Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

mayaaa cnm ben iğnemi 12 şubatta vuruldum heöde 2 yomuşum vardı 23 mm neyse doktor 12 saatte bir dedi vurulduğum gün gece 12 ve ertesi öğlen 12 olmak üzere 2 kere ilişki oldu biraz ayyrıntılı oldu ama sonuçta şimdi hamileyim bilmiyorum yumurtam ne zaman çatlamış iğneden sonra 36 saat diyolar ama benim ilk ayımda çatladığını anlamıştım 2.ayımda hamile kaldım ve hiçbişey anlamadım hatta kist olmuştur dedim kendi kendime ama çok şükür öle olmadı yardımcı oldummu bilmem

mayaaa cnm ben iğnemi 12 şubatta vuruldum heöde 2 yomuşum vardı 23 mm neyse doktor 12 saatte bir dedi vurulduğum gün gece 12 ve ertesi öğlen 12 olmak üzere 2 kere ilişki oldu biraz ayyrıntılı oldu ama sonuçta şimdi hamileyim bilmiyorum yumurtam ne zaman çatlamış iğneden sonra 36 saat diyolar ama benim ilk ayımda çatladığını anlamıştım 2.ayımda hamile kaldım ve hiçbişey anlamadım hatta kist olmuştur dedim kendi kendime ama çok şükür öle olmadı yardımcı oldummu bilmem

birşey sormak istiyorum gördüğüm kadarıyla pkosu olan hemen hemen herkes başka başka ilaçlar kullanıyo. . bu bahsettiklerinizden falan. . doktorum bana sadece duphaston verdi 4 ay kullan sonra duruma göre başka ilaç kullanırsın dedi. . sizlerde mi böyle başladınız ilaç tedavisine. . yoksa direkt metformin ya da benzeri daha etkili ilaçlarla mı ?

aaaa ben kaçırmışım rahim filmi çektirdiğini. nasıl geçti. anestezilimi yaptırdın. herşey yolundamıymış...

ahh canımm hayırlı olsun bebişlerin ikizdi dimi yanlış hatırlamıosun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.bana da 36saat sonra dedi ertesi gün akşam tekrar dedi okadar. iilşki bugün de olsun ozman ne zararı olcak diimi çook teşekkür ederim bilgilendirdiğin için inş.bu ay olur hakkımızda hayırlısı bakalım...

maalesef amiyosentez sonuçları 3-4 hafta arasında belli oluyor. şuan daha 1 hafta oldu. sabırsızlıkla bekliyorum. dünyam yıkılmıştı resmen ama yavaş yavaş toparlanmaya başladım...

biricik canım benim doktorumda senin doktorunun tam tersine
hastada insülin direnci yoksa bu ilaç verilmez dedi
bence herkes doktorunun tavsiyesine göre ilaç alsın
Allah muhafaza yan etkisi falan olmasın

selam ronya... bende bu ilacın tüm pkolularda kullanılmasından yanayım. tabiki çok önemli bi hastalığı yoksa. böbrek, kalp... gibi. benimde insülin direncim yok ama doktorum insilün direnci için değil metformin için içmelisin bu ilacı dedi. ayrıca iştahınıda kapatıcak ve kilo almamanı kolaylaştırıcak dedi. bu ilaç pkolular için mucize dedi. belkide biricikle ikimizde bu ilacın mucizelerini gördüğümüz için doktorlarımıza çok güveniyoruz ve herkese tavsiye ediyoruz. ben kullanmaya başladım.bi tane bile yumurtam olmazken 3 ayda hamile kaldım. biriciğin adeti düzene girdi. bence bunlar mucize. her bünyede farklı etkileri olabilir. belki hamile kalmazdım ama adetlerim düzene girebilirdi. bence bu bile harika bişey...

