Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

seni o kadar iyi anlıyorum. her işte bir hayır vardır ya bunda da vardır elbet bir hayır. Allah yardımcın olsun. Allah yardımcmız olsun. Allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah.

Öyle oluyor insan..İsteyince sen de olmak, bütün gebeler gözüne takılır..Kıskançlık değil bu..Seviniyorum hamile yakınlarım olunca..Allah hepsine sağlık versin..Ama insan bir yandan da kendine bakıyor..Keşke ben de olsam diyorsun..Allahım tüm isteyenlere nasip et...

herkese merhabalar şuan yatağımda yatıyorum çünkü 6 gün önce 5 haftalık bebeğimi kaybettim sebebini bilmiyorum hala ama şunu iyi biliyorum ki pko sağolsun ondan oldu bugüne kadar gittiğim drlardan bazıları gayet sağlıklısın bazıları aman tanrım kitabi bir pko var sende tedavi şart dediler kafam çok karışıktı ve hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim ama nafile baştada yazdığım gibi bebeğim cennete uçtuuuu hatta bebeklerim desem daha doğru olur hiçbir tedavi almadan ikiz gebeydim dr herşey normal herşey iyi derken 5 haftalık bebişler uçtu giiti benden ruh halimi anlatmaya kelimelr yetmez bittimmmm umutsuzum şuan pko beni bırakmadı gene neden gene dedim çünkü üniversitede okurken ilk kez duymuştum gittiğim dr dan 3 aylık diane 35 tedavisi aldım ve son 7 yıldır adetim şaşmadan geldi sonuç ne oldu peki düşükkkkk bilmiyorum ne yapacağımı mutsuzum sadece ve topiklerde mutlu olan hamile kalabilen arkadaşların yazdıklarıyla mutlu oluyor hatta umutlaanıyorum ......

Canım çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre verir inşllh.Üzme kendini haklısın umutlanıyor insan anne olmayı hepimiz istiyoruz ama Allah nezman isterse ozman oluyor herşey.sen moralini yüksek tut ve umudunu yitirme yine olur inşllh. bebişlerin saglıklı hayırlı şekilde dünyaya gelirler inşllh canım bendede pko var ama çok kafama takmıyorum artık taktıkça olmuyor hiçbirşey. sende kendini toparla vardır herşeyde bir hayır inşllh yine anne olursun canım

merhaba kızlar,

iyi hafta sonları...

bugün adet oldum, hadi bakalım yeni bir süklusa merhaba!!!! haftaya c.tesi yumurta takibine başlıycam.

tuanatay? ne oldu? haber vermedin? ne kadar büyümüş yumurtan?

dün gittim 18 mm idi dr a sordum çatlatma iğnesi vermicekmisiniz diye pazar çatlar dedi.varya çatlamazsa ben o dr.u çatlatıcam:)

canım benim tebrik ediyorummm.. :) inşallah sağlıkla kesinleştiği haberini de paylaşırız burda :)) darısı tüm isteyenlere olsun..

destek olacak, acını dindirecek söz yok tabii ki.. ama yine de umudunu yitirme.. bir gün tekrar olacak.. sonuçta doğal yollardan gebe kalabilmişsin..

** Güzel dualarını tekrar tekrar dile getiren herkese toptan AMİİİNNNNN diyorum..
Rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. Amin

Sana kim ne dese boş ama..Şöyle düşün..En azından gebe kalabiliyorsun..Eminim yine o güzel duyguyu tadacak ve sonuna kadar ilerleyip kucağına alacaksın minik yavrunu.Buna inan..Olumlu düşün..Hiç ümidini kaybetme..Allah yolunu açık etsin.

dün gittim 18 mm idi dr a sordum çatlatma iğnesi vermicekmisiniz diye pazar çatlar dedi.varya çatlamazsa ben o dr.u çatlatıcam:)

::)) ee çatlatılmayı hakeder herhalde o doktor..
ben şimdi bu süreci hiç bilmiyorum, önce yumurta geliştirecek klomen vs gibi ilaçlar kullanıp sonrasında çatlatma iğnesi mi oluyosunuz? ve çatlatma iğnesini nereden oluyosunuz? iğne olduktan sonra da ilişki mi veriliyo.. offf Allah'ım ne zormuş yahu.. şu dizilerdeki kadınlar gibi tek seferde hamile kalınsa keşke

çok sevindim canım inşallah bir sorunla karşılaşmazsın değerinde yükselir inşallah hayırlısı olsun

destekleriniz için teşekkürler inşallah hepimizin güzel haberlerini buradan duyacağız ben hepinize dua ediyorum şunu iyi biliyorum bu rahatsızlığı sadece pkolu olanlar anlar evet bizim bebeğimiz zor olur ama olmaz değil geçmişe bakarsak bu paylaşım alanlarını ilk açan arkdaşların büyük çogunluğunun bebekleri olmuş ve şunuda eklemek istiyorum eşlerinize sımsıkı sarılın ailenizin kıymetini bilelim ben bebeklerimi kaybedince kaybetme psikolojisi ne kapıldım ve eşim işe her gittiğinde korkuyorum sürekli dua ediyorum onu tekrar görebileyim diye belkide onun kıymetini anladım diyorum bizler bebek sahibi olalım derken bi yandan da yuvamızın ailemizinde önemini anlamlıyız diye düşünüyorum herkese hayırlı günler........

