Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

anladım inşallah klomene hiç gerek kalmadan önümüzdeki 3 ay yumurtlaman kendiliğinden olur..
gerekli olursa yumurtlama tedavileri de işe yarayaktır bence sende çünkü sıkı diyet yapıyorsun ve dikkat ediyorsun bunlar çok önemli..

umarım canım ya...sende nasıl gidiyor?

minietek süperr olmuş çok sağol zahmet oldu sana
güle güle kullan cnm

ikizlerinin takvim çizelgesi de pek güzel olmuş maşallah...

:)

nş caım herkes yasasın bunu

i

inşşallahh hamıle kalırsın canım en kısa zamanda

iç canımgececek bu mıde bulantısı ılacını bırakmaa sakınn

minietekciğim? Hamilelik nasıl gidiyor?

Hiç sabah bulantıların oluyormu?

Bizi de bilgilendir......hep hamile topiğinde takılma Hehehhehehehehhe

inşşş hamıle kalmıssındırrr

herseyde bır hayır vardır önumuzdekı aya ınsallah

kızlarr 17 martta pembe sulu akıntı geldı benden çok kötü oldum bebeğimi kaybedeceğimi sandım ölmek istedimm neredeyse taksıye atladım hemen hastaneye gıttım eşimde geldi allah aşükür bır problem yoktu ve ilk kez bebeğimızın kalp atışlarını duyduk şükür kalbı atıyordu kendı dr operasyonda oldugu için başka bır dr baktı progestan fitil verdı gunde 3 kez ve aspirin kullanma su arakullanma dedi
şükür o gunden berı kanama yok 10 gün izinlıyım evde yatırıyorm süreklı esımde kıl dönmesınden amelıyat oldu bırlıkte yatıyoruz 3-4 gundur annemdeydım bugun eve gectık

umarım canım ya...sende nasıl gidiyor?

benim adetim bu gün bitti yumurtlamam olmadı diye düşünüyorum yine...
olsun sorun etmiyorum.. doktora perşembe gideceğim rahimağzı yarasını geçirmeden gebelik doğru olmazmış bunun için gideceğim sonra da ne zaman geçerse artık -(belki de geçmiştir bakacak ilaç kullanmıştım bunun için) - klomene ondan sonra başlayacağım...

kızlarr 17 martta pembe sulu akıntı geldı benden çok kötü oldum bebeğimi kaybedeceğimi sandım ölmek istedimm neredeyse taksıye atladım hemen hastaneye gıttım eşimde geldi allah aşükür bır problem yoktu ve ilk kez bebeğimızın kalp atışlarını duyduk şükür kalbı atıyordu kendı dr operasyonda oldugu için başka bır dr baktı progestan fitil verdı gunde 3 kez ve aspirin kullanma su arakullanma dedi
şükür o gunden berı kanama yok 10 gün izinlıyım evde yatırıyorm süreklı esımde kıl dönmesınden amelıyat oldu bırlıkte yatıyoruz 3-4 gundur annemdeydım bugun eve gectık[/QUOTE]

............................................................................................................................................

büyük geçmiş olsun canım benim....

minietek geçmiş olsun cnm ya iyi bak kendine progestan normalde kullanmıyomudun ki bana doktorum doğum sonuna kadar bile kullabiliriz dedi hastadan hastaya değişiyomuş cnm..

minietek çok geçmiş olsun birden korktum ama sorun yokmuş... progesteron hormonu bizlerde eksik salgılanabiliyor yada hiç salgılanmayabiliyor bu sebeple gebelikte bebeğin iyi tutunması için alınması normal inşallah bundan sonra sorun yaşamazsın...

Allah hepinizin bize doğum haberlerini almamızı nasip etsin inşallah!

bböölle içimden geldi, göslerimmm doldu bir an..

eşimde bu ay hasta olunca, yumurtlamamı kaçırınca iyice sinirlerim bozuldu galiba benim....

