kızlar gliforu kullanalı 2 hafta olcak ama ben hala adet olamadım( yıne adet söktürücü ile adet olmak istemiorum (
biricik hayırlı olsun diyorum şimdidenn inşallahh fayda sağlar sana hella olsun vala hiç vazgeçmeden tedavıne düzgünce devam edıyorsun ve her yaptığın seyde mantıklı sıralama yapıyorsun
inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsınn
canım benim çok saol....sizlerde bana çok moral oluyorsunuz ama bunu da söyliyim.
Bakalım önümüzdeki günlerde neler olucak.
Bu arada kızlar, ben artık 57 kilo oldum ve daha da vermeyi düşünmüyorum. toplam 7 kg kadar vermiş oldum. spor yaptığım için 57 den daha az gözüküyorum.
Gerek Metforminden gerekse kilo kaybından adetim süper düzene girdi.
Şimdi kilomu tutmak için öğün atlamıyorum...
Hayatımda ilk defa yaz gelmeden kilo verdim :82::82::82::82::82::82:
Herkese tavsiye ediyorum, bizim hastalığımızda zaten çok dikkat etmemiz gerek.Burada haftalarca bunları konuştuk ama yeni katılan arkadaşlara da info olsun.
En önemlisi Karbonhidrattan uzak durmak.
bu arada ben ağır grip oldum boğazdan kulaktan başlayan tip grip ve yarın da progesteron ölçümümüm var öyle zor geliyor ki... şimdi dinlenmek üzere çıkıyorum netten....
umarım herkesin güzel haberleriyle dolar forumumuz...
biricik hayırlı olsun diyorum şimdidenn inşallahh fayda sağlar sana hella olsun vala hiç vazgeçmeden tedavıne düzgünce devam edıyorsun ve her yaptığın seyde mantıklı sıralama yapıyorsun
inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsınn
senın değerın düşükse ben napıcaktım kız adete 1 gun kala benım sadece 62 ıydı rakamınn gayet ıyı rakamın maşallahh diyorummm hiç korkma bebeğinin sağlıkla senınle 9 ay gecıreceğini düşün onunla konus sevdıgını söyle başka seyler düşünüp beynıne yanlış emırler verme canım benden daha iyi durumdasın şuandaa maşşallh
aynı şeyleri yaşadım canım
yeteneksızsınızde hülya avşar koluna gecıcı dövme yaptırmıstı zehra yazıyordu bunu görünce saatlerce ağladığımı bılırım hamılelerı görünce iç gecırdıgımı çocuklarına kötü davranan annelerı görünce rrabbım söz verıyorum bebeğime ıyı bakıcam bana sağlıklı evlatlar ver dıye yemınler ettıgımı kendımden daha fazla herzaamn onu düşüneceğime dair yemınler ettım hala düşünürken gözlerım doluyo o günlerımı
ama hamıleyım bak 10. Haftamızdayız maşallah bebeğimizle allaha çok yalvardım çok dua ettım sağlıklı beslendım araştırdım okudum ve hamıleyım ve glucopage ı kesınlıkle kullandım benım 3 aydır adetlerım45-50 gunde gelmeye başlamıstı ama yumurtalarımı çalıştıran kesınlıkle glucopage hamıle kaldıgım aydakı kadar ben hıc yumurtlama sancısı çekmedımm emınım çok uzun zamandan sonra ilk kez yumurtluyordum belkıde ve yumurta takıbıne gıttım
kızlar yumurta takıbıne gıdın
ateş ölçme yöntemını uygulayın ve yumurtlamanızın gununu tespıt edıp o gunlerde ılıskıye gırın
amınım doğru seyler ve allaha dualarla bebeklerımıze kavuscazz
hamıle olanlarında önunde uzun yollar var bır arkadaşım 3,5 aylık bebeğini kaybettı yenı o kadar üzgünüm kii
kendınıze ıyı bakın ve allaha yalnızken özellıkle seslı olarak dualarını edın ben haşa konusur gıbı yalvardım allah a defalarca bır de adak adadım sağlıklıca bebeğim doğunca adağımı kesıcem darısı hepinizin başına inşallahhhh
