Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba arkadaşlar.... aslında amniyosentez sonuçlarımın çıkmasına daha 1 hafta vardı. ama bugün hastaneden aradılar ve sonuçlarınız çıktı dediler. söylermisiniz dedim. ama söylemediler. yolda gidene kadar ağladım. allahıma şükürler olsun sonuç temiz çıktı. sonuçu öğrendikten sonrada bi yarım saat mutluluktan ağladım. iyiki erken belli oldu. yoksa ben zaman yaklaştıkça gerilmeye başlamıştım. aniden olması mucize gibi geldi. gerçekten çok mutluyum. şimdi haftaya 4 boyutlu usg ye giricem. umarım ondada herşey yolunda gider. hepinizin hemencecik hamile olmasını diliyorum. ama asla bunları yaşamanızı istemiyorum. hepimize allah güç,sağlık ve sabır versin. dualarınız için teşekkür ederim...

ayyy cnm gözün aydın

amin nediyimcim iyi dileklerin için allah başka sıkıntı göstermeden hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

simiramiscim allah hayırlısıyla hiç bir sıkıntı göstermeden kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua edin siz hamilelerin duaları kabul olur

:) çok güzel haber inşallah hamilesindir..
yarın güzel haberle gelirsin inşallah :)

nasıl sevindim :) işte budur ama ay okurken ödüm patladı birden seni de hemen bilgilendirmeyip telaşlandırmışlar neyse bak ne güzel haberle geldin :)
hamileler de artıyor çok güzel yaaaa.....
gerçekten çok sevindim nediyim arkadaşım çünkü biliyorum ne güçlüklerle gebe kalınıyor ve gebelikte de sıkıntılar yaşamak ne zordur kimbilir ama bak her şey yolunda gidiyor ve öyle de gidecek usg de de ayrıntılı görürsün güzel bebeğini... cinsiyeti belli mi canım :)

Son düzenleme:
bahardagel
yumurta takibim yapılacak dediğin gibi ben yanlış aktarmış olabilirim geçtiğimiz ay olmadı bu ay için bakılacak doktor haftaya bakacak 14. gün bakmış olacak inşallah oluşmuştur büyük bir yumurta :)
ve senin de güzel haberlerini bekliyoruz :)

glifor yumurtlamaya yardımcı ilaçtır tedavinize devam edin kilonuz varsa kilo vermek de yumurtlamaya yardımcı olacaktır... sabırla devam edin
hepimiz sonuç almayı bekliyoruz sonuç alanlar için de çok mutlu oluyoruz...

CNM COK tesekkur ederım gerçekten..Allah kolaylık sağlık sıhhat versin hepiimize ...haklısın stres herseyı tetıklıyor..halbuki ben bu ay içim temzlensn ıltıhap falan vardr diye ilk defa soğan kürü yapmıştım pkolu durum olduğunu bılmeden..belliki oda işe yaramamış...beklemedyım bakalım adet olunca gdecem Allahın zınıyle sonuclarımıda yazarım buradan...sanrm bebk için ayrı tedavı gerekır çatlaması için.çatlasa o kıstler oluşmazdı demekkı sorun var....ben zaten daha once d.k hapı kullanmştm...çook tskr ederım ....

senden gelen her mesajı korku ile okuyorum amniyosentezden beri.. çok şükür sonuçların temiz çıkmış.. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..

cnm ben seninkini sanmışım ya değişmemiş ee senin 8 haftalık değilmiydi cnm

sana yaptığımı çok beğendım canım bende aynısını yaptım ama ben değiştiririm yine bence 8 haftalık son adetten berı ama dr 7+6 sın doğrusu bu dedı 26 ocak sat dıye hesaplıcakmısım gec yumurtlama olduya aslında 22 ocak

kesınlıkle ben dr sölemesede kullanırdımm kızkardesımde pko yok mıkro enjeksıyon ıcın gıttıklerı dr vermıstı bu ılacı şükür mıkroenjeksıyona gerek kalmadan hamıle kaldı

kaç gündür aklımdaydınn ben çatlatma iğnesı olduktan 2 gun sonra bıle baktım ıdrar testı pozıtıf çıkmadıı dıcektım sana ssenın hamıle oldugun yazcaktım ama yazdımmı yazmadımmı hatırlamıyorum onu bıle

CANIMMMMMMMMMM ÇOK SEVİNDİMMM SÜPERRR AKLIM SENDEYDII HEPP ÇOK ZOR DIME BEKLEMEK İNŞ BU TESTLERIN HEPSİGÜZEL ÇIKARR MAŞALLAH MAŞALLAH:124::124::124::124::124:

rica ederim
amin :) Allah hepimize sağlık versin ve bebeklerimizi versin inşallah :)
tabi bebek tedavisi kişiden kişiye değişiyor hormonlarının durumuna göre doktorun gerekli tedaviyi uygular yumurtlamaya yardımcı tedavi seçenekleri var..soğan kürü herkesde işe yaramıyor ne yazıkki doğru olan bence doğru ilaçları kullanmak vücut neye cevap veriyorsa onu kullanmak gerekli...inşallah bu ay kendiliğinden yumurtlaman olur gebe kalırsın olmazsa doktorun sen istersen yumurtlama tedavisine başlar...

sevgili nediyimmm çok sevindim senin adına artık derin bir soluk al takılma artık

nediyim,

Allaha çok şükür, temiz çıkmış.....

şimdi hamileliğinin tadını çıkarma zamanı........

istediğini ye, hamilelik hakkında bol bol kitap oku vs vs....ben öölleeee yapıcam inşallah )))

Hayırlı cumalar herkese

rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah...rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah (amin)

Arkadaşlar günaydın hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum darısı inşallah bizlere :))
Ben şuan 2 aylık doğum kontrol hapı kullanıyorum lh yüksek olduğu için 2 ay sonra tedaviye başlıyabiliriz demişti doktrorum yanlız ben bu arada (glucophage yada glifor )tarzı bi ilaç kullanabilirmiyim doğum kontrol hapıyla birlikte bir zararı olurmu acaba...

herkese teşekkür ederim gerçekten. bende geceleri yatmadan önce sizlere dua ediyorum. bir an önce bebişleriniz gelsin diye. tek tek isimlerinizi bile söylüyorum =)))

sağol bicim gerçekten çok zor hamile kaldım. ve bu sıkıntılarda çok kötü bi duyguymuş. neyse umarım hiçbirinizin başına gelmez. bebiş 5 aylık oldu. cinsiyeti erkek. ismide ÇINAR olucak inşallah. sağlam olsun. kolay kolay yıkılmasın diye.

Selam arkadaşlar benimde 1 yıldır bebeğim olmuyor bu ay klomen e başladım bu siteye yeni üye oldum bakalım benim bebişim ne zaman gelecek allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…