Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ne mutlu bana ozaman!!! O zaman biz bir bakıma Şanslı kesimiz desene... dün netten baktım bu hastalığı olanların azımsanmıcak bir kısmının obezite hastası olduğu ya da gelecekte aday olduğu söyleniyor. Anladım teşekkür ederim:79:

kızlar hiçbir fikriniz yokmu?

ayy ınsallah tatlım ya buyusun yumosum yarın sorucam ıgneyı.nasıl vuruluyo bu ıgne yanı gobekten falan degıldır umarım ıgneden cook korkuyorum. Bıde bıkeremı vuruluyo.senın kesede gozukur ınsallah hayırlısı olsun canım.

çatlama iğnesi olan arkadaşlar bu iğneyi olmadan önce lh ve e2 değerlerinize bakıldı mı?ben de bugün oldum çatlama iğnemi e2 değerim adetimin 10.günü bugün 1039 lh degerim 5.2 çıktı.lütfen çatlama iğnesi olan arkadaslarım yardımcı olsunlar bana.bir de yumurtanın döllenmesi için en az kaç mm olması gerekiyo?

kızlar bişy sorcam ya bu glifor adetliyknde içilmeye dewam ediyor degilmi tabi bi adet olabilirsem :26:

kızlar hiçbir fikriniz yokmu?

ya canım yazdığın değerleri yorumlayamıycam bilgim yok çünkü ama pko çok yaygın..üzülme yani..İlla çocuk olmayacak diye bişey yok.Pko olup gebe olan çok kişi var.Ama biraz müdahale gerekebiliyor bazen.Bazen de müdahalesiz gebe kalınıyor.Geçmişi okursan daha iyi fikir sahibi olursun.

Kızlar benim de bir sorum var size.Adetimin 12. günü ultrasonda 17 mm yumurtam gözüktü.Sadece 1 tanecik bir tarafta.Diğer tarafta inciler dizili duruyordu :) Doktor ilişki önerdi gün aşırı.14. gün yani dün uzayan akıntım geldi ama 2 gündür ovulasyon testi yapıorum tek çizgi..Bu uzayan akıntı, ovulasyon olacağını mı gösterir yoksa olduğunu mu???

kızlar bişy sorcam ya bu glifor adetliyknde içilmeye dewam ediyor degilmi tabi bi adet olabilirsem :26:

tabii ki canım..Ben de adet olamadım geçen ay.Söktürücü ile beraber başladım ilaca.Sonra adet oldum..aynen devam..Adetle ilgisi yok..Başladık artık sürekli içicez.Kaç mg içiyorsun?

1000 mg günde iki kere bende adet olamıorm o yuzden doktor verdi 1 haftadırlı içiom ama daha olmadım bişe yok yani

hadi bakalım, ne çıkıcak çok merak ettim.....hala neden 2 dakika ultrasonda bakmadı, onu düşünüyorum...neyse, iyi haberle gelde, diğerleri önemli değil.....

bu gün doktor ilgilendi baya benimle ama ne desem moralim bozuldu bırakın yumurtayı bir küçük folikül mü deniyor o bile yok moralim bozuldu ancak bana dediki progesteron hormonuna baktığımda ben anlarım yumurtlamanın ne durumda olduğunu dedi. 2 ihtimal varmış ya yumurtlama olmuş daha önceden ya da benim yumurtam epey geç oluşup epey de geç büyüyormuş.. bunu 21. gün progesterondan anlayacak.. ancak 2. si muhtemel bana göre çünkü ocakta zaten yumurtlamadım kist oldu atıldı sonra şubatta progestan ile adet gördüm o da zaten tüm yumurtalık kistlerimi yok etmiş yani şu anda martta da bişey yok yani elde var sıfır..
sil baştan başlayacağım ama emin adımlarla yavaş yavaş doğru tedavi ile düzenleyeceğiz dedi doktor..
rahimağzı yaramda hpv virüsü ile ilgili bulgular görmüş dondurdu yarayı ancak hpv aşısı yaptırmalısın dedi.. 3 defa yaptırılıyormuş..temmuzda da tekrar smear alıp virüsün tam olarak yok olduğundan emin olacakmış...
benim durumumu anlayabilmek için yani yumurta gelişimi oluşumu, yumurtlama falan ilaç vermedi progesteron testinden sonra ilaç verecek...
aslında şimdilik hiç kistimin kalmamasına sevindim ancak bir tek bile yumurta gelişimi olmamasına da üzüldüm...böyle işte arkadaşlar bu kadar şimdilik..
10 gün fitil kullanacağım yara dondurmadan dolayı verilirmiş bu fitil...
buna da şükür yaram zamanında farkedildi ve donduruldu ya şükrediyorum elbette...
bu hpv aşısını aslında her kadının yaptırmasında fayda varmış önceden yaptırmış olsaydım bu yara olmayacaktı neyse sonuçta geçecek...
bakalım önümüzdeki aylarda nasıl gelişmeler olacak...
herkese iyi geceler...

