bu gün doktor ilgilendi baya benimle ama ne desem moralim bozuldu bırakın yumurtayı bir küçük folikül mü deniyor o bile yokmoralim bozuldu ancak bana dediki progesteron hormonuna baktığımda ben anlarım yumurtlamanın ne durumda olduğunu dedi. 2 ihtimal varmış ya yumurtlama olmuş daha önceden ya da benim yumurtam epey geç oluşup epey de geç büyüyormuş.. bunu 21. gün progesterondan anlayacak.. ancak 2. si muhtemel bana göre çünkü ocakta zaten yumurtlamadım kist oldu atıldı sonra şubatta progestan ile adet gördüm o da zaten tüm yumurtalık kistlerimi yok etmiş yani şu anda martta da bişey yok yani elde var sıfır..
sil baştan başlayacağım ama emin adımlarla yavaş yavaş doğru tedavi ile düzenleyeceğiz dedi doktor..
rahimağzı yaramda hpv virüsü ile ilgili bulgular görmüş dondurdu yarayı ancak hpv aşısı yaptırmalısın dedi.. 3 defa yaptırılıyormuş..temmuzda da tekrar smear alıp virüsün tam olarak yok olduğundan emin olacakmış...
benim durumumu anlayabilmek için yani yumurta gelişimi oluşumu, yumurtlama falan ilaç vermedi progesteron testinden sonra ilaç verecek...
aslında şimdilik hiç kistimin kalmamasına sevindim ancak bir tek bile yumurta gelişimi olmamasına da üzüldüm...böyle işte arkadaşlar bu kadar şimdilik..
10 gün fitil kullanacağım yara dondurmadan dolayı verilirmiş bu fitil...
buna da şükür yaram zamanında farkedildi ve donduruldu ya şükrediyorum elbette...
bu hpv aşısını aslında her kadının yaptırmasında fayda varmış önceden yaptırmış olsaydım bu yara olmayacaktı neyse sonuçta geçecek...
bakalım önümüzdeki aylarda nasıl gelişmeler olacak...
herkese iyi geceler...
canım bende senin gibi günde 2000 mg içiyorum. Ayrıca her öğlen bir bebe aspirini....
İlk ay, adetim 32. gün gelmişti, sonra her 30 günde tık diye gelmeye başladı....son ay 26. gün geldi...
1-2 gün benim için fark etmiyor, nasıl olsa ortalama bu rakamlarda geliyor.
bu arada bebe aspirini adetimi bayağı yoğun yapıyor....
NEDIYIM BUNU
http://lbdf.lilypie.com/XHNhp3.png
kopyala
kontrol panelı
profıl düzenle
çizelge bölümüne yapıştır
bu kadarrr
biricik sen artık nisanda yumurta takıbıne gideceksın değilmiii
nediyim cim miniEtek arkadaşa katılıyorum. Herşeyin temiz çıkması hepimizin içine su serpti,
bundan sonra hamileliğin tadını çıkarma zamanı derim....
Çınar bebeğe de söyle, annesine iyi baksın)))
bu gün doktor ilgilendi baya benimle ama ne desem moralim bozuldu bırakın yumurtayı bir küçük folikül mü deniyor o bile yokmoralim bozuldu ancak bana dediki progesteron hormonuna baktığımda ben anlarım yumurtlamanın ne durumda olduğunu dedi. 2 ihtimal varmış ya yumurtlama olmuş daha önceden ya da benim yumurtam epey geç oluşup epey de geç büyüyormuş.. bunu 21. gün progesterondan anlayacak.. ancak 2. si muhtemel bana göre çünkü ocakta zaten yumurtlamadım kist oldu atıldı sonra şubatta progestan ile adet gördüm o da zaten tüm yumurtalık kistlerimi yok etmiş yani şu anda martta da bişey yok yani elde var sıfır..
sil baştan başlayacağım ama emin adımlarla yavaş yavaş doğru tedavi ile düzenleyeceğiz dedi doktor..
rahimağzı yaramda hpv virüsü ile ilgili bulgular görmüş dondurdu yarayı ancak hpv aşısı yaptırmalısın dedi.. 3 defa yaptırılıyormuş..temmuzda da tekrar smear alıp virüsün tam olarak yok olduğundan emin olacakmış...
benim durumumu anlayabilmek için yani yumurta gelişimi oluşumu, yumurtlama falan ilaç vermedi progesteron testinden sonra ilaç verecek...
aslında şimdilik hiç kistimin kalmamasına sevindim ancak bir tek bile yumurta gelişimi olmamasına da üzüldüm...böyle işte arkadaşlar bu kadar şimdilik..
10 gün fitil kullanacağım yara dondurmadan dolayı verilirmiş bu fitil...
buna da şükür yaram zamanında farkedildi ve donduruldu ya şükrediyorum elbette...
bu hpv aşısını aslında her kadının yaptırmasında fayda varmış önceden yaptırmış olsaydım bu yara olmayacaktı neyse sonuçta geçecek...
bakalım önümüzdeki aylarda nasıl gelişmeler olacak...
herkese iyi geceler...
bende ultrason yaptırdım periferik yerlesimli boyutları 5 mm asmayan kistler mevcuttur.PCOS acısından supheli olarak degerlendirilmistir klinik+lab kolerasyon onerilir yazıyordu...asırı tuylenme akne veya obezite yok hatta zayıfımdırda gecen gun kan ve idrar testi yaptırmıstım ama dahiliye doktoru istemisti sorun cıkmadı ama kadın dogum doktoru belki baska testler yaptırır benim oralim bozuldu cok pko hastalarına bebek olması icin zayıflamaları soyleniyormus bende oyle bir problemde yok suan evlilik dusunmuyorum ama ilerisi icin korktum bebek olması imkansız degil dimi....
selamlar..
bilgilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var
2 yıla yakındır evliyim
ilk 14 ay doğum kontrol hapı kullandım bırakalı 7 ay oldu
3 aydır adetim 7-10 gün arası gecikiyor
ilkinde doktora gitmiştim olabilir hemen telaşlanma dediydi
daha önce hiç böyle olmamıştı
2 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı
birkaç kilo aldım bu süre zarfında
pko dan endişeleniyorum
acaba belirtiler onu gösteriyor mu
hemen doktora gitmemli miyim
birkaç ay daha denesek mi
yardımcı olursanız sevinirim
ARKADAŞLAR KAN TESTİ YAPTIRDIM DEĞERİM BİRAZ DÜŞÜK AMA 125 PAZARTESİ KENDİ DOKTORUMA GİDİP YAPTIRICAM YENİDEN 125 düşük ama dedi muhtemelen 2 haftalık gebesiniz dedi adet tarihiniz geçmediğine göre bi kaç gün sonra tekrar yaptırın dedi TAHLİL VERDİĞİM MERKEZDEKİ DOKTOR duygularım karmakarışık allahım sen hakkımızda en hayırlısını ver.....dualarımızı kabul ettt.
merhaba kızlar,
iyi hafta sonları...
bugün adet oldum, hadi bakalım yeni bir süklusa merhaba!!!! haftaya c.tesi yumurta takibine başlıycam.
tuanatay? ne oldu? haber vermedin? ne kadar büyümüş yumurtan?
ay canım benim hadi bakalım inşallah gebesindir.bu değere göre öylesin zaten de..
Ben olsam pztsyi zor beklerdim valla.
bebeğim var dimi değer küçük olunca içim karmakarışık oldu ama kendi doktorumda onayladı var ama pazartesi gel bi bakalım progesterona ve beta hcg ye dedi var dimi öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?