Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tuncss inşallah canım inşallah. hepimizin hayırlı haberlerini alalım burdan. ben burda okudukça hamilelik haberlerini o kadar mutlu oluyorum ki. doktorun nasıl? yani işinde iyi olması hariç, biraz da karakter olarak sevecen bir insan olsa ne iyi olur. biliyorum çok şey istiyorum ama muayene zaten stresli bir durum bir de karşımdaki insandan hoşlanmayınca daha da geriliyorum.[/QUOTE]

bak işte benimde en büyük sıkıntım bu.. gittiğimde beni güleryüzü ile karşılamalı.. ben adapazarından ankaraya gittim..ankaraya gittim gideli doktor arıyorum.. sürekli adapazarına gidiyordum doktora.. ama en sonunda böyle olmayacak dedim.. ankarada lokman hekim hastanesinde elif hanıma varmış çok iyi çok iyi dendi randevu alayım dedim nerdeyse 3 ay sonrasına randevu verdiler.. dedim böle yoğun insanla zor.. sonra akay hastanesinden Tolga beyi duydum..onda da aynı sıkıntı vardı ama bi arkadaşım gidiyordu hadi dedim bi gideyim, randevu alamadım ve sonra arkadaştan duydum ki verdiği randevuları bile telefon edip ertelemeye başlamışlar.. dedim bu da olmaz.. sonuçta sıkıntılı bi süreç beni bekliyor ve benim ilgiye çok ihtiyacım var.. sonra çok yakın bi tanıdığım sema hanıma gitmeye başladı, anlata anlata bitiremiyordu.. doğumu oldu yine aynısı 10 tane olsa hepsini onunla doğurmak istiyorum çok keyifliydi deyip durdu.. ve ben o dönemde hala adapazarında doktora geliyordum.. bana klomen verdi doktor ve ben istemedim içmek başka yöntemler de olmalı dedim ve sema hanıma telefon ettim.. düşünün daha hiç tanımıyor beni.. arkadaşın adını verip konuşmaya başladık tüm sıkıntılarımı anlattım telefonda hormon değerlerimi filan ilettim.. yaklaşık 40 dakika telefonda konuştuk kendisi ile.. hiç of demedi.. her soruma itina ile cevap verdi.. vee beni kendine bağlayacak adımı attı, klomene şuanda hiç gerek yok, sen kendini hazır hissedince gel ben bi bakayım sonra konuşalım dedi.. ve ben yaklaşık 7 ay sonra gidebildim kadına.. veee beni hatırladı, hemde konuştuğum herşeyi.. işte benim için en önemli şeylerden biri bu.. değer vermesi önemsemesi başından savmaması.. hemen hemen yarım saat süren bir muayene ve sonrasında glukophage başlattı.. bi de adetimi 3 ay düzenli yapıp içimdeki kistleri yok edicek.. sonrasında daha rahat olucak herşey dedi.. ona çok güveniyorum.. çok sevimlki bi kadın.. denemekten zarar gelmez.. hem öle çok çok abartı fiyatlar da yok.. muayene 20 lira gebelik takibi 35 lira.. tüm hormon testlerime de 65 lira filan bi fark ödedim..

cnm bende serophene kullandım 2 ay ben etkisini hiçç görmedim ama herkes bir değil Allah gönlüne göre versin

ben 5 gün boyunca içtim adetin 3. günü başladım ilaç bittikten 8 gün sonra gittim yumurta takibi yaptı dr. ama dediğim gibi elim boş döndüm

kızlar iğne ile yumurtlama takibi yaptıran var mı?varsa lütfen yazsın buraya merak ediyorum bu yöntemle var mı hamile kalan?

kızlar iğne ile yumurtlama takibi yaptıran var mı?varsa lütfen yazsın buraya merak ediyorum bu yöntemle var mı hamile kalan?

bennnnn iğne dediğin çatlatma iğnesi

aslında yumurtlama takıbı durum gözetleme gıbı bırsey yanı yumurta varmı varsa kaç mm yumurta yoksa neden yok yumurtlamak ıcınde ilaç verılıyo sonra yumurtan var yada ılacla oldu dıyelım
yumurtayı çatlatmak için ilaç verılıyor yumurta çatlatıcı iğne olcak iğne olduktan sonra buyuk olasılıkla hamıle kalıyorsun (eğer problem yoksa) tabii doktorun bırlıktelık günlerı recetesıne uyarak

bugün tahlil yaptırdım hamileymişim 2. çocuğuma hamile kalamayacağm diye korkarken aslında hamileymişim de farkında değilmişim Allah herkese nasip etsin inşallah çok mutluyum

tabi doğru tarih o haklısın 14. gün diyor doktorlar umarım görünür yumurta veya yumurtlama ben de yarın gideceğim ama smear sonucum çıkmamış daha o belli olmadan gelme dedi doktor...arayacağım yarın tekrar ona göre gideceğim...
reyhanın yarın eşinin doğum günü sanırım bize 30 mart demişti yanlış hatırlamıyorsam zaten herhalde hazırlıklar falan yapıyordur bununla ilgili .. umarım 30 undan sonra yazar bizlere...baya oldu yazmayalı...

