amin cnm sağol valla hep böle geçers çok iyi şimdilik ama ALLAH bana güç kuvvet versin doktor maşşallah çalışmana rağmen iyi gidiyo dedi.ben iş mayyağıyım birazda iyi geçerse son aylara kadar bile devam edebilirim işyerim ykın çok oyüzden servisle 5 dk evdeyim inşşalh iyi geçer
maşallah...nasıl başlarsa öyle gidermiş seni çok zorlamadığı sürece devam edersin... son aylarda zor olur muhtemelen o zaman karar verirsin...
cnm ben de 4 gündür oluyorum bu iğneyi 112.5 doz her gün.benim de adetim bitmişti dün kanamam oldu bu yüzden mi acEba ?benimde oluşup bişey mi oldu yumurtama aceba bilmiyorum.benim de yarın kontrolüm var.bakalım doktor ne diyecek.sen ne kadarlık dozla başladın iğneye?sen de direk iğneyle mi başladın tedaviye?ben hiç klomen falan kullanmadan iğneyle takip önerdi bana?inş ikimizde de bi problem yoktur.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.
biricik online doktor sitelerinden birinde bu konuda uzman doktora sordum cevap olarak rahim filmi adet gecikmesine ya da düzensizliğine neden olmaz yazdı bana...
sen kendi doktoruna da sor istersen ben çıkıyorum görüşürüz...
Sayfanın başından başladım okumaya günlerdir aklım fikrim bu durumda. Dün gece de rüya gördüm hamilelikle falan ilgili. O kadar bunalmış durumdayım ki. Oysa biz daha başlamadık bile denemeye. Şimdiye kadar hep doğum kontrol hapı kullanıyordum. Şu anda adet dönemimdeyim. Başlayacağız bakalım bebek için uğraşmaya ama ben çok kafayı taktım. Bir kaç ay denemeli miyim? Yoksa hemen doktora mı gideyim? Ne yapayım ben bilemiyorum. Ankaradayım. Bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı? Çok korkuyorum. Çok stresliyim. Şeker ilacını kullanmaya da bugün başladım. Keşke ilk verdiklerinde başlasaydım ama midemi bulandırıyor diye bırakmıştım ve olayın ciddiyetinin farkında değildim. Şimdi okuyorum yıllarca uğraşıp sonuç alamayanları görüyorum ya çok üzülüyorum. Allah yardımcımız olsun.
canım emeğin için çok saol.
yok benim daha gecikmedi, daha nisanın başında olmam lazım. öyle merak ettim de, ondan sordum...
bakalım, ne zaman gelicek....
amin :)
bence bir süre 2-3 ay sadece şeker hapı ile yumurtlamaya yardımcıdır gebe kalmayı deneyin.. işe yaramazsa doktora gidersiniz hem yumurta takibinizi yapar hem de yumurtlama için daha kuvvetli ilaçlar verir.. şeker hapı başlarda bulantı yaparmış sonradan o etki geçiyormuş bırakmadan devam edin...
Yalnız şimdiden doktora gitmenizde muayene etmesi açısından fayda var... çünkü kadın hastalıklarında 6 ayda bir muayene gerekli... ankarada oturanlar yardımcı olurlar...
Çok teşekkür ederim. İlaçlar bugün midemi de bulandırmadı. Geçen sefere göre daha rahat oldu. Yumurtlama ilacı veriyorlarmış ya ondan verirse belki doktor diye düşünüyorum o yüzden acele ediyorum gitmek için. Adetin 3. veya 22. günü hormon testi için daha uygun diye duydum. 3.günü geçtim. Artık 22.yi beklesem daha iyi olur galiba. Geçen gittiğimde doktor güne bakmadan yapmıştı hormon testini ama bilmiyorum çok etki eder mi.
Sayfanın başından başladım okumaya günlerdir aklım fikrim bu durumda. Dün gece de rüya gördüm hamilelikle falan ilgili. O kadar bunalmış durumdayım ki. Oysa biz daha başlamadık bile denemeye. Şimdiye kadar hep doğum kontrol hapı kullanıyordum. Şu anda adet dönemimdeyim. Başlayacağız bakalım bebek için uğraşmaya ama ben çok kafayı taktım. Bir kaç ay denemeli miyim? Yoksa hemen doktora mı gideyim? Ne yapayım ben bilemiyorum. Ankaradayım. Bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı? Çok korkuyorum. Çok stresliyim. Şeker ilacını kullanmaya da bugün başladım. Keşke ilk verdiklerinde başlasaydım ama midemi bulandırıyor diye bırakmıştım ve olayın ciddiyetinin farkında değildim. Şimdi okuyorum yıllarca uğraşıp sonuç alamayanları görüyorum ya çok üzülüyorum. Allah yardımcımız olsun.
rica ederim.Anladım canım umarım sende gecikme yapmaz
sen ne zaman doktora gideceksin biricik
ben çarşamba gideceğim...
benim hormon değerlerim normaldi canım lh 1,93 , fsh 5,13 dü.. bende kilo sorunu var, ultrasonda pko gözledi ve adet düzensiliğim vardı. kistlerim vardı doğum kontrol hapı kullnadım önce, sonra hemne klomene başladık, ilk ay büyümedi hiç, bu ayda büyüdü ve tuttu çok şükür..
kızlarr benim hormonumun yüksek çıkmasının sebebi hamile olmammış galibabugun evde yaptım var çıktı ama yinede kesin emin olamıyorum yarın tahlil yaptırıcam
adet olıyımda, bittikten 1 hafta sonra falan gidicem canım. bir kere adetimden 3 gün sonra baktırmıştım, hiçbirşey gözükmedi. bizde yumurtalar geç gelişebildiği için, adetten 1 hafta sonra diye düşündüm....
bu arada bende reyyana özelden mesaj attım ama cevap vermedi????
kızlarr benim hormonumun yüksek çıkmasının sebebi hamile olmammış galibabugun evde yaptım var çıktı ama yinede kesin emin olamıyorum yarın tahlil yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?