Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadaşlar merhabe ben pko luyum 2 aydır ilaç tedavisi görüyordum bugun adetimin 24.günü progesteronum 42 çıktı ne demek oluyor bilen var mı?

kızlar gliforu kullanalı 2 hafta olcak ama ben hala adet olamadım ( yıne adet söktürücü ile adet olmak istemiorum (

Lütfen Gliforu bir adet söktürücü olarak düşünmeyin ve sabredin.
Benim ilk ay 32 gün sürmüştü adet olmam....Daha uzun sürenlerde var. aylar içinde yavaş yavaş düzelecektir.

VE MUTLAKA KİLOLU İSEK, KİLO VERMEK LAZIM!!!!!!!!!!!!!

canım çokk geçmiş olsun dikkat et kendine iyi dinlen

canım benim ilk çocuğumda da 5 ay boyunca düşük tehlikem vardı ama Allah a şükür kucağımıza aldık ama şimdi de böyle bir sorun yaşayınca tekrar aynı şeyi yaşamaya korkuyorum o yüzden biraz bekleyeyim de rahim biraz kendini toplasın diyorum planda bi değişiklik olmazsa ama bilmiyorum hala ümidimi kaybetmedim persembe tekrar ultrasona giricem belki bi ihtimal kese oluşur diye ümit ediyorum ama çok zor çok üzücü birşeymiş

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye daha önce sizleri hep okuyodum ama birşeyler paylaşamıyordum benimde sorunum bebek sahibi olamamak bende 4 yıldır evliyim ve en son 2 aşılama yaptım tutmadı benim son aşılama yaptığımda öğrendimki pko rahatsızlığım varmış çok yumurta oluşuyo ama çatlamıyor.kilom normal 30 yaşındayım 162 cm boyum 58 kilom var ama tek sorunum tüylenmenin çok olması ne yapmam lazım bilemiyorum göbeğimde aşırı tüylenme var bebeğimde olmuyo çok sinir oluyorum psikolojim alt üst durumda bana akıl verin Allah aşkına yardım eden birileri yokmu?

MiniEtek iyi olmanıza çok sevindim :) ben idare ediyorum,şimdilik glukopage denemedim..aslında bebekten vazgeçmek değil benimki,çünkü ben çok kötü olmaya başlamıştım..yani sadece mide bulantısı değil,anlatamam o kadar berbat bir iştahsızlık ki hiçbirşey yiyemediğim için takatten düştüm..ben hasta olursam zaten o ilacı kullanmaya devam etsem de bebek olamazdı yani :) biraz toparlanmaya başladım şimdi..bakalım zaman ne gösterecek,akışına bıraktım.

merhaba kızlarrrrr nasılsınız geçmişi okuyamadım henüz ama okuycam.buraya gelmediğim süre zafında hormon tahlillerini yaptırdım.hsg çektirdim geçen perşembe.tüplerim açık hiç bi problem yokmuş.hsg çekiminden sonra ayılınca dr.odasında neler yapacağız onu konuştuk.hormon tahlillerim çok iyiymiş gebeliğe engel inan hiçbirşey göremiyorum deditek sorunun adet olamıyorsun.ne hikmettirki o kadar az aralıklarda görmeme rağmen gerçekten değerlerim çok güzeldi.dr da çok şaşırdı.2 ay doğum kontrol ve şeker hapına devam edelim dedi.büyük olasılıkta bıraktıgın ay hamile kalırsın dedi kalmazsan bi sonraki ay yumurta güçlendiricilere başlarız dedi(neyse artık)bende çok ciddi bi sorun olmadığını düşünerek sanırım eşim için mutlaka ama mutlaka bu iki ay süre zafında spermiyogram sonucunu görelim unutma sakın dedi.şu an moralim çok düzgün ben bu değerleri şeker hapına bağlıyorum.çünkü 6 ay önce değerlerim hiçte iyi değildinasipppppppppp hazirann gebesi olurum inşallahhhhhhhh sizz nasılsıznı kuşlarrr

hoşgeldin reyyancım bizler iyiyiz sen nasılsın hsgnin iyi çıkmasına ve tahlillerinin iyi olmasına sevindim canım inşallah dediğin gibi hayırlısıyla haziran gebesi olursun hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim cümlemize (amin)

canım tüylenmeye tek çözüm lazer epilasyon....bak aşağıdaki linkde doktor da anlatıyor...

