Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım sen daha önce yaptırmışsın galiba.. herhangi bi acı oluyo mu :26:
oof allahım nasıl gitcem korkuyorum ben

bende vajinal muayneyi sevmem ve benimde canm çok tatlıdır ama muaynen esnasında bi acı duymadım bence sakin ol korktuğun gibi birşey değil emin ol buna

Teşekkür ederim cevabın için canım. Ben iki doktora gidiyorum. Birisi üniversitede hoca, diğeri özel hastanede ünlü bir doktor. Özel hastanedeki Metformini vermişti bana. Kendisine ulaşmak zor, çok yoğun, ilk randevumu bile Nisan'ın sonuna alabildim. Üniversitedeki hoca Metformin'i kullanmama gerek olmadığını düşünüyor, insülin direncine bakılmadığı için. Şimdi ona sorsam zaten içme dedim ben sana diyecek, öbürüne sorsam ki umarım ulaşablirim bugün, kese görünene kadar devam et diyebilir. Kafam karıştı. Ama içmek istemiyorum, kimyasal nihayetinde. Bebeğe zarar verebilir. İnşallah sağlıkla büyürler bebişlerimiz ve sağlıkla doğarlar.

merhaba kızlar yardımınıza ve morale ihtiyacım var :26: lh hormonum 27 çıktı ve okuduğum kadarıyla bu hormonu yüksek çıkanlar hamile kalamıyormuş ilk hamileliğime çok kolay kalmıştım ama şimdi kalamayacak mıyım acaba ? dünden beri bu sorumun cevabını arıyorum

teşekkür ederim....anladğım kadarıyla 5 senedir tedavi görüosun......tez zamande sonucunu görürsün inşalhh.

başka birşeyler çıktığı için çocuk doğurmamı dr istemiyor di..ne içiyorum. yılda bir meme ultrasonu yapılıyor kistik bir oluşum oalbiliyormuş uzun süre di..ne kullandığım için. onun dışında hormon testleri yapılıyor ama çokda önemli değil diyor dr ler. çünkü hormon hapı içiyorsun vucütta olani biteni göstermez diyorlar. 2012 de dr um izin verdi çocuk yapabileceğim inşallah tabi. o zamanda hepinizin bildiği gano..n ile başlanacak dedi. 3 ay denicez olmazsa, iğne ile yumurtaları çatlatıcaz oda olmazda tüp bebek yaparız dedi. benim gözüm o zamanlar çok korkmuştu. eyvah ne olacak diye. şimdi umursamıyorum ilacını iç doktora git kontrollerini ol. başka birşey gerekmiyor. olursa olur olmazsa olmaz. çünkü hiç hesapta olmayan hastalıkalr çıktı o zaman anladım dünyanın kaç bucak olduğunu.. onun için sizde kızlar canınızı sıkmayın. herşey olacağına varıyor ve insanın elinde pekde birşey gelmiyor. çok karamsar değilim yanlışda anlaşılmak istemem... ama çocuk işi biraz benim hayatımda ikinci planda kaldı. senelerce acaba çocuğum olacak m? hep ilaç içiyorum karaciğerim ne olacak böyle derken DANNN başka birşey çıktı. beterin beteri var onu bildiğim için bu şekilde konuşuyorum..

hepinize öpücüklerimi gönderiyorum. tedavide hepimize başarılar dilerim :)

sana bir önceki sayfada cevap vermiştim...

kızlar tünaydın benim işler çok yoğun kısmet olursa cmtesi doktor kontrolüm var kalp atışalrını inşallah duyarız tabi bebişleride görmemiz gerek aksi b durum söz konusu değilse ya benim aklımı şey karıştırıyo bulantım yok çok şükür öle abartılcak gibi bişey değil yani ama nette okudum bulantının olması gebelik hormonlarının düzgün çalıştığı anlamına geliyomuş bilgisii olan varmı acaba doktorada soracam o ayrıda bakalım neler olacak hayırlısı herşeyin....bide ikizlerin 2 katı oluyomuş ama benim kankamın hiç bulantısı olmadı sağlıklı bebeğide çok şükür