canım ne desem boş bılıyorum ama meleğin sana kardes yollucak en kısa zamanda emınım senın ıcın babası için dua edıyor annem mutlu olsun kardeşim ona gıtsın dıye allaha bıle yalvarıyordur
en kısa zamanda hamıle kalırsın yenıden inşallah üzülme ve bütün testlerını yaptır neden böyle oldu dıye önlemlerını al hepsını
canım inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsın sağlıklı hayırlı bır evladaa
hay allam yaaa neden rıske attı bu doktor yaaa ne zararı varmış çatlatma iğnesının de yapmadı uyuz
,
inşallah boşa üzülüyorumdurda sen gebe kalmıssındır sağlıklı hayırlı bır bebeğe
canım bız iyiyiz ama senın yazdıklarını okuyunca kötü oldum
glukofen bendede çok bulantı yapmıstı ama glucopage 3, gunde falan gectı yanı glukofenı bıraktıysan glucopage a gec ama sakın ılacı bırakmaa bak kendı mıde bulantın için şimdiden bebeğinden vazgecıyorsunn gibi oluyo allah senı denedı belkıde bakalım dayanabılcekmı dıye ve pes edıyorsun lütfen glucopage a geç ve devam et olmadı mıde bulantısı hapıyla kullan alısana kadarr ne olurr ilaca yenıden başladıgını duymak istiyorum ve güzel haberler belkıde pekde uzakta değildir
ayy maşşallahh canım sana da bebeğinede sakın ağır tasıma bırsey itme kendını zorlama ağır yağlı yıcekler kesınlıkleeee yemee kendıne dıkkat ett sana da bır cetvel yapalım
ooo rüyalara ınansaydık şimdıye kadar neler gelmıstı basımıza özellıklede benım hergece defalarca saçma sapan rüyalar görüyorum bebeğimle alakalıda görüyorum ama kötü anlama gelenlere hıc prım vermıyorum bebeğimde bende sağlıklıyız ve mutluyuz inadına
sende öle düşünn kı zaten öle bır sey yok ortada 2-3 ay içinde hamıle kalacağını düşünerek hazırlan hep sağlıklı beslenn ilacına devam et ok
folıc plus ve glucopage devamm hadii ümitler tavan yapsınn herkes kendını hazırlasın bahar gelıyoo hatta geldı doğa gıbı herkes çiçeklerını açıcakk göbüşlerınde
bir tane liste hazırlayalımm hamıle kalanlar lıstesı ne kadar fazla umut var görsün herkes
kız o ılacı kullanır kullanmaz adetler düzene gırmez ben 3 ay arka arkaya farlutal kullandım bunun zararı yok en son ocakta kullandım zorla adet oldum ve şubatta hamıle kaldımm bunu kullanmaktan korkmayın bırde aspırın iç canım 2-3 gunde bır
canım önumuzdekı aya çok dikkatlı hazırlann kımyasal gebelık yasayan arkadaşların yüzde 90 ı bırdahakı ay sağlıklı hamıle kalıyor senınde yerınde olsam bu ay adetten sonra kesınlıkle yumurta takıbıne gıderdım şuanda kımyasal gebelığın hemen ertesı ayı sağlıklı hamıle kalan arkadaşım var 2 tane maşşalh onlarada
üzülme çok ve bak yazdıklarımı unutma bu ay hamıle kalma şansın herzamankınden yüksekk kesınlık yumurtlama takıbıne gıt ve doğru günde ılıskıye gır
kızlar bu arada çatlatma iğnesi olduktan tam 27 saat sonra ılıskı oldu bızde bırde onun hemen ertesı gunu oldu
doktor gun aşırı demıstı ama ben 9 şubatta akşam iğnemı oldum 10-11 şubat akşamları
çalışma yaptık bu arada sıze küçük bır tüyoo ilişki olmadan önce ıslanmakta zorluk yaşıyorsanız önce kendınızı rahatlatın sonra ılıskı olsun böyle olunca spermlerın hareketlerı kolaylasıyor ve daha kolay ılerlıyorlar ve erkek isteyenler genelde böyle yapıyor yatın ve kalkmayın kesınlıkle ağır yağlı yemeyınn
en önemlısı kesınlıklee gripp olmayınnnnnnnnn
En kısa zamanda sağlıkla hamıle kalın inşallahhh 9 ay karnınız şiş gezın inşallahh sonunda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah maşallahh