Yumurtlama bozukluğu nasıl tedavi edilir? - UZMANTV

e hoşgeldin. inan merak ettik seni.
tüm yazdıklarına çok sevindim. hemen eşine test yaptırın canım, 2 ay sonra da çalışmalara başlayın şeker hapına devam tabi )

aşılamaya kadar anlayamadılar mı pko oldugunu ya.bence doktorunu değiştir. evet tuylenmeye tek cozum lazer. kilon cok iyiymiş ,korumaya calıs. inşallah sana da nasip olur.

bu arada arkadaşlar ben serophene içmeyi bitirdim, cuma gunu doktor randevum var inşallah yumurtalar olmuştur...

Kızlaar nasılsınız? Benım dr.u catlatmama gerek kalmadı :)yumosum kendılıgınden cmt pz yada pzt catlamıs salı dr. A gıttım catlamıs dedı yumurtanın bıraktıgı bı ız vardı bıde rahım kalınlasmaya baslamıs onları gosterdı.yanlız hala adet sancısı gıbı sancılarım var belım kopcak gıbı agrıyo bıra once aradım normal dedı calısmalara devam edın dedı. Atesımıde olcuyorum 36.2 den 36.8 cıktı 4 gundur falan hep boyle gıdıyo

canım çokkk sevındım yaaa maşalah hadı hazıranı 4 gözle beklıyoruz ınsallah hamıle kalırsın sağlıklaaa hayırlı evlatların olurrrrrrr canım çok öpüyorum senı daha fazla yazz

ayyyyyyy tuanay hamılesındır canımmınsallah bebeğin senınledır
ateşini ölçmeyı bırakmaa sakınnnnnn

her sabah atesını ölçüp yazarmısın takıp edelım senı ağır kaldırma dıkkat et ağır yemem sakın sağlıklı beslen

senıde öptüm hadı inşallah hamılesın bu ayyyyyy

saol canım benım:)ınsallah tutar yanlız kafamı kurcalayan bısey var dr.um salı gunu ultrasnda yumurtamın catladıgını soyledı ok. Ama su uzayan akıntı olayını ben ılk defa bu aksam gordum ne demek oluyo sımdı atesımde hep yuksek anlamadım valla kafam karıstı ama buyuk fark var oncekı aylara gore

arkadaşlar cumartesi dünü öğrendim biliyosunuz pazartesi günü tolga beye gittim kan verdim progestreonun gayet iii dedi 24 çıktı hcg 145 çıktı tolga bey çok yoğundu beni tlf aradı ve 4 haftalık dedi kasıklarımda çok ağrı ve bel ağrım var dedim dinlen ayakta kalma dedi 4 haftalık bebk dedi ama benim hesabıma göre 2-3 haftalık çat iğnemi 15martta olmuştum sanırım bu sonuçlara göre ben çat iğnesi olduğumdada bebek vardı acaba nasıl etkiler bu bebeği neyse ve salıgecesi 5 gibi lavaboyakalkınca kanamam olduğunu farkettim ve ağlamaya başladım hemen eşim tolga beyi aradı hastaneye gelin sabah dedi kana bakalım tabi biz şaşırdık ve en yakın özel hastaneye gidip kan verdik tabi ben salya sümük ağlıyorum değer 1 günde 190 olmuş doktorunuzla görüşün dedi oradaki doktor dokror gebelik devam ediyor doktorunuzla görüşün dedi hemen tolga beye gittik muayene etti rahim içi kanama devam ediyor dedi progesteren iğnesi verdi cumartesi tekrar gidicem lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasın....ayrıca çat iğnemi oldum bu bebeğe zarar verirmi

süpeeeerrrrrrrrrrrr!!!!!!!!
çalışmalara devam!!!!!

sımdı dogrumu anladım bılmıyorum ama dr.un yumurta takıbı yaparken sana ılıskı yok falan demedı ve sen hamıleyken ustune bıde catlatma ıgnesı verdı oylemı? Valla bravo bu dr.lara cok kızdım yaa.benımkı 13. Gune kadar ılıskı yok demıstı umarım hersey duzelır ve bebegın sana sıkı sıkı tutunur.

süpeeeerrrrrrrrrrrr!!!!!!!!
çalışmalara devam!!!!!

bencede super acayıp havalara gırdım hamıleyım dıye bıde olmazsa varya fıs dıye sonerım yanı:) neyse hayırlısı canım ya olmazsada cok uzulmem heralde enazından yumurta elde edebılıyoruz sen bu ay yaptırıyon dımı takıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…