üzüldüm.. ben aylar sonra ilk kez bu ay kendi kendime adet gördüm yumurtam da varmış(doğal yoldan) ama denk getiremedik sanırım, hamile olamadım. artık yumurtlama ilacına başlayalım diyorduk ama bu ay yumurtam olduğunu duyunca tekrar kendimiz mi denesek serophene ye başlamadan diyoruz. .
bu arada bu ay incir suyu içmiştim ve camide tanımadığım kşilerden benim için dua etmelerini istemiştim. ayrıca ayetel kursu okumuştum. hangisi etkledi bilmiyorum ama
sence bu ay da beklesem mi yoksa tedaviye başlasam mı canım,tedavi sureci stresli mi oluyor?
herkese günaydın... umarım burdaki herkes bi bebiş sahibi olur ve sağlıkla kucaklarına alırlar. amniyosentezimin sonucu temiz çıktıktan sonra doktorum 4 boyutlu renkli ultarason çektirmemi istedi. dün onu çektirdim ve şükürler olsun herşey yolunda.bebeği öyle görmek muhteşem bişeymiş. şu 2li 3 lü tarama testleri beni mahvetti. 1 ayımı çok kötü geçirdim. ama yine olsun yine yaptırırım o testleri. boşuna yaptırmışım diyemiyorum. tıp bu kadar ilerlemişken herşeyi öğrenmek elimizdeyken bundan mahrum olmak istemem. bir an önce hepinize sağlıklı bebişler diliyorum....
bende dondum canım, içim karardı...iğrençççççç!!!!
hadi hayırlısı, bizi habersiz bırakma olurmu? bu sefer senden umutluyum.....
özgecim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimçok sevindim darısı bizlerin başına inşallah
bicim sende bugün gidicektin, hayırlı haberler bekliyoruz inşallah....
merakta bırakma biziiiiiiii.......
sağol biricik :)
doktoru aradım sabah erkenden smear sonucum çıkmamış öğleden sonra ara dedi...o sonuçlandıktan sonra gidecekmişim...yani muhtemelen yarın.. ben bu gün olsun halledeyim bitsin istiyordum ama olmayacak bu gün öyle görünüyor ateşim de yarım derece 1 derece arası çıktı bu gün dün de öyleydi keşke yumurtlasam :) yarın geldikten sonra yazarım artık sonucu...
Arkadaşlar adetime daha 5-6 gün var ama dayanamadım sabah test yaptım oda ışığında belli olmuyor ama gün ışığında belli oluyor çoook silik acaba diyorum acaba ....1 aya yakındır göğüs ağrısı sadece bir iki gündür yok denecek akadar AĞRIaz ,akıntı ve 2 gündür mide yanması sanki kasıklarımdan göbeğime doğru ince ince acı ...sancı...lütfen olsun gelsin artık bebeğim(
herkese günaydın... umarım burdaki herkes bi bebiş sahibi olur ve sağlıkla kucaklarına alırlar. amniyosentezimin sonucu temiz çıktıktan sonra doktorum 4 boyutlu renkli ultarason çektirmemi istedi. dün onu çektirdim ve şükürler olsun herşey yolunda.bebeği öyle görmek muhteşem bişeymiş. şu 2li 3 lü tarama testleri beni mahvetti. 1 ayımı çok kötü geçirdim. ama yine olsun yine yaptırırım o testleri. boşuna yaptırmışım diyemiyorum. tıp bu kadar ilerlemişken herşeyi öğrenmek elimizdeyken bundan mahrum olmak istemem. bir an önce hepinize sağlıklı bebişler diliyorum....
tuncss çok teşekkür ederim ben internetten araştırdım. numarasını buldum. sema hanımla görüştüm. sesinden bile pozitif bir elektrik aldım. hormon testleri için adetin üçüncü gününde gelmemi söyledi. ben de normalde kendiliğimden adet olamıyordum. doğum kontrol haplarını da yeni kestiğim için adet olup olamayacağımı bilemiyorum dedim. eğer adet göremezsen hemen bana gel dedi. işte böyle. şimdi önümüzdeki adetimi bekleyeceğim. şimdiden heyecanlandım. çabucak önümüzdeki adetim gelsin istiyorum. tabi ihtimal yok ama keşke önümüzdeki ay hiç adet olmasam da direk çift çizgiyi görsem ama nerdeee...
sağol biricik :)
doktoru aradım sabah erkenden smear sonucum çıkmamış öğleden sonra ara dedi...o sonuçlandıktan sonra gidecekmişim...yani muhtemelen yarın.. ben bu gün olsun halledeyim bitsin istiyordum ama olmayacak bu gün öyle görünüyor ateşim de yarım derece 1 derece arası çıktı bu gün dün de öyleydi keşke yumurtlasam :) yarın geldikten sonra yazarım artık sonucu...
Arkadaşlar adetime daha 5-6 gün var ama dayanamadım sabah test yaptım oda ışığında belli olmuyor ama gün ışığında belli oluyor çoook silik acaba diyorum acaba ....1 aya yakındır göğüs ağrısı sadece bir iki gündür yok denecek akadar AĞRIaz ,akıntı ve 2 gündür mide yanması sanki kasıklarımdan göbeğime doğru ince ince acı ...sancı...lütfen olsun gelsin artık bebeğim(
maşallah bebeğinee
canım kaçıncı haftandasın testler hangı haftalarda yapıldı
bir de sana cetvel yapalım bebişinin haftasını bızde görelım olur muu
bicim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah yumurtlaışsındır
Kızlar ben geldıım gıdaklamısım bu ay :) 11. Gun sagda 15 mm lık bı yumurtam var.cumaya randevumu tekrar aldım bakalım buyucekmı
teşekkür ederim... umarım sen aynı şeyleri yaşamazsın. bekleme süresi mahvetti beni. dünyam yıkıldı. ama gerçekten kimsenin yaşamasını istemem. testleri tam hatırlamıyorum ne zaman yapıldığını ama 2 li taramam 3 aylık falandı galiba. 4 lü taramam da 4 aylık gibi olabilir. zaten şuan 20hafta 6 günlük.
evet ya söylicem söylicem unutuyorum hep. banada bi cetvel yap diye =))) son adet tarihim 4 kasım2010. bebişim erkek. seninki çok güzel. ona benzer bişey olabilir. ismide ÇINAR. allahım gerçekten yürekten diliyorum. bebeği olmayanlara bebek, karnında olanlarda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. herkes bu güzel annelik duygusunu tatsın. ben çok uğraştım allahım burdaki tüm uğraşanlara da versin bir an önce.
merhaba kızlar hamile kalmak istiyorum bunun için dün hormon testi yaptırmıştım doktorum bugün baktığında pco olduğunu söyledi ama benim adetlerim düzenli, kıllanma obezitede yok sadece hormonlarım düzensizmiş ve yumurtalıklarım iri ve küçük kistler var çok sayıda acaba gebeliği engeller mi lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?