hayır canım ben daha hiç klomen olayına girmedim...biliyorsun ben ilk önce kilo verme, adet düzenleme gibi adımlara ağırlık verdim. inan daha yeni bebek işine giricem, daha önce hiçde umut etmedim. şimdi 2-3 ay yumurtluyormuyum diye bakıcam, takiple...(ki eminim bir kaç defa yumurtladım)baktım olmuyor, klomen kullanıcam..tabi bunlara ben öyle diyorumda doktorum ne diyecek bakalım....hiç yumurtlama olmazsa 3 ay, o zaman klomeni düşündüm işte. tam haziranda teşhis konmuştu bana geçen yıl, 1 yıl vermiştim zaten kendime, bu arada pozitif şeyler oldu, adet düzenlemek gibi...ondan sonra klomen+çatlatma iğnesi varsın versin doktorum ... (iş yerini de ayarlamam gerektiği için böyle kafamda plan yaptım kendi kendime)
kızlar reyyan naprı aceb? kesin artık adet olmuştur ve kan vermiştir değilmi???
anladım inşallah klomene hiç gerek kalmadan önümüzdeki 3 ay yumurtlaman kendiliğinden olur..
gerekli olursa yumurtlama tedavileri de işe yarayaktır bence sende çünkü sıkı diyet yapıyorsun ve dikkat ediyorsun bunlar çok önemli..
güle güle kullan cnmminietek süperr olmuş çok sağol zahmet oldu sana
ikizlerinin takvim çizelgesi de pek güzel olmuş maşallah...
nş caım herkes yasasın bunutşk ederim dün k, ultrasonda ılkdefa kesenın ıcınde bebeğimi gördümm kalp atışlarını duyamadık ama daha
canım, emeklerinin karşılığını aldığına o kadar seviniyorum kiiii.....birde onu canlı canlı görmek kimbilir nasıl güzeldir. Hayat değiştiren anlar olmalı...bende mutlaka haftaya gidicem ultrasonda baktırmaya......
Zaman ne kadar çabuk geçiyor kızlar, r.filmi çektirdiğim neredeyse 1 hafta olucak...bir an önce de anne olalım
Bu arada birisinin bana anne demesi çok ilginç geldi şimdi, çok değişik bir şey olmalı.
Ben inanamam heralde ilk zaman, nassııı yaniii??? Ben???anne???
)))))))
inşşallahh hamıle kalırsın canım en kısa zamandaslm kızlarrr nassınıss bu gün yoğundum ben ya eltimin kardeşinin nişan hazırlıklarına yardım ettim.şu bohça işleri ne gıcık evladım olsun evlenme çağına gelsin nişan yapmamayı şart koşacam valla:d sigarayı içmiyorum denecek kadar azalttım günde bitanecik.hepten bırakmak nasip olacka inşallah.ayy hazirandada evimi yeniliycem inşallah o zamana tedavimle ilgili ağır bişey denk gelmez.duvar kağıdı mutfakta kullanan varmı canımcıklar.ben mutfagada istiyorum annem olmaz buhardan nemden soyulur diyor.
Eşim bu ara çok üstümedüşüyor nedendir demiycem menopoz olayını öğrendiğinden beri çok tedirgin oda belli etmesede.ama bu konuda içimi baya ferahlattım bunun geri dönüşümü olduğunu öğrendim yeterki daha kötüsü olmasın rahimle ilgili.birde bana bebek olması için hocalarımızdan biri dua hazırladım bunu üzerinden hiç ayırma dendi onu takıcam sürekli.hayırlısıııııı
canım doktorum bu sefer söylemedi kaç mm olduğunu ama ilkkez 5 yumurtam olduğu için çok sevindim sanırım gerekli büyüklüğe gelmemiş olsaydı iğneni yap demezdi fostimon iğne + glucopage bana d verdi ama ilk önce içiyordum şimdi ilacı ağzıma almadan midem kalkıyor içemiyorum.
minietekciğim? Hamilelik nasıl gidiyor?
Hiç sabah bulantıların oluyormu?
Bizi de bilgilendir......hep hamile topiğinde takılmaHehehhehehehehhe
inşşş hamıle kalmıssındırrrçat.iğnemi olalı 2 gün oluyor kasıklarım patlıcak gibi ağrıyor,göğüslerime el değmiyor kocaman şiştiler..Göğüs uçlarım kocaman oldu...yemek görünce midem kalkıyor ...ilaç içemiyorum...sizce normalmi bu...
günaydın ve iyi haftalar kızlar...
Ben c.tesi doktora gidemedim, eşim çok hastaydı..1 saat bile yalnız bırakamadım.....
çok sinir oldum ama elden gelicek bir şey yok. Bu ay boşa gitti ve eminim yumurtladım...
Bir dahaki adetimle ateş ölçmeye başlıycam ve yumurta takibine gidicem artık....
umarım canım ya...sende nasıl gidiyor?
Allah hepinizin bize doğum haberlerini almamızı nasip etsin inşallah!
bböölle içimden geldi, göslerimmm doldu bir an..
eşimde bu ay hasta olunca, yumurtlamamı kaçırınca iyice sinirlerim bozuldu galiba benim....
Allah hepinizin bize doğum haberlerini almamızı nasip etsin inşallah!
bböölle içimden geldi, göslerimmm doldu bir an..
eşimde bu ay hasta olunca, yumurtlamamı kaçırınca iyice sinirlerim bozuldu galiba benim....
minietek geçmiş olsun cnm ya iyi bak kendine progestan normalde kullanmıyomudun ki bana doktorum doğum sonuna kadar bile kullabiliriz dedi hastadan hastaya değişiyomuş cnm..
minietek çok geçmiş olsun birden korktum ama sorun yokmuş... Progesteron hormonu bizlerde eksik salgılanabiliyor yada hiç salgılanmayabiliyor bu sebeple gebelikte bebeğin iyi tutunması için alınması normal inşallah bundan sonra sorun yaşamazsın...
minietekcim canım geçmiş olsun bidaha böyle bir durum yaşamazsın inşallah
yok cnm doktor kontrolum var yarın dr gıdıcem ve sorucam aslında verse sımdıye kadar belkıde problem yasamazdımm neyse ınsallah bundan sonra bırsey olmazz
çok sağolun kızlar inşallah kımse böle bır korkuyu yasamaz
canım Tsh hormonunun 2.5 larda olması gerek ve Lh hormonunun da fsh tan yüksek olmaması gerekli bu değerler adetin 3. günü ise pkosendromuna benziyor ama adetin kaçıncı günü olduğu önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?