en azından kist görünümün yok olmuş ya bu da iyi bi gelişme olsa gerek.. progesterona baktıktan sonra sanırım yine adet döngüsü ve belki de sonrasında klomen vs bişey başlatıcak..
çok zor çoook Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun..

aynen,ben de ikiz istiyorum
hap içmeye yeni başladım haftaya kontrole gidicem

bahsettiğin icin cok tesekkurler, 10 dk sını izledim cok guzel cok heyecanlı..
hamile kalırsam eşimle birlikte izleyeceğim devamını.. şimdi izlemeye dayanamayacağım çünkü fena oluyorum:)

MİNİETEK CNM NASILSIN NASIL GİDİYO benim çok şükür iyi inşallah hep böyle geçer benimde doktorum şey dedi rahme 4 gün geç düşmüş normalde 31 ocakya sat şimdi 8 haftalık gözüküyo 26 martta 7+1 di cnm

canım yaklaşık 20 mm de doktorlar çatlatma iğnesini yapıp ardından 36 saat sonra ilşki tavsiye ediyorlar.

canım anladım, hem iyi haberlerde var ama....kistlerin temizlenmesi....
Adım adım ilerliyorsunuz anladığım kadarıyla.
HPV aşısını yaptırdıktan sonra biraz ateşlenme olabiliyor ama herkezde olucak diye bir şey yok tabi...
Sabırlı ol canım, sen zaten herşeyi araştırıp bilgi ediniyorsun, içini ferah tut. senin sağlığın zaten daha önemli. Biliyorum metformin kullanmıyorsun ama keşke kullansan, inan yumurtlama oluyor.
Tabi doktorun ne derse...o daha iyi bilir.
Hepimize sabırlırlar diliyorum, bazen benimde bazı şeylerle başa çıkabilmem zor geliyor ama toparlanmaya çalışıyorum herzaman.
Önümüzdeki süre hayırlı haberlerini alıcaz inşallah seninde.....

bu arada hepinize günaydın ve iyi hafta sonları dilerim.
Peehhhh!!!! İzmirde hava İĞRENÇÇÇÇÇÇ!!!!! ama çok sıcak.....kapalı, yağmurlu ...
içim kararddııııııııııııı...............

1000 mg günde iki kere bende adet olamıorm o yuzden doktor verdi 1 haftadırlı içiom ama daha olmadım bişe yok yani

canım bende senin gibi günde 2000 mg içiyorum. Ayrıca her öğlen bir bebe aspirini....
İlk ay, adetim 32. gün gelmişti, sonra her 30 günde tık diye gelmeye başladı....son ay 26. gün geldi...
1-2 gün benim için fark etmiyor, nasıl olsa ortalama bu rakamlarda geliyor.
bu arada bebe aspirini adetimi bayağı yoğun yapıyor....

yani demek istediğim bu ilacı adet söktürücü olarak düşünme.
metabolik dengeni düzenliyor....ona göre aylar içinde bişeyleri yola sokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…