merhaba kızlarrrrr nasılsınız geçmişi okuyamadım henüz ama okuycam.buraya gelmediğim süre zafında hormon tahlillerini yaptırdım.hsg çektirdim geçen perşembe.tüplerim açık hiç bi problem yokmuş.hsg çekiminden sonra ayılınca dr.odasında neler yapacağız onu konuştuk.hormon tahlillerim çok iyiymiş gebeliğe engel inan hiçbirşey göremiyorum deditek sorunun adet olamıyorsun.ne hikmettirki o kadar az aralıklarda görmeme rağmen gerçekten değerlerim çok güzeldi.dr da çok şaşırdı.2 ay doğum kontrol ve şeker hapına devam edelim dedi.büyük olasılıkta bıraktıgın ay hamile kalırsın dedi kalmazsan bi sonraki ay yumurta güçlendiricilere başlarız dedi(neyse artık)bende çok ciddi bi sorun olmadığını düşünerek sanırım eşim için mutlaka ama mutlaka bu iki ay süre zafında spermiyogram sonucunu görelim unutma sakın dedi.şu an moralim çok düzgün ben bu değerleri şeker hapına bağlıyorum.çünkü 6 ay önce değerlerim hiçte iyi değildinasipppppppppp hazirann gebesi olurum inşallahhhhhhhh sizz nasılsıznı kuşlarrr
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye daha önce sizleri hep okuyodum ama birşeyler paylaşamıyordum benimde sorunum bebek sahibi olamamak bende 4 yıldır evliyim ve en son 2 aşılama yaptım tutmadı benim son aşılama yaptığımda öğrendimki pko rahatsızlığım varmış çok yumurta oluşuyo ama çatlamıyor.kilom normal 30 yaşındayım 162 cm boyum 58 kilom var ama tek sorunum tüylenmenin çok olması ne yapmam lazım bilemiyorum göbeğimde aşırı tüylenme var bebeğimde olmuyo çok sinir oluyorum psikolojim alt üst durumda bana akıl verin Allah aşkına yardım eden birileri yokmu?
merhaba kızlarrrrr nasılsınız geçmişi okuyamadım henüz ama okuycam.buraya gelmediğim süre zafında hormon tahlillerini yaptırdım.hsg çektirdim geçen perşembe.tüplerim açık hiç bi problem yokmuş.hsg çekiminden sonra ayılınca dr.odasında neler yapacağız onu konuştuk.hormon tahlillerim çok iyiymiş gebeliğe engel inan hiçbirşey göremiyorum deditek sorunun adet olamıyorsun.ne hikmettirki o kadar az aralıklarda görmeme rağmen gerçekten değerlerim çok güzeldi.dr da çok şaşırdı.2 ay doğum kontrol ve şeker hapına devam edelim dedi.büyük olasılıkta bıraktıgın ay hamile kalırsın dedi kalmazsan bi sonraki ay yumurta güçlendiricilere başlarız dedi(neyse artık)bende çok ciddi bi sorun olmadığını düşünerek sanırım eşim için mutlaka ama mutlaka bu iki ay süre zafında spermiyogram sonucunu görelim unutma sakın dedi.şu an moralim çok düzgün ben bu değerleri şeker hapına bağlıyorum.çünkü 6 ay önce değerlerim hiçte iyi değildinasipppppppppp hazirann gebesi olurum inşallahhhhhhhh sizz nasılsıznı kuşlarrr
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye daha önce sizleri hep okuyodum ama birşeyler paylaşamıyordum benimde sorunum bebek sahibi olamamak bende 4 yıldır evliyim ve en son 2 aşılama yaptım tutmadı benim son aşılama yaptığımda öğrendimki pko rahatsızlığım varmış çok yumurta oluşuyo ama çatlamıyor.kilom normal 30 yaşındayım 162 cm boyum 58 kilom var ama tek sorunum tüylenmenin çok olması ne yapmam lazım bilemiyorum göbeğimde aşırı tüylenme var bebeğimde olmuyo çok sinir oluyorum psikolojim alt üst durumda bana akıl verin Allah aşkına yardım eden birileri yokmu?