Son düzenleme:

bu ay yenı basladım evet 10 gündür düzenli kullanıyorum hemen 1 ayda adeti düzene sokuyormu bu glifor?

bu ay yenı basladım evet 10 gündür düzenli kullanıyorum hemen 1 ayda adeti düzene sokuyormu bu glifor?

canım hemen mucizeler bekleme....benim ilk ay 32. gün gelmişti. bünyeden bünyeye fark eder kesin.
ayrıca pko nunda ne kadar ilerlediğine bağlı..sabırlı ol....devam et...
sen umarım kalp kapakcığın için doktoruna sordun....

benım de blantım yok cnm bugn dr dan geldımm hersey güzel dedi sende takma kafana daha bır kere kusmadım maşallah

bana kalp atışlarını duyana kadar içirmişti doktorum. burda bi arkadaş 3 ay kullandı. yinede sen bilirsin tabi.

Ama öyle yapma canım ya dikkat etmelisin kendine de bebeğine de kendini hep olumsuza alıştırman bebeği de negatif etkiler unutma...

canım sen daha önce yaptırmışsın galiba.. herhangi bi acı oluyo mu :26:
oof allahım nasıl gitcem korkuyorum ben

gittin mi doktora merak ettim
evet bazı kişilerin fobisi var bu konuda biliyorum tanık oldum hayatı boyunca bu sebepten doktora gitmeyenlere...
ama bunu yenmek gerekli çünkü sağlık için düzenli muyene olmak gerekli.. korkulacak yanı yok herhangibir acısı yok rahat olmak çok önemli bundan başka da tavsiye yok aslında kendini germeyip rahat bırakacaksın..

ben de dün doktora gittim haftaya yumurtlama olup olmadığına bakacak yani yine çağırdı sonra
21. gün progesteron bakacak.... ayrıca rahimağzı yaram geçmemiş onu donduracak
şimdilik her şey aynı yani pek bir ilerleme yok bende...

canım ultrasonda bakmadımı? benim bir arkadaşımda yarasını dondurttu, sonra 2 kere kontrole gitti,
hiçbir sorun yaşamadı. sanırım baskılı hava veriyorlar.....

günaydın kızlar. bakın dün bakınırken şeker hapı (yani METFORMİN) hakkında ne gördüm. hani mucizeler yarattığına inanıyoruz dediğimiz ilaç. bazı doktorlarında ısrarla senin insilün direncin yok diyip ilacı vermedikleri. ve genelde devlet hastanelerinde ki doktorlar ısrarla gereksiz olduğunu söylüyor.(tabi özellerdede vermeyenler var) ama ben kesinlikle önemli bi hastalık yoksa kalp gibi... bu ilacın kullanılmasını savunuyorum. hiç yumurtası büyümeyen ben bu ilaç sayesinde yumurtalarım büyüyüp çatladığına inanıyorum ve tabi ki bu şekilde hamile kaldığıma.

Düzenli yumurtlayamayan kadınlar nasıl hamile kalır? - UZMANTV

canım sana acaiippp katılıyorummm!!
hehehhe, ben bu doktorun videolarını ezberlemiş haldeyim.....
ilk araştırmalarımda bana da çok faydalı olmuştu.....
bana çok şey geri verdi bu ilaç, ve yıllarca doktor doktor gezmemei engelledi, tabi ben kendimde deli gibi araştırdım.
BEN BURDA TEKRAR SÖYLİYİM: GEREK USA DA GEREKSE AVRUPADA, PKO DA İLK TERCİH EDİLEN İLAÇTIR ARKADAŞLAR!!

cnm ben aralık ayında doktora gitmeye başladım benim yaram vardı antibiyotik ve fitil verdi düzeldi smear testi de yaptı dondurmak ve yakmak doğum yapmamış kadınlarda pek tercihedilmiyor demişti yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…