Son düzenleme:

fiyatları gayet uygunmuş canım ya. ben de akaya gittim öncelikle. o zamanlar bebek düşünmüyorduk tabi. fiyatlar hemen hemen aynı. akay hastanesi de iyi bir hastane olduğunu için tercih sebebim oldu ama doktordan memnun kalmadım. çok soğuktu. kendimi rahatsız hissettim karşısında. tekrar ona gitmek istemiyorum. ben kolaylıkla soru sorabileceğim sabırlı bir doktor istiyorum. senin doktorun da kafama yattı. yeri nerede tam olarak? ulaşımı kolay mı sıhhiye'den?

bicim inşallah yarın belli olur sen de olumlu haber alırsın. burdan güzel haberlerini bekleyeceğiz.

Son düzenleme:
ARkadaslar merabalar..bnde ılk defa 15 gun gecıkme yaşayıp adetın 3.gunu dr gttım hormon testleri için...sonucları yazsam degerlenrrmsnz bılenlerınız....
TSH=1.44 FSH=6.62 LH=6.25 E2=23.44 PROLAKTİN=8.17

doktorum bır sorun olmadgnı söledı ama bu gecıkmeyı anlamadım....ilk defa oldu artık ne zaman yumurtlarım onuda bılemıorm duzenszleştği için..((((

doktorunuz sorun yok dediyse sorun etmeyin çünkü düzenli adet gören kadınlar da bazen yılda bir kere yani 12 ayda bir kere yumurtlayamayabilir ya da adet gecikmesi yaşayabilir sizinki de muhtemelen öyle bişeydir..
stres, hava değişimi seyehat etme vs.. hormonları etkileyebilen şeylerdir bunlar...bu gibi durumlarda adet erken gelmesi ya da gecikmesi olur ancak yine sonrasında normale döner... bundan sonraki adetiniz normal gelir.. gelmezse o zaman kontrole gidersiniz tekrar...

tskr ederım biçim doktor gbsn maşallah ne gusel anlatıyosun:))))bende demştm daha önce bır overde kıstık görnm var demşti sanrm hormonları görınce tedaviye gerek görmedi...ama ben doktordan tatmın olmıorm yınede nedense..hep bı sorun varmş gbı gelıor..yaza kdr devam edıp olmazsa eşimn testlerınıde yaptrcz hayırlısı bakalım..cok tskr ederım

üzüldüm.. ben aylar sonra ilk kez bu ay kendi kendime adet gördüm yumurtam da varmış(doğal yoldan) ama denk getiremedik sanırım, hamile olamadım. artık yumurtlama ilacına başlayalım diyorduk ama bu ay yumurtam olduğunu duyunca tekrar kendimiz mi denesek serophene ye başlamadan diyoruz. .
bu arada bu ay incir suyu içmiştim ve camide tanımadığım kşilerden benim için dua etmelerini istemiştim. ayrıca ayetel kursu okumuştum. hangisi etkledi bilmiyorum ama
sence bu ay da beklesem mi yoksa tedaviye başlasam mı canım,tedavi sureci stresli mi oluyor?

bana da serophene ile yumurta takibi verdi ,iğne de vurulacak mıyım bunu söylememişti..

rica ederim ben de internetten okuduğum doktor yazılarından bildiklerimi yazıyorum :))
o kistik görünüm o ayki gecikmeden kaynaklanmış olabilir hatırladım sen yazmıştın... sen tüm sonuçlarını ve ultrason görünümünü sakla atma doktor değiştirirsen ilerde onlara da bakar..bundan sonrakilerde gecikme olmayacak gibi olumlu düşün sorun varmış gibi gelmesin tedirgin olmak stres yapmak hormonları olumsuz etkiliyor..
özellikle Tsh varya onu olumsuz etkiliyor...
tsh benim 4.4 tü yüksek denmişti sonraki ölçümde 2.30 çıktı normale indi yani
neden böyle oldu dediğimde doktor bana o günkü stresten bi anlık değişim olmuş olabilir dedi... yani hep pozitif olmak durumundayız günümüz koşullarında bu çok zor ama...

tüm sorularıma gayet güzel ne neşe ile cevap veriyor.. ben çok memnun kaldım.. en basiti jinekolojik muayene etmek isteyen daha önceki bir doktor ile kötü bir deneyim yaşamak üzereyken masadan kalkmış ve bi daha asla diyen beni bile o tatlı dili ile öyle güzel ikna etti ki :)
yeri nerde dedin canımı yedin.. ankarayı pek bilmiyorum ben, biz etlik incirli de oturuyoruz.. özel araçla gidiyoruz. ama ostim keçiören dolmuşlarının önünden geçtiğini gördüm..
google'da özel lina kadın sağlığı merkezi diye arattığında kliniğin sitesinde kroki var.. yenimahalle metro durağına çok yakın.. artık bilen birileri sana belki daha yardımcı olabilir..

tsh hormonunun 2,50 civarı olması lazım bence doktorumun öyle dediğini hatırlıyorum..onu bi sor cnm istersen

Gunaydın kızlar ızmırde acayıp boguk bı hava var bunalttı benı.bu gun yumurta takıbıne baslıyoruz dua edın benım ıcınde olurmu su 2serephonenın hakkını verebılelım:)

Gunaydın kızlar ızmırde acayıp boguk bı hava var bunalttı benı.bu gun yumurta takıbıne baslıyoruz dua edın benım ıcınde olurmu su 2serephonenın hakkını verebılelım:)

bende dondum canım, içim karardı...iğrençççççç!!!!

hadi hayırlısı, bizi habersiz bırakma olurmu? bu sefer senden umutluyum.....

bicim sende bugün gidicektin, hayırlı haberler bekliyoruz inşallah....

merakta bırakma biziiiiiiii.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…