İyi geçeler sana da ...Ben tedaviye yeni başladım,sorunun cevabını bilmiyorum ne yazık ki işallah bu hastalığın bir tedavisi vardır,ben şuan bebek sahibi olmak için tedavi oluyorum ;adetim düzene girecek mi,bütün yaşadığım o stres bitecek mi bilmiyorum açıkçası. Sen adetini düzenlemesi için doğum kontrol hapı kullandın mı?
yasmin ve gynelle kullandim ama gecmedi.. simdi kullanmiyorum haplara guvenim kalmadi artik sogan kùrùnù ve hayit tohumu suyunu cok oneriyolar hayiti 2 ay denedim ama bisey olmadi keisn sonuc icin 6 ay diyolar yine denicem su an fransadayim nerden bulucagmida bilmiyorum acikcasi trye gidince getiricem. 8 aylik evliyim bende dusunmeye baslayicna tedavi olurum bazen tedavisiz oluyo bazende tedaviyle, ama zayiflamanin da etkisi var
yasmin ve gynelle kullandim ama gecmedi.. simdi kullanmiyorum haplara guvenim kalmadi artik sogan kùrùnù ve hayit tohumu suyunu cok oneriyolar hayiti 2 ay denedim ama bisey olmadi keisn sonuc icin 6 ay diyolar yine denicem su an fransadayim nerden bulucagmida bilmiyorum acikcasi trye gidince getiricem. 8 aylik evliyim bende dusunmeye baslayicna tedavi olurum bazen tedavisiz oluyo bazende tedaviyle, ama zayiflamanin da etkisi var
Selam iyi geceler bayanlarNasilsiniz ? bisey sorcam pkonun kesin tedavisi var mi yani adetleri duzelen varmi aranizda ? ben 7 senedir pko luyum
kızlar ben farlutal içtim fakat biteli 8 gün oldu hala adet olmadım ama karnım ağrıyo bugün yarın olurum.doktor adetin 2.günü gel demişti ilaçlı tedaviye başlamak için. beni bu süreçte neler bekliyo?adetliyken muayene olmaz değilmi?(vajinal muayene)ve ilk klomen denemem olacak beni ne gibi yan etkiler bekliyo bilgilendirirseniz çok mutlu olurum kızlar.
Tuanatay canım nerelerdesin? moralin nasıl oldu? ondan beri yoksun, umarım herşey yolundadır....
çok saol canım böyle konuşman bana moral olarak iyi geldi ve motive etti inşallah rabbim seninde gönlündekini sana hayırlısıyla nasip edder
burdayııım:)ya nısanda sınav var ona calısıyorum.hergun soyle bı bakıp cıkıyorum sayfalara dun regl oldm 5. Gun 2 klomen alıcam bakalım bu ay buyucekmı yumos.bunların dısında cok ıyım hatta superım... Yarın endokrınolojıye gıtsemmı dıyede dusunuyorum bırıcık sen bılırsın orda muayene falan nasıl oluyo
iyi omana sevindim. gayet normal muayene canım, dahiliye doktoru gibi. benimki hormon testini bayağı uzun incelemişti. polikistik overi uzun uzun anlatmıştı birde...aklına gelen herşeyi sor derim, bende öyle yapmıştım...bende sigara kullanıyorum tabiki göğsümü ve sırtımı dinlerken sordu, hırmala var, sigaradan demişti...hırlama diyince bende sanki kendimi köpek gibi hissettim o an))))
yanında birde diyetrisyen var bizimkinin, her 3 haftada bir gidiyorum...ama artık bırakıcam, çünkü kilomu verdim artık....Klomen bu sefer iyice işe yarıyacak bence, geçen ay 13 de kalmıştı yalnış hatırlamıyorsam, bu ay olucak inşallah......
Amin ,hepimizin tedavisi iyi geçer işallah.Güzel dileklerin için çok teşekkürlerKlomene bugün başladım,5 gün boyunca içeceğim.Doktor iki hormonun tahlilini istedi,diğerlerine bakmadı.Acaba Klomene başlamam için bu yeterli mi?
Arkadaşlar sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum bu gün moralim cok bozuldu ve birde sizlerle paylaşmak istedim. 30yaşındayım 1.kızım var ve 2.gebeliği düşündüğüm için doktor takibine başladım ve tabiki pko((( olduğum için 1 yıl geçti hamile kalamıyorum.Adetimin 2.günü kan tahlili yaptırdım ve sonuçlarım : FSH:6.28 LH:11.27 OSTRADİOL:37.40 PROLOKTİN:6.15 bu sonuçlara göre doktorum sadece gynelle yani doğum kontrol hapını 2 ay kullanmamı söyledi ondan sonra tedaviye başlamam gerekiyormuş.Sonuçlarımı normal gözüküyo bana göre ama 2 ay daha beklemem gerekicek ve etrafımda şuan 10 tane falan hamile var genelde 2. cocukları üzerimde acayip bir baskı var sanki ve dün akşamda kızım cok yanlız olduğunu bir kardeşi olmasını istediğini söyledi.Ben şimdi ne yapayım nasıl bir yol izliyim yardım edin arkadaşlar.:18:
biricik sen klomen içiyor musun? yoksa bu ay mı başlayacaksın
umarım önümüzdeki ay yumurtlaman olur yine :)
iyi omana sevindim. gayet normal muayene canım, dahiliye doktoru gibi. benimki hormon testini bayağı uzun incelemişti. polikistik overi uzun uzun anlatmıştı birde...aklına gelen herşeyi sor derim, bende öyle yapmıştım...bende sigara kullanıyorum tabiki göğsümü ve sırtımı dinlerken sordu, hırmala var, sigaradan demişti...hırlama diyince bende sanki kendimi köpek gibi hissettim o an))))
yanında birde diyetrisyen var bizimkinin, her 3 haftada bir gidiyorum...ama artık bırakıcam, çünkü kilomu verdim artık....Klomen bu sefer iyice işe yarıyacak bence, geçen ay 13 de kalmıştı yalnış hatırlamıyorsam, bu ay olucak inşallah......
nasıp ya canım olcagı varsa olur takmıyorum artık bebek olayını.yarın hangı hstaneye gıtsem acaba varmı tavsıye edebılcegın bı yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?