Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sen hamile olabilirsin bence kan testi yaptır hiç durma

ne güzel cok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah senin adet gecıkmen oluyormuydu hormon degerlerın nasıldı lh fsh nasıldı yazabılırmısın degerlerini bizede umut olsun

benim hormon değerlerim normaldi canım lh 1,93 , fsh 5,13 dü.. bende kilo sorunu var, ultrasonda pko gözledi ve adet düzensiliğim vardı. kistlerim vardı doğum kontrol hapı kullnadım önce, sonra hemne klomene başladık, ilk ay büyümedi hiç, bu ayda büyüdü ve tuttu çok şükür..

Bir karar vermişsin ve uygulamışsın..iyi yapmışsın bence..İnşallah hapı bıraktığında benim arkadaşlar gibi sen de hamile kalırsın..Ben uzun süreli d.kontrol hapı kullanmayı düşünmüyorum çünkü kullandım daha önce.Sivilcelerimi de pek azalttığını hatırlamıyorum.Çok çukurlukluklu değil ama yanaklarım kırmızı kırmızı boynum pütür pütür...
Tesadüftür belki dediğin gibi..Yani glifor mu glukophage dan daha etkili??Farkı nedir anlayamadım canım??
Simiramis çok tebrik ederim canımmm.Böyle hamile haberleri hele ki pko luların hamile haberleri içime su serpiyor.Allah nazarlardan korusun..

Ben de son 5 aydır 2 ayda haplarla adet oldum..Kendiliğimden adet olduğum günleri özledim..aynen yani...

ARKADASLAR MRB BEN YENI PKO ADAYI SAYILIRIM..BİR OVERDA OYLE BİR GÖRÜNÜM VAR DEDİ OKTOR..DÜZENLYdi adetlerım bu ay 45.günüm bugun 15 gun gecıkme yanı adet olunca gel hormonlara bakarz demişti..bgn sdce lekelenmem var nezaman olurum bılmıorm ama ben şimdi gdnce hangi testlerı yaptrcm...mesela yumurta çatlıomu çatlamıoumu,büyümuomu bunlar hemen hormonlardan anlaşılıyuormu????tedavi neasıl oluyor..bebek ıstedgm için dk hapı kullanmak ıstemıorm ben..6 ay önce bıraktm korunmayı düzenlıydı bu ayda böyle bir sorunla karsılaştım((

Merhaba kızlar :) öncelikle,
nediyim arkadaş,sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim :)) allaha şükür,dualarımız seninle..
aramıza yeni katılan tüm hamilelerimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum :))
ve tüm pkolulara da adetlerinin düzenlenmesini ve düzenli olarak yumurtlamalarını diliyorum..uzun zamandır buraya yazamasam da bütün geçmişi okudum ve kalbim hepinizle :))
bana gelince....bu ay da hamilelik yok..ama artık üzülmüyorum..zamanı gelince olacak inşallah hepimizin..önümüzdeki aylara bakacağız :)

Tebrikler... Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah... İnşallah bizlere de nasip olur.

cnm ben de 4 gündür oluyorum bu iğneyi 112.5 doz her gün.benim de adetim bitmişti dün kanamam oldu bu yüzden mi acEba ?benimde oluşup bişey mi oldu yumurtama aceba bilmiyorum.benim de yarın kontrolüm var.bakalım doktor ne diyecek.sen ne kadarlık dozla başladın iğneye?sen de direk iğneyle mi başladın tedaviye?ben hiç klomen falan kullanmadan iğneyle takip önerdi bana?inş ikimizde de bi problem yoktur.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.

erken menapoz mu :18: bunu hiç düşünmemiştim ama ben daha 23 yaşındayım böyle bişey söz konusu olabilir mi sence ? daha önce hiç adet düzensizliği yaşamıyordum son 1 yıldır en az 1 hafta gecikiyor gecen hafta gelmesi gerekiyordu gelmediği için hala gidip tahlil de yaptıramıyorum ben ama benim hormon testlerim adetliyken yapılmadı oda benim kafamı kurcalıyor :26:

simiramis çok tebrik ederim canım darısı başımıza...

bahardagel canım glifor ile glucophage aynı tarz ileçler ikisi de aynı hepsi metformin içerikli onu demek istemiştim...

Allah korusun kızzzz!!! demirbaşımı????
sen yine iyisin, klomene başladın valla....esas ben......hahahahhaha...neyse...
ben bu ayki fırsatlarımı eşimin grip'i yüzünden kaçırdım ama bir dahaki ay'a kısmetse takip yaptırıcam.....

olucaksın canım, inan yeterki....Glifor'a devam....sabırla......

gittiğinde 3.günü prolaktin Tsh LH Fsh bakılır
adetin 21. gün progesteron bakılır canım
adetin14. gün de yumurtlama oluyor mu diye bakılır..
umarım hormonlarında geçici bişey olmuştur ve pkos lu değilsindir...
doktorun söyler..bizi de bilgilendir..

Son düzenleme:
kızlar iyi haftasonları...şimdi diğer topic de bakasım yok hiç...
ben bazılarınızın bildiği üzere 3 hafta önce rahim filmi çektirmiştim.

şimdi bu filmi çektirdikten sonra adet geçikiyormuydu???

Sanki öyle bir şey okumuştum ama ne kadar doğru???? hatırlıyamadım şimdi????

biricik senin kaç gün gecikti
4ila 6 gün gecikenleri okumuştum ben başka topiclerde...
bazısında hiç gecikme olmazmış bazısında da film çekildikten sonra adet başlarmış...
bazısı ara kanama olup gecikme yaşarmış..
canım gecikme bazı kişilerde uzun süreli olabiliyormuş çok uzun sürerse tabi gebelik de yoksa adet söktürücü kullanırsın ama dayanabiliyorsan 10 gün sabret bence çünkü rahim filmi kanamada aksamalar yapabilirmiş...
ama bunlar film çektirenlerin yorumları yaşadıkları bence kendi doktoruna sorman en iyisi biricik...

Son düzenleme:
biricik online doktor sitelerinden birinde bu konuda uzman doktora sordum cevap olarak rahim filmi adet gecikmesine ya da düzensizliğine neden olmaz yazdı bana...
sen kendi doktoruna da sor istersen ben çıkıyorum görüşürüz...

kızlar selam dün kontrolüm vardı ikizleri gördük kesenin içinde çok şükür kalp atışlarınıda gördük ama sesini dinletmedi yeni geliştiği için riske atmayayım dedi öle bi ihtimal varmış ben 2 hafta da bir doktordayım öle gözüküyo yakından takip gerektiriyomuş ama şimdilik bi problem yok dedi progestana devam

canım çok sevindim Allah sana da bebeklerine de sağlık versin...

sık kontrol seni yoracak olsa da en garantili yöntem o aksatmadan git...
ilerki zamanlarda kalp atışlarını da duyarsın....

amin cnm sağol valla hep böle geçers çok iyi şimdilik ama ALLAH bana güç kuvvet versin doktor maşşallah çalışmana rağmen iyi gidiyo dedi.ben iş mayyağıyım birazda iyi geçerse son aylara kadar bile devam edebilirim işyerim ykın çok oyüzden servisle 5 dk evdeyim inşşalh iyi geçer
canım çok sevindim Allah sana da bebeklerine de sağlık versin...

sık kontrol seni yoracak olsa da en garantili yöntem o aksatmadan git...
ilerki zamanlarda kalp atışlarını da duyarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…