benim tedavim olumlu gidiyor yumurtlama konusunda bir problemim yok canım ilaçla her ay yumurtluyorum yumurtalarım çatlıyorda ama nedense sonuç olarak hamile kalamıyorum eşimdede bir problem yok bendede yok zamanı var demekki diyorum artık hayırlısı
anladım peki aşılama denenecek mi çok ilginç çünkü en büyük derdimiz yumurtlayamama çok şükür maşallah senin yumurtlaman oluyor o zaman dediğin gibi zamanı vardır... inşallah bu sefer tutsun canım zor aşamalardan geçtin inşallah karşılığını alırsın canım...
gerçekten zor ve sabrını zorlayan aşamaalar ama yinede isyan etmemeye çalışıyorum inşallah bu ay benim içinve tüm isteyenler için hayırlı zamandırda hayırlısıyla bebeşlerimize kavuşuruz hepimiz kavuşuruz inşallahmaşaallah tebarekaallah benim yumurtalarım iyi 2 ay daha ilaç tedavisi sonra aşılama dedi ama benim eşim aşılama istemiyor bende biraz ara vermekten yanayım işte moralin çok öenmli olduğunu düşünüyorum ve ilişki esnasında çok rahat olunmalı çünkü benim rahim filmi çekilirken birazz kasıldım tüplerden ilaç geçmedi rahat bıraktım kendimi geçti ilişkki esnasında bebek odaklıda yapılamamalı diye düşünüyorum ve artık kimsenin lafını takmıyacağım stres ve moral bozukluğu bizim aleyhimize
yakma işlemi tehlikeli biliyorum ama dondurma işleminin gebelik için tehlikesi yokmuş zaten ilaç kullandım yarayı geçirmedi bu sebeple donduracak..
kızlar doktor bana direkt iğneli tedavi başlattı klomen vermeden benim gibi iğne tedavisi gören var mı?pkoluyum.
arkadaslar meraba...sanırım bende pkoluyum ..sanırım diyorum çunku bılmıorum...ben anlatıyım sızde ewet deyın rahatlayım ben.(((((gençkızlığımdan berı adetlerım 3-5 gün şaşar..30 -33-35 bılemem ama cok uzamazdı..ewlendm aynıydı..dr gittim pko olabılır dedı dk hapı werdı 6 ay kullandm bıraktm..bıraktıktan sonra da 5 ay duzenlı oldum tam 30 gunde bir...takiiiiiiii bu aya kdr..bu ay su an 44.günüm adet yok ılk dega gecıktım gebelıkte yok..dr gittim sağ overde pko görünümü var dedi...hormon test dedm zırvaladı adet ol oyle yapalım dedi..şu an ovulasyonun başlamış dedi...ye szilerdede boyle geç yumurtlamam mı oluyor..ilk defa basıma gelıyor...atıyorum ilşkı olsam hamıle kalma olasılğım varmıdır...kusura bakmayın siz tecrubelısınz akıl verın bana..hormon testlerınden sonramı netleşir benım durumum?**********
cnm iğneli tedavi neden başlattı anlamadım normalde tedavi aşama aşama dır benim bildiğim ayrıca iğneli tedavi çok pahalı diye biliyorum ben sen tekrar bi görüş doktorunla şimdiden maddi açıdan çökersin ben çok şükür 2.ayımda klomende hamile kaldım
sana katılıyorum moontorrent önce doktor önerisine göre metformin ya da klomen ile başlanmalı diye biliyorum...
çatlatma iğnesi mi dedi doktor ne iğnesi anlamadım
kademe kademe demek istemiştim cnm onu diyon heralde
merhabalar herkese... öncelikle Rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eyler inşallah... 6 aylık evliyim ve pko sorunum var. Bebek de istemeye başlayınca işin rengi değiştiben sanıyordum ki bu sorun sadece bende var ama yazılanları okuyunca görüyorum ki pek çok kişi bu durumdan muzdarip. Psikolojik olarak çok kötüyüm, aklım sürekli bebekle meşgul... Rabbim rahatlatır inşallah.
iyi akşamlar arkadaşlar..
galiba ben hamileyiiiiiiimmm... çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyim... geçen hafta testlerim pozitif çıkmıştı hatırlarsanız ama ben ilacın etkisi diye dikkate almamıştım... ama bu sabah bi daha idrar testi yaptım. ( adet günüm 3 gün geçti, iğneden sonrada 20. günüm) testim çoook belirgin çıktı, ama ben yinede kan testi verdim bugün, yarın belli olacak..
Ben yaşıyorum canım sivilce problemini..Kaç kere dr a gittim ..ilaçlar ..kremler..hiç işe yaramadı.Şimdi anladım ki pko danmış..bu arada benim gibi sivilce problemi de yaşayan var mı arkadaşlar aranızda???
Canım adetin bugün bitti ise yumurtlaman olmadığını nasıl düşünüyorsun?Yumurtlama zaten siklusun ortasında olur.Daha zamanın gelmedi ki..Belki yumurtlarsın bu ay..Belli olmayabilir.Ben de aynı durumdayım ama umut ediyorum bu ay yumurtlamayı..benim adetim bu gün bitti yumurtlamam olmadı diye düşünüyorum yine...
olsun sorun etmiyorum.. doktora perşembe gideceğim rahimağzı yarasını geçirmeden gebelik doğru olmazmış bunun için gideceğim sonra da ne zaman geçerse artık -(belki de geçmiştir bakacak ilaç kullanmıştım bunun için) - klomene ondan sonra başlayacağım...
Valla senin için dua ediyorum..Tüm geçmişi okudum..Özellikle de senden haber var mı diye merak ettim ama daha belli olmamış..İnşallah iyi çıkacak sonuçların..çok geçmiş olsun arkadaşım. önce hamile kalmak için bin takla atıyoruz. sonra kalbi atsın aman sağlıklı olsun diye kafayı yiyoruz. gerçekten çevreme baktığımda herkes çok kolay hamilelik geçiriyor. bi bakıyorum hamileler bi bakıyorum doğurmuşlar. ya bizim bebekler gerçekten çok nazlılar. amniyosentezin sonucunun çıkmasına 1 buçuk hafta kaldı. kalbim her hatırladığımda deli gibi çarpıyo. çok zor gerçekten. umarım hiçbirinizin başına gelmez. ve inşallah benimde sonuçlarım çok güzel çıkar. lütfen dualarınızı bekliyorum.
iyi akşamlar arkadaşlar..
galiba ben hamileyiiiiiiimmm... çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyim... geçen hafta testlerim pozitif çıkmıştı hatırlarsanız ama ben ilacın etkisi diye dikkate almamıştım... ama bu sabah bi daha idrar testi yaptım. ( adet günüm 3 gün geçti, iğneden sonrada 20. günüm) testim çoook belirgin çıktı, ama ben yinede kan testi verdim bugün, yarın belli olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?