Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

moontorrent slm cnm.nasılsın hatırladın mı beni.sana doktor ismi sormuştum.yarın türkan hanıma gitmeyi düşünüyorum.hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
hatırladım tabi cnm askeri hastaneye gidiyodun belki haberin vardır okumuşundur hanileyim ikizlere hemde çok şükür bnimde cmtesi kontrolüm var git bi dene bence çok tatlı bi bayan zaten sigortalı bakıyo 50 tl haftaiçi cmtesi tam gün özel bakıyo bende mecburen izin almamak için cmtesi gidiyorum sağlık olsun özel sektör zırt pırt izin vermez yani napayım eğer tatmin etmezse doruk ta gizem hanım var arkadaşım hemşire baya bi methediyo onuda düşün sen bak işte benim çalışma saatlerime uymuyo doruk o yüzden düşünmüyorum şimdilik haberlerini bekliyorum cnm görüşürüz..
moontorrent slm cnm.nasılsın hatırladın mı beni.sana doktor ismi sormuştum.yarın türkan hanıma gitmeyi düşünüyorum.hayırlısı bakalım.

evet adetin üçüncü günü sonuçlarım;
TSH; 0,42
Prolaktin; 22,85
FSH; 6,32
LH; 15,97
Estradiol ; 116
Beta HCG; <0,5
bu arada pazartesi randevum var ultrasondan bakılacak.. alttan muayene eder mi acaba ?

inşallah ultrason sonuçlarınız iyi çıkar bize de haber verin..
genelde ilişki varsa ya da evliysen vajinal ultrasonu tercih ediyorlar daha net oluyor hem rahim ağzına da bakıyor muayene sayesinde iltihaba her şeye bakabiliyor...ama size soracaktır muayene etmeden zaten..
evliysen ve çocuk düşüncen varsa ayrıntılı bir şekilde konuş doktorla aklında soru işareti kalmasın bakalım ne diyecek hormonlarınla ilgili ve ultrason sonucun hakkında bize de yaz tamam mı?

Son düzenleme:

nediyim az kalmış sonucunu almana elbette hepimiz senin için ve bebeği olmasını isteyenler için dua ediyoruz :)
inşallah iyi sonuçlarla geleceksin yine :)
bu arada hamilelik sıkıntılı mı nasıl geçiyor bu testler dışında?

Tsh 2.30
e2 65
fsh 9.95
lh 15.46
çok mu kötü durumdayım

tsh gayet iyi ancak lh hormonu yumurtlamayı sağlayan hormondur ve fsh hormonunuzdan düşük olmalı bununla ilgili doktorla görüşüp kilolu isen kilo vererek uygun diyetle veya ilaçlarla Lh hormonunuzu düşürmeniz gerekli adetin 3. günü yapıldıysa Lh değeri normal değil... ultrasonda bakıldı mı?

adetliyken muayene edebilir benim de başıma gelmişti..kist olup olmadığına ya da iltihap olup olmadığına muayene ile bakmıştır.. bizde genelde Lh hormonu hakim olduğundan ben onu biliyorum diğer sorduklarınla ilgili bilenler varsa yazacaklardır...
doktora sorun mutlaka anlatmıyor demek doğru olmaz onun işi bu anlatmak zorunda siz de ona bunun için para veriyorsunuz.. evet bazı doktorlar az konuşmayı tercih ederler ama ben bu sebeple doktor değiştirmiştim gerekirse memnun değilseniz siz de öyle yapın..

kızlar yarın saat 10.30da rahim filmi çekilecek çok çekimserim bu konuda allah yardımcım olsun inş. hayırlı haberler alırım bi sorunla karşılaşmam

kızlarr 17 martta pembe sulu akıntı geldı benden çok kötü oldum bebeğimi kaybedeceğimi sandım ölmek istedimm neredeyse taksıye atladım hemen hastaneye gıttım eşimde geldi allah aşükür bır problem yoktu ve ilk kez bebeğimızın kalp atışlarını duyduk şükür kalbı atıyordu kendı dr operasyonda oldugu için başka bır dr baktı progestan fitil verdı gunde 3 kez ve aspirin kullanma su arakullanma dedi
şükür o gunden berı kanama yok 10 gün izinlıyım evde yatırıyorm süreklı esımde kıl dönmesınden amelıyat oldu bırlıkte yatıyoruz 3-4 gundur annemdeydım bugun eve gectık