canım çokkk sevındım yaaa maşalah hadı hazıranı 4 gözle beklıyoruz ınsallah hamıle kalırsın sağlıklaaa hayırlı evlatların olurrrrrrr canım çok öpüyorum senı daha fazla yazzmerhaba kızlarrrrr nasılsınız geçmişi okuyamadım henüz ama okuycam.buraya gelmediğim süre zafında hormon tahlillerini yaptırdım.hsg çektirdim geçen perşembe.tüplerim açık hiç bi problem yokmuş.hsg çekiminden sonra ayılınca dr.odasında neler yapacağız onu konuştuk.hormon tahlillerim çok iyiymiş gebeliğe engel inan hiçbirşey göremiyorum deditek sorunun adet olamıyorsun.ne hikmettirki o kadar az aralıklarda görmeme rağmen gerçekten değerlerim çok güzeldi.dr da çok şaşırdı.2 ay doğum kontrol ve şeker hapına devam edelim dedi.büyük olasılıkta bıraktıgın ay hamile kalırsın dedi kalmazsan bi sonraki ay yumurta güçlendiricilere başlarız dedi(neyse artık)bende çok ciddi bi sorun olmadığını düşünerek sanırım eşim için mutlaka ama mutlaka bu iki ay süre zafında spermiyogram sonucunu görelim unutma sakın dedi.şu an moralim çok düzgün ben bu değerleri şeker hapına bağlıyorum.çünkü 6 ay önce değerlerim hiçte iyi değildinasipppppppppp hazirann gebesi olurum inşallahhhhhhhh sizz nasılsıznı kuşlarrr
Kızlaar nasılsınız? Benım dr.u catlatmama gerek kalmadı :)yumosum kendılıgınden cmt pz yada pzt catlamıs salı dr. A gıttım catlamıs dedı yumurtanın bıraktıgı bı ız vardı bıde rahım kalınlasmaya baslamıs onları gosterdı.yanlız hala adet sancısı gıbı sancılarım var belım kopcak gıbı agrıyo bıra once aradım normal dedı calısmalara devam edın dedı. Atesımıde olcuyorum 36.2 den 36.8 cıktı 4 gundur falan hep boyle gıdıyo
canım çokkk sevındım yaaa maşalah hadı hazıranı 4 gözle beklıyoruz ınsallah hamıle kalırsın sağlıklaaa hayırlı evlatların olurrrrrrr canım çok öpüyorum senı daha fazla yazz
ayyyyyyy tuanay hamılesındır canımmınsallah bebeğin senınledır
ateşini ölçmeyı bırakmaa sakınnnnnn
her sabah atesını ölçüp yazarmısın takıp edelım senı ağır kaldırma dıkkat et ağır yemem sakın sağlıklı beslen
senıde öptüm hadı inşallah hamılesın bu ayyyyyy
Kızlaar nasılsınız? Benım dr.u catlatmama gerek kalmadı :)yumosum kendılıgınden cmt pz yada pzt catlamıs salı dr. A gıttım catlamıs dedı yumurtanın bıraktıgı bı ız vardı bıde rahım kalınlasmaya baslamıs onları gosterdı.yanlız hala adet sancısı gıbı sancılarım var belım kopcak gıbı agrıyo bıra once aradım normal dedı calısmalara devam edın dedı. Atesımıde olcuyorum 36.2 den 36.8 cıktı 4 gundur falan hep boyle gıdıyo
arkadaşlar cumartesi dünü öğrendim biliyosunuz pazartesi günü tolga beye gittim kan verdim progestreonun gayet iii dedi 24 çıktı hcg 145 çıktı tolga bey çok yoğundu beni tlf aradı ve 4 haftalık dedi kasıklarımda çok ağrı ve bel ağrım var dedim dinlen ayakta kalma dedi 4 haftalık bebk dedi ama benim hesabıma göre 2-3 haftalık çat iğnemi 15martta olmuştum sanırım bu sonuçlara göre ben çat iğnesi olduğumdada bebek vardı acaba nasıl etkiler bu bebeği neyse ve salıgecesi 5 gibi lavaboyakalkınca kanamam olduğunu farkettim ve ağlamaya başladım hemen eşim tolga beyi aradı hastaneye gelin sabah dedi kana bakalım tabi biz şaşırdık ve en yakın özel hastaneye gidip kan verdik tabi ben salya sümük ağlıyorum değer 1 günde 190 olmuş doktorunuzla görüşün dedi oradaki doktor dokror gebelik devam ediyor doktorunuzla görüşün dedi hemen tolga beye gittik muayene etti rahim içi kanama devam ediyor dedi progesteren iğnesi verdi cumartesi tekrar gidicem lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasın....ayrıca çat iğnemi oldum bu bebeğe zarar verirmi
süpeeeerrrrrrrrrrrr!!!!!!!!
çalışmalara devam!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?