glifor yumurtlamaya yardımcı ilaçtır tedavinize devam edin kilonuz varsa kilo vermek de yumurtlamaya yardımcı olacaktır... sabırla devam edin
hepimiz sonuç almayı bekliyoruz sonuç alanlar için de çok mutlu oluyoruz...
bicim sende doktora gidiceksin bugün, merakta bırakma bizi, acaba yumurtlama olmuşmu???
herkese teşekkür ederim gerçekten. bende geceleri yatmadan önce sizlere dua ediyorum. bir an önce bebişleriniz gelsin diye. tek tek isimlerinizi bile söylüyorum =)))
sağol bicim gerçekten çok zor hamile kaldım. ve bu sıkıntılarda çok kötü bi duyguymuş. neyse umarım hiçbirinizin başına gelmez. bebiş 5 aylık oldu. cinsiyeti erkek. ismide ÇINAR olucak inşallah. sağlam olsun. kolay kolay yıkılmasın diye.
Kızlar ben 27 gün Glifor içtim ve hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Doktoruma tam olarak ulaşamamıştım. Bugün ulaştım ve içmeye devam et, keseyi görene kadar iç dedi, gebelik gelişmeyebiliyor bazen o içilmediği zaman dedi. Ben de bugün tekrar başladım. 3 gün içmedim ama. Sizce bir şey olur mu? 3 gün içmedim diye?:18:
canım 3 gün çok uzun zaman değilki birşey olmamıştır sanmıyorum... hem bu ilacı içmeden gebeliğini sürdüren pkolular da var biliyorsun yani takma kafana içmeye devam et sen içtiğin sürecede sorun etme bu arada tebrik ederim tekrar...bebeğini...
Ben yaşıyorum canım sivilce problemini..Kaç kere dr a gittim ..ilaçlar ..kremler..hiç işe yaramadı.Şimdi anladım ki pko danmış..
size ne diycem benim 4 tane daha önce pko teşhisi konmuş ve şu an hamile veya çocuğu olan arkadaşlarım var..Tabi ben onların pko durumunu yeni öğrendim..Hepsinin de ortak noktası: d.kontrol hapını bıraktıkları ay hamile kalmaları!!!Acaba diyorum 1-2 ay ben de kullansam ve adet düzenimi sağlayıp öyle mi denesem gebe kalmayı..Sabırsızım..Hngi yoldan gideceğimi şaşırdım..Dr.um birkaç ay denememi istedi..Ve glucophage ı da benim isteğim üzerine verdi.Bu forumdan faydasını okuyup etkilenmiştim..İnsülin direncim yok aslında..Umarım faydasını görürüm de acaba günde 1 tane az mıdır??Hiç bulantı da yapmadı ben de..
Kızlar yaa, burda bi arkadaş vardı 1 ay d.kontrol hapı kullanıp sonraki ay gebe kalmayı deniyordu..Zamanın birinde okumuştum ama unuttum şimdi..Benim de aklıma takılıyor..Öyle bir şey yapsam mı diye..Dün akşam da yazdım ama arada kaynadı gitti..Benim 4 arkadaşımda var pko ve hepsinin ortak yanı d.kontrol hapını bıraktıkları ay hamile kalmaları..Acaba diyorum biz pko lular şaşırtsak yumurtaları gebe kalır mıyız :)) Onlar inci gibi dizilmeden bebiş olmasını sağlasak..
Bu arada glucophage içiyorum 2 haftadır 850 mg günde 1 tane.Hiç bulantı yapmadı..Sizce dozu yeterli midir??
bugün kan tetsimin sonucunu aldım arkadaşlar, 730 çıktı.. doktorum haftana göre değerin çok iyi dedi... ayın 4 ünde keseyi görmeye gidicez... ALLAHIM hepimize nasip etsin bu heyecanları inşallah...
destek olan, tebrik eden arkadaşlara çok teşekkürlerr...
canım hemen mucizeler bekleme....benim ilk ay 32. gün gelmişti. bünyeden bünyeye fark eder kesin.
ayrıca pko nunda ne kadar ilerlediğine bağlı..sabırlı ol....devam et...
sen umarım kalp kapakcığın için doktoruna sordun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?