Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benim tahlil sonuçlarım şöyle biy anlamadım sizlerde bakar mısınız
TSH 0,86 0,27 - 4,2 uIU/mL

FSH 6,93

Lüteinleştiren hormon (LH) 10,88

Estradiol (E2) 52,01

Prolaktin 25

Total Testosteron 0,44
DHEA SO4 395,4
Serbest Testesteron 0,0306 - *

17-Hidroksiprogesteron 0,84

nediyimcim çok saol iyi dileklerin için çok güzel sözler bunlar gerçekten okurken bile ne kadar içten olduğunu anlayabiliyorum inşallah hepimize nasip olur anne olmak rabbim sana bir daha bebeğinle ilgili sıkıcı bir durum yaşatmasın inşallah

hhaahhaaayyy!!!!! merak etme canım bizdede OBEZİTE yok!!! aayyhh çok güldüm kusura bakma....
hemen müdahale etmezsen ileride adetinide etkilemeye başlıycaktır...
hormon değerlerinin ne kadar yüksek olduğuna da bağlı, sonuçta en önemlisi bu gebelik için..

Kızlar ben geldıım gıdaklamısım bu ay :) 11. Gun sagda 15 mm lık bı yumurtam var.cumaya randevumu tekrar aldım bakalım buyucekmı

yippiieeeeeeee!!!!!!!! biliyordum bu ay daha etkili olucağını ilacın, öyle hissetmiştim....
çok sevindim, cumayı çok merak ediyorum bakalım.....

hadi bakalım, ne çıkıcak çok merak ettim.....hala neden 2 dakika ultrasonda bakmadı, onu düşünüyorum...neyse, iyi haberle gelde, diğerleri önemli değil.....

Klasik PKO tablosu. LH FSH dan yüksek.....

Kızlar ben geldıım gıdaklamısım bu ay :) 11. Gun sagda 15 mm lık bı yumurtam var.cumaya randevumu tekrar aldım bakalım buyucekmı

maşallah canımm inşallah buyucek ve gebe kalcaksın 9 ay karnın şiş gezceksın ama sonunda dünyanın en mutlu ınsanı olcaksın bebeğini kucağına alınca

NEDIYIM CANIM MAŞALLAH SANADA BEBEĞİNEDE SAKIN KENDINI SIKMA ARTIK YETER HERSEY YOLUNDA BAK MAŞALLAH BEBEĞİN İYİ HAMILELİĞİNİN KEYFINI ÇIKAR SAĞLIKLI BESLEN KENDINE İYİ BAK DINLEN SÜREKLI

HEMEN YAPIYORUM CETVELINI

nediyim cim miniEtek arkadaşa katılıyorum. Herşeyin temiz çıkması hepimizin içine su serpti,
bundan sonra hamileliğin tadını çıkarma zamanı derim....

Çınar bebeğe de söyle, annesine iyi baksın )))

Minietekcim, sen isim düşündünmü?

kız, erkek? öyle böyle 2 ayı devirdin valla, ne güzel..

2 ay sonrada cinsiyeti öğrenirsiniz değilmi?

Valla yarını ıple cekıyorum umarım gecen ay oldugu gıbı takılı kalmaz yumurtamda buyur.yanlız kafama takıldı dr. Catlatma ıgnesınden falan bahsetmedı sadece belırtılerı soyledı ıste uzayan akıntın olucak hafıf sancı goguslerındede hassasıyet olucak dedı ama bende tık yok.bıde gecen ay solda olusmustu bu ayda sagda hıc umudum yoktu yanı ama oldu.hatta dr.a sadece bıtanecıkmı varmıs dedım guldu bızde bıtane ıstıyoruz dedı.ama ben ıkız olsun ıstıyoruuum.bı arada cıksınlar aradan:) bıdaha bu streslı gunlerı yasamayım.

ah canım Allah ne kısmet ettiyse artık....buna da şükür....
Sen bence yarın sor çatlatma iğnesini, çatlamazsa hiçbir işe yaramazki, hem klomen hakkından 1 tane daha gitmiş olur. Bak minietek arkaş kendiliğinden yumurtlamasına rağmen doktor çatlatma iğnesi yaptı....Bizim yumurtalarımız kendiliğinden çatlamadığı için zaten yumurtalıklarda kist oluşuyor...büyümüyor, çatlamıyor...

Minietekcim, sen isim düşündünmü?

kız, erkek? öyle böyle 2 ayı devirdin valla, ne güzel..

2 ay sonrada cinsiyeti öğrenirsiniz değilmi?

evet canım 2 ay sonra inşallah sağlıkla o zamanlarıda görürüz

kız olursa hira elit
erkek ise demir emin yada demir kerem

selam bayanlar.

az önce doktordan geldim. usg sonucum aynen şöyle;

uterus antevert konumda olup 87x40 mm boyutlardadır.
endometrium kalınlığı 3mm dir
myometrium homojen ekodadır.
sağ over 37x28 mm boyutundadır.
sol over 35x20 mm boyutundadır.
her iki overde PCO görünümünde follikül mevcuttur.
douglasta sıvı izlenmedi.

PCO var dedi doktor. hiçbir ilaç vermedi,yumurtalıklarının gelişimi az dedi. bu düzensizlik böyle devam edecek dedi.

lütfen yorum yapın,çocuk sahibi olmak istiyorum ama işim zor sanırım

kızlar iğne ile yumurta takibi yaptıran varsa aranızda bi sorum var ben dün son iğnemi oldum bugün kontrolum var.fakat kasıklarımda ağrı var neden kaynaklanıyo aceba daha çatlama iğnemi olmadım.yumurtam çatlamışmıdır aceba?akıntıda var baya bi.

sana ümitsiz olma demiştik ama dimi... çok güzel büyümüş canım yumoşlar.geçen ay benimde 11. gün 16 mm di, 13. günde iğnemi yaptırmıştım.. bence iğneyi mutlaka konuş doktorunla... hapıda sonsuza kadar kullanamıyoruz sonuçta, hap hakkımızda sayılı, hakkın boşuna gitmesin, çatlatmayı yaptır bence.. hayırlısı olsun canım, göbüş tokuştururuz seninlşe inşallah..:):) bende pazartesi doktora gidicem, inşalla kesemizi görcez.. sat a göre 5+3 üz şuanda

evet canım 2.gün yapıldı ama daha öncesinde de ultrasondan görmüştü kistleri lh daha yüksek çıktı doktorum glifor verdi sabah akşam yarım kullan ağır gelir birer tane alırsan dedi bebek istiyoruz korunmıcam artık ama yumurta takibi falan yapmadı inşallah hemen olur canım yüreğime su serptin valla çok sağol,daha önce rahmimde sıvı vardı onunla uğraştım şimdi de bu ama ne diyelim buna da şükür:)

arkadaşlar bendede sizler gibi pko var
benim bugün 35.günüm lekelenmem geldi ancak bir iki damla oda koyu kahve renginde
sabahtan oldu lekelenme dahada bir şey gelmedi
tedirgin oldum acaba başka bir durum falanmı var kist gibi
sizlerdede böyle oluyormu

bende geçen ay oldu. 3 gün kahverengi lekelenmem oldu. bugünde pkolu olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…