kızlar merhaba..uzun zamandır bakamadım..
biricik yeni siklusun hayırlı olsun inş. iyi haberlerini öğreniriz..
diğer arkadaşları çok takip edemedim malesef
minietek ve moontorrent sizleri merak ediyorum..nasılsınız?
bir de reyyan vardı..Reyyan nasıl onu da merak ediyorum..
beni soracak olursanız,koşuşturmacalı bir dönem geçiriyorum..glukofen beni mahvetti..tek kelimeyle bütün yemeklerden soğumuştum,hiç yemek yiyemiyordum ve sürekli midem bulanıyordu..bu duruma 2 ay dayanabildim..gerçekten çoğunlukla akşam yemeği yiyemiyordum canım hiçbir şey istemiyordu,takatim düştü ve hasta oldum..daha da kötüsü yemek kokusuna tahammülüm bile kalmadığı için evde yemek de pişiremiyordum.bu yüzden glukofeni bıraktım..
sizlere umutsuzluğumu aktarmak istemezdim ama artık pek bişey umut etmiyorum..yani yumurta takibi yaptırmayacağım,doktora da gitmeyeceğim,glukofeni de içmiyorum...kendi haline bıraktım..nasılsa korunmaya gerek de yok,bebeğim olmuyor...
sizleri buradan takip edeceğim,umarım mutlu haberlerinizi alırım..ama ben birşey beklemiyorum artık...

başka bir ilaçla deneyemez misin?
yine de sen bilirsin. benim pko lu bir tanıdıgım 3.cocuguna hamile,kendiliğinden.. umudumuzu asla kaybetmeyelim

canım umarım çatlamıştır yumurtan ne zaman gideceksin bunu öğrenmek için? doktor öyle dediyse çatlar bence... ama sen yine de kontrol ettir bi istersen...

ya bu ilaçlar neden bu kadar dokunur anlamıyorum çok üzüldüm sardunya ama herşeyde bir hayır vardır... kendi haline bırakmışisın yumurtalıklarını ancak bu durumda kontrole gitmeyi ihmal etme çünkü kendi haline bırakıldığımızda da durum malum
regl olamazsan rahim için tehlikeli biliyorsun... en azından regl olmanı sağlayacak ilaçlardan al tamam mı...
bu arada reyhanı ben de çok merak ediyorum tatile falan mı gittiler acaba mutlaka evde olsa yazardı bizlere...
senin de mutlu haberlerini alacağız hepimizinkini alacağız... bu yüzden bu forumu kullanıyoruz... kendini bırakma....

canım günaydın. ben Ağustos 2010 dan beri metformin kullanıyorum. ilk ay 32. gün adet oldum,
sonra hep 30 gün de bir. sadece geçen ay 26. gün geldi ama önemsemedim. her kadının 2-3 gün oynayabilir diye. Allaha çok şükür şimdi düzenli. Yalnız tüm bunları hem metformine hemde kilo vermeme bağlıyorum. (6 kg verdim) PKO yüzünden aldığım kiloları geri verdim

keşke dozu azaltsaydın canım ya.....Ne diyeceğimi şaşırdım inan.
Genelde kadınlar kafadan herşeyi bırakınca /atınca hamile kalıyor ama........
Bence sen yinede bir doktora git ve anlat canım. Bazen üstümüzde negatif lik oluyor ama ben mesela 2-3 günde atlatıyorum ve yeni güç topluyorum. eminim seninde o günlerin gelicek.
Lütfen kendini bırakma.

ay bencede yani!!!! Nerden bilebildi ki???? ama en azından 18 mm olmuşşşşşş.....peki ilişki için ne dedi? burda çatlatma iğnesinden 36 saat sonra diye çok okudum. e peki sen nerden biliceksin ne zaman çatladığını ve ilişki???????

Doktor resmen tesadüfe bırakmış!!!!!!! Çok kızgınımmm!!!!!!!!!

daha önce yazdığım gibi c. tesi adet oldum. o gece çok zor geçti, herzaman benim adet sancılarım olurdu ama ara ara çok daha kötü oluyor. gece 2 ağrı kesici ile ancak dindirebildim ağrımı. sabah ezanına kadar sancılandım, sonra bayılmışım gibi resmen öğlene kadar uyumuşum.

siz neler yapıyorsunuz kızlar? ben ağrı kesiciden başka birde zencefil çayı içiyorum, o da çok rahatlatıyor.

benim gibi ağır geçirenler varmı?

günaydın arkadaşlar..
ben bu sabah kesemizi gördüm sonunda.. ikiz olabilir diye bi şühesi vardı doktorun ama bir tane kesemiz var. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duycaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…