evet aynen nediyimciimmmm....çok güveniyorum hem doktoruma hemde bu ilaca.
Rahim filmimi geçen hafta çektirdim, anestezi ile....iyiki de, çünkü o ağrılar benim moralimi bozardı sanırım...hem hiç kıpırdamamak daha iyi diye düşündüm. Herşey temiz çıktı, allaha şükür.
çok iyi atlattım, hatta 3 saat sonra buraya girip kızlara haber bile verdim....söylenmeye bile değmiycek hafif bir kanama ve sancı oldu 2-3 saat, o kadar.
Oh onu da atlattım yani )))

hayır ben direkt Metformin (günde 2000 mg) + bebe aspirini ile başladım.
Adetim düzenlendi, 2 kilo vermeme yardımcı oldu, tatlı krizlerimi giderdi.....ara sırada yumurtlamamı sağlıyor.....

iyi akşamlar kızlar nasılsnızzz bakalım :) nasıl gidyor ben cok yogunum nete pek gelemıyorum yeni hamılelerımız varmı acaba

maalesef amiyosentez sonuçları 3-4 hafta arasında belli oluyor. şuan daha 1 hafta oldu. sabırsızlıkla bekliyorum. dünyam yıkılmıştı resmen ama yavaş yavaş toparlanmaya başladım...

biraz daha kendini toparlamana çok sevindim kendini asla bırakma bekleme dönemi zordur biliyorum her konuda beklemek çok sıkıcıdır hele bu soru işareti hiç çıkmıyordur aklından ama bebeğin için hep olumlu düşünmeye çalış ve her şey çok güzel yolunda gitsin gidecek diye düşün kötüşey getirme aklına...hayırlısıyla inşallah canım güzel haber alalım..
haber alır almaz yaz mutlaka...

günaydın canlarım...

yumurtalıklarım acaip alarm veriyorlar, zil çalıyorlar!!!

AAMMMMAAAA EŞİMMMM HASSTTAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

günaydın canlarım...

yumurtalıklarım acaip alarm veriyorlar, zil çalıyorlar!!!

AAMMMMAAAA EŞİMMMM HASSTTAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

günaydın :))
oh maşallah yakında çatlar inşallah...
eşin grip mi? umarım çabuk atlatır geçen ay bizde tüm aile hasta geçirdik antibyotik kullanmayan kalmadı grip geldi mi zor gidiyor (

selam,
ben pko teşhisim hormon tahlillerimle kesinleştikten sonra, önce glucophage ile başladım (metformin ) eş zamanlı olarak doğum kontrol hapına da devam ettim, yaklaşık 4 ay aralıksız ilaçlarımı bu şekilde kullanarak, bi taraftan da 4 kilo kadar verdim. yumurta takibine başladığım ilk ay klomen kullandım, yeterli yumurta gelişimi sağlanınca duphaston kullandım ve Allaha bin şükür kuzum geldi
hamileliğimin ilk 3 ayında da pko yüzünden düşük riskimi engellemek için glucophaga devam ettim ayrıca bebe aspirini de kullandım..sürekli doktor takibindeyim kendisi sağolsun soğukkanlı olmasının yanında bi o kadar da hassas, inşallah ben ve benim gibi tüm hamileler de hayırlısıyla sağlıkla, zamanında bebişlerini kucaklarına alırlar...
isteyenlere de yine hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum

günaydın :))
oh maşallah yakında çatlar inşallah...
eşin grip mi? umarım çabuk atlatır geçen ay bizde tüm aile hasta geçirdik antibyotik kullanmayan kalmadı grip geldi mi zor gidiyor (

ya evet grip diyebiliriz....
yarın gidicem doktora baktırıcam...

evet artık bu gripleri 2-3 günde atlatamıyoruz...eskisi gibi değil...virüsler gittikçe güçleniyor

ya evet grip diyebiliriz....
yarın gidicem doktora baktırıcam...

evet artık bu gripleri 2-3 günde atlatamıyoruz...eskisi gibi değil...virüsler gittikçe güçleniyor

çok geçmiş olsun
zamanlama kötü olmuş ama tabi sağlık önemli herşeyden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…