Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

10-13 kg. vermem mümkün değilll...çünkü bu adetimde değil bir sonraki adetimde d.r gidicemm...Diyetteyim ama çok fazla üstüne düşemiyorumm...Sürekli bir stres altındayımmm...Havalarda böyle olunca bunalımdayım aslınaaa...Böyle sanki kendimi çok geç kalmışş gibi hissediyorumm..Çevremde herkes ya doğurdu yada hamilee..Onun etkisi çok bendee..Ama işte Olmayınca olmuyor...Herşey Allla'tan deyip Tevekkül ile sabretmeye çalışıyorum...

Evet cnmm yumurtalıklarımda hissediyorumm...16.-23.günleri arasında ağrım ve akıntım oluyo...
1 kere çatlatma+yum.takibi yaptırdık hap kullandığım için ozmnlar pek anlamadımm...Bilmiyorumm ama sanırım kendimi çok saldımm...Kilolu olmam beni çok etkiliyor çıkamadım şu depresyon denen illetten...

İşte yatarak olursa kötü olurçünkü çalışıyorum ve çalışmak zorundayım nasıl olacak bilimyorumm...
Herşeyin hayırlısı bakalımm...Benimde sınavım buymuş diyorum...

gün aşrı ilişki oluyor canımm...Umarım cevapta geç kalmamışımdır...

bende 9 ay duphaston kullandım..ama son 2 ay onunda yararını görmediğim için bıraktımm...
Glukofeni de direk dr. vermedi buradan öğrendim dr.uma sordum oda başla dedi...zaten o dr. bıraktım şuanda başka bir dr. a gidiyorumm o daha iyi daha güzel anlatıyor daha iyi anlıyorum söylediklerini..

40 - 45 günde bir de adetimin düzene girmesi insanı azda olsa rahatlatıyo...

Bebek aspirini kullanma amacınız nedir onu ilk defa duyuyorum..

anladım canım her şeyin hayırlısı tabi ne zaman geleceği belli olmaz bebeğinin ama yine de sen düşük de yaptığını söylüyorsun bence rahim filmini çektirmelisin.. sonra da tedavine dediğin süre kadar devam edersin.. dediğin gibi stres etkileyebilir ama canını sıkma güzel ama zor aşamalar bunlar biliyorum ben de yaz aylarında kısmet bu aşamalardan geçeceğim.. hayırlısı hepimiz için..sen rahim filmini çektir içini de ferah tutmaya çalış bence...tüm arkadaşlar çektiriyor bu filmi doktorun da kendine göre haklı olabilir ama filmde görülen ile ultrasondan anlaşılan yani bilemedim ben hsg en garantisi...

neslihan bebe aspirinin kanı sulandırdığı için faydası var pko olupta hamile olan arkadaşlar da bunu kullanıyor çünkü bebe aspirini kan sulandırdığından kan pıhtılaşmasını önlüyor ve olabilecek riskleri engelliyor.. mesela doğum kontrol hapları kan pıhtılaşmasına neden olur ben 4.5 - 5 yıl kadar o hapları içtim. geçen aralıkta bıraktım bu hapları ve o zamandan beri günde 1 tane bebe aspirini içiyorum bu sebepten..

biricik bu glifor kanama yapıyormu benım adetım bıtelı 3 gun oldu ama bugun tuvalete cıktım ve az bırsey kan gelır gıbı oldu bu adetımın devamı olamaz cunkı tam anlamıyla bıtelı 3 gun olmustu tam 6 gun surdu adetım?

benim çatlatma iğnemin 13. günü bugün, sabah test yaptım ( hatta öğleden sonra filandı, ilk idrarlada değildi ) ilk 5 dk bişey yoktu tek çizgiydi, 8. dakikada 2. çizgi çıktı.. ama testin üzerinde 5 dk dan sonrasını dikkate almayın diyodu.. yarın sabah ilk idrarla test yapıcam yine ama ikinci çizgi iğneden dolayı çıkmış olabilir mi? yada gç baktığım için? başına böyle bişi gelen var mı?

biricik sen izmirdesin di mi?senin doktorum kim hayatım??

