canım sen daha önce yaptırmışsın galiba.. herhangi bi acı oluyo mu :26:
oof allahım nasıl gitcem korkuyorum ben
canım bana doktorum kestırdı ama forumda başka bır arkadaşa 3 ay daha devam ettırecektı dr benım dr da 3 aya kadar kullanabılırız demıstı
bence dr ulas kesınlıklee sekreterle olcak ıs değil sekreter dr sorup gerı dönseydı sana 1-2 gün kullanma ıstersen zararı olmaz dr öğren öle devam et ben aspırınde kullanıyordum hamıle kalıncada devam ettım 17 mart ta pembe sulu akıntım geldı o gün kestı dr yarın gıdıcem yenıden başlayıp başlamamam gerektıgını sorcam metformınıde sorucam
teşekkür ederim....anladğım kadarıyla 5 senedir tedavi görüosun......tez zamande sonucunu görürsün inşalhh.
merhaba kızlar yardımınıza ve morale ihtiyacım var :26: lh hormonum 27 çıktı ve okuduğum kadarıyla bu hormonu yüksek çıkanlar hamile kalamıyormuş ilk hamileliğime çok kolay kalmıştım ama şimdi kalamayacak mıyım acaba ? dünden beri bu sorumun cevabını arıyorum
sanırım yeni kullanmaya başladın canım. o yüzden böyle tepki vermiş olabilir vücut. benim eskiden adetim 3 gün sürerdi, gliforla nerdeyse 4 gün oluyor.
bir dahaki aya bak bakalım. demekki bayağı bişeyler çalıştırdı vücudunda....
bu ay yenı basladım evet 10 gündür düzenli kullanıyorum hemen 1 ayda adeti düzene sokuyormu bu glifor?
kızlar tünaydın benim işler çok yoğun kısmet olursa cmtesi doktor kontrolüm var kalp atışalrını inşallah duyarız tabi bebişleride görmemiz gerek aksi b durum söz konusu değilse ya benim aklımı şey karıştırıyo bulantım yok çok şükür öle abartılcak gibi bişey değil yani ama nette okudum bulantının olması gebelik hormonlarının düzgün çalıştığı anlamına geliyomuş bilgisii olan varmı acaba doktorada soracam o ayrıda bakalım neler olacak hayırlısı herşeyin....bide ikizlerin 2 katı oluyomuş ama benim kankamın hiç bulantısı olmadı sağlıklı bebeğide çok şükür
benım de blantım yok cnm bugn dr dan geldımm hersey güzel dedi sende takma kafana daha bır kere kusmadım maşallah
benım de blantım yok cnm bugn dr dan geldımm hersey güzel dedi sende takma kafana daha bır kere kusmadım maşallah
Kızlar 26 gündür Metformin içiyorum. Bugün adetime 2 gün kala hamile kaldığımı öğrendim. Bu ilacı içmeye devam ediyor mu hamileler? Doktoruma ulaşamadım. Hemşiresi içebilirsin kese görünene kadar dedi. Benim içime sinmedi doğrusu. İnsulin direncime de bakılmamıştı. Bebeğe zararı olur diye içmedim bugün. Aramızda Metformin içerken hamile kalanlar ne yaptılar, anlatabilirler mi?
çok sağol... valla testlerden başka sıkıntım yok.. şimdilik herşey normal gidiyo. ama çok stres yaptım öğrendiğimde. çok fazla kustum. hiçbişey yiyemedim. artık serum takmak zorunda kaldılar. neyseki şimdi daha iyi hissediyorum. eğer bebeğimde bişey varsa yapıcak hiçbişeyim yok. buna kendimi alıştırmaya çalışıyorum.
canım sen daha önce yaptırmışsın galiba.. herhangi bi acı oluyo mu :26:
oof allahım nasıl gitcem korkuyorum ben
ben de dün doktora gittim haftaya yumurtlama olup olmadığına bakacak yani yine çağırdı sonra
21. gün progesteron bakacak.... ayrıca rahimağzı yaram geçmemiş onu donduracak
şimdilik her şey aynı yani pek bir ilerleme yok bende...
günaydın kızlar. bakın dün bakınırken şeker hapı (yani METFORMİN) hakkında ne gördüm. hani mucizeler yarattığına inanıyoruz dediğimiz ilaç. bazı doktorlarında ısrarla senin insilün direncin yok diyip ilacı vermedikleri. ve genelde devlet hastanelerinde ki doktorlar ısrarla gereksiz olduğunu söylüyor.(tabi özellerdede vermeyenler var) ama ben kesinlikle önemli bi hastalık yoksa kalp gibi... bu ilacın kullanılmasını savunuyorum. hiç yumurtası büyümeyen ben bu ilaç sayesinde yumurtalarım büyüyüp çatladığına inanıyorum ve tabi ki bu şekilde hamile kaldığıma.
Düzenli yumurtlayamayan kadınlar nasıl hamile kalır? - UZMANTV
ben de dün doktora gittim haftaya yumurtlama olup olmadığına bakacak yani yine çağırdı sonra
21. gün progesteron bakacak.... ayrıca rahimağzı yaram geçmemiş onu donduracak
şimdilik her şey aynı yani pek bir ilerleme yok bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?