teşekkür ederim... umarım sen aynı şeyleri yaşamazsın. bekleme süresi mahvetti beni. dünyam yıkıldı. ama gerçekten kimsenin yaşamasını istemem. testleri tam hatırlamıyorum ne zaman yapıldığını ama 2 li taramam 3 aylık falandı galiba. 4 lü taramam da 4 aylık gibi olabilir. zaten şuan 20hafta 6 günlük.
evet ya söylicem söylicem unutuyorum hep. banada bi cetvel yap diye =))) son adet tarihim 4 kasım2010. bebişim erkek. seninki çok güzel. ona benzer bişey olabilir. ismide ÇINAR. allahım gerçekten yürekten diliyorum. bebeği olmayanlara bebek, karnında olanlarda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. herkes bu güzel annelik duygusunu tatsın. ben çok uğraştım allahım burdaki tüm uğraşanlara da versin bir an önce.
merhaba kızlar hamile kalmak istiyorum bunun için dün hormon testi yaptırmıştım doktorum bugün baktığında pco olduğunu söyledi ama benim adetlerim düzenli, kıllanma obezitede yok sadece hormonlarım düzensizmiş ve yumurtalıklarım iri ve küçük kistler var çok sayıda acaba gebeliği engeller mi lütfen yardım
Kızlar ben geldıım gıdaklamısım bu ay :) 11. Gun sagda 15 mm lık bı yumurtam var.cumaya randevumu tekrar aldım bakalım buyucekmı
tuncss: oyy oyy.. ateş başladı yükselmeye, inşallah doktordan hayırlı haberlerle dönersin bicim..
sağolun hepiniz :)
inşallah dediğiniz gibi güzel haberler getiririm doktorla konuştum yarın kesin gideceğim ama hasta aralarında alacak beni ayda bikaç kere gittiğim için yani çok bekleyeceğim orada ama değer... sizlerin de iyi haberlerinizi bekliyorum hepimiz için iyi şeyler olsun...
benim tahlil sonuçlarım şöyle biy anlamadım sizlerde bakar mısınız
TSH 0,86 0,27 - 4,2 uIU/mL
FSH 6,93
Lüteinleştiren hormon (LH) 10,88
Estradiol (E2) 52,01
Prolaktin 25
Total Testosteron 0,44
DHEA SO4 395,4
Serbest Testesteron 0,0306 - *
17-Hidroksiprogesteron 0,84
Kızlar ben geldıım gıdaklamısım bu ay :) 11. Gun sagda 15 mm lık bı yumurtam var.cumaya randevumu tekrar aldım bakalım buyucekmı
biricik sen artık nisanda yumurta takıbıne gideceksın değilmiii
Valla yarını ıple cekıyorum umarım gecen ay oldugu gıbı takılı kalmaz yumurtamda buyur.yanlız kafama takıldı dr. Catlatma ıgnesınden falan bahsetmedı sadece belırtılerı soyledı ıste uzayan akıntın olucak hafıf sancı goguslerındede hassasıyet olucak dedı ama bende tık yok.bıde gecen ay solda olusmustu bu ayda sagda hıc umudum yoktu yanı ama oldu.hatta dr.a sadece bıtanecıkmı varmıs dedım guldu bızde bıtane ıstıyoruz dedı.ama ben ıkız olsun ıstıyoruuum.bı arada cıksınlar aradan:) bıdaha bu streslı gunlerı yasamayım.
Minietekcim, sen isim düşündünmü?
kız, erkek? öyle böyle 2 ayı devirdin valla, ne güzel..
2 ay sonrada cinsiyeti öğrenirsiniz değilmi?
evet canım 2.gün yapıldı ama daha öncesinde de ultrasondan görmüştü kistleri lh daha yüksek çıktı doktorum glifor verdi sabah akşam yarım kullan ağır gelir birer tane alırsan dedi bebek istiyoruz korunmıcam artık ama yumurta takibi falan yapmadı inşallah hemen olur canım yüreğime su serptin valla çok sağol,daha önce rahmimde sıvı vardı onunla uğraştım şimdi de bu ama ne diyelim buna da şükür:)anladım canım hormon sonuçlarında LH FSH tan yüksek ise pko oluyor sende öyle mi...
canını sıkma bak bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz ve paylaşıyoruz aklına takılan şeyler varsa sor...
ne ilaç verdi doktorun... adetin 3.günü mü yapıldı testlerin? bende de obezite zok ama sadece adet düzensizliği ya da sadece kilo ilgili değil ne yazıkki bu pko.. ama senin adetlerin düzenli olduğundan ve kilon normal olduğundan işin daha kolay...gebeliğe engel değil doktorunla görüş hemen çocuk istiyorsan yumurtlama haplarına başlatsın ve yumurta takibine...belki kistleri attırmak için ilaç verir önce sonra diğer tedaviye geçer doktorunla hepsini detaylı konuş...
arkadaşlar bendede sizler gibi pko var
benim bugün 35.günüm lekelenmem geldi ancak bir iki damla oda koyu kahve renginde
sabahtan oldu lekelenme dahada bir şey gelmedi
tedirgin oldum acaba başka bir durum falanmı var kist gibi
sizlerdede böyle oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?