Amin inşallah hepinizin haberlerini birer birer almak nasip etsin Allah...
sinirlerinin bozulması normal çünkü insan kendini bişeye hazırladı mı olmayınca sıkılıyor elinde olmadan.. ama geç olsun güç olmasın demişler biricik senin de inşallah önümüzdeki aylarda bebeğinin haberini duyup sevinçle paylaşacağız canım ...

merhaba...
bizim hastalığımız maalesef bebek özlemi çektiren bir hastalık. öncelikle bununla yaşamayı öğreniyoruz ne güzel. olumsuzluklarını göz ardı edebiliyoruz ama taaki bebek özlemimiz artınca isyan etmeye başlıyoruz. yumurtlama zamanı geçmiş bitmiş halde hamile kalmış bi insan olarak söylüyorum rahat olun lütfen... yumurtlama zamanlarımız çeşitli sebeplerle değişebiliyor demekki. umutsuzluk en büyük düşman pco da. lütfen üzülmeyin

biricik oncelikle bildiklerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. bugün oldum adet yarın bakalım neler olacak.hayırlısı olur inşallah hepimiz için.ewt moralimizi yüksek tutmamız gerekiyo fakat bu çok ta kolay değil hele ki çevremizde hamile birileri varsa çok daha zor oluyo.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bizlere sağlıklı uzun ömürlü iman dolu hayırlı evlatlar nasip etsin.

amin arkadaşlar....

çok saolun, hepinize.....

bilgim çerçevesinde herzaman elimden geldiğice yardımcı olurum

minietekcim canım geçmiş olsun bidaha böyle bir durum yaşamazsın inşallah

minietek geçmiş olsun cnm ya iyi bak kendine progestan normalde kullanmıyomudun ki bana doktorum doğum sonuna kadar bile kullabiliriz dedi hastadan hastaya değişiyomuş cnm..

yok cnm doktor kontrolum var yarın dr gıdıcem ve sorucam aslında verse sımdıye kadar belkıde problem yasamazdımm neyse ınsallah bundan sonra bırsey olmazz

minietekcim canım geçmiş olsun bidaha böyle bir durum yaşamazsın inşallah

çok sağolun kızlar inşallah kımse böle bır korkuyu yasamaz

arkadaşlar bende adet düzensizliği var ancak fsh:2.04 lh:1.23 yani hormonlarım normal.en son 8 subatta adet oldum daha bekliyorum.bugün doktora gittim bana metformin ve folbiol verdi kilo fazlalığım var diye..............bunu kullanmalı mıyım anlamadım.zayıflatıyor mu gerçekten yada ben pcos değilsem bu hap zararlı mı

çok geçmiş olsun arkadaşım. önce hamile kalmak için bin takla atıyoruz. sonra kalbi atsın aman sağlıklı olsun diye kafayı yiyoruz. gerçekten çevreme baktığımda herkes çok kolay hamilelik geçiriyor. bi bakıyorum hamileler bi bakıyorum doğurmuşlar. ya bizim bebekler gerçekten çok nazlılar. amniyosentezin sonucunun çıkmasına 1 buçuk hafta kaldı. kalbim her hatırladığımda deli gibi çarpıyo. çok zor gerçekten. umarım hiçbirinizin başına gelmez. ve inşallah benimde sonuçlarım çok güzel çıkar. lütfen dualarınızı bekliyorum.

Ayy ben forumdakileri okudum ama bu hormon değerleri hakkında hiçbir şey anlamadım,doktorum da sağolsun pek bir şey anlatmıyor :18:
Ben de sadece E2 ve FSH a baktı doktor, E2: 50,52 FSH: 7,03 Bu değerler normal aralıklarda ama PKO lu olmayan bayanlarda sonuçlar nasıl oluyor acaba? Bir de doktorum ben adetliyken muayene etti beni. Sizce bu normal mi? Kafam çok karıştı yaaaaaa Offffff...

canım Tsh hormonunun 2.5 larda olması gerek ve Lh hormonunun da fsh tan yüksek olmaması gerekli bu değerler adetin 3. günü ise pkosendromuna benziyor ama adetin kaçıncı günü olduğu önemli...

evet adetin üçüncü günü sonuçlarım;
TSH; 0,42
Prolaktin; 22,85
FSH; 6,32
LH; 15,97
Estradiol ; 116
Beta HCG; <0,5
bu arada pazartesi randevum var ultrasondan bakılacak.. alttan muayene eder mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…