkese tavsiye ediyoruz. ben kullanmaya başladım.bi tane bile yumurtam olmazken 3 ayda hamile kaldım. biriciğin adeti düzene girdi. bence bunlar mucize. her bünyede farklı etkileri olabilir. belki hamile kalmazdım ama adetlerim düzene girebilirdi. bence bu bile harika bişey...
birşey sormak istiyorum gördüğüm kadarıyla pkosu olan hemen hemen herkes başka başka ilaçlar kullanıyo. . bu bahsettiklerinizden falan. . doktorum bana sadece duphaston verdi 4 ay kullan sonra duruma göre başka ilaç kullanırsın dedi. . sizlerde mi böyle başladınız ilaç tedavisine. . yoksa direkt metformin ya da benzeri daha etkili ilaçlarla mı ?
iyi akşamlar kızlar nasılsnızzz bakalım :) nasıl gidyor ben cok yogunum nete pek gelemıyorum yeni hamılelerımız varmı acaba
şu anki hamilelerimiz: 4 kişi
nediyim
MiniEtek
moontorrent
h_aydın
ecrincim.....
maalesef amiyosentez sonuçları 3-4 hafta arasında belli oluyor. şuan daha 1 hafta oldu. sabırsızlıkla bekliyorum. dünyam yıkılmıştı resmen ama yavaş yavaş toparlanmaya başladım...
günaydın canlarım...
yumurtalıklarım acaip alarm veriyorlar, zil çalıyorlar!!!
AAMMMMAAAA EŞİMMMM HASSTTAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
birşey sormak istiyorum gördüğüm kadarıyla pkosu olan hemen hemen herkes başka başka ilaçlar kullanıyo. . bu bahsettiklerinizden falan. . doktorum bana sadece duphaston verdi 4 ay kullan sonra duruma göre başka ilaç kullanırsın dedi. . sizlerde mi böyle başladınız ilaç tedavisine. . yoksa direkt metformin ya da benzeri daha etkili ilaçlarla mı ?
günaydın :))
oh maşallah yakında çatlar inşallah...
eşin grip mi? umarım çabuk atlatır geçen ay bizde tüm aile hasta geçirdik antibyotik kullanmayan kalmadı grip geldi mi zor gidiyor(
ya evet grip diyebiliriz....
yarın gidicem doktora baktırıcam...
evet artık bu gripleri 2-3 günde atlatamıyoruz...eskisi gibi değil...virüsler gittikçe güçleniyor
çok geçmiş olsun
zamanlama kötü olmuş ama tabi sağlık önemli herşeyden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?