MİNİETEKKK çok geçmiş olsun inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

evet bakıldı normal bir yumurtalıkta 5-6 tane yumurta olurken sende daha fazla dedi. ilaç kullanmana gerek yok istersen doğum kontrol hapı kullana bilirsin dedi. kilolu değilim hatta zayıfım diyebilirim boyum 1.71 falan kilom da 50 den yukarı çıkmaz. test yapıldığında adetli değildim.dr un ilaç vermemesi şaşırttı beni

EVET evliyim canım tamam yazarım sonucu burdan inş korkacak bişey yoktur..
bu arada ben vajinal ultrasondan çok çekiniyorum yaa

EVET evliyim canım tamam yazarım sonucu burdan inş korkacak bişey yoktur..
bu arada ben vajinal ultrasondan çok çekiniyorum yaa

aynen kelemelekcim bende vajinal ultrasondan çok çekiniyorum o yüzden beni çatala oturtmadan vajinal muayne yapıyor oturamıyorum diye

ayyy canım yaa çok sevindim.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. ay bide ikizz kırkbinkere maşallah kendine iyi bak cnm yorma kendini

korkma canım allah ın ıznıyle güzell çıkack sonuclar dua edıcem

sağol cnm çok tşk ederim aminnnnnnn

Cevabınız için çok teşekkürler.Ben bulunduğum ilçeye yeni tayin oldum,herkes gittiğim doktoru önerdi.Konuştuğum kişiler doktor az konuşur ama bilgi ve tedavi açısında çok bilinçli bir doktor dediler bana :26: Buraya yeni geldiğim için merkezdeki doktorlar hakkında da bilgim yok Burada verdiğiniz cevaplar benim için çok önemli bu yüzden,çok teşekkürler tekrar

slm kızlar benim bir çocuğum var lh hormonumu ölçtürdüm ve 27 çıktı doktorum yüksek olduğunu söyledi sizce bunun ne gibi zararları olur ben ikinci çocuk sahibi olamam mı yani ? lütfen yardımcı olun..

adetin kaçıncı günü yapıldığına bağlı. tam yumurtlama dönemdeysen bir şey yok. hoş doktorun yüksek demiş.

benim aklıma ilk gelen erken menapoz canım....sor bir bakalım.....
ya da tamamen hormon bozukluğu

çok sağol... valla testlerden başka sıkıntım yok.. şimdilik herşey normal gidiyo. ama çok stres yaptım öğrendiğimde. çok fazla kustum. hiçbişey yiyemedim. artık serum takmak zorunda kaldılar. neyseki şimdi daha iyi hissediyorum. eğer bebeğimde bişey varsa yapıcak hiçbişeyim yok. buna kendimi alıştırmaya çalışıyorum.

Kızlar 26 gündür Metformin içiyorum. Bugün adetime 2 gün kala hamile kaldığımı öğrendim. Bu ilacı içmeye devam ediyor mu hamileler? Doktoruma ulaşamadım. Hemşiresi içebilirsin kese görünene kadar dedi. Benim içime sinmedi doğrusu. İnsulin direncime de bakılmamıştı. Bebeğe zararı olur diye içmedim bugün. Aramızda Metformin içerken hamile kalanlar ne yaptılar, anlatabilirler mi?

canım bana doktorum kestırdı ama forumda başka bır arkadaşa 3 ay daha devam ettırecektı dr benım dr da 3 aya kadar kullanabılırız demıstı

bence dr ulas kesınlıklee sekreterle olcak ıs değil sekreter dr sorup gerı dönseydı sana 1-2 gün kullanma ıstersen zararı olmaz dr öğren öle devam et ben aspırınde kullanıyordum hamıle kalıncada devam ettım 17 mart ta pembe sulu akıntım geldı o gün kestı dr yarın gıdıcem yenıden başlayıp başlamamam gerektıgını sorcam metformınıde sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…