İrenbe Alsancakta Dr. Refik Keleş canım.
R.filmimi Orkan Tatlıya çektirdim, arkadaşımın yıllardır gittiği doktor ve çok över yıllardır.
gerçekten çok şeker o da. Yeşilyurt devlette ama Alsancakta özel muayenehaneside var.

sanırım yeni kullanmaya başladın canım. o yüzden böyle tepki vermiş olabilir vücut. benim eskiden adetim 3 gün sürerdi, gliforla nerdeyse 4 gün oluyor.

bir dahaki aya bak bakalım. demekki bayağı bişeyler çalıştırdı vücudunda....

bunu defalarca okudum bu forumda....çatlatma iğnelerinin içinde şu anda adını hatırlamadığım hamilelik hormonları varmış ve bu yüzden bu testler şaşırtabiliyor....

en iyisi kan testi canım....

tabiki canım hsg en garantisi bakalım büyük gün çarşamba inşallah bi sorun çıkmaz gerçekten inanılmaz stres yapıyorum bu bebek konusunu hiç takmıyorum diyorum ama bi bakmışsın aklımdan çıkmıyor anlamaıyorum bide sürekli torun isteyen bi kaynanam var beni inanılmaz sıkıyor bunaltıyor bu hastalığımıda bilmiyor ben bilmesinide istemiyorum aslında kötü bişey dediğide yok ama gelemiyorum ben bu tür laflara tüm isteyenlere nasip etsin aratmasın inşallah en kısa zamandan bende olmak üzere rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın amin

Amin canım Allah ne zaman verirse bizlerin de o zaman bebeklerimiz olacak yani başkalarının ne dediğini de düşünme sen ne zaman istersen ki zaten tedavilerini de oluyorsun o zaman gelecek bebeğin gerisini düşünme fazla evet anlatmak istediğine durumunu anlatırsın herkesle paylaşmana da gerek yok zaten kolay anlaşılabilecek şeyler değil bunlar başkaları tarafından çünkü tıbbi terimler pek anlaşılmaz zaten başkaları tarafından..önemli olan senin bu durumla yaşamaya alışmış olman ve tedailerini de yapıyorsun zaten kimsenin seni sıkmasına bunaltmasına da izin verme çünkü hiç birimiz başkalarının baskı ve isteklerine göre hareket edemeyiz bu senin hayatın her şeyi akışına bırakıp senin istediğin zamanda olması en güzeli.... yani sakın kendini sıkıntıya sokma, gerilme bu hayat senin hayatın strese girme kimse için.. mutlu ol için rahat olsun üzerindeki baskılar belki de gebeliği engelliyordur...umarım hsg sonuçların da güzel çıkar :)

Reyhancım bırakabildin mi sigarayı merak ettim...sen bırakacağını söylemiştin mi yanlış hatırlamıyorsam...

çok saol canım böyle konuşman bana moral olarak iyi geldi ve motive etti inşallah rabbim seninde gönlündekini sana hayırlısıyla nasip edder

Herkese merhaba,Allah hepimizin gönlüne göre verir işallah...Bu aydan itibaren bir Pkolu bayan olarak tedaviye başladım Hayatın bana ne getireceğini bilmiyorum ,nasıl bir süreçten geçeceğimi...Bol bol dua ediyorum,sabır diliyorum Allah'tan.O'nun bir mucizesini dünyaya getirmek için bütün çabam,annelik gibi yüce bir duyguyu yaşamak için bütün çabam...Allah bu üzüntülerimize bebeklerimize kavuşturarak son verir işallah...

inşallah arkadaşım hepimizi kavuşturur bebişlerimize tedavinde inşallah güzel geçer hayırlısı olsun klomenlemi başladın tedaviye

inşallah arkadaşım hepimizi kavuşturur bebişlerimize tedavinde inşallah güzel geçer hayırlısı olsun klomenlemi başladın tedaviye

Amin ,hepimizin tedavisi iyi geçer işallah.Güzel dileklerin için çok teşekkürler Klomene bugün başladım,5 gün boyunca içeceğim.Doktor iki hormonun tahlilini istedi,diğerlerine bakmadı.Acaba Klomene başlamam için bu yeterli mi?

Selam iyi geceler bayanlar Nasilsiniz ? bisey sorcam pkonun kesin tedavisi var mi yani adetleri duzelen varmi aranizda ? ben 7 senedir pko luyum

Selam iyi geceler bayanlar Nasilsiniz ? bisey sorcam pkonun kesin tedavisi var mi yani adetleri duzelen varmi aranizda ? ben 7 senedir pko luyum

İyi geçeler sana da ... Ben tedaviye yeni başladım,sorunun cevabını bilmiyorum ne yazık ki işallah bu hastalığın bir tedavisi vardır,ben şuan bebek sahibi olmak için tedavi oluyorum ;adetim düzene girecek mi,bütün yaşadığım o stres bitecek mi bilmiyorum açıkçası. Sen adetini düzenlemesi için doğum kontrol